Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 22:37   #3091
aQ01
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
1,80 szt. i do tego już upatrzyłam sobie perłową księgę gości
I dziękuję AQ
Mówisz, że będziesz wypisywac ręcznie. Też chciałam bo to jednak jakiś nasz wkład w te zaproszenia, ale kurczę... Będziesz wypisywac jakimś ozdobnym pismem czy normalnym? Ale problemy

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 22:45   #3092
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Mówisz, że będziesz wypisywac ręcznie. Też chciałam bo to jednak jakiś nasz wkład w te zaproszenia, ale kurczę... Będziesz wypisywac jakimś ozdobnym pismem czy normalnym? Ale problemy
Wiesz co.. Chyba normalnie. Bo tak bardzo ozdobnie to ja nie umiem
A Ty jak będziesz? Ja bym chciała tak ładnie wypisać, żeby te literki takie zawijane były, czy jak to napisać, ale nie wiem czy będę umieć, to po pierwsze, a po drugie, ile mi zejdzie wtedy z wypisaniem jednego, a mam do wypisania ok 70..

patrzcie co kupiłam małej TŻ brata.
http://www.matalan.co.uk/fcp/product...ist=Dept,brand
Stary 2011-12-02, 22:53   #3093
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty jak będziesz? Ja bym chciała tak ładnie wypisać, żeby te literki takie zawijane były, czy jak to napisać, ale nie wiem czy będę umieć, to po pierwsze, a po drugie, ile mi zejdzie wtedy z wypisaniem jednego, a mam do wypisania ok 70..

ale superasne
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:00   #3094
bluesky89
Zakorzenienie

Cieszę się
Stary 2011-12-02, 23:04   #3095
aQ01
Zadomowienie

Cytat:

Ja sama nie wiem. Bo mówią że pismo mam ładne, ale też właśnie bym chciała jakoś ozdobnie ale nie wiem czy mi wyjdzie

Ubranko prześliczne

Stary 2011-12-02, 23:05   #3096
bluesky89
Zakorzenienie

Zobaczymy
Stary 2011-12-02, 23:06   #3097
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
1,80 szt. i do tego już upatrzyłam sobie perłową księgę gości
I dziękuję AQ
A to u brata tz sprzedaja po 1zl.
Cytat:

łooo zreszta dzieciece rzeczy mnie rozczulaja ,wszystkie sa piekne.
Mam w domu jedna szafe takich ubranek ,bo siostra nie ma gdzie trzymac i jak tata byl ostatnio u niej w Uk to przywiozl,bo my mamy wiecej miejsca
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:12   #3098
aQ01
Zadomowienie

Brat tż z żoną spodziewają się drugiego dziecka i jak widzę ją z jednym małym brzdącem i powiększającym się brzuszkiem to uświadamiam sobie jak bardzo chcę miec już swoje

Stary 2011-12-02, 23:18   #3099
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ale ona nie napisze wprost, że wylecisz czy coś tylko beda wyciąganie odpowiednie konsekwencje itd.
Oni tego nie rozumieją, że ludzi nie chca- my mamy zrobić tak żeby chcieli i ich to nie interesuje jak, ma być i koniec. Ludzi oszukiwać nie mogę - a wiadomo mówiać im prawdę nikt nie chce karty - zreszta każdy ma prawo sobie wszystko przeczytać..;
zadzowniłam do mamy to jeszcze nawrzeszczała na mnie, że widziała ogłoszenie , że na stacji szukaja to ja nie chce a tak stacja jest 15 km od nas na wsi jakiejś i nawet autobus tam nie jeździ , sorry jeździ jeden , chyba 5 razy w ciagu dnia...i ona nie rozumie , że nie miałabym jak dojeżdzac
-zreszta i tak wątpie zeby mnie przyejli gdziekolwiek skoro ja na ☠☠☠any szpital potrzebuje jeden dzien wolny w miesiacu
mam ☠☠☠☠a tego dosyc bo mi choroba tylko życie niszczy,kto bedzie chciec rpacownika co co miesiac musi brac wolne bo ma badania? kto? nikt, wola wziac w pełni dyspozycyjnego
a za 500 zl renty to ja sie nie utrzymam a na większa nawet nie mam co liczyc bo zachorowałam jako dziecko i żadna inna mi nie przysługuje , jeszcze dziady mi zabieraja skladki i z renty i z tego co zarabiam
1 dzień w miesiącu to przecież nie jest dużo. Jestem pewna, że każdy pracodawca by się zgodził na to, żebyś sobie 1 dzień w miesiącu wzięła wolnego. Tym nie powinnaś się przejmować. I tak jak pisze Marlena, nie stresuj się tą robotą... Bo co Ci zrobią? Zwolnią? Przecież i tak męczy Cię ta robota. Nie ma sensu się stresować

Aq, ale boskie te suknie, co kolejna to ładniejsza

Blue, mi się te zaproszenia nie bardzo podobają

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 23:20   #3100
bluesky89
Zakorzenienie

No Kinia, wiadomo, że cena na hurtowni a cena w sklepie będzie się znacząco różnić
Stary 2011-12-02, 23:39   #3101
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
No Kinia, wiadomo, że cena na hurtowni a cena w sklepie będzie się znacząco różnić
No tak tak oczywiscie ,a nie suzkaliscie oszczednosci? jak byliscie w Pl spokojnie u was w miescie w kazdej takiego typu hurtowni mozna bylo dostac zaproszenia,no u nas w conajmniej 5-ciu.
Stary 2011-12-03, 00:28   #3102
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
http://www.zeberka.pl/art.php?id=15466 laski patrzcie przepiękne suknie!
całkiem, całkiem... dopracowane się wydają najgorsze jest to że często na modelce wygląda fajnie a na człowieku... nie bardzo mi osobiście tylko ta przypadła do gustu http://www.zeberka.pl/img/le/1042_20.jpg hm... podobaja mi sie takie a nawet nie wiem jak w takiej wyglądam
Cytat:

Clood
ja jak jestem w domu to całkowicie odcinam się od pracy..wychodze stad i zamykamw głowie rozdział''praca''al e to powraca za każdym razem jak tu jestem..czytam maile od kierowniczki ,dyrektorki regionu itd itd , odbieram telefony od nich..
mam nadzieję, że uda się W KOŃCU znaleźć coś innego..normalnego.. bo chyba psychicznie i ze zdrowiem to ja nie wytrzymam.
Kochana nie daj się! NIE DAJ SIĘ! absolutnie nie warto nie wiem jak Cie przekonać, ale wierz mi, Ty będziesz się starać, a coś Ci nie wyjdzie to i tak kopną Cię w dupę i nara tak jest w ukochanej Polsce i to mówię do wszystkich Dziewczyn, nie tylko jlys i sylvi
ja staram się uczyć na błędach Mamy, absolutnie nie mam zamiaru przejmować się robotą wiadomo, że są gorsze dni, ale to czasem wystarczająco napatrzyłam się jak przez wiele lat moja Mama traciła zdrowie... i jak na tym wyszła g*wniano inna sprawa, że w Tacie miała słabe oparcie zdrowie straciła a z firmy i tak ją wyrzucili po 25latach pracy! zaczęła chorować jak byłam w klasie maturalnej, jak choroba zaatakuje to leży w szpitalu nawet 3miesiące dlatego ostatnio przed wakacjami zniknęłam z wątku, a wszystko ciągnęło się od sylwestra... i wszystko przez zwolnienie z pracy... teraz na szczęście ma inną, gdzie płacą jej prawie dwa razy mniej (!) ale zdrowie wyrównane i cieszę się że 25letni koszmar skończył się... jeszcze bezczelnie po 5mies. dzwonili ze starej firmy czy wróci, bo nie radzili sobie stanowczo powiedziałam NIE dlatego Kochana, choćby mi przyszło ulotki rozdawać nie będę przejmować się robotą i fochami kierownictwa trzeba zacisnąć pasa, ale zdrowie najważniejsze!
Cytat:
najgorsze jest to , że ja nie moge to tego powstrzymac..niejednokrot nie się trzęsę nie mogę sie uspokoić jak już zaczne sie czyms martwić to koniec;/
staram sie ale nic nie wychodzi (...)
Mama też przejmowała się takimi rzeczami... jedyne czym potrafie ją uspokoić to słowa 'no i co z tego?' głupie to, ale najlepiej działa np. ojej twój brat musi zostać dziś pół godziny dłużej w przedszkolu -no i co z tego, nic mu sie nie stanie, dzieciak nawet tego nie zauważy... albo: Tata nie odbiera telefonu -no i co z tego, pewnie zostawił w samochodzi lub szafce, oddzwoni
czasem przejmujemy się pie.r.dołami, które nie są tego warte
nie przejmujcie się robotą i pie.r.dołami!
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
(...) Kur...ponad 6 lat zwiazku ,a u nas ciagle problem spotykania sie,po tylu latach to on juz powinien po pracy wracac do nas ,do naszego domu ,do zony nawet a nie narzeczonej

