|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
daj znać jak się czujesz, jak z nim trochę poromansujesz już ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj zrobiłam sobie łososia pieczonego w folii ![]() Cytat:
my mamy Inox BMS1 i wygląda tak: http://img508.imageshack.us/img508/7708/automat2.jpg . Trochę przypomina frytkownicę z zewnątrz ![]() Jest super, wrzucasz składniki i samo się robi - samo ugniata ładnie w kulkę, odczekuje do wyrośnięcia itp, są różne programy. No po prostu bajka Spore ułatwienie dla kogoś, kto faktycznie się takimi rzeczami zajmuje Cytat:
a teraz się piecze, ale tak jak pisałam wyżej - myślę, że gdy kogoś w ogóle nie ciągnie do kuchni, do robienia rzeczy samemu, to nie jest sprzęt dla niego ja uwielbiam gotować, robić wszystko własnoręcznie (konfitury, pieczywo, jakieś wymyślne, trójwarstwowe kawy itp), więc to akurat sporo mi pomaga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
btw., Ola, chodź jutro na spotkanie ![]() SdC możesz mi zabrać jutro ten BB Cream? Zobaczyłabym na żywo co to za cudo
Edytowane przez Soline Czas edycji: 2011-12-02 o 21:55 |
||||||
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Melka, mogłabyś wziąć jutro moją wagę od Malli i peeling od Mistrzyni? Mam nadzieję, że to Cię bardzo nie obciąży. Chyba że wpadniecie do mnie na zadupiasty Ruczaj . Co prawda wielkich warunków do siedzenia nie ma, ale przynejmniej jest ciepło . Mam nawet już kubki na herbatę/kawę, szklanki, kieliszki itp. . Niestety sushi nie mam .
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Nie depcze krokusów
|
Waga jest zaskakująco malutka i lekka. Moja działa.
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC - na szczęście jest bateria, tylko trzeba zdjąć z niej folię zabezpieczającą
Ważyłam kocie żarcie, na wadze pomiar pokazał się dopiero od 10 g (okazało się, że moje intuicyjne dawki były poprawne).
|
|
#4446 |
|
Pani Buka
|
SdC, ja na trochę i na Ruczaj mogę wpaść
nie wiem co na to dziewczyny.Soline, niedaleko mnie (w stronę Wieliczki, już na wyjeździe z Krakowa) jest inne Pepco. mogę podjechać w najbliższych dniach i zobaczyć czy tam nie ma i Ci ewentualnie kupić ![]() (ja na szczęście swoją blachę muffinkową już mam, przynajmniej z tego korzystam!) patrzcie co mi wysłała znajoma ze studiów: https://www.facebook.com/events/327670133925074/ może któraś chce wziąć udział? ja bym się chętnie przeszła i pooglądała chociaż.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-12-02 o 22:36 |
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
To może rozbierzemy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4449 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapłaciłam za ten turbanik 19,99 zł. |
|
|
|
|
#4450 |
|
Nie depcze krokusów
|
Z chęcią, ale chcę buteleczkę
![]() Tak, mają żony, dzieci, chłopaków...
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Ten jest akurat wolny i bez przeszłości, w dodatku inteligentny i złośliwy
Cóż tam, że rok młodszy, przymknę oko
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Tego nie mogę obiecać :P Jak mi się bardzo spodoba i będę chciała więcej ml.. na 5 czy 10 to nie, ale na 20 juz tak :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma mnie w Krk wtedy ![]() Zamówiłam koszulkę - Kalwaryjska 20, 39zł co do jakości druku zdam relację w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#4455 |
|
maszyna, nie człowiek
|
W sensie koszulke z dowolnym nadrukiem
?To daj znać, mam fajny pomysł na nadruk, ale bez realcji jak nadruk sprawuje sie w praniu ne chę inwestowac, bo to byłaby imprezowa-gocia koszulka
|
#4456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już zapomniałam o tych pędzlach mówiłam Ci, że to baby size ![]() Cytat:
![]() Nie dam dziś rady wpaść niestety ![]() Cytat:
![]() Niemożliwe
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie będę zapeszać
|
#4458 | |
|
Pani Buka
|
Ola - wymiana ciuchowa
![]() Cytat:
![]() czy Wy też się tak strasznie dziś czujecie? ja od 2h walczę z sennością, bólem głowy i brakiem normalnego światła
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-12-03 o 11:29 |
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam okres i hm, rano mnie bardzo bolało, teraz już nie jest tak źle. Byłam odebrać ryby dla taty z wędkarskiego sklepu i tata do mnie: "przypatrz się, czy pan obsługujący ci się spodoba", a ja: "Tatooooooooo!!!
"Mój tata jest niemożliwy ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- O, właśnie zadzwonił i zapytał, czy odebrałam i pyta jak chłopak
|
#4460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i Ruczaj nie jest zadupiasty, jest najlepszy! ![]() też mogę przyjechać, ale może niech decyzję podejmą dziewczyny, które mają dalej niż ja ![]() Cytat:
![]() jakbyś miała chwilę i zobaczyła tę blachę na 6 sztuk tych większych, to byłabym baaardzo wdzięczna oczywiście pełen zwrot, wszystko, tylko żeby takie większe były ![]() na 12 sztuk też mam, ale TŻ narzeka, że za malutkie ![]() a co tam jest w tym linku? nie mam FB i nie wiem co się dzieje dziękuję ![]() o nie ![]() trust ![]() Obudziłam się po 10 rany, nie mogę tak późno wstawać, bo mi znowu cały weekend wyparuje i będę jeszcze bardziej do tyłu ze wszystkim, niż jestem No nic - do roboty! ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Kasia ach, już widzę ![]() jest niefajnie, zamiast ładnego słońca jest po prostu nieciemno, bo jasnością tego nazwać nie można czuję się jak w siatce foliowej ![]() trust ależ o Ciebie wszyscy dbają mogłaś powiedzieć, że masz innego na oku
|
|
#4461 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tak,łęb mi pęka, ale winę zwalam na smog, którego się wczoraj nawdychałam
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
Ja też bym była chętna na rozbiórkę
![]() trzymamy kciuki
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dziewczyny - ja jestem absolutny out, jeśli chodzi o dziś . Nie mogę oddychać, chyba mi spuchł cały nas w środku i bolą mnie zatoki. Jadę po południu do lekarza. Soline, krem mogę dać Melce, jeśli to z nią załatwisz i wpadnie po niego .
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Pani Buka
|
Soline, to dam znać
a co do późnego wstawania, ja po prostu nie daję rady. jak nie muszę z rana biec na zajęcia, to żadna siła mnie nie zwlecze przed 10. nawet jak nastawię budzik ach ten smog, jak jestem na Alejach, to boję się wziąć większego oddechu ale w prognozach widziałam że jutro ma być już w miarę czysto, tzn. 'zielono' szczególnie na południu Krakowa dobra, zmywam maskę z włosów i też się biorę do roboty... SdC! jak się dziś czujesz? bo chyba wypadałoby podjąć decyzję, ale to Malla i Mistrzyni mają chyba najdalej... edit: ok, już widzę dużo zdrowia!no to w takim razie zrobimy kameralne spotkanie w centrum, tak jak się oryginalnie umawiałyśmy...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-12-03 o 12:10 |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam pomysło na prezent dla taty! Pomożcie mi
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie ma w żadnej perfumerii internetowj ani na allegro.. Była w e-glamour, ale już wyszła..
Palce mnie bolą już na samą myśl o przepsikiwaniu
|
|
|
|
#4468 |
|
Rozeznanie
|
Co za koszmarny dzień! mi tez łeb pęka, czuję się jakbym miała głowę w słoiku...
Chcieliśmy dziś isc na spacer całą rodzinką przy okazji przetestować wózek a tu |
|
|
|
#4469 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30864446]Nie mam pomysło na prezent dla taty! Pomożcie mi
Ja mam zawsze z bratem problem z takimi sprawami, ale celujemy w książki.. Z tym, że mój tata lubi książki popularnonaukowe z naciskiem na muzykę, ufo, wojny, prl, więc łatwo coś fajnego znaleźć. Nie wiem co kupić TŻ za to... A muszę to w ciągu dwóch tygodni wymyślić i zakupić/zrobić...
|
#4470 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TŻtowi kupuje w tym roku porządny scyzoryk, bo poprzedni mu się.. hmm... zużył
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

). Bateria trzyma ok. 3 tygodni, laduje sie 3-4 h z usb.

Spore ułatwienie dla kogoś, kto faktycznie się takimi rzeczami zajmuje 

.
może któraś chce wziąć udział? ja bym się chętnie przeszła i pooglądała chociaż.

"
rany, nie mogę tak późno wstawać, bo mi znowu cały weekend wyparuje i będę jeszcze bardziej do tyłu ze wszystkim, niż jestem