|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowo!
![]() WWO, cześć
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - broń Boże nie chciałam Cię dobić
ale w sumie racja głupio to zabrzmiało ja piekę ze zwykłej mąki pszennej, ładnie rośnie i jest super ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ola_gie
|
#4504 | |||
|
Konto usunięte
|
\
A ja w piątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4505 | |
|
Pani Buka
|
Mistrzyni szkoda że Cię nie było
Melka, wiesz co... głupio mi tak pisać, ale za każdym razem jak Cię widzę to wydajesz mi się ładniejsza ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30869048]fryzjerska Voila na ten moment nie znam lepszej a czym różni się farbowanie taką farbą fryzjerską od drogeryjnej? skąd mam wiedzieć ile tego kupić i w ogóle? Cytat:
no można by iść, właśnie nie wiem o co chodzi że dziewczyny z mojego roku są organizatorkami, muszę dopytać
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Melka za każdym razem JEST coraz ładniejsza
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
haha jestem jestem
![]() odrost, baleyage, strzyżenie - nie ma sprawy
|
#4509 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapchane IR ![]() Cytat:
ja co prawda nie robię sobie koloru, ale moja siostra jej używała i jest naprawdę fajna, w dodatku nie niszczy, a odżywia włosy no i kolor równomiernie schodzi, możesz wrócić do swojego, a trwałość jest ok 3-4 tygodnie na spokojnie Cytat:
ja mam wrażenie niekiedy, że śpię w szafie, a życie leci dookoła mnie ![]() ale w sumie dobrze mi z tym, żyję po swojemu i to jest fajne ![]() Cytat:
Ineso a co się stało? Cytat:
![]() co do Melki: prawda to! stwierdziłam dziś, że promienieje aż się jak jakieś zaniedbane dziecko poczułam
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Melka zauwaza w ludziach to co najistotniejsze
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Może za rzadko się spotkamy i jeszcze Ci się nie opatrzyłam ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Że niby te zakupy z wami dodają mi blasku ? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() Ja się tak czuje zawsze.. Bo mi albo włosy odstają, albo mam cienie pod oczami, których nie mogę zamaskować.. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ja zawsze.. zwłaszcza, że muszę podciąć włosy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak się czegoś dowiesz to napisz, to sobie zarezerwujemy stoiska ![]() EDIT: właśnie zauważyłam, że w linijce powyżej zastosowałam "to" 4 razy Cytat:
ale nie przeszkadza mi to
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Filip Moniuszko nie przeszedł
A tego Mateusza nie znoszę
|
|
|
|
#4514 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() do naturalnego koloru nie wrócę bo jest pokryty trwałą farbą i tak, no ale poczytam coś na temat tej henny ![]() Cytat:
![]() wiesz (i zwracam się tutaj też do Soline), mnie też się zawsze wydaje że w porównaniu z niektórymi jestem taka właśnie jakby 'zaniedbana' - nie w sensie higieny oczywiście, ale że właśnie włosy nijak nie ułożone, czerwony nos, ciuchy jakieś pierwsze lepsze najczęściej... a niektóre osoby sprawiają wrażenie 'dopracowanych' w każdym szczególe ![]() Cytat:
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korzystaj z uroków Hiszpanii! ![]() Zdecydowanie potrzebuje się jakoś odstresować...wyjazd do domu nie pomógł |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam takie odczucia na temat zaniedbania
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Soczewkowe dziewczyny, nie chciałaby któraś czegoś z takiego sklepