|
|
#4981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Ebis nasz jeszcze trafi
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mu nie wychodzi.
Ale ja i tak się cieszę , bo przecież pisałam, że Matusiak też jest super piłkarzem. Wiedziałam, że jeśli Ebi nie strzeli, to strzeli Matusiak. I strzelił. Brawo, Radek! A Ebi też jeszcze strzeli. Musi! |
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
ZWYCIĘSTWOOOOOOOOOOOOOO
BELGIA POKONANA ![]() EBI, ARCZI, RADUŚ M, DRUŻYNO DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#4984 |
|
Konto usunięte
|
Jezu jak sie ciesze
![]() ![]()
|
|
|
|
#4985 |
|
Raczkowanie
|
Huuuuraaaaa
![]() Ebi dobrze grał tylko akurat nie strzelił gola ale najważniejsze że wygrali !!! Znowu!!! i teraz uwaga, uwaga: Widziałyście Ebiego bez koszulki, ale klata
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
KOCHAM TYCH CHŁOPAKÓW
Matusiak - genialnie ![]() Ebi - niespożyte siły do ostatniej minuty + klata na koniec Arczi - niesamowita obrona publika - niesamowity doping i cała DRUŻYNA piękne podziękowanie kibicom
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
ojj Ebiemu dzisiaj nie szło, ale targał, że aż się kurzyło
mój tata próbował mi wmówić, że Ebi łysieje a ta wymiana koszulek była najładniejsza ![]() ![]() |
|
|
|
#4988 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda, że Ebi nie wykorzystał tej okazji w 2-giej połowie. Coś go szczęście ostatnio opuściło
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Konto usunięte
|
fotki z meczu
|
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
mykam spać w cudnym nastroju
![]() ![]() dobranoc |
|
|
|
#4992 |
|
Konto usunięte
|
fotki
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Hurra!!!! Wymiatamy! Nasi chłopcy są zaj-EBI-ści!
Brawo Radek Matusiak!!! Brawo Ebi (oraz jego 'niesporzyte siły' i klata)!!! Brawo Boruc!!! Brawo wszyscy!!! Brawo Leon Zawodowiec!!! Ja to mam wyczucie - tydzień temu sobie powiesiłam obok Ebiego plakat Matusiaka (ten z Piłki Nożnej PLUS) i teraz mam obu najlepszych piłkarzy
|
|
|
|
#4994 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam, dobranoc
za naszych kochanych, cudownych chłopaków edit: ebi i radek wyglądają jakby mieli się za chwilę cmoknąć |
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy będą jakieś zdjęcia z wymiany koszulek - bo to było boskie
|
|
|
|
#4997 |
|
Konto usunięte
|
i jeszcze jedna
![]() meczyk był boski Błaszczykowski bardzo inteligentnie zarobił żółtą kartke i nie zagra w następnym meczu, heh szkoda tylko, że Ebi nie wykorzystał swoich akcji ale nie było źle |
|
|
|
#4998 |
|
Rozeznanie
|
mecz wspaniały, ale koniec jeszcze wspanialszy
, zmusiłam swojego sznownego tatuśka żeby przyznał mi racje ze klata Ebiego jest boska |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3086415]i jeszcze jedna
![]() meczyk był boski Błaszczykowski bardzo inteligentnie zarobił żółtą kartke i nie zagra w następnym meczu, heh szkoda tylko, że Ebi nie wykorzystał swoich akcji ale nie było źle ej ej, tylko bez wyrzutów w stronę mojego Jakuba ![]() poza tym jemu było łatwiej zarobić te kartki niż np Kowalewskiemu, do dzisiaj nie mogę wyjść ze zdziwienia jakim cudem pierwszym pauzującym w naszej reprezentacji był bramkarz
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3086415]i jeszcze jedna
![]() meczyk był boski Błaszczykowski bardzo inteligentnie zarobił żółtą kartke i nie zagra w następnym meczu, heh szkoda tylko, że Ebi nie wykorzystał swoich akcji ale nie było źle Ja się cieszę, że Błaszczykoskiego nie będzie, bo on sporo piłek tracił ![]() Ale żal mi tych dwóch akcji Ebiego. Kilka milimetrów dzieliło nas od zwycięstwa 3:0
|
|
|
|
#5001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() opóźniał rozpoczęcie gry to mu kartke sędzia dał, normalka - tym bardziej, że to było pod koniec i na korzyść Polski opóźniał gre ![]() a Błaszczykowski nie jest za dobry w pojedynkach jeden na jeden ciągle tracił piłki w takich przypadkach w tym meczu Ebi za to pecha miał |
|
|
|
|
#5002 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Wpadłam podsumować mecz był fajny, trochę przynudnawy, ale liczy się ZWYCIĘSTWO!!! Na biednego Błaszczykowskiego się uwzięli, Boruc pokazał klasę a Ebi był strasznie kryty prze Belgów! Trzeba mu wybaczyć tę straconą szansę na bramkę, w końcu kiedyś musiała mu się podwinąć noga... Ale i tak jestem dumna z naszych chłopców!! TAK TRZYMAĆ! |
|
|
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moi rodzice pod koniec meczu już oboje siedzieli ze mną przed telewizorem. I jak Ebi ściągnął koszulkę i ktoś go tak fajnie poczochrał po łebku, to oboje zaczęli się rozczulać, jakie to z Ebiego maleństwo i skąd on ma tyle siły, żeby latać za tą piłką i wogóle. No, cóż, jeśli dobrze mi się wydaje, to moja mama też kiedyś marzyła, żeby zostać żoną W. Smolarka, więc może się rozczula nad jego dzieckiem ![]() Tylko, że po raz kolejny mój tata poruszył temat Ebiego i narkotyków. Ufff! On zawsze musi o tym opowiadać. A ja go zaszokowałam, jak powiedziałam, że to nie narkotyki tylko makowiec od babci Ale miło było posłuchać, jak moja mama tak się rozczula nad tym chucherkiem - Ebim To takie słodkie
|
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3086462]ja tam w tym nic dziwnego nie widzę
![]() opóźniał rozpoczęcie gry to mu kartke sędzia dał, normalka - tym bardziej, że to było pod koniec i na korzyść Polski ![]() a Błaszczykowski nie jest za dobry w pojedynkach jeden na jeden ciągle tracił piłki w takich przypadkach w tym meczu Ebi za to pecha miał rozumiem fakt dlaczego dostał kartkę, już bez przesady, ale w polu jest łatwiej zarobić niż na bramce moim zdaniem ![]() jassasne, Kuba ciągle traci piłki, ale Ebi miał pecha.. ummm i co jeszcze? |
|
|
|
#5005 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądałam teraz zdjęcia z meczu z Belgią, a natknęłam się na zdjęcia z Finlandią
Chyba ich tu nie było, to wrzucę. Chociaż trochę nie na czasie. No i o tamtym meczu chciałoby się jak najszybciej zapomnieć
|
|
|
|
#5006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ebi miał pecha przy strzelaniu na bramke a Kubie nie za bardzo wychodziło przytrzymanie piłki przy sobie
|
|
|
|
|
#5008 |
|
Zadomowienie
|
etam mniejsza o kartki, najważniejsze, że mamy spokojną zimę
ebi mistrz, robił ich jak chciał, aczkolwiek cały czas spalał. po prostu któras z nas za bardzo go wczoraj wymęczyła moja mama tez się rozczulała, bezczelna! a co do łysienia, to wiem dokładnie o który moment chodziło, ale to akurat sprawa tego, że strasznie tam wiało i tak jakoś mu zawiało lol. a moja mama "o twój mąż zapuszcza włoski". ta, bardzo smieszne. DO FRYZJERA! i teraz już odkładam na bilet do Krakowa... ![]() poza tym zastanawiający jest fenomen polskiej piłki,że lech ma najsłabszą obronęw całej ekstraklasie, a w meczu reprezentacji na boisku znalazło się dwóch poznańskich obrońców w ogóle- brawo muraś! http://sport.onet.pl/0,1248713,8491,...oreportaz.html aaaahahahh jaki misio ![]() dobranoc laski
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
A ja odnośnie do dzisiejszego meczu znalazłam małą ciekawostkę historyczną.
Zdjęcie. Opis do niego, to: Mecz Polska - Belgia w eliminacjach mistrzostw świata w 1985 roku. Rozpędzony Włodzimierz Smolarek powstrzymywany przez Erica Geretsa. Z lewej Ryszard Komornicki ![]() Edit: Novitzka, a propos misiów, to mój tata powiedział, że Boruc jest taki misiowaty
|
|
|
|
#5010 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny to na który mecz idziecie? w Kielcach czy w Krakowie?
![]() ja idę w Kielcach, jak widzę novitzka w Krakowie, a reszta? ![]() a teraz się już zmywam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
szkoda tylko, że Ebi nie wykorzystał swoich akcji
ciągle tracił piłki w takich przypadkach w tym meczu
Wpadłam podsumować