|
|
#3091 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
Ale problemy
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jak będziesz? Ja bym chciała tak ładnie wypisać, żeby te literki takie zawijane były, czy jak to napisać, ale nie wiem czy będę umieć, to po pierwsze, a po drugie, ile mi zejdzie wtedy z wypisaniem jednego, a mam do wypisania ok 70.. patrzcie co kupiłam małej TŻ brata. http://www.matalan.co.uk/fcp/product...ist=Dept,brand |
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ubranko prześliczne
|
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam w domu jedna szafe takich ubranek ,bo siostra nie ma gdzie trzymac i jak tata byl ostatnio u niej w Uk to przywiozl,bo my mamy wiecej miejsca
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
Brat tż z żoną spodziewają się drugiego dziecka i jak widzę ją z jednym małym brzdącem i powiększającym się brzuszkiem to uświadamiam sobie jak bardzo chcę miec już swoje
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 dzień w miesiącu to przecież nie jest dużo. Jestem pewna, że każdy pracodawca by się zgodził na to, żebyś sobie 1 dzień w miesiącu wzięła wolnego. Tym nie powinnaś się przejmować. I tak jak pisze Marlena, nie stresuj się tą robotą... Bo co Ci zrobią? Zwolnią? Przecież i tak męczy Cię ta robota. Nie ma sensu się stresować ![]() Aq, ale boskie te suknie, co kolejna to ładniejsza ![]() Blue, mi się te zaproszenia nie bardzo podobają
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
No tak tak oczywiscie ,a nie suzkaliscie oszczednosci? jak byliscie w Pl spokojnie u was w miescie w kazdej takiego typu hurtowni mozna bylo dostac zaproszenia,no u nas w conajmniej 5-ciu.
|
#3102 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze jest to że często na modelce wygląda fajnie a na człowieku... nie bardzo hm... podobaja mi sie takie a nawet nie wiem jak w takiej wyglądam Cytat:
ja staram się uczyć na błędach Mamy, absolutnie nie mam zamiaru przejmować się robotą wystarczająco napatrzyłam się jak przez wiele lat moja Mama traciła zdrowie... i jak na tym wyszła g*wniano inna sprawa, że w Tacie miała słabe oparcie zdrowie straciła a z firmy i tak ją wyrzucili po 25latach pracy! zaczęła chorować jak byłam w klasie maturalnej, jak choroba zaatakuje to leży w szpitalu nawet 3miesiące dlatego ostatnio przed wakacjami zniknęłam z wątku, a wszystko ciągnęło się od sylwestra... i wszystko przez zwolnienie z pracy... teraz na szczęście ma inną, gdzie płacą jej prawie dwa razy mniej (!) ale zdrowie wyrównane i cieszę się że 25letni koszmar skończył się... jeszcze bezczelnie po 5mies. dzwonili ze starej firmy czy wróci, bo nie radzili sobie dlatego Kochana, choćby mi przyszło ulotki rozdawać nie będę przejmować się robotą i fochami kierownictwa Cytat:
np. ojej twój brat musi zostać dziś pół godziny dłużej w przedszkolu -no i co z tego, nic mu sie nie stanie, dzieciak nawet tego nie zauważy... albo: Tata nie odbiera telefonu -no i co z tego, pewnie zostawił w samochodzi lub szafce, oddzwoni czasem przejmujemy się pie.r.dołami, które nie są tego warte nie przejmujcie się robotą i pie.r.dołami! ![]() Cytat:
nie przejmuj się tak, targujcie się! trzymam kciukasy ![]() nawet spoko przypominają mi obrusik ładny kolor
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
nie śpię bo właśnie skończyłam oglądać Chirurgów, a poza tym ... jestem chora :/ Coś mnie rozbiera- pewnie od dzieci na pediatrii załapałam- chyba, że gdzie indziej:P TŻ mi dziś tzn już wczoraj napisał smsa że w niedziele chce ze mną jechać na "małe zakupy" ... podpytałam - chodzi o obrączki (!!!!!!!!!!!!!)... i coś jeszcze - zbliżają się moje urodziny, więc pewnie coś kombinuje ale nie wiem tej drugiej rzeczy i obiecałam po raz pierwszy w tym związku być cierpliwa i nie dręczyć go pytaniami co planuje ani snuć sama domysły. Moja kumpela ze studiów ma "znajomego" (kręci z nim, a co będę owijać w bawełnę), który chce założyć firmę fotograficzną - ponoć robi piękne zdjęcia i załatwia nam właśnie u niego "korzystną cenę" ![]() Bluesky - ładne zaproszenia, skromne, aczkolwiek ja chciałabym jakieś... dziwne mam różne pomysły, podobają mi się takie "oryginalne" zaproszenia. Ale respekt za ręczne ich wypisywanie! Mnie by nikt nie odczytał - pismo lekarskie:/ zawsze mi powtarzali, że jakbym się nie dostała na medycynę to muszę pokazać swoje pismo, wtedy na pewno by się dla mnie miejsce znalazło :P nawet chłopcy u mnie w grupie stwierdzili, że piszę strasznie i wypisywałam dla jednemu zwolnienie lekarskie na drugim roku nikt się nie zorientował Kładę się spać. Do jutra musze byc zdrowa!
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja wstałam bo mam dziś duużo pracy dziś przyjeżdża TŻ
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja czekam na tz i jedziemy odebrac lodowke ze sklepu i zawiezc ja do babci ,a po drodze na ta nasza sale ,az sie boje ,bo jak babka nie przystanie na nasze warunki to nie wiem co jej zrobie:/ Tata oczywiscie mnie obudzil wczesnie rano ,dzwonil teraz do tz i sie okazalo ,z e on dopiero wstal,jeszcze musi jechac po wiekszy samochod do brata ,zeby sie lodowka zmiescila.Grrrrrr Calipso oo kolejna co juz obraczki kupuje na 2013 ,szybko ,a my narazie musimy uporac sie z ta sala ![]() No i moj tata ma dzis imieniny ,a jutro 60 lat konczy ,ale oczywiscie niczego nie organizuje ,bo i tak nikt by nie przyjechal .Ja tez mu nic nie kupilam ,bo zawsze jak mu cos kupie slysze ,ze nie mam na co kasy wydawac i to nie jest zartem mowione ,wiec jego strata nie to nie.Nie rozumiem czlowieka.
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Siema! Też Wam moje zaproszenia pokażę, chociaż może nie powinnam, bo nie będzie niespodzianki dla tych, których znam i którzy mi obiecali być
![]() Jlys, szczerze? Ty chyba przesadzasz z tym dniem wolnym. Ja też co miesiąc muszę brać wolne - zawsze coś wypada. A to gin, a to obrona była, a to coś tam, coś tam - nikt mi nie robi problemu. Luzuj. Są jeszcze ludzie na tym świecie, wierz mi ![]() I nie przejmuj się tak wszystkim! ![]() Ala, Kinia, nie smutajcieeeee! Blue dobrego kwejka podesłała! ![]() Nas nie rajcują sprzęty. J. jest na to obojętny, a ja mam fazę na meble i ździebka do dekoracji. Jakies pierdoły takie mogłabym na to cała pensję przechrzanić!A J. dostał sie na 3 inwentaryzacje. Będzie stówka z hakiem do przodu ![]() Mi się Bluowe zaproszenia nie podobają, bo nie lubię takich drukowanych - często widze takie coś w Empiku albo na bazarze różyckiego - mam uraz chociaz te to i tak są ładne w porównaniu z takimi na których lataja stada gołąbków goniących obrączki, buziaczki, młode pary, kwiatuszki, cuda wianki. bleeee!
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:48 |
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Kinia - no tak, bo złoto ma kolosalnie iść w górę, więc lepiej się zabezpieczyć za wczasu. Teraz akurat mamy okazje kupić komplet za 950zł (mamy zniżki 10%), a tak jak pisałam - mój pierścionek zaręczynowy od lipca podrożał już 250zł!!
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja nie sądze abym przesadzala, jasne moge brac 1 dzien urlopu na szpital choc też watpie by podobalo im sie taki urlopowy dzien raz w miesiacu...a gdy masz 20 dni urlopu na rok i wykorzystasz 12 dni na wizyty plus 4 na tomograf..zostaje 4 dni
-superdlugie wakacje . ja bym brala na ten dzien zwolnienie lek.-ale nie wszystkim pracodawcom coś takiego sie podoba- i wiem o tym bo na rozmowie informuje ich o tym, przeciez nie bede udawac superdyspozycyjnej skoro popracuje tydzien i powiem: jade na badania i za 3 tyg to samo itd itdteż macie skromne zaproszenia..moje to dopiero będzie przepych przy waszych ![]() moniq dzięki kochana ja wiem , że to czym sie przejmuje np , ze tz nie odbiera to ☠☠☠☠☠☠☠y , ale nie potrafie opanowac tego żeby sie nir przejmowac:/ staram sie zmienic moje podejście ale cięzko idzie ![]() Mutny dziękuję wiesz jak zwolnia to niby zwolnią..ale nie widzi mi sie siedzenie na bezrobociu..;-/orientujecie się może mniej więcej ile przed slubem trzeba rozjerzec sie umówić itd za makijażystka? fryzjerka ? nie mam zielonego pojęcia...auto np chcielismy gdzies w lutym zamawiac, wchodze wczoraj na stronke a tu już gośc ma pozajmowane terminy na wrzesien 2012 bedziemy sie spinac i autem sie jutro chyba zajmiemy
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-03 o 11:50 |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj leniaaaaa
|
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z shoppingu
![]() kupilam sobie dwa golfy do pracy w C&A, bez szlu, zwykle golfy, szklany pilniczek(bo chce wychodowac dlugasne pazury..no bez przesady :P ) i maslo do ciala czekoladowo pistacjowe, coby pieknie pachniec dla ukochanego
|
|
|
|
#3113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi sie nie podobaja...
Cytat:
w sensie zapiecie i rekawiczki takie na sznurku ![]() Cytat:
Cytat:
po prostu masz inny gust... Ja nigdy nie patrze na to co modne tylko co mi sie podoba!A ja wrocilam z uczelni i wpadlam na chwilke do was. Ale juz uciekam do nauki bo jutro kolo
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-12-03 o 17:12 |
|||
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
A ja życzę Wam miłego i udanego weekendu, bo zaraz spadam do pracy na 10 godzin, jutro na 12 do pracy, a później idziemy do brata TŻ.
A i Ala, powodzenia na kole
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
cześć! wróciliśmy od babci, jak zawsze zawaleni żarciem i ...bombkami na choinkę
ale braciak mi dał też dwie fajne obozowe książki, więc będę czytać i płakac i zagryzac mikołajem z czekolady ![]() Przeżyliśmy kolędę!Dostaliśmy magiczny obrazem, jesteśmy częścią parafii, będzie ślub kościelny, jeah, nie mieszany ![]() Blue, właśnie, masz inny gust Jlys, no są skromne W sumie nie pomyślałam o tych wolnych dniach przez pryzmat umowy o pracę. jak tak to masz rację. oddaję honor! |
|
|
|
#3116 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja sis miała podobne dwa lata temu, są klasyczne, bez udziwnień itp. podobają mi sie takie, ale ja chciałabym takie jak Wam kiedyś pokazywałam : bilet do teatru ciekawe co TŻ na to powie![]() Cytat:
No i dziś widziałam się z TŻ - rano napisał ze jedzie do miasta i może po mnie wpaść. No i pojechałam z nim. Chciał mi kurtkę kupic na mikołaja, ale nie było nic co by mnie na kolana rzuciło - jedna była ładna, ale droga a druga za mała Ale przynajmniej uzupełnił mi flakoniki w perfumerii Oczywiście żeby nie było za fajnie to mnie wkurzył na koniec - powiem tylko że poszło o kwestie ślubne. Już dawno mu mówiłam że do końca listopada chcę konkretów (np. ustalenia daty ślubu) i co? nic, bo on się jeszcze nad tym nie zastanawiał :mur : Jutro ma przyjechać, zobaczymy co powie ![]() Normalnie już nie mam sił Ehhh mniejsza z tym. Idę tv pooglądać bo jestem naładowana negatywnymi emocjami a nie chcę Wam tu zatruwać atmosfery ![]() Miłego weekendu Kochane
|
|
#3117 |
|
Wtajemniczenie
|
znam to rozdrażnienie a propos spotkań.... wszystkie też macie rację a propos pracy i jak potrafia wykończy w tej pracy.Na zarządzaniu przerabialiśmy ten temat, i ja w obecnej firmie też to przerabiam.Dziś znowu w pracy byłam... i tam mi się tak zachciało spać,ale wróciłam do domu i spać mi się nie chce.Mnie ostatnio gardło boli,jutro biorę porcję Rutinoscorbinu, bo ta pogoda jest okropna,raz cipło,raz zimno, raz wieje a raz nie...W pracy ciągle wietrzymy, bo jest gorące i suche powietrze....W poniedziłałek ide robić akryle...A tż,,a jak się robią te paznokcie''i tłumacz mu,ale nic zrozumiał tak czy siak...
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ właśnie odemnie pojechał
![]() i zgadzam się że nie chcę już rzdkich spotkań Więc PIONA Ale dostałam śliczny zegarek |
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i obiecana fota
taki miałam tort
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

i do tego już upatrzyłam sobie perłową księgę gości 

1 dzień w miesiącu to przecież nie jest dużo. Jestem pewna, że każdy pracodawca by się zgodził na to, żebyś sobie 1 dzień w miesiącu wzięła wolnego. Tym nie powinnaś się przejmować. I tak jak pisze Marlena, nie stresuj się tą robotą... Bo co Ci zrobią? Zwolnią? Przecież i tak męczy Cię ta robota. Nie ma sensu się stresować 

wystarczająco napatrzyłam się jak przez wiele lat moja Mama traciła zdrowie... i jak na tym wyszła g*wniano
inna sprawa, że w Tacie miała słabe oparcie
np. ojej twój brat musi zostać dziś pół godziny dłużej w przedszkolu -no i co z tego, nic mu sie nie stanie, dzieciak nawet tego nie zauważy... albo: Tata nie odbiera telefonu -no i co z tego, pewnie zostawił w samochodzi lub szafce, oddzwoni
ale nie wiem tej drugiej rzeczy i obiecałam po raz pierwszy w tym związku być cierpliwa i nie dręczyć go pytaniami co planuje ani snuć sama domysły. 

bedziemy sie spinac i autem sie jutro chyba zajmiemy

Ale przynajmniej uzupełnił mi flakoniki w perfumerii
:mur :