Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 21:59   #1591
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Oj czubek totalny ze mnie
Już poprawiłam sobie....

Możecie się ze mnie pośmiać hehe ;D
Teraz pozmniejszam trochę fot i spróbuję wrzucić

Tylko teraz pytanie jak to zrobić, żebym znowu nie nakombinowała

Ja tez madra nie jestem jesli chodzi o te sprawy hihi
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 21:59   #1592
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
No tak piszę bo jest mi potrzebna pomoc
Chciałam dodać etykietę i dodałam ją, ale zrobiłam głupotę nie z tej ziemii bo dodałam ją pod etykietą ''pempek'' i wyszło ''pempek/Roksape'' no i chodzi mi o to żeby to jakoś usunąć albo zmienić jak należy, bo nie chcem przypadkiem usunąć etykiety koleżanki ehhh....
A ja myślałam, że tego typu rzeczy to dla mnie pestka
to wejdź w etykietkę "Roksape" i ją usuń.
jak chcesz dodać sobie etykietę, to wejdź w swojego maila, którego wrzuciłaś i tam masz "Etykiety". Zrób tak, jak Ci pisałam.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 21:59   #1593
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ja dopiero wracam do siebie. Wczoraj miałam dzień wyjęty z kalendarza. Już nie pamiętam kiedy tak się źle czułam i do tego temperatura powyżej 38 stopni. Ale muszę przyznać, że na nogi postawiło mnie gorące mleko z miodem, masłem i czosnkiem. Do tego winko czosnkowe Guci. Temp. spadła już w nocy a dziś jestem w stanie jakoś funkcjonować. Kaszel mnie strasznie męczy i ból głowy

Ja dziś właśnie byłam u Agnieszki Nocuń na placu Szczepańskim i jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalnie przeprowadziła USG, nagrała płytkę i zrobiła nam ze 20 zdjęć. Miało być 3D, ale mały nie chciał pokazać buzi, więc policzyła nam jak za USG 2D.
Generalnie to jedna z najlepszych specjalistek od USG genetycznego w Krakowie.
zdrówka

a jak się cenowo u niej takie usg kształtuje??
Stary 2011-12-02, 22:06   #1594
19claudia91
Rozeznanie

Idę, dobranoc wszystkim!

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 22:12   #1595
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Mój to samo, mówię kup mi batona bo miałam ochotę na 3bita, a on "Nie będziesz jadła tyle słodkiego bo dupcia Ci się szeroka zrobi" =p a ja na to "TO NIE " Po czym wyciągnęłam cukierka z kieszeni od babci to popatrzył na mnie z politowaniem..
Mały właśnie kopnął tak mocno że aż się wystraszyłam
haha u mnie to samo! jestes pewna czy chcesz zjeść? nie za dużo jesz? no kurde jak nie zjem teraz to wstanę w nocy i będę jeść co ja poradzę ze mam "pasożyta" w brzuchu
Stary 2011-12-02, 22:39   #1596
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
a ja polecam kolejny rewelacyjny dokument
[url]http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/zalukaj-film/10965/national_geographic_w_lon ie_matki_2005_.html[/url
Właśnie cały obejrzałam z Tż-tem, dzięki za linka

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Z racji, że sama używam kosmetyków do mycia Emolium, to dziecko również będzie używało ich razem ze mną.
ja emolium też mam na sobie przetestowane (z moją skórą to już chyba wszystko co apteczne testowałam) i dla dziecka też na Emolium postawię

Cytat:
Jak nasze dziecko wda się we mnie lub tatusia to będzie majstrowało przy sprzęcie i przy samochodach i będzie robiło remonty. Oby jednak nie
jak moje wda się w Tż-ta to musze pamietać aby budziki pochować - mój Tż w wieku 2 lat rozebrał budzik na części pierwsze, bez użycia jakichkolwiek narzędzi
Teściowie do dzisiaj zachodzą w głowe jak to zrobił, on niestety nie pamięta

Cytat:
Napisane przez MoniqW Pokaż wiadomość
Jestesmy spowrotem ... maleństwo buziaka zakryło rączkami ale tyłek wypieło bezwstydnie i dzięki temu wiemy że będzie synek
Gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
i wiecie co jeszcze - pomaga nie zamęczać znajomych i rodziny dyskusjami o wózkach, smoczkach i pieluszkach myślę że moja rodzina jest Wam za to (nieświadomie całkiem) bardzo wdzięczna
Święta prawda

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Okna mam tak brudne ze cos okropnego
Od Wielkanocy chyba nie byly myte az wstyd sie przyznac
Założe się że mam brudniejsze Okna połaciowe są najokropniejszą rzeczą jaką mamy w mieszkaniu - cały syf z dachu zawsze w czasie deszczu spływa mi pięknie na szyby

I muszę się pochwalić, że właśnie podczas oglądania filmu z linku, który wrzuciła cziqua mój Tz zarobił pierwszego kopniaka
A potem jeszcze ze dwa kolejne i to takie mocne, że ja aż podskoczyłam
Stary 2011-12-02, 22:42   #1597
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
jak moje wda się w Tż-ta to musze pamietać aby budziki pochować - mój Tż w wieku 2 lat rozebrał budzik na części pierwsze, bez użycia jakichkolwiek narzędzi
Teściowie do dzisiaj zachodzą w głowe jak to zrobił, on niestety nie pamięta

I muszę się pochwalić, że właśnie podczas oglądania filmu z linku, który wrzuciła cziqua mój Tz zarobił pierwszego kopniaka
A potem jeszcze ze dwa kolejne i to takie mocne, że ja aż podskoczyłam
Zdooolny

Gratuluje tatusiowi skopania

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 22:45   #1598
Mała!
Zakorzenienie

evvcia no i puściłam sobie Krajewskiego i inne piękne melodie i rycze!! Masakra nie wiem co mnie ogarnęło nagle taką ogromną miłość poczułam do maleństwa miłość i strach...i w ogóle do męża też i tak mi się popłakało! uspokoił mnie telefon od siostry... jak idzie noc to mi się na płacz zbiera...lub budzę się z płaczem w środku nocy tak jak dziś...

Poklikam troszkę i lulu...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 22:45   #1599
MoniaHan
Wtajemniczenie

czesc Dziewczynki
wczoraj caly wieczor Was nadrabialam i juz tak bylam zmeczona wieczorem ze poszlam spac, wczoraj mialam dobry dzien i chyba troche sie przemeczylam bo dzis mialam polowanie i nie czulam sie dobrze;( brzuch mi twardnial jak szalony wiele wiele razy, a ze mialam dzis chodzenia sporo to nie bylo zbyt komfortowe niestety. wzielam nospe. wydaje mi sie ze to skurcze Braxtona-Hicksa. weekend zamierzam odpoczac..jesli sie nie zmieni i brzuch bedzie tak twardnial pojade do szpitala albo do polkskiego gina w londynie.

zaraz wskocze na poczte i Was poogladam.
Jolkaa Ty to zakupy potrafisz zrobic
panie ktora dzis gotowala obiad na polowaniu przywiozla mitorbe pieknych ubranek od swojej znajomej...sa przesliczne i niektore z metkami, bo kobieta nawet nie zdazyla ich dziecku zalozyc,boponoc dzidzia sie ogolnie spora urodzila.

ojejku u Was porzadki sie zaczynaja,u mnie okna wolaja umyj mnie,ale musza poczekac jeszcze troche -myte byly jakos jesienia,wynajelam firme ktora myje okna,bo mam okna w sypialni wysoko i jeden caly szklany pokoj a tam okien mnostwo, ale umyte byly srednio, takmi Tz mowil,zobaczysz ze przyjada umyja nam 24 okna w polgodziny a okna beda zle umyte...mial racje, bo w sumie jaki sens jest mycia okien na zewnatrz a w srodku nie.

ide spac -jutro odpoczywamto Was ponadrabiam - bo dzisiejszy dzien to tak na szybko przejrzalam.
Kolorowych snow

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 22:53   #1600
koniakonia
Zakorzenienie

Hej Dziewczęta

Dzisiaj polataliśmy po marketach , myślałam ,że mi na końcu dupsko rozsadzi, to moje spojenie jednak daje znać jak za dużo łażę.
A zakupy średnio udane, Tż się okupił, a mi jakoś tak żal kasy na ciuszki na 3 miesiące.Jak ktoś lubi koszulę z Carry to sprawdźcie czy u Was też jest promocja, bo mój TŻ bardzo lubi te koszule, a jest obniżka na wszystko -50%.
Dzisiaj zrobiliśmy Ninie Mikołajki , bo TŻ wyjeżdża w przyszłym tygodniu na tygodniu , a chciał zobaczyć jak zareaguje na Elma gadającego , a to był prezent . Sobie jako takich prezentów nie robimy.Dzisiaj te koszule 'niby " na Mikołajki były dla TŻ, a ja jakoś większych potrzeb nie mam.

Evvcia bardzo mi przykro z powodu śmierci Kuzyna . Ja nie śpię za dobrze i cały czas myślę o tej mojej Patrycji.Koleżanka mnie uprzedziła ,że będzie dzwonić jak będzie mieć kryzys ,żebym Ją pocieszała, a wiem ,że będzie to bardzo bardzo ciężkie.

Ech ogólnie śmierć jest strasznym przeżyciem.....

No ale nie będę Wam tu smęcić, w końcu to wątek o życiu ...czyli radosny powinien być.

Zariah -milusi podpis

W temacie zabawek....mamy z fishera parę zabawek , drogie są jak jasna cholera , ale powiem szczerze,że przed niektorymi to ja sama się powstrzymać nie mogłam.Ale fakt faktem,że są mocne i ładne .
Nina najdłużej bawiła się jednak takimi prostymi zabawkami jak kubeczki kolorowe, drewniane ukladanki itp.
coś takiego np.
http://zabawki2.pl/data/gfx/pictures...8/6/5868_2.jpg
teraz ma taką drewnianą ukladankę, jak się budzi , to po nią idzie i układa od rana czasami z nią śpi z takiej firmy Elefun , oni mają fajne zabawki logiczne , często są w biedronce za parę złotych, a dziecko potrafi się tym zająć dość długo

Kosmetyki dla dzieci....płyn do kąpieli Ziaja,oliwka też, do tyłeczka Bepanthen , na ewentualne odparzenia sudocrem ( na codzień za ostry ), no i na bank sobie u pediatry zamówię maść robioną, taką z chyba vit.A , nie pamiętam składu, ale genialna na wszelki krosteczki itp. sprawy , no i kosztuje parę groszy . Chusteczki pampersa.

Zaraz włażę na pocztę, bo tam pewnie same piękne foty .

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-12-02 o 22:56
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:04   #1601
MoniqW
Raczkowanie

Dziękuję za gratulacje, bardzo się cieszę z synka, Łuki przebąkiwał cos o dziewczynce ale przyjął wiadomość z godnością ... wygląda na to, że będzie kolejny forumowy Wiktor

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Gratuluję chłopaczka Jeszcze nam możesz zostać mamą majową z taką datą graniczną a to pierwsza ciąża?
Myślę że spokojnie załapie się na kwiecień , to nie jest pierwsza moja ciąża ...
Stary 2011-12-02, 23:08   #1602
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdooolny

Gratuluje tatusiowi skopania
Dziękuję w imieniu skopanego
Stary 2011-12-02, 23:11   #1603
Aguśkaa83
Zakorzenienie

kulkaaga nie bede sie klocic kto ma brudniejsze okna
a rzeczywiscie masz nieciekawie z tymi okienkami.

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
czesc Dziewczynki
wczoraj caly wieczor Was nadrabialam i juz tak bylam zmeczona wieczorem ze poszlam spac, wczoraj mialam dobry dzien i chyba troche sie przemeczylam bo dzis mialam polowanie i nie czulam sie dobrze;( brzuch mi twardnial jak szalony wiele wiele razy, a ze mialam dzis chodzenia sporo to nie bylo zbyt komfortowe niestety. wzielam nospe. wydaje mi sie ze to skurcze Braxtona-Hicksa. weekend zamierzam odpoczac..jesli sie nie zmieni i brzuch bedzie tak twardnial pojade do szpitala albo do polkskiego gina w londynie.

zaraz wskocze na poczte i Was poogladam.
Jolkaa Ty to zakupy potrafisz zrobic
panie ktora dzis gotowala obiad na polowaniu przywiozla mitorbe pieknych ubranek od swojej znajomej...sa przesliczne i niektore z metkami, bo kobieta nawet nie zdazyla ich dziecku zalozyc,boponoc dzidzia sie ogolnie spora urodzila.

ojejku u Was porzadki sie zaczynaja,u mnie okna wolaja umyj mnie,ale musza poczekac jeszcze troche -myte byly jakos jesienia,wynajelam firme ktora myje okna,bo mam okna w sypialni wysoko i jeden caly szklany pokoj a tam okien mnostwo, ale umyte byly srednio, takmi Tz mowil,zobaczysz ze przyjada umyja nam 24 okna w polgodziny a okna beda zle umyte...mial racje, bo w sumie jaki sens jest mycia okien na zewnatrz a w srodku nie.

ide spac -jutro odpoczywamto Was ponadrabiam - bo dzisiejszy dzien to tak na szybko przejrzalam.
Kolorowych snow
Oj kochana staraj sie odpoczywac wiecej zeby tak bardzo brzus nie twardnial
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:11   #1604
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dziękuję w imieniu skopanego
Jaka to radość być skopanym, co nie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 23:18   #1605
koniakonia
Zakorzenienie

A jak już tak wspominacie o zwierzątkach ....

to ja zgubiłam jednego chomika jak miałam 6 lat i raz też urwałam ogonek rybce , ale to jak miałam 19 lat i była to rybka na tzw.żywca na ryby.Tata wyjchał i kazał mi wodę wymienić, a że ja poszłam na balety i robiłam to po powrocie z dość ostrej imprezy , jak wylewałam wodę z wiadra jedna rybka mi zwiała i mi się zaklinowała w sitku przy syfonie i musiałam ją jakoś wydostać , w końcu uratowałam ją , ale ogonek wyglądał nieciekawie.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Aguśka doktorek bije wszystkich hous`ów i burskich na głowę , cmok cmok

No i niech ktoś mi powie,że kobiety w ciąży nie są piękne (Śliczne jesteście Babeczki) to przyjdę i urwę ogonki
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:19   #1606
Roksape
Zadomowienie

Nooo dziewczyny wkońcu macie ode mnie zdjęcia na mailu Przy moim imieniu widnieje moje przed małżeńskie nazwisko( muszę zaraz zmienić) no i zapraszam do oglądania
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:21   #1607
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
A jak już tak wspominacie o zwierzątkach ....

to ja zgubiłam jednego chomika jak miałam 6 lat i raz też urwałam ogonek rybce , ale to jak miałam 19 lat i była to rybka na tzw.żywca na ryby.Tata wyjchał i kazał mi wodę wymienić, a że ja poszłam na balety i robiłam to po powrocie z dość ostrej imprezy , jak wylewałam wodę z wiadra jedna rybka mi zwiała i mi się zaklinowała w sitku przy syfonie i musiałam ją jakoś wydostać , w końcu uratowałam ją , ale ogonek wyglądał nieciekawie.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Aguśka doktorek bije wszystkich hous`ów i burskich na głowę , cmok cmok

No i niech ktoś mi powie,że kobiety w ciąży nie są piękne (Śliczne jesteście Babeczki) to przyjdę i urwę ogonki
Zawsze uważałam, że kobieta w ciązy jest piękna.
Mąż tego nie rozumiał a teraz sam się mna zachwyca bardziej niż zawsze

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 23:27   #1608
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
kulkaaga nie bede sie klocic kto ma brudniejsze okna
a rzeczywiscie masz nieciekawie z tymi okienkami.
Po pyleniu lasu i obfitym deszczu potrafił pójść w ruch cif w spray-u bo zwykły płyn do szyb nie dawał rady
No i każda ptasia kupa trafia w okna

Cytat:
Jaka to radość być skopanym, co nie
Kurcze taka niby zwykła rzecz a jak potrafi ucieszyć
Stary 2011-12-02, 23:29   #1609
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Zariah ślicznie wyglądasz i super ciuszki

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

tikki85 evvcia pempek agabi śliczne macie brzuszki

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 06:50   #1610
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Zariah ślicznie wyglądasz i super ciuszki
dziękuję kochana
nie mogę uwierzyć jakie mam udziska wielgachne
ech słodycze... ja jestem słodyczowy głupek niestety.
jużtyle razy sobie postanawiałam ograniczanie.. i nic
może od dziś się uda.

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 07:39   #1611
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Hej,

ja juz na nogach a właściwie nie spię od 4.47 gdy Antek przyszedł do nas do łóżka. Starsze dziecko jeszcze śpi a młodsze właśnie dało mi znać że się obudziło

Cytat:
My z mama pozdejmowalysmy firanki, juz sie piora, jutro mama mi okienka umyje wiec bede miala z glowy
A ja juz mam pomyte okna bo mój tż jest specjalistą w myciu okien i zrobił to już dwa tygodnie temu nawet nic nie musiałam mówić sam chciał

Życzę miłego dnia

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 08:59   #1612
tynka88
Zadomowienie

Ale u mnie deszcz leje, oby przestal, bo tak to nici ze spaceru, a okna TZ mył gdzies z 1,5 miesiaca temu i narazie w planach nie mam dopiero na wielkanoc

Juliczka bardzo fajne te tuniczki/sukienki ,mysle ze do leginsów lub czarnych kryjacych rajstop byloby ok, ale to tylko moje zdanie
ja wczoraj przymierzyłam 4 sukienki które mam w szafie i wygladam w nich calkiem calkiem, choc marzy mi sie jedna sukienka ,która wiele dziewczyn zwlaszcza tu z wizazu ma ,a mam taka czarna i podobam sie sobie w takiej
w ogole to mam bzika na punkcie sukienek

dziewczyny ta promocja 30 % w tesco tylko wczoraj, czy jakos dluzej?

tikki jestes urocza z brzuszkiem
Zariah wdg mnie kształty zachowane, wiec jest bardzo dobrze mimo tych 10 kg ja tam sie pocieszam ze jakies zapasy musze zgromadzic na opieke nad małym, najgorzej jednak przeraza mnie wizja rozstepów i cellulitu ,wczoraj wpadłam w panike , ale to chyba tylko odcisnieta gumka od dresu

Aguśka ,Rokspae te wasze dzieciaczki sa przesliczne, takie maja słodkie buziunie, az sie milo na serduszku robi przez takie fotki nie moge sie doczekac naszego synunia
A Roksape sliczna panna młoda, a mąż jak młodziutko wygląda, ale powiem wam ze moj tez mimo 32 lat robi mi czasami swoim mlodym wygladem konkurencje

Karolca zgadzam sie z Toba w 100% ja mimo ze tez juz mam 9 kg na plusie , to czuje sie bardzo sexi az zaluje ze nie mamy lata i musze te swoje krąglości ukrywac pod plaszczem

Nowaken mój TZ tez jesli chodzi o okna i jeszcze naczynia jest ekspertem, zawsze jak to robi to mu mówie jak bardzo go za to kocham a robi to tak szybko i sprawnie i nie zużywa dużo środków

lece na sniadanko, bo brzuch mi sie odzywa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg show_image_big.php.jpg (11,0 KB, 25 załadowań)

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:05   #1613
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Hej,

ja juz na nogach a właściwie nie spię od 4.47 gdy Antek przyszedł do nas do łóżka. Starsze dziecko jeszcze śpi a młodsze właśnie dało mi znać że się obudziło

A ja juz mam pomyte okna bo mój tż jest specjalistą w myciu okien i zrobił to już dwa tygodnie temu nawet nic nie musiałam mówić sam chciał

Życzę miłego dnia
ja od 6 nie spie mały zaczął kopać i koniec spania
mój TŻ umył okna 2 tygodnie temu, niestety nie z własnej woli
Stary 2011-12-03, 09:07   #1614
Mała!
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja już po śniadanku chyba wybiorę się połazić po sklepach

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
dziękuję kochana
nie mogę uwierzyć jakie mam udziska wielgachne
ech słodycze... ja jestem słodyczowy głupek niestety.
jużtyle razy sobie postanawiałam ograniczanie.. i nic
może od dziś się uda.
No jaa... słowo w słowo tak jakbym ja o sobie pisała

* U mnie w domu zawsze mąż myje okna...mi nie pozwala...uważa, że on o robi lepiej a ja się nie kłócę

Moja dzidzia dziś obudziła mnie na siku o 5-tej rano pokopał troszkę mamę ale dał zasnąć, a o 8:00 teraz obudził się razem ze mną Ojej kocham to nasze maleństwo nad życie i wszystkie jego kopniaczki

Miłej soboty

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-12-03 o 09:10
Stary 2011-12-03, 09:08   #1615
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
evvcia no i puściłam sobie Krajewskiego i inne piękne melodie i rycze!! Masakra nie wiem co mnie ogarnęło nagle taką ogromną miłość poczułam do maleństwa miłość i strach...i w ogóle do męża też i tak mi się popłakało! uspokoił mnie telefon od siostry... jak idzie noc to mi się na płacz zbiera...lub budzę się z płaczem w środku nocy tak jak dziś...

Hej dziewczyny
ja też już obudzona, sama z siebie jakoś się obudziłam pół godziny temu, ale mimo to czuję się jakaś niewyspana i weź tu dogódź

Roksape słodki jest Twój synek i jaki blondasek
Zariah pięknie wyglądasz! A uda i tyłeczek to masz taki jak ja, a ja jestem 4 tygodnie za Tobą, więc proszę nie narzekać

Co tu dzisiaj robić?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:20   #1616
Mała!
Zakorzenienie

Evvcia ja sobie wymyśliłam...bieganie po sklepach...może Tesco co by nie zmarznąć
Może kupię WAGĘ!!! bo moja jest do D... i poszukam pomysłów na prezenty...i coś na mikołaja dla siostrzenicy ... no i jedzonko na weekend...mąż śpi po nocce..więc do 14:00 mam czasu a czasu

Zariah i Evvcioa wyglądacie super...gdzie te wasze wielkie uda i pupy??? ja tam widzę zgrabne przyszłe mamy

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-12-03 o 09:22
Stary 2011-12-03, 09:31   #1617
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Evvcia ja sobie wymyśliłam...bieganie po sklepach...może Tesco co by nie zmarznąć
Może kupię WAGĘ!!! bo moja jest do D... i poszukam pomysłów na prezenty...i coś na mikołaja dla siostrzenicy ... no i jedzonko na weekend...mąż śpi po nocce..więc do 14:00 mam czasu a czasu

Zariah i Evvcioa wyglądacie super...gdzie te wasze wielkie uda i pupy??? ja tam widzę zgrabne przyszłe mamy
Mi to jakoś nie chce się ruszać z domku a najbliższe Tesco mam bardzo daleko komunikacją miejską długo się jedzie a żałuję, bo dużo rzeczy dla dzieci mi się tam podoba. Mój TŻ dziś w szkole, więc nawet przez neta czy telefon nie da się za bardzo pomęczyć

Oj u mnie to już rozstępy się pojawiają a smaruję się codziennie od 8tc...

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-03, 09:36   #1618
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
zdrówka

a jak się cenowo u niej takie usg kształtuje??
200zł kosztuje 2D, a 300zł 3D. Ale jak się nie da zrobić ładnego ujęcia to bierze jak za 2D. Całe badanie trwa ok. 30 min.

Wczoraj już nie miałam siły żeby Wam napisać jak było na USG połówkowym. Jest wszystko w porządku. Niestety Mały tak się wtulił w ścianę macicy, że nie chciał ładnie zapozować do 3D, ale wkleję Wam fotkę w 2D. Na pierwszej profil, a na drugiej nie budzący wątpliwości dowód, że nasz Maluszek jest mężczyzną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg profil.jpg (52,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dupka i cos.jpg (44,0 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-12-03, 09:41   #1619
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
200zł kosztuje 2D, a 300zł 3D. Ale jak się nie da zrobić ładnego ujęcia to bierze jak za 2D. Całe badanie trwa ok. 30 min.

Wczoraj już nie miałam siły żeby Wam napisać jak było na USG połówkowym. Jest wszystko w porządku. Niestety Mały tak się wtulił w ścianę macicy, że nie chciał ładnie zapozować do 3D, ale wkleję Wam fotkę w 2D. Na pierwszej profil, a na drugiej nie budzący wątpliwości dowód, że nasz Maluszek jest mężczyzną
Szkoda, że synek nie chciał pokazać buźki, no ale najważniejsze, że wszystko w porządku a ile waży i ile ma cm? Macie już imię wybrane jakieś skoro już jest pewne, że mały mężczyzna będzie?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-03, 09:52   #1620
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Szkoda, że synek nie chciał pokazać buźki, no ale najważniejsze, że wszystko w porządku a ile waży i ile ma cm? Macie już imię wybrane jakieś skoro już jest pewne, że mały mężczyzna będzie?
Waży 355g. Niestety na tym etapie nie da się już zmierzyć Maluszka, bo jest za bardzo wygięty Prawdopodobnie będzie Szymuś

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości