XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 21:01   #3241
laponka
Raczkowanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

hej dziewczyny, nie było mnie kilka dni. Ale to pewnie dlatego, że wstyd się przynać... że mam napady na słodkie. Miałam kilka takich dni, ze ze słodkim sie nie rozstawałam.
Dziś znów jest ok.... chociaz jak rano postawiono paczki na stół... to sobie myślę.. a co mi tam..zjem jednego. No ale powstrzymałam się.
Jakoś taki dołek dietowy.

2013.07.18 - 85.0
2013.07.21 - 84.1
2013.07.27 - 83.1

I cel: - 75 kg
II cel:- 70 kg
III : - 60 kg
IV : - 56 kg
laponka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 21:14   #3242
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Ty i Twoje słodziki :p
Toć ja już niee! Wczoraj jedynie, ale to nie że słodziki, tylko po prostu ciągle miałam apetyt na cokolwiek Ale dziś już ok.

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
a mi jakos delikatnie waga się podniosła nie wiele ale troszkę ...hmm może do soboty spadnie oby....a dziś i wczoraj cały dzień w terenie ...najpierw u siostry ciotecznej , pojechałam zobaczyć małego Mateuszka 2,5 miesiąca że kocham dzieci musiałam jechać ...wcześniej nie było okazji , później do dziadka do szpitala po operacji serca jest od 4 miesięcy teraz miał kolejny poważny zabieg przepychania żył ale wszystko się udało i jest dobrze na szczęście jakoś tu cicho ostatnio ...prawie nie ma co czytać i jakoś nas ubywa
aaa nie bijcie dziś zjadłam 2 cheesburgery ok 13 jak jechałam głodna do tego szpitala i od tej pory jestem pełna dopiero zjem kolację ...więcej ich nie tknę bo przeczytałam na opakowaniu że jeden ma 300kcl ło żesz kurczę się przestraszyłam hahaha
Szczerze mówiąc myślałam, że w McDonaldzie to najmniej 400kcal cokolwiek ma, więc cheesburger to myślałam też, że więcej niż 300. No ale na Twoje szczęście nie!

Cytat:
PS. Whisky musi dostać zaproszenie do klubu!
Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
LadyToofat buuu ja sie nie zalapalam,zeby obejrzec Twoje zdjecie z imprezki
Jak Cię wtrynią do klubu to zobaczysz, czeka na Ciebie moje foto (bez twarzy ) Ale nie przestrasz się tego obok

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez laponka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, nie było mnie kilka dni. Ale to pewnie dlatego, że wstyd się przynać... że mam napady na słodkie. Miałam kilka takich dni, ze ze słodkim sie nie rozstawałam.
Dziś znów jest ok.... chociaz jak rano postawiono paczki na stół... to sobie myślę.. a co mi tam..zjem jednego. No ale powstrzymałam się.
Jakoś taki dołek dietowy.
Masz się poprawić i to w tej chwili! Chociaż jakiś plus, że pączków nie tknęłaś Jak to widziałam gdzieś na jakimś blogu ostatnio: Pączki pączków nie jedzą, bo to zakrawa o kanibalizm. (autorstwa dietadukanaprzepisy.blogs pot.com)
+ trochę nie ogarniam umysłem Twojego podpisu
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 21:22   #3243
Eldo_rado
amor vincit omnia

dobra, pora zrobić 3 dzień A6W
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 22:12   #3244
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Ciesze sie, ze z dziadkiem jest wporzadku
A za te czisburgery to Ci tu chyba zrobimy lanie!
600kcal, szok. Po nawet kilku miesiacach dbania o to co się je, można szoku dostać jak się prześledzi jeden dzień sprzed diety. Ile kalorii się pożerało :O

Ja uciekam prostować włosy a potem wypić jakieś grzane piwo z okazji Andrzejek. Wróżb chyba nie będzie
Buziaki ;*

PS. Whisky musi dostać zaproszenie do klubu!
możesz nie mieć dla mnie litości za te burgery ...mógłby mnie ktoś tak ostro pogonić ...postaram się już więcej nie pomyśleć o nich to był jeden z 3 posiłków w dniu dzisiejszym i główny udanych Andrzejek

Whisky Eldo założyła prywatny klub dla nas abyśmy mogły tak zdjęcia swoje pokazać i pogadać o wszystkim i o niczym i lepiej się poznać

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość

Szczerze mówiąc myślałam, że w McDonaldzie to najmniej 400kcal cokolwiek ma, więc cheesburger to myślałam też, że więcej niż 300. No ale na Twoje szczęście nie!
:
no już nic gorszego nie mogłam zjeść ale już mnie to 300 wystraszyło więc błagam nie pisz o 400 bo w dwóch bym zjadła prawie tyle co w cały dzień a tak to te 600 to jakoś ujdzie no nie chyba się
Stary 2011-12-01, 05:47   #3245
LadyTo0fat
Rozeznanie

O której wystartować z kaloriami na drugi dzień, jeśli się wcale nie śpi?