Jeszcze jutro mamy jechac zmienic umowe na sale i targowac sie
wiem Kochana, powinniście być razem, ale zobaczysz, czas szybko zleci, juz po zaręczynach ile czasu minęło nie przejmuj się
tak, targujcie się! trzymam kciukasy
Cytat:
Pewnie nie będą Wam się podobać, bo teraz inne są modne, no ale.
nawet spoko przypominają mi obrusik ładny kolor

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 01:03   #3103
Calipso88
Zadomowienie

Hej!
nie śpię bo właśnie skończyłam oglądać Chirurgów, a poza tym ... jestem chora :/ Coś mnie rozbiera- pewnie od dzieci na pediatrii załapałam- chyba, że gdzie indziej:P

TŻ mi dziś tzn już wczoraj napisał smsa że w niedziele chce ze mną jechać na "małe zakupy" ... podpytałam - chodzi o obrączki (!!!!!!!!!!!!!)... i coś jeszcze - zbliżają się moje urodziny, więc pewnie coś kombinuje ale nie wiem tej drugiej rzeczy i obiecałam po raz pierwszy w tym związku być cierpliwa i nie dręczyć go pytaniami co planuje ani snuć sama domysły.
Moja kumpela ze studiów ma "znajomego" (kręci z nim, a co będę owijać w bawełnę), który chce założyć firmę fotograficzną - ponoć robi piękne zdjęcia i załatwia nam właśnie u niego "korzystną cenę"

Bluesky - ładne zaproszenia, skromne, aczkolwiek ja chciałabym jakieś... dziwne mam różne pomysły, podobają mi się takie "oryginalne" zaproszenia. Ale respekt za ręczne ich wypisywanie! Mnie by nikt nie odczytał - pismo lekarskie:/ zawsze mi powtarzali, że jakbym się nie dostała na medycynę to muszę pokazać swoje pismo, wtedy na pewno by się dla mnie miejsce znalazło :P nawet chłopcy u mnie w grupie stwierdzili, że piszę strasznie i wypisywałam dla jednemu zwolnienie lekarskie na drugim roku nikt się nie zorientował

Kładę się spać. Do jutra musze byc zdrowa!

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 08:51   #3104
natasia20
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja wstałam bo mam dziś duużo pracy dziś przyjeżdża TŻ a jutro dziadkowie na imieniny moje i mamy
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:12   #3105
kinia860
Zakorzenienie

hej
Ja czekam na tz i jedziemy odebrac lodowke ze sklepu i zawiezc ja do babci ,a po drodze na ta nasza sale ,az sie boje ,bo jak babka nie przystanie na nasze warunki to nie wiem co jej zrobie:/

Tata oczywiscie mnie obudzil wczesnie rano ,dzwonil teraz do tz i sie okazalo ,z e on dopiero wstal,jeszcze musi jechac po wiekszy samochod do brata ,zeby sie lodowka zmiescila.Grrrrrr

Calipso oo kolejna co juz obraczki kupuje na 2013 ,szybko ,a my narazie musimy uporac sie z ta sala

No i moj tata ma dzis imieniny ,a jutro 60 lat konczy ,ale oczywiscie niczego nie organizuje ,bo i tak nikt by nie przyjechal .Ja tez mu nic nie kupilam ,bo zawsze jak mu cos kupie slysze ,ze nie mam na co kasy wydawac i to nie jest zartem mowione ,wiec jego strata nie to nie.Nie rozumiem czlowieka.
Stary 2011-12-03, 10:46   #3106
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema! Też Wam moje zaproszenia pokażę, chociaż może nie powinnam, bo nie będzie niespodzianki dla tych, których znam i którzy mi obiecali być

Jlys, szczerze? Ty chyba przesadzasz z tym dniem wolnym. Ja też co miesiąc muszę brać wolne - zawsze coś wypada. A to gin, a to obrona była, a to coś tam, coś tam - nikt mi nie robi problemu. Luzuj. Są jeszcze ludzie na tym świecie, wierz mi

I nie przejmuj się tak wszystkim!

Ala, Kinia, nie smutajcieeeee! Blue dobrego kwejka podesłała!

Nas nie rajcują sprzęty. J. jest na to obojętny, a ja mam fazę na meble i ździebka do dekoracji. Jakies pierdoły takie mogłabym na to cała pensję przechrzanić!

A J. dostał sie na 3 inwentaryzacje. Będzie stówka z hakiem do przodu

Mi się Bluowe zaproszenia nie podobają, bo nie lubię takich drukowanych - często widze takie coś w Empiku albo na bazarze różyckiego - mam uraz chociaz te to i tak są ładne w porównaniu z takimi na których lataja stada gołąbków goniących obrączki, buziaczki, młode pary, kwiatuszki, cuda wianki. bleeee!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13499.jpg (21,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13497.jpg (20,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-12-03 o 10:48
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:59   #3107
Calipso88
Zadomowienie

Dzień dobry!

Kinia - no tak, bo złoto ma kolosalnie iść w górę, więc lepiej się zabezpieczyć za wczasu. Teraz akurat mamy okazje kupić komplet za 950zł (mamy zniżki 10%), a tak jak pisałam - mój pierścionek zaręczynowy od lipca podrożał już 250zł!!

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 11:45   #3108
jlys
Zakorzenienie

Gaja nie sądze abym przesadzala, jasne moge brac 1 dzien urlopu na szpital choc też watpie by podobalo im sie taki urlopowy dzien raz w miesiacu...a gdy masz 20 dni urlopu na rok i wykorzystasz 12 dni na wizyty plus 4 na tomograf..zostaje 4 dni -superdlugie wakacje . ja bym brala na ten dzien zwolnienie lek.-ale nie wszystkim pracodawcom coś takiego sie podoba- i wiem o tym bo na rozmowie informuje ich o tym, przeciez nie bede udawac superdyspozycyjnej skoro popracuje tydzien i powiem: jade na badania i za 3 tyg to samo itd itd
też macie skromne zaproszenia..moje to dopiero będzie przepych przy waszych
moniq dzięki kochana ja wiem , że to czym sie przejmuje np , ze tz nie odbiera to ☠☠☠☠☠☠☠y , ale nie potrafie opanowac tego żeby sie nir przejmowac:/ staram sie zmienic moje podejście ale cięzko idzie
Mutny dziękuję wiesz jak zwolnia to niby zwolnią..ale nie widzi mi sie siedzenie na bezrobociu..;-/

orientujecie się może mniej więcej ile przed slubem trzeba rozjerzec sie umówić itd za makijażystka? fryzjerka ? nie mam zielonego pojęcia...auto np chcielismy gdzies w lutym zamawiac, wchodze wczoraj na stronke a tu już gośc ma pozajmowane terminy na wrzesien 2012 bedziemy sie spinac i autem sie jutro chyba zajmiemy

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-03 o 11:50
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 12:16   #3109
sylvi_86
Zakorzenienie

ale mam dzisiaj leniaaaaa
Stary 2011-12-03, 12:49   #3110
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
No tak tak oczywiscie ,a nie suzkaliscie oszczednosci? jak byliscie w Pl spokojnie u was w miescie w kazdej takiego typu hurtowni mozna bylo dostac zaproszenia,no u nas w conajmniej 5-ciu.
Kochana, oczywiście, że patrzyliśmy po hurtowniach, ale były takie, że szkoda by mi było kasy na nie, na prawdę.
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Mi się Bluowe zaproszenia nie podobają, bo nie lubię takich drukowanych - często widze takie coś w Empiku albo na bazarze różyckiego - mam uraz chociaz te to i tak są ładne w porównaniu z takimi na których lataja stada gołąbków goniących obrączki, buziaczki, młode pary, kwiatuszki, cuda wianki. bleeee!
Trudno się mówi. Nie jestem w modzie.
Stary 2011-12-03, 14:29   #3111
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzień dobry

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 17:00   #3112
sylvi_86
Zakorzenienie

wrocilam z shoppingu

kupilam sobie dwa golfy do pracy w C&A, bez szlu, zwykle golfy, szklany pilniczek(bo chce wychodowac dlugasne pazury..no bez przesady :P ) i maslo do ciala czekoladowo pistacjowe, coby pieknie pachniec dla ukochanego
Stary 2011-12-03, 17:10   #3113
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie nie podobaja...

Cytat:
B. ma identyczne w sensie zapiecie i rekawiczki takie na sznurku

Cytat:
Co nie? Mam to samo zdanie... Pamietacie zaproszenia G.?

Cytat:
Kochana, oczywiście, że patrzyliśmy po hurtowniach, ale były takie, że szkoda by mi było kasy na nie, na prawdę.

Trudno się mówi. Nie jestem w modzie.
Bez przesady po prostu masz inny gust... Ja nigdy nie patrze na to co modne tylko co mi sie podoba!

A ja wrocilam z uczelni i wpadlam na chwilke do was. Ale juz uciekam do nauki bo jutro kolo

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2011-12-03 o 17:12
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 17:21   #3114
bluesky89
Zakorzenienie

A ja życzę Wam miłego i udanego weekendu, bo zaraz spadam do pracy na 10 godzin, jutro na 12 do pracy, a później idziemy do brata TŻ.

A i Ala, powodzenia na kole
Stary 2011-12-03, 17:26   #3115
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

cześć! wróciliśmy od babci, jak zawsze zawaleni żarciem i ...bombkami na choinkę

ale braciak mi dał też dwie fajne obozowe książki, więc będę czytać i płakac i zagryzac mikołajem z czekolady

Przeżyliśmy kolędę!Dostaliśmy magiczny obrazem, jesteśmy częścią parafii, będzie ślub kościelny, jeah, nie mieszany

Blue, właśnie, masz inny gust

Jlys, no są skromne W sumie nie pomyślałam o tych wolnych dniach przez pryzmat umowy o pracę. jak tak to masz rację. oddaję honor!
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 18:50   #3116
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Jakis konkretny? My chcemy tak 42 cale minimum

Patrzcie co moja kolezanka na fejsie udostepnila http://www.youtube.com/watch?v=SOkOl23QS6s
Cudowna
Cytat:
Fajna ta piosenka ,az sie kuzwa poplakalam

Kur...ponad 6 lat zwiazku ,a u nas ciagle problem spotykania sie,po tylu latach to on juz powinien po pracy wracac do nas ,do naszego domu ,do zony nawet a nie narzeczonej

Jeszcze jutro mamy jechac zmienic umowe na sale i targowac sie
Mam to samo, tyle ze ja po 4,5 roku związku mam dość spotkań raz w tygodniu na kilka godzin ☠☠☠☠a albo chce mnie za żonę, albo nie, niech sie decyduje. Już mu to dziś powiedziałam, ze ja wiecznie czekać na jego decyzję nie będę
Cytat:
Moja sis miała podobne dwa lata temu, są klasyczne, bez udziwnień itp. podobają mi sie takie, ale ja chciałabym takie jak Wam kiedyś pokazywałam : bilet do teatru ciekawe co TŻ na to powie
Cytat:

Ja siostrze wypisywałam ręcznie wszystkie zaproszenia (chyba jakoś 30-40szt.) bo mam ładne pismo jak się postaram. No ale pisałam normalnie bez żadnych udziwnień.

No i dziś widziałam się z TŻ - rano napisał ze jedzie do miasta i może po mnie wpaść. No i pojechałam z nim. Chciał mi kurtkę kupic na mikołaja, ale nie było nic co by mnie na kolana rzuciło - jedna była ładna, ale droga a druga za mała Ale przynajmniej uzupełnił mi flakoniki w perfumerii
Oczywiście żeby nie było za fajnie to mnie wkurzył na koniec - powiem tylko że poszło o kwestie ślubne. Już dawno mu mówiłam że do końca listopada chcę konkretów (np. ustalenia daty ślubu) i co? nic, bo on się jeszcze nad tym nie zastanawiał:mur :
Jutro ma przyjechać, zobaczymy co powie
Normalnie już nie mam sił

Ehhh mniejsza z tym.

Idę tv pooglądać bo jestem naładowana negatywnymi emocjami a nie chcę Wam tu zatruwać atmosfery

Miłego weekendu Kochane

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 19:14   #3117
adela50
Wtajemniczenie

znam to rozdrażnienie a propos spotkań.... wszystkie też macie rację a propos pracy i jak potrafia wykończy w tej pracy.Na zarządzaniu przerabialiśmy ten temat, i ja w obecnej firmie też to przerabiam.Dziś znowu w pracy byłam... i tam mi się tak zachciało spać,ale wróciłam do domu i spać mi się nie chce.Mnie ostatnio gardło boli,jutro biorę porcję Rutinoscorbinu, bo ta pogoda jest okropna,raz cipło,raz zimno, raz wieje a raz nie...W pracy ciągle wietrzymy, bo jest gorące i suche powietrze....W poniedziłałek ide robić akryle...A tż,,a jak się robią te paznokcie''i tłumacz mu,ale nic zrozumiał tak czy siak...
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 19:48   #3118
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Przeżyliśmy kolędę!Dostaliśmy magiczny obrazem, jesteśmy częścią parafii, będzie ślub kościelny, jeah, nie mieszany
no to super

ja mam kolede w sylwestra.. nie bedzie mnie bom w pracy nioh nioh
Stary 2011-12-03, 21:16   #3119
natasia20
Zakorzenienie

Mój TŻ właśnie odemnie pojechał
i zgadzam się że nie chcę już rzdkich spotkań
Więc PIONA
Ale dostałam śliczny zegarek
Stary 2011-12-03, 21:28   #3120
natasia20
Zakorzenienie

aaa i obiecana fota taki miałam tort
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torthiszkawa.jpg (60,0 KB, 20 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości