|
|
#3571 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Ja to rozumiem, ale mogła być z kimś np. rok i się rozstać, a przez ten czas nie zdecydować sie na współżycie. Ludzie róznie do tego podchodzą, jedni po 1-3 miesiacach zwiazku, a inni po dwoch latach zaczynają ze sobą sypiać, kwestia wychowania.
|
|
#3572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3573 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To coraz rzadziej, ale tez się zdarza. tak czy siak par, które czekają np rok zamiast kilka tygodnie trochę jest
|
|
#3574 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dawno nie czytałam takich mądrości. Zależy dla kogo.Dziwi mnie trochę jej postawa, bo skoro była w poważnym związku i nic, a teraz spotyka Filipa i się decyduje po kilku randkach to jest dla mnie dziwne, że akurat z nim
|
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie każdy facet jest odpowiedni, jak się na takiego nie trafi w związku to i nici z seksu znam takie kobiety
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydawaloz poczatku ze dziewica, potem poszlam w bardziej skomplikowane rozwiazania i myslalam ze ma traume, moze zostala zgwalcona
ja tez czekalam do 24 roku zycia z tym bo wczesniej nie mialam faceta i nie bylam in love
Edytowane przez Brook Czas edycji: 2011-12-02 o 17:07 |
|
|
|
|
#3577 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
2 - jest dopelnieniem zwiazku. Bycie w poważnym związku =! (czyt. nie równa się) seks, wciąż zdarzaja się przecież pary czekające kilka lat albo do ślubu, to co, przed ślubem nie sa w powaznym związku ? Nie odwracaj kota ogonem, bo to o te aspekty w mojej wypowiedzi chodziło i jak wiadac cherry flame czy trawa morska umiały to z niej wyłowić.
|
|
|
#3578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smolny sprawdza Kingę, a ten drugi jej rywalkę
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3580 | |
|
beach please
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Na biało
Ja uważam, że to kiedy ktoś uprawia seks to sprawa indywidualna. Może naprawdę wcześniej nie spotkała, kogoś dla siebie odpowiedniego. Ja nie czekałam z dziewictwem tyle czasu, lecz u mnie tez nigdy w grę nie wchodziły jednorazowe przygody, dla mnie sama myśl o tym jest obrzydliwa, to nie dla mnie. Byc może z Filipem jej się uda i będą szczęśliwi. Nie ma co od razu uważać jej za wariatkę, bez przesady... Ja myślę, że raczej Smolny smali cholewki do Kingi, ale uważam, że ona nie jest i nie będzie zainteresowana. Choć kto wie, róznie w tych serialach bywa. |
|
|
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście ostatnie reklamy na wspólnej?? Ten chłopak Emilki wygląda na to że wie o dziecku i chce się nimi zaopiekować
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Candy_lips;30860865]Na biało
Ja uważam, że to kiedy ktoś uprawia seks to sprawa indywidualna. Może naprawdę wcześniej nie spotkała, kogoś dla siebie odpowiedniego. Ja nie czekałam z dziewictwem tyle czasu, lecz u mnie tez nigdy w grę nie wchodziły jednorazowe przygody, dla mnie sama myśl o tym jest obrzydliwa, to nie dla mnie. Byc może z Filipem jej się uda i będą szczęśliwi. Nie ma co od razu uważać jej za wariatkę, bez przesady... zastanawia mnie dlaczego niektóre rzeczy są pisane na biało.. nie znam się na wizażu |
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MalaPixy;30867979]
Cytat:
|
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jakiś czas dowiemy się co on knuje ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
no ktoś już kiedyś pisał że wspólnie będą wychowywać Jasia
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
A mi się wydaje, że: Ta Iwona jest dziewicą bo ma jakąś traumę z dzieciństwa -> może była molestowana jak była mała, albo ktoś jej bliski został zgwałcony na jej oczach i boi się zbliżeń ...
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
Sukcesy w pracy, kolejni podejrzani amanci i życiowe decyzje - życie bohaterów "Na Wspólnej", jak zawsze pełne jest niespodzianek.
OPISY ODCINKÓW: Odc. 1525 Filip spędził namiętną noc z Iwoną (Aleksandra Mikołajczyk)! Na dodatek okazuje się, że był jej… pierwszym mężczyzną! Konarski jest mocno zaskoczony i nie bardzo wie jak się zachować. Widząc to, zawstydzona Iwona szybko ucieka z jego mieszkania… Czy Filip doceni cnotliwą trzydziestolatkę? Patrycja (Anna Oberc) wyjaśnia Dudkom, że Burzyński (Jan Jankowski) zasłabł podczas - spędzanej z nią - upojnej nocy! Jerzy (Wojciech Wysocki), bardzo przejęty stanem przyjaciela, odwiedza go w szpitalu. Widząc ich zażyłość, zdezorientowany lekarz doradza obu panom, żeby przestali eksperymentować z lekami na impotencję! Daniel decyduje, że nie będzie zdawał egzaminu u Doroty (Monika Fronczek)! W związku z tym musi zdać wszystkie pozostałe, żeby zaliczyć pierwszy rok studiów. Sytuacja się jednak komplikuje – jeden z wykładowców nie chce dopuścić Daniela do egzaminu z powodu zbyt dużej absencji na zajęciach. Czy w takim razie młody Brzozowski się przełamie i zdecyduje na spotkanie z byłą kochanką? Odc. 1526 Instruktor Wojtek (Wojciech Błach) twierdzi, że Żaneta nie radzi sobie jeszcze z manewrami na placu. Dlatego proponuje jej dodatkowe lekcje. Żaneta odbiera jego gest jak policzek! Z drugiej strony - ma jednak świadomość, że cały kurs może pójść na marne… Czy schowa honor do kieszeni? Nina (Dominika Figurska) bardzo wysoko ocenia pracę i talent Igora. Proponuje mu stanowisko szefa działu sportowego! Tymczasem młody Nowak stara się zmotywować Sarę (Maria Semotiuk), która absolutnie nie przejmuje się nową szefową! Igor zaprasza Sarę do siebie, żeby pomóc jej opracować wymagany przez Ninę projekt zmian. Sara odczytuje to jako pretekst do randki… Daniel chce przenieść się na studia zaoczne! Jest przekonany, że da radę połączyć naukę z pracą… Młody Brzozowski przypadkiem spotyka Olę. Wydaje się, że w Danielu odżywają dawne uczucia. Dzwoni do Oli wieczorem, prosząc o spotkanie! Odc. 1527 Daniel swoją propozycją wytrącił Olę z równowagi – młoda Zimińska nie jest pewna, czy powinna się z nim spotkać. Gosia mówi siostrze, że taka rozmowa może pomóc jej uporać się z bolesnymi wspomnieniami. W końcu Ola zgadza się na spotkanie. Mocno zdenerwowana czeka na przyjście Daniela… Co wyniknie z tej rozmowy? Roman - w tajemnicy przed Honoratą (Aleksandra Konieczna) - umawia się z Marylką (Marta Marzęcka) na korepetycje. Spotyka się z nią w mieszkaniu Kamila i Zuzy. Nieoczekiwanie do domu przychodzi Zuza z… Honoratą! Dla Leśniewskiej potajemne spotkanie Romana z Marylką wygląda na randkę! Nawet nie chce jej się słuchać tłumaczeń zmieszanego Romana… Sara podburza dziennikarzy przeciwko Ninie - twierdzi, że poprzedni szef działu sportowego wcale sam się nie zwolnił. To Nina zmusiła go do odejścia – nie bacząc na jego zasługi i na to, że ma na utrzymaniu rodzinę! Igor nie wierzy w to, co słyszy… Czy w tej sytuacji przyjmie od Niny propozycję awansu na stanowisko zwolnionego kolegi? Odc. 1528 Żaneta umawia się z Wojtkiem na dodatkowe lekcje. O dziwo, Szulc nie chce za nie wynagrodzenia… Ewie wydaje się to podejrzane! Ma nadzieję, że przyjaciółka nie będzie miała takich przygód jak ona z ornitologiem-stalkerem… Zdenerwowana Żaneta jedzie z Wojtkiem na plac manewrowy. Kiedy okazuje się, że Szulc każe jej jechać do lasu – nie wytrzymuje! Wyskakuje z samochodu, chwyta potężny drąg i… rzuca się na instruktora!!! Po badaniach okazuje się, że Michał jest już zdrowy i może wracać do pracy. Kinga nie jest zadowolona - będą zmuszeni oddać synka do przedszkola. A jej zdaniem Ignaś jeszcze nie jest na to gotowy… Ale Brzozowscy nie mają wyjścia – okazuje się bowiem, że Kinga jeszcze bardziej będzie musiała poświęcić się pracy…. Jej projekt pisma motoryzacyjnego dla kobiet wygrał konkurs! Sylwia (Dorota Chotecka) chce zabrać Patryka (Bronek Biziuk) na ferie w góry. Gajewski (Radosław Pazura), ku niezadowoleniu Marty, decyduje, że zawiezie ich na miejsce! Słysząc, jak Janusz gawędzi z Sylwią przez telefon, Marta jest mocno zaniepokojona… Na dodatek zauważa, że Filipowi jest już zupełnie obojętna! |
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Marta będzie chciała wrócić do Filipa to ją wyśmieje normalnie...
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=cherry_flamme;30868 264]
Cytat:
My fault. Ten instruktor Żanety Wojtek to ten, który ochlapał ją i widać, że ona mu się podoba ?? Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-04 o 18:55 |
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Candy_lips;30883742]Tak
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez te zapowiedzi aż chce się napisać coś o nich
bo w sumie zapominam o tym co teraz leci, a skupiam się na kolejnych rzeczach....
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Wlaczylam dzisiaj po 2o tvn a tu zonk!
|
|
|
#3597 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czego nie bylo...
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
Może na widowni byli :P
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

dawno nie czytałam takich mądrości. Zależy dla kogo.

znam takie kobiety