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:31 ----------

I nie żartuję z tym pytaniem
Stary 2011-12-01, 09:19   #3246
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:31 ----------

ja bym powiedziała, że jak najszybciej ja jak całą noc nie śpię to jestem strasznie głodna

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:10   #3247
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:

Trzeba spać. To nie są żarty. Choć trochę! Tropche w nocy troche w dzień! np. 3-4 h w nocy, 2h w dzień
U mnie już ludzie padają ;/

Edytowane przez f_ola
Czas edycji: 2011-12-01 o 14:45
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:28   #3248
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

nie spać całą noc już dawno tak nie miałam i nie wiem jak bym teraz wytrzymała
Stary 2011-12-01, 22:33   #3249
LadyTo0fat
Rozeznanie

Haha no nie mogę... Nie spałam ani minuty, rozbudzona zresztą przez kawyyy () byłam. Od 6 liczyłam nowy bilans, bo przed 7 wychodziłam z domu. Byłam bardziej ogarnięta niż jak śpię Dopiero na ostatniej lekcji mnie przymuliło Tylko faaaajnie, że jedno duże, z czego się też dużo wtenczas uczyłam, przełożyli.... Anyway. Zjadłam 650kcal do popołudnia, poszłam spać po szkole, wstałam po 7 godzinach, czyli teraz. A na jutro też się muszę czegoś nauczyć.
Stary 2011-12-01, 22:35   #3250
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Lady uważaj. Ze snem i ciałem nie warto zadzierać
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 22:45   #3251
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Lady uważaj. Ze snem i ciałem nie warto zadzierać
Chyba kawałek dzisiejszej nocy też mogę zarwać, w sumie się porządnie wyspałam, patrząc na te godziny A jutro na szczęście muszę wstać dopiero po 8, a nie jak dziś na dodatek o 6. Myślę, że w szpitalu nie skończę, ale muszę ograniczyć kawy, bo się uzależniłam i trąbię jedną po drugiej.
Stary 2011-12-02, 10:54   #3252
Bottega
Zakorzenienie

Laski, tak się zastanawiam - jak to jest możliwe, że urosła wieeelka pleśń na serku homo 0%? Opakowanie było zamknięte, a serek miał jeszcze 2 tyg. do końca daty ważności.

A mojej wadze znowu odbija... codzienne pokazuje inny wynik Oby to nie był wzrost kg!

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:18   #3253
laponka
Raczkowanie

Lady Toofat...podpis jest nieaktualny, ale ja po prostu nie wiem jakim cudem..nie umiem go teraz zmienić. Chociaż uprzednio sama go napisałam

2013.07.18 - 85.0
2013.07.21 - 84.1
2013.07.27 - 83.1

I cel: - 75 kg
II cel:- 70 kg
III : - 60 kg
IV : - 56 kg
laponka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:13   #3254
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Laski, tak się zastanawiam - jak to jest możliwe, że urosła wieeelka pleśń na serku homo 0%? Opakowanie było zamknięte, a serek miał jeszcze 2 tyg. do końca daty ważności.
widocznie był źle przechowywany w sklepie
Stary 2011-12-02, 15:00   #3255
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

A mojej wadze znowu odbija... codzienne pokazuje inny wynik Oby to nie był wzrost kg!
no czasami tak się zdarzy albo właśnie ze złego przechowywania ...mnie do niedawna zastanawiało dlaczego po terminie są jeszcze dobre i bez pleśni
Cytat:
Napisane przez laponka Pokaż wiadomość
Lady Toofat...podpis jest nieaktualny, ale ja po prostu nie wiem jakim cudem..nie umiem go teraz zmienić. Chociaż uprzednio sama go napisałam
wejdz w ustawienie konta i tam jest po lewej stronie ustawienia& opcje i niżej Edytuj podpis i tam możesz zmienić i zaktualizować
Stary 2011-12-02, 20:12   #3256
LadyTo0fat
Rozeznanie

Pustkami zawiewa u nas!
A u mnie średnio na jeża. Ogólnie jestem taka rozregulowana przez te nocki. I raczej mi zbytnio nie poleciało z wagi, bo dziś rano coś tam patrzyłam, ale właściwie nadal nie wiem, na których kafelkach mam się ważyć, bo każde pokazują inaczej (nawet te, co są takie same! ).
+ melduję słodziki i otręby dzisiaj, i to w tak późnej porze jaką jest 19:30. A i tak nie wyszło jak miało, no ale co zrobić.
+ kolejna osoba mi powiedziała dziś, jak strasznie schudłam. Dzięki temu roośnie moja samoocena, aż koleżanki ze śmiechem mówią, że się robię taaaaka próżna lala.
+ kawy, kawusie z mleeekiem
Chyba zabieram się za sprzątanie, bo to jakaś masakra na około mnie.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Aha, i zamulam zdeczka w fitnessie, bo same widzicie - urwanie głowy z tą szkołą. W weekend kupuję następny karnet (brak sponsora..) na caaały miesiąc i z moich obliczeń wynika, że w listopadzie byłam bodajże na 24 zajęciach (!!!). Czasami po dwie godziny dziennie. Przydałoby mi się chodzić też na nie takie ruchowe, tylko mięśniowe typu na brzuch, ale ja nie daję rady. Zero mięśni tam, umieram po 15 brzuszkach.
+ to już 3 miesiące wzięcia swojego ciała w garść. Jak szybko leci!

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-12-02 o 20:26
Stary 2011-12-02, 22:10   #3257
Bottega
Zakorzenienie

Laski, coś się stało.... zauroczyłam się xDD wiem, że to źle, powinnam dać sobie po łapach, bo jestem zaręczona i w ogóle, ale kurcze! Nie czułam się tak od 2 lat! Motylki w brzuchu, walące serce (hahahaha nawet ciśnienie mi skoczyło - mama mierzyła i mam 140/110), zero apetytu...
no więc.. zauważyłam go przy kasie na dworcu, kupił bilet przede mną, ale stał cały czas i patrzył się na mnie później poszłam na peron, on zaraz przyszedł i też patrzył wsiedliśmy do pociągu, usiedliśmy w innych przedziałach (w moim nie było więcej miejsca), ale w sumie zaraz poszłam do toalety, a on nagle wyskoczył ze swojego przedziału (musiałam go minąć żeby dojść do wc), uśmiechnął się pięknie, spojrzał tymi swoimi wielkimi brązowymi ślepiami (musiałam głowę zadrzeć, bo wysoki jest), minęłam go i poszłam Później z kolei on pchał się w "moją" stronę korytarza (do wc, mimo, że bliżej było w drugą), specjalnie przecisnął się obok mnie w zwolnionym tempie i tak strasznie blisko, że nasze ciała się o siebie otarły, znowu się uśmiechnął, długo patrzył mi w oczy, aż w końcu poszedł dalej, jak odwróciłam wzrok. Przez całe 3h co chwilę patrzyliśmy się na siebie - on usiadł na korytarzu, ja nie mogłam się oprzeć i też to zrobiłam. Bacznie słuchaj mojej rozmowy z kontrolerem (pytałam o to o której godzinie będzie my w Gdańsku). Pod koniec mojej podróży (jakieś 10 min do końca) poszedł w stronę wyjścia (bez rzeczy), stał i patrzył się na mnie. Miałam wrażenie, że czeka na mnie... Wzięłam rzeczy i poszłam. Jak tylko zobaczył, że idę w jego kierunku, to otworzył szeroko drzwi, żebym mogła przejść z walizką, podziękowałam, pięknie się uśmiechnął i eh, tak na mnie patrzył!! Przeszłam troszkę dalej, postawiłam rzeczy, spojrzałam na niego, on na mnie, poczułam motyle itd., serce mi tak waliło, że w pewnym momencie miałam wrażenie, że zaraz tak padnę. Spojrzał na mnie i nieśmiało powiedział: "mogę Cię skądś znać?". Tak sie zaczęła nasza rozmowa, choć moim zdaniem to był tylko pretekst (wymieniał później parę możliwych miejsc, ale to było tak jakby tylko dla podtrzymania rozmowy). Wypytywał o to, gdzie mieszkam, gdzie, co i dlaczego studiuję, kiedy wracam do Ol., w jakie dni jeżdżę do Gd., którym pociągiem, w jakie dni i o której jeżdżę do Gd., po co jadę do Gd. W ogóle to nie wiem jakim cudem, ale zgadł jaką mam pasję! Nie powiedziałam nic, co mogło go nakierować w tym kierunku, a jeździectwo nie jest tak bardzo popularne... Mówił też trochę o sobie i widziałam, że zmartwił się, jak dojechaliśmy na miejsce. Pomógł mi wysiąść, pożegnaliśmy się (miałam wrażenie, że chce coś jeszcze powiedzieć, ale ludzie popędzali) i poszedł do swojego przedziału (dzięki czemu mam pewność, że faktycznie był przy wyjściu ze względu na mnie).
Dziewczyny, rany! Dał mi taką motywację do odchudzania!

Stary 2011-12-02, 22:19   #3258
MaryAnne
Rozeznanie

Bottega ale to brzmi super
co tam zaręczona, dobrze, że nie po ślubie
u mnie porażka na całej linii, nie tylko dietetyczna. no może nie na całej, jeszcze się nie załamałam. dzisiejszy dzień to była masakra po prostu, szkoda gadać. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 22:27   #3259
LadyTo0fat
Rozeznanie

Bottegaaaaa Raany, jaka historia
Chciałabym w równie ciekawy, romantyczny wręcz sposób spotkać jakąś swoją połówkę czy chociaż miłostkę
Stary 2011-12-02, 22:32   #3260
Eldo_rado
amor vincit omnia

Bottega
historia jak z filmu! nic nie dzieje się bez przyczyny...
Stary 2011-12-02, 22:41   #3261
Bottega
Zakorzenienie

haha, dziewczyny od 7h szczerzę się sama do siebie Jaaaaaaciee

Stary 2011-12-03, 00:55   #3262
tyszka_
Rozeznanie

Boże, ja się jutro nie waże. Jak z jedzeniem ok, tak ciągle w barze siedziałam przez ostatnie dni. Cholera, a miało być 7 na sylwestra :p
Na bank nie schudłam tylko waga wzrosła. Od jutra będę grzeczna. Przez 2 tyg przynajmniej! Potem są urodziny przyjaciółki, więc pewnie będzie impreza.
Yhhh. Musiało się tak stać, 4 miesiące się grzecznie trzymałam diety. A wszystko przez jednego pana
Poczytam was jutro, bo dziś już nie mam siły. Muszę sie wyspać !
Stary 2011-12-03, 08:21   #3263
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dziewczyny, ja NIE ROZUMIEM! Tej mojej wagi. To jest chore! Weszłam rano na kilkaaaa (po kilka razy!) różnych kafelek - pokazywały mi od 73,1 kg do 71,6 kg Wkurzona mówię potem siostrze. Nawet kładę jej wagę na te same kafelki, zważyła się po kilka razy - różnica max 0,1kg (!). No to mówię ok - drugie podejście. Weszłam znowu na wagę kilka razy tu, kilka razy tam i tym razem praktycznie za każdym razem pokazywała 71,6-7kg. O co kaman?! I nie wiem, jaką wagę bezpiecznie przyjąć, że ją mam, ale myślę, że przyjmuję 72,5kg. Wrrr.

Cytat:
Boże, ja się jutro nie waże. Jak z jedzeniem ok, tak ciągle w barze siedziałam przez ostatnie dni. Cholera, a miało być 7 na sylwestra :p
Na bank nie schudłam tylko waga wzrosła. Od jutra będę grzeczna. Przez 2 tyg przynajmniej! Potem są urodziny przyjaciółki, więc pewnie będzie impreza.
Yhhh. Musiało się tak stać, 4 miesiące się grzecznie trzymałam diety. A wszystko przez jednego pana
Poczytam was jutro, bo dziś już nie mam siły. Muszę sie wyspać !
Jak przez Pana, to ja wybaczammm Jak jest Paaaan, to i nawet liczba na sylwestra nie taka ważna jest. Ale brniiij dalej do celu!
Stary 2011-12-03, 09:37   #3264
Bottega
Zakorzenienie

Lady, u mnie to samo Tak się wściekłam,jak weszłam na wagę!!! GRR!! Codziennie pokazuje mi co innego, a to chyba nie możliwe żebym miała skoki o 2-3kg! Akurat teraz jestem parę dni przed @, ale wczoraj jadłam mało, więc oczekiwałam, że jak wejdę to zobaczę w końcu 74,9kg. A tu dupa! Pokazało mi 76,6kg Nie wiem jakim do cholery cudem! Wczoraj się nie ważyłam.
Zważę się jeszcze za pół godziny - czasami po nocy jestem trochę cięższa, ale nie sądzę by jakoś dużo mi zleciało... GRRR co za masakra! Smutno mi

Stary 2011-12-03, 11:28   #3265
whisky79
Raczkowanie

Bottega alez masz przezycia,zazdroszcze az
A ja po tych mocniejszych lekach i przy 3 dniu @ mam wzrost az o 1,2 na wadzeTak wiec nie tylko u Was waga szaleje dziewczyny.
Do tego pozwolilam sobie na wafelki familijne do wieczornego Anatola z mlekiem.Pochlonelam az 9 sztuk,byly takie mega chrupiace Marze juz o tym,aby ta przekleta @ mi sie skonczyla bo bola mnie cale plecy i nawet uda-tak mi bol promieniuje Chce wrocic do moich interwalow bo bez tego to chyba nigdy mi waga nie spadnie
Stary 2011-12-03, 11:55   #3266
Bottega
Zakorzenienie

Weszłam drugi raz na wagę- 76,8kg Nie mam pojęcia skąd ta nadwyżka, może przed @... muszę pogadać dziś o tym z dietetykiem. Jakim cudem mam tą wielką nadwyżkę + jakim cudem ważyłam później 0,2kg więcje niż rano (oba ważenia przed śwniadaniem)?

Jak mnie wkur*** mój ojciec... jestem dorosła, a za każdym razem jak przyjeżdżam do domu, to on planuje mi co mam robić dawnego dnia! Ja chciałam posiedzieć w domu, iść na zakupy, jechać w końcu do babci, bo dawno jej nie widziałam, później dietetyk i pociąg. A on kur** już swoje zmiany wprowadza, nie pasuje mu ta wizyta u babci, zakupy i w ogóle. Nie mam ochoty iść na pieprz*** spacer, bo serce mi znowu od rana skacze.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-12-03 o 12:06
Stary 2011-12-03, 12:06   #3267
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Weszłam drugi raz na wagę- 76,8kg Nie mam pojęcia skąd ta nadwyżka, może przed @... muszę pogadać dziś o tym z dietetykiem.

Jak mnie wkur*** mój ojciec... jestem dorosła, a za każdym razem jak przyjeżdżam do domu, to on planuje mi co mam robić dawnego dnia! Ja chciałam posiedzieć w domu, iść na zakupy, jechać w końcu do babci, bo dawno jej nie widziałam, później dietetyk i pociąg. A on kur** już swoje zmiany wprowadza, nie pasuje mu ta wizyta u babci, zakupy i w ogóle. Nie mam ochoty iść na pieprz*** spacer, bo serce mi znowu od rana skacze.
Masakra z tymi wagami, mi chociaż tak czy siak leci w dół, a Twoja waga to ja nie wiem o co kaman, trzeba ją wyjaśnić Miejmy nadzieję, że dzisiejszy dietetyk to ogarnie!
+ Ta. Ja z moim ojcem nawet nie rozmawiam od tygodnia (?). Jak zwykle sprzeczki sratata, ale tym razem postanowił sobie przestać się do mnie odzywać i tyle. Mówię i jak do ściany. Musiałam przez to sama fundować sobie karnet na fitness, poza tym nie miał mi kto wytłumaczyć materiału nie do ogarnięcia do szkoły, nie będę miała nowego, cieplejszego płaszcza na zimę i w ogóle szkoda gadać. Dobrze, że chociaż moje kochane botki kupiłam przed jego porąbanym fochaniem.

Whisky Jeej, nie wiedziałam, że przy lekach naprawdę można tak tyć Całe szczęście, że (przynajmniej na razie) nie muszę się o to martwić, bo masakra. Ojjjjj tyle wafelkóóów?!
Stary 2011-12-03, 12:12   #3268
whisky79
Raczkowanie

Lady wczesniej leczylam dlugo w PL niedoczynnosc tarczycy i nie mialam takich skokow wagi.A teraz to nie tyle tycie bo w trzy dni nie da sie przytyc w tluszcz o 1,2kg ale mam mnostwo zatrzymanej wody przy tych lekach Dzis nawet pierscionka nie jestem w stanie ubrac a pije pokrzywe codziennie,WTF?
Stary 2011-12-03, 13:33   #3269
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
Lady wczesniej leczylam dlugo w PL niedoczynnosc tarczycy i nie mialam takich skokow wagi.A teraz to nie tyle tycie bo w trzy dni nie da sie przytyc w tluszcz o 1,2kg ale mam mnostwo zatrzymanej wody przy tych lekach Dzis nawet pierscionka nie jestem w stanie ubrac a pije pokrzywe codziennie,WTF?
A to tak. A co powinno dać picie pokrzywy?
Stary 2011-12-03, 13:34   #3270
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A co powinno dać picie pokrzywy?
organizm nie zatrzymuje wody
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości