|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Cytat:
sama nie jestem w tym jakoś specjalnie obeznana - powiedzmy, że czytam i sie ucze ![]() w ogóle to wzięło mnie na szlifowanie angielskiego.. mam w domu jedną książeczkę z serii Penguin Readers i fajne są te książki, myślałam nad kupnem, ale taka cienka a prawie 30zł.. troche mi szkoda :-[
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2011-12-02 o 21:55 |
|
|
|
|
#1982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobra pomysle nad tym. a wagi obecnej i zamierzonej nie zdradze, bo chyba się ze wstydu spalę soory , może kiedyś
|
||
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Reniu poszukaj na necie na pewno są skany lub pdf-y
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem na diecie od miesiąca i zleciało mi już 6 kg. Dużo silnej woli i samozaparcia, a będzie gut.
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Mi coś zapał do ćwiczeń spadł
wczoraj wieczorem się trochę zrelaksowałam, bo wypożyczyłam sobie coś normalnego do poczytania niż te książki do pracy powodzenia dziewczyny w walce z kg Miłego dnia
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to bym nawet przeszła na jakąś dietę, tzn wykluczyła słodycze, bo tak to myślę, że zdrowo się odżywiam i z głową ale prowadząc bloga kulinarnego, nie ma takiej opcji, że wykluczę słodkości. Bo jak upiekę coś i zanim to podam innym ludziom (rodzince, znajomym) najpierw muszę sama tego spróbować, bo jedynie mój Brat potrafi mi powiedzieć: Ej, spieprzyłaś to. Za dużo tego, za mało tego. A on nie zawsze chce jeść słodycze. A reszta rodziny zawsze powie, że im smakuje |
|
|
|
|
#1988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
One co prawda są na różnych poziomach, ale to sobie wybierzesz, co Ci potrzeba. Tylko podaj mi maila na privie.![]() Cytat:
Ja ciągle nie mogę się zmobilizować - jak już parę dni nie zjem nic słodkiego, to potem nadrobię zawsze... No i muszę zacząć się ruszać... Jakoś na razie mi nie po drodze na basen... Zbieram się, bo jedziemy z TŻtem do Ikei i po prezenty. Już dwa wymyśliłam - Mama dostanie zestaw pudełeczek na herbatę (bo trzyma herbaty w czym popadnie) i do tego zaparzacz i słodycze, a brat dostanie kosmetyki, bo ostatnio coś mówił, że chce.
|
|||
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokażesz później? bo ja właśnie też myślałam nad takim czymś dla Mamy
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tragedia dla mnie to była, bo wszyscy z nimi normalnie rozmawiali, a ja nie rozumiałam Dopiero jak nocami graliśmy w milion różnych gier to wtedy zaczęłam ogarniać i ich akcent i słuchowo starałam się zapamiętać jak najwięcej. I po dziesięciu dniach mogłam być z nimi jeszcze dłużej, ale nie dało rady, bo musieli wracać W każdym razie mam książkę, która sobie leży. Oczywiście umiejętnie zakopana żebym czasem jej nie zabrała do ręki i nie zaczęła się uczyć |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Jem 1200-1300 kcal . Dieta, którą układa mi dietetyk jest bardzo zróżnicowana i nie wyobrażam sobie jeść więcej.
Jak wyżej, nic szczególnego, 5 posiłków dziennie opartych na zasadach zdrowego odżywiania. Samej brakowało mi motywacji, a pod okiem pani dietetyk utrzymuję silną wolę i zapał. ![]()
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Nigdy nie byłam na żadnej diecie i nie mam zamiaru póki co Ale nie powiem, jakiś ruch by się przydał, bo z kondycją kiepsko ![]() A wczoraj byłam na piwie, skończyło się na paru i tak dzisiaj zdycham
|
|
|
#1994 |
|
Pani Buka
|
no racja. ja też nie potrafię sobie odmówić słodyczy
bywa tak, że przez parę dni nie jem, ale potem za to odczuwam straszną ochotę na coś slodkiego i muszę coś kupić ![]() tak też sobie myślałam, że pewnie udaloby mi się schudnąć, gdybym: 1. miala motywację, żeby chodzić na jakieś zajęcia ruchowe, bo za nie zapłaciłam i szkoda by mi było stracić kasy - przed wakacjami miałam karnet na fitness i taniec brzucha, ale to był kupon promocyjny, a szkoła niestety upadła a teraz wszystko wydaje mi się drogie i w ogóle.2. miała bardzo konkretny plan, co i kiedy jeść - tak to po prostu nie mam pomysłu żeby coś wymyślać dobrego i dietetycznego i często jem szybko i byle co
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę pomyśleć nad prezentami. Muszę kupić mamie, tacie, bratu, jego narzeczonej i na wigilię bestową. Mamie chcę portfel, bo widziałam, że już ma trochę zniszczony, ale chciałam już kupić go jej na imieniny i nigdzie nie ma takich, jak chcę. Nawet jak jakiś ładny znajdę, to jest zdecydowanie za duży
![]() ![]() Diet nie stosuję i nie zamierzam, chociaż jakiś ruch by się przydał, bo już nawet wfu nie mam. No i cóż... chodzę ostatnio prawie cały czas w spódnicach. Częściowo, bo mam ochotę. Ale częściowo, bo chyba tylko w jednych spodniach nie jest mi ciasnawo Fakt, że te inne były z tych bardziej ciasnych, no ale
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
O prezentach też muszę pomyśleć. Nawet nie mam pomysłów
|
|
#1997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Cytat:
Ja też powinnam się wybrać, ale to głównie z racji tego, że podejrzewam u siebie zespół jelita drażliwego. I może jestem głupia..ale jak patrze na zdjęcia Ani Bałoń z Tapmadl to strasznie mnie motywują żeby jednak wziąć się za siebie i schudnąć tak dla podniesienia własnej samooceny, bo teraz nie jest z nią najlepiej...
|
|
#1998 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Szarość, tylko nei zacznij się wysławiać jak ona
Powiem wam, że ja się zastanaiwam nad przejsciem się do lekarza, ale to temu, że nie mam szans na regularne posiłki, bo np we wtorki jestem poza domem od 8-20, a w trakcie nie mam szans na domowy obiad, jak wracam, to mama mi wciska odgrzewany.. Mam tak rozregulowany żołądek i jelita że czasem to prawdziwy koszmar, bo mam dni, że nie mogę zjeść nic, a kiedy indziej jadlabym ciągle ( kolo 11 -wstalam tak 10.30 - zjadłam tosty, banana i jogurcik mały, wypilam czekolade i herbate i teraz ide po rosół
|
#1999 |
|
Pani Buka
|
ja tacie kupilam taki kufel z płynem między ściankami, żeby po zamrożeniu długo chłodził znajdujący się w nim napój
znalazłam przez przypadek i stwierdziłam że to będzie lepsze niż kolejne kosmetyki, których i tak nie zużywa.mamie kupię chyba książkę Hołowni (wiem że go lubi) i dorzucę mały zestaw kosmetyków. myślałam też o porządniejszym piórze, ale nie jestem pewna, czy sobie go w międzyczasie nie kupiła. moja siostra ma dość sprecyzowane zainteresowania i zachcianki, więc po konsultacji z mamą pewnie dostanie ode mnie jedną z wypisanych na swojej liście książek albo jakieś fajne notesy, zestaw ołowków itd (sporo rysuje). dla babci mam już zestaw do pielęgnacji dłoni no i zastanawiam się co jeszcze - może coś do domu, herbatę albo ciepłe kapcie, bo ostatnio widziałam że jej się już rozwalają. największy problem mam z TŻ-tem... do prezentu na pewno dorzucę hub USB, bo ciągle narzeka że musi coś wypinać od laptopa by podłączyć co innego wiem że na pewno spodobałby mu się kubek-obiektyw, ale raz że są strasznie drogie, a dwa że ta cena nawet nie gwarantuje szczelności kubka, więc do plecaka na uczelnię czy do pracy go sobie nie wrzuci. ewentualnie porządniejsze słuchawki do telefonu.... nie wiem, caly czas myślę... więc może coś Was zainspiruje ja też czekam na Wasze pomysły, może mnie olśni ![]() Szarość, mnie może nie motywuje ona konkretnie, ale cóż... coś w tym jest, ale to takie trudne... ![]() najgorzej mi chyba z tym że nie mam kasy. a jakbym znowu chciała zacząć pracę, to bym z kolei nie miała siły ani czasu by ćwiczyć czy robić sobie fajne posiłki. ps. Nicru, nie masz ochoty wpaść na małe spotkanie krakowskie dziś? nie będzie nas dużo, pewnie max 5-6.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-12-03 o 12:42 |
|
|
|
#2000 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasia, włąśnie myślę co z sobą dziś w ogóle zrobić, bo na razie tabletka na ból głowy jeszcze nei chwyciła, więc czuję się jak obolała kupa (@)... Ale myślę intensywnieee
|
#2001 |
|
Pani Buka
|
ja też wlaśnie czekam aż tabletka zadziała bo na razie nie za bardzo jestem w stanie się pouczyć chociażby
a z powodu @ wczoraj mnie wszystko bolalo ![]() ale daj znać, jakby co to powiem dokładnie co i jak (wstępnie ok. 17 na Szewskiej w jednej kawiarni)
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się z Wami żegnam aż do jutra
Jadę do koleżanki razem z moją Bystrą od kościoła pod wezwaniem świętego Ratusza i będziemy się uczyć matematyki |
|
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
Co do prezentów też jeszcze nie mam pomysłów.. wiadomo najgorzej zdecydować się co kupić dla TŻa.
Cytat:
![]() Wiecie.. z nią chodzi mi o to, że jednak jak ktoś na prawdę chce to może wiele osiągnąć, szczególnie jeśli chodzi o zmianę figury. Ja sobie to ciągle wmawiam.. a następnego dnia nie wytrzymuje bez zjedzenia chociażby kawałka czekolady.
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
Flames super! 6 kg ![]() Inv - guru? czemu? ![]() Dziś w nocy śniły mi się czekolady Mi się prawie odechciało świąt, choć je kocham, bo Mama musi wyjechać, mimo, że dopiero tydzień temu wróciła i właśnie jej nie będzie na święta ![]() ![]() . Święta bez Mamy to totalna kupa. Ostatnio pratycznie więcej czasu jest za granicą niż w domu ![]() ![]() , ale nie mogę za bardzo jej tego pokazać, choć na sama myśl ciągle chce mi się ryczeć.Narazie mam prezent dla TŻ - podkładkę chłodzącą pod laptopa i plecak na laptopa i dla jednego chrześniaka mam puzzle takie duże dla trzy latków, bo on uwielbia układać. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Dziewczyny taka mała motywacja! Moja kuzynka schudła ponad 50 kg!!! To nie ta sama osoba z wyglądu. Wygląda przepięknie
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
ozdobiłam pierniki
muszę zrobić obiad a taaaaaaaaaaak mi się nie chce pierś z kurczaka z pomarańczą zobaczymy
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to zapomniałam Wam napisać
. Rodzice TŻ zaprosili na Andrzejki (bo TŻ Tata to Andrzej) moich rodziców i za godzinę tam jedziemy... mam stresa jak za pierwszym razem Miało to być tydzień temu, ale moja Mama dopeiro co wróciła i nie dało rady. |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Nie stresuj się, w końcu już się znają
![]() Ale mi się chce tańczyć znowu nooo
|
|
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie kupiłam w końcu pojemników dla Mamy, bo były za duże, ale za to znalazłam zestaw kosmetyków, które brat chciał. No i TŻta mam z głowy - przyznał się, że chciałby książkę. Zostają rodzice wciąż...
|
||
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nigdzie na imprezy nie chodziłam, bo nie miałam z kim itp., tak teraz mi się 2 na siebie nałożyły jednak
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które chcecie angielski - podeslijcie mi na priva adresy mailowe. Szarość, Twój już mam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

stary mit! je sie ok 3h przed snem, a posiłek czysto białkowy możesz zjeść nawet 1h przed snem
powodzenia 

soory
, może kiedyś
Też jestem na diecie od miesiąca i zleciało mi już 6 kg.

Fakt, że te inne były z tych bardziej ciasnych, no ale