Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 23:39   #1501
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

ja juz sie wypluskalam skonczyl mi sie zel pod prysznic wiec uzylam TZta, a On mi mowi, ze mi teraz wlosy na klacie wyskoczą

dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 06:36   #1502
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej laski ja sie zbieram na zajecia
dzisiaj cały dzien do 19

miłej soboty!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:04   #1503
Wiktusiaczek
Zadomowienie

A ja pozdrawiam z pracy Tak brzydko w Bielsku, że nikomu się wstawać nie chce i chyba za chwile zacznie padać deszcz lub śnieg
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:19   #1504
jagata
Wtajemniczenie

Witajcie - dawno w sobotę tak wcześnie nie wstałam Niestety nie z włąsnej woli... zaraz mam spotkanie i będę siedzieć nad modelami...

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
1
Właśnie on nie jest taki długi
Ja go dzisiaj mierzyłam nie sięgał mi bioder nawet siostra spytała się mnie czy nie jest za krótki
Tak mi się zdawało - mam kilka rzeczy od Top Secret i po zdjęciach sobie porównałam co mam i jakiej jest w rzeczywistości długości a jak jest to pokazane na zdjęciu

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna za wyrażanie Waszych opinii na temat sukni, choć wiem że drugiej za bardzo nie widać
Bo ja naprawdę sama już niewiem..a czuję, że nic innego nie wpadnie w moje oko..
Ta trzecia, która pokazałaś to mi sie nie podoba. Dalej jestem za pierwszą (tyle, ze bez szarfy)
Stary 2011-12-03, 09:51   #1505
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Ale dziś paskudna pogoda aż się wszystkiego odechciewa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:13   #1506
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
u mnie za oknem też szaro i mam wrażenie, że zaraz coś spadnie z nieba

a tymczasem mykam na śniadanko a później biore się za pierogi z kapustą i grzybkami
Stary 2011-12-03, 10:17   #1507
misiak17
Wtajemniczenie

Witam w sobotę.

U mnie też pogada jakaś taka dziwna.

Wykąpałam się, posprzątam i jadę kolo 13 do miejscowości gdzie pracuje TŻ i jedziemy do Warszawy. Jutro zawitamy na targi ślubne.

Miłego weekendu Wam życzę

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:21   #1508
justyna_g4
Zakorzenienie

Witam was w sobotę

tenebrosa piękna suknia

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
film calkiem ciekawy lubie filmy w tym stylu np. uwielbiam "Face off" czy "Taken" . Wogole uwazam, ze jak nie zasypiam na filmie tzn ze jest dobry
Mój Tż ma taki sam wyznacznik czy film jest fajny. My też oglądaliśmy Jestem Bogiem tydzień temu akurat, ale Tż się nudziło wiec mi wyłączył i ciągnął mnie na mecz siatkówki, więc nie obejrzałam do końca.

Z fajnych filmów, które ostatnio obejrzeliśmy to mogę polecić:
Catch me if you can -stary ale bardzo nam się podobał.
Shutter island - nawet mi się podobał, ale bardzo zagmatwany
Crazy, stupid, love - śmieszny i taki odpowiedni na pochmurne popołudnie
horrible bosses - mi sie tak średnio podobał, ale Tż mówił, że spoko ale i tak zasnął bo był po rannej zmianie.

Może, któraś z was się skusi

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A ja pozdrawiam z pracy Tak brzydko w Bielsku, że nikomu się wstawać nie chce i chyba za chwile zacznie padać deszcz lub śnieg
Ja niedaleko od Bielska mieszkam i u mnie jest tak samo. Aż nie chciało się wstać z łóżka.

Powiedzcie mi jak pomóc koleżance, która poroniła?
Taka bezradna się czuję!!!!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:37   #1509
madzia2306
Zakorzenienie

wiesz co ja poprostu bym przy niej była... żadne słowa nie ukoją tego bólu... często wystarczy tylko obecnośc, dziewczyna poczuje że nie jest z tym wszystkim sama...

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Witam w sobotę.

U mnie też pogada jakaś taka dziwna.

Wykąpałam się, posprzątam i jadę kolo 13 do miejscowości gdzie pracuje TŻ i jedziemy do Warszawy. Jutro zawitamy na targi ślubne.

Miłego weekendu Wam życzę
u mnie też dzisiaj ta pogoda taka bura

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:51   #1510
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiesz co ja poprostu bym przy niej była... żadne słowa nie ukoją tego bólu... często wystarczy tylko obecnośc, dziewczyna poczuje że nie jest z tym wszystkim sama...
Staram się być przy niej ale ja na samą myśl o tym co się stało mam łzy w oczach. TO był początek ciąży, a już czułam się ciocią...
Oni wiedzą, że mogą na nas liczyć. Myślałam o tym, żeby nie zawracać jej głowy sprawami ślubnymi ale zauważyłam wczoraj, że trochę ja to odrywa od całej sytuacji wiec dużo rozmawiałyśmy o tym. Nie chciałam żeby była sama zanim jej mąż nie wróci.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:57   #1511
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Staram się być przy niej ale ja na samą myśl o tym co się stało mam łzy w oczach. TO był początek ciąży, a już czułam się ciocią...
Oni wiedzą, że mogą na nas liczyć. Myślałam o tym, żeby nie zawracać jej głowy sprawami ślubnymi ale zauważyłam wczoraj, że trochę ja to odrywa od całej sytuacji wiec dużo rozmawiałyśmy o tym. Nie chciałam żeby była sama zanim jej mąż nie wróci.
dobrze wyczułaś sprawę, skoro rozmowy o waszym ślubie ją odrywają od jej sytuacji to jak najbardziej zajmij ją tym

wiecie co ja lubię piosenki Lady Gagi ale żeby teledysk trwał 14 minut???

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 12:02   #1512
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzien dobry My dopiero zjedlismy sniadanko zaraz pojedziemy na zakupy jakies bo lodowka pusta:P

Cytat:

wiecie co ja lubię piosenki Lady Gagi ale żeby teledysk trwał 14 minut???

tez wczoraj chcialam zobaczyc te teledysk, doszlam do 6 minuty i wylaczylam
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 12:02   #1513
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

wielki buziak na doła

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Chyba macie rację dziewczyny. Dzięki
Ja naprawde nie chcę stracić tej pracy i się kłócić czy coś (nie taki mam charakter), bo to było zawsze moje marzenie, ale przestałam się tym tak bardzo cieszyć i okropnie mi smutno - byłam nastawiona na jedno a wyszło co innego po prostu Może poproszę ją o ten czas nieokreslony chociaż, a z kasą najwyżej po kilku miesiącach porozmawiam czy nie da się choć troszkę więcej. Jakoś to chyba będzie...

ps a gdy zapytałam ją "a czemu tak, że na rok i reszta bez zmian? " to umotywowała to tylko tym, że "zwaliła" winę za to na wspólniczkę, która taką decyzję rzekomo podjęła. Pewnie tak było jej wygodnie po prostu
przykro mi tak to jest w prywatnych firmach... pracodawcy patrzą tylko na czubek własnego nosa zazwyczaj, a co obiecywali to już zapominają nic Ci nie podpowiem bo sama przechodziłam podobne rzeczy parę razy kłócenie sie raczej też nic nie da, pogorszy tylko sprawę
Cytat:
Będę wdzięczna za wyrażanie Waszych opinii na temat sukni, choć wiem że drugiej za bardzo nie widać
Bo ja naprawdę sama już niewiem..a czuję, że nic innego nie wpadnie w moje oko..
podpowiedziałabym Ci coś, ale te suknie w ogóle nie są w moim stylu więc nie chcę Ci mącić

Cytat:
dokładnie... nic nie pomoże, trzeba samemu przecierpieć

Witam się w ten pochmurny dzień
jadę zaraz do rodziców a po południu widzimy sie wszyscy razem z rodzicami TŻa, więc zapowiada się na ustalenia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 13:05   #1514
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek
Witam się ciepło. Nie wyspana jestem. Wstałam specjalnie na siatkowkę rano i się wkurzyłam Jak można roztrwonić taką przewagę się pytam, no jak ???

Teraz kończę sprzątać. Niedługo się zjawi TŻcik

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczynki nie wiem co jest grande..jestem juz dziś w pracy, ale dalej mam goraczke!

Kurcze nie wiem czy iisc do lekarza czy to dalej jakiś wirus...??

p.s. mam ważne pytanie ile ważą Wasze obraczki? Nasze będą miały 6mm i nie wiem ile moga ważyć? Mam prawie 27 gram złota a złotnik płaci za nasze złoto 95 zł/ gram.
Koniecznie idź do lekarza, bo to Cię coś za długo trzyma.

Super, że macie tyle złota. Sporo Wam zostanie A wto wiadomo dodatkowy pięniążek
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo!!!!
Alez się nie umiem doczekać popołudnia i oglądania obrączek

Nie rozumiem toku myślenia- że jak nie mam kasy, nie mogę być świadkiem. Przecież nie kasa tu się liczy, chyba, że sie mylę. Świadek ma być osobą wspierająca czynem i duchem, ma być oparciem. I chyba nie kasa tu się liczy. Wiadomo, że jako świadek chciałby dać większy prezent, ale nikt chyba od niego tego nie wymaga, tym bardziej jeśli go nie stać.
Też nie rozumiem takiego podejścia Dla mnie i TŻ największym prezentem jest właśnie zaangażowanie ze strony zaproszonych/gości/świadków. Ich dobre słowo/wsparcie i dobra zabawa Jak nam ktoś z takim tekstem o kasie wyjedzie, to normalnie ubiję
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
....paranoja..... hmmm?? heh! ale obiecuje ze porobię foty jak pootwieram te rzeczy na dowód że otworzyłam
wariatka nasza
Cytat:
wiecie dziewczyny że od przedwczoraj puszczają na tv4 odcinki czarodziejki z księżyca?? moja ulubiona bajka z dzieciństwa szkoda tylko że dzisiaj nie obejrzę bo mam jazdy ale będę pamiętac!!! :
Normalnie dobrze, że nie mam tv4, bo bym uskuteczniała maratony księzycowe
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a kochałam się w Kapitanie Tsubasie i Yataman a najbardziej zakochana byłam w Generale Daimos
Też oglądałam pasjami japońskie bajki. Najbardziej mnie rozwalały te wielkie mangowe oczyska, wodospady łez i akcje trwające dwa odcinki, np. piłka lecąca do bramki
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
My jak byliśmy u jubilera wyliczył nam, ze potrzebujemy na obrączki 8 gr (ja mam palec 9 tz 22)

Dziewczyny jak trzeba na was zagłosować na Facebooku to wysyłajcie linki, mogę głosować
To ja poproszę o zagłosowanie: https://www.facebook.com/polubieni2012.Franieczkowie Jak Ci się uda zmolestować inne osoby do głosowania, to będę dźwięczna
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja korzystam często z grouopna i się nie spotkałam z takimi praktykami żaby była osobna karta w restauracji? nigdy... jaka poważna restauracja by sobie na coś takiego pozwoliła? No w każdym razie ja na taką nie trafiłam. U fryzjera tez byłam kilka razy i zawsze byłam zadowolona. Raz mi nawet pan zrobił gratis loczki, mimo że normalnie taką usługą liczy się jako modelowanie fantazyjne i powinnam była dopłacić jakieś 70 zł
No ale sukni ślubnej bym nie kupiła z kuponu, bo nie chciałabym się ograniczać do wyboru w jednym tylko salonie chyba ze juz wcześniej bym miała z danym salonie coś upatrzone
Ja też korzystałam z kuponów już parę razy i póki co zawsze sobie chwiliłam Uważam, że wszędzie można się naciąć. I na promocji i tam, gdzie tych promocji nie ma.
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć PMki!

Mam dla Was newsa!

WYBRAŁAM SUKNIĘ!
No nareszcie nasza Tenebroska jest szczęśliwą posiadaczką sukni. Udało się przed nowym rokiem A tak się bałaś. GRATULACJE!!!!
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tenebosko gratuluję wyboru suknie

Dziewczyny mam złą wiadomość niestety nie dostałam dofinansowania jestem tylko na liście rezerwowej ;( siedzę i ryczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Nic mi się już nie chce!!! Liczyła na to że dzięki firmie zadbam o swoją przyszłość a tu duże G..................NO! Jestem załamana!
Aż mi się przykro zrobiło. Tak trzymałam kciuki za Ciebie Ale może jednak nie wszystko stracone. Może jesteś wysoko na tej liście rezerwowej. Nie mam pojęcia, jak to w ogóle wygląda
Kochana głowa do góry. Wiem, że Ci ciężko, bo widziałaś w tym dofinansowaniu swoją szansę.
Cytat:
dziewczyny nie napisali uzasadnienia napisali tylko ile za co punktów itd. i nie napisali która jestem na liście rezerwowej jedna z dziewczyn też nie dostała kasy i też jej napisali że jest na liście rezerwowej specjalnie tak piszą żeby nie było żali do nich itd. a wiecie dofinansowanie dostała fryzjerka!!! Chyba 1000 w naszym mieście! masakra przyniosła zdjęcia fryzur na tą rozmowę i było okropne w życiu bym do niej nawet babci nie wysłała! A do tego fryzjerka przykład czarne tłuste włosy przyklapnięte masakra! Fryzjerka tak sobie reklamę robi..... ehhhh nie ma sprawiedliwości na świecie!
No to nieźle. Fryzjerka to pewnie innowacja na skalę kraju Kto tam siedzi w tych komisjach Wszystko się po rodzinie rozchodzi No kurde nie przeżyję... wybrali fryzjerkę... Ja pier***e
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 13:13   #1515
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
dzień dobry
u mnie za oknem też szaro i mam wrażenie, że zaraz coś spadnie z nieba

a tymczasem mykam na śniadanko a później biore się za pierogi z kapustą i grzybkami
kocham pierogi z kapustą i grzybami

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

To ja poproszę o zagłosowanie: https://www.facebook.com/polubieni2012.Franieczkowie Jak Ci się uda zmolestować inne osoby do głosowania, to będę dźwięczna
chyba zagłosowałam, mówię chyba bo nie kumam o co chodzi

U mnie dziś deszcz a tyle się namyłam wczoraj okna:/

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2011-12-03 o 13:16
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 13:32   #1516
maruda80
Zakorzenienie

Gorska_Kozica - klik oddany

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 13:51   #1517
Dancing_Lady
Raczkowanie

Rano wyprawiłam Tż do szkoły, a potem poszłam dalej spać. Teraz chodzę wkurzona, bo posprzeczałam się z ojcem-znawcą wszelkich tematów. Jak mnie drażnią ludzie, którzy zawsze wszystko wiedzą najlepiej...normalnie wszystkie rozumy pozjadane

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 14:16   #1518
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej, hej!

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Też tego nie rozumie, ale może to był pretekst. Tzn nie ma teraz w swoim okresie życia zbyt dobrze z kasą, ale może i to była tez dobra wymówka. Bo po prostu nie chciał....
Wiesz, z jednej strony to i dobrze , że odmówił. Bo jaka miałaby być pomoc z jego strony z takim podejściem.
Mam nadzieję, że znajdziecie na spokojnie kogoś nowego i bardziej godnego tego stanowiska

Cytat:

Dziewczyny mam złą wiadomość niestety nie dostałam dofinansowania jestem tylko na liście rezerwowej ;( siedzę i ryczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Nic mi się już nie chce!!! Liczyła na to że dzięki firmie zadbam o swoją przyszłość a tu duże G..................NO! Jestem załamana!
O fuck
Ale Jagodziu, nie daj się i dalej walcz o swoje!!!!!!

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

No co ty??? Ale numer. Wlasnie dzis z jakiegos innego watku trafilam na ich strone, i nawet jedna sukienka wpadla mi w oko na tyle ze wyslalam do nich maila z zapytaniem o cene i termin realizacji. Bo to bylaby ta na plaze zamiast sweetheart.
A to dlatego, że sewatheart jest biała??? Przymierzałaś ją już???

Cytat:
hello

obyście znaleźli idealne dla WAS

my kupiliśmy 246 g . gratuluję 130 ddś
Znaleźliśmy obrączki W prawdzie nie zamówiliśmy jeszcze, bo szef ma teraz mnóstwo spraw na karku. Niestety jakieś 2 tyg temu okradli jeden z jego sklepów, no i nie mieliśmy sumienia upominać się o moja rodzinną zniżkę. Ale jak się upora z tamtym sklepem to uderzamy bezpośrednio do niego i zamawiamy. Wstępnie 12g obrączki z żółtego złota wyniosą nas aż 400zł (ale mam jeszcze 15% zniżki na robociznę).

Cytat:
No właśnie ja nie wiem, która to ta druga jest. Wszystkie na tej focie mi sie mieszają, dlatego nie umiem się określić. Pierwsza bardzo ładna, ale nie w moim guście.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 14:48   #1519
nena1984
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
dzień zgniły jak nigdy mieliśmy iść dzisiaj do kina w końcu na listy do m. ale wszystkie miejsca juź dawno porezerwowane i został tylko 1 rząd. Zostaje zatem kiszenie się w domu, bo nie mam zamiaru wypełzać na tą zgniliznę

zaraz porozsyłam resztę PW do dziewczyn, które chciały mi pomóc
choć niestety naszły mnie chwilę, że nie mam szans w tym konkursie i marzenia o Nowym Jorku trzeba odłożyć na emeryturę.
Kasia_kuku - Ty masz oko fotografa, to powiedz z łaski swojej czy mam jakiekolwiek szanse, czy już lepiej sobie odpuścić

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 15:49   #1520
Madziuniusia
Zakorzenienie

A my gotujemy obiadek i może wieczorkiem skoczymy na grzane piwko wreszcie dostałam pensję
Stary 2011-12-03, 16:11   #1521
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cześć dziewuszki Dziś na poprawę humorku poszlismy z Tż do centrum handlowego i kupiłam sobie cieplutkie buciki :P
Noooo i jak zobaczyłam Apart, spojrzałam na niego i zapytałam czy nie wejdziemy obejrzeć obrączek jak weszliśmy, facet co sprzedaje się tak zaangażował, że przymierzyliśmy prawie wszystkie modele
Aaaaale faaajne uczucie! Szkoda, że jeszcze tyle miesięcy trzeba czekać z ich zamówieniem
no i co dziwne: zweryfikowało mi się: już chyba nie chcę klasycznej zwykłej obrączki, jakoś tak na moim palcu inne lepiej wyglądały

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 16:47   #1522
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej

jestem zmęczona jak koń po westernie

od samego rana sprzątanie: umyłam okna, zawiesiłam u siebie czyściutką firankę oraz oczywiście zasłonki (przypominam mieszkanie wynosi 3,5 m to nawet nie chcecie wiedzieć ile materiału jest u mnie o oknach i jak to ciężko wyprasować i powiesić ) łazienka wypucowana, mój pokój również

a po sprzątaniu robiłam z mamą pierogi z kapustą i grzybami i jak zwykle tyle tego zrobiłyśmy jak dla wojska
jutro robimy uszka

ufff dopiero usiadłam na tyłku
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 16:54   #1523
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

Wiadomość dla Goszy i Anulki_p: Yasumi
Z henny i regulacji jestem zadowolona. Pani cały czas dopytywała jak się czuję, czy nie piecze itp.
Jeżeli chodzi o makijaż ślubny to tak:
próba 30 zł
w dniu ślubu 60 zł
ale na makijaż trzeba przyjść do salonu co dla mnie jest już nie do przejścia

7 godzin pieczenia i w załączniku efekty

I męczę się z referatem ale jakoś nie bardzo idzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2011-12-03 14.33.52.jpg (16,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2011-12-03 14.33.43.jpg (12,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2011-12-03 14.33.59.jpg (13,4 KB, 30 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 17:19   #1524
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Z henny i regulacji jestem zadowolona. Pani cały czas dopytywała jak się czuję, czy nie piecze itp.
próba 30 zł
w dniu ślubu 60 zł

I męczę się z referatem ale jakoś nie bardzo idzie
ulala ale smakowitki

ja tez poprawiłam sobie humor zakupami, niestety moja silna wola nie wytrzymała nawet tygodnia

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 17:22   #1525
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ulala ale smakowitki

ja tez poprawiłam sobie humor zakupami, niestety moja silna wola nie wytrzymała nawet tygodnia
Co kupiłaś
Nena raz się żyje

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 17:44   #1526
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Jamee aaale pyyyszności! mnammm...!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 18:16   #1527
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny
dzień zgniły jak nigdy mieliśmy iść dzisiaj do kina w końcu na listy do m. ale wszystkie miejsca juź dawno porezerwowane i został tylko 1 rząd. Zostaje zatem kiszenie się w domu, bo nie mam zamiaru wypełzać na tą zgniliznę

zaraz porozsyłam resztę PW do dziewczyn, które chciały mi pomóc
choć niestety naszły mnie chwilę, że nie mam szans w tym konkursie i marzenia o Nowym Jorku trzeba odłożyć na emeryturę.
Kasia_kuku - Ty masz oko fotografa, to powiedz z łaski swojej czy mam jakiekolwiek szanse, czy już lepiej sobie odpuścić
To zdjęcie jest serio dobre, bardzo lubię takie światło. Zaraz zlajkuję I pomimo, że jest prześwietlone, jest rozkładówkowe. Co prawda ja bym je trochę przyżółciła, co by było bardziej ciepłe, no ale Nie widzę w galerii zdjęć, z którymi mogło by Twoje konkurować. Może trzy, które są wykonane poprawne, za to pozy nijakie, wiec zaciskam kciuki!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-12-03 o 18:20
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 18:18   #1528
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Witajcie

próba 30 zł
w dniu ślubu 60 zł

Dla mnie to już w ogóle odpada, miałabym pół godz. w plecy na dojazd
A ciasteczka bardzo smacznie wyglądają

Cytat:
Przepraszam Nenuś, ale nie mogę się powstrzymać
i nie żebym złośliwa była, po prostu my baby nie możemy sobie robić takich postanowień

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 18:20   #1529
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

ale pyszności
Stary 2011-12-03, 18:35   #1530
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny,
ale mam kiepski humor
byłam w galerii z zamiarem zakupu spodni no i
w Rossmanie baba mnie tak wkurzyła, że normalnie
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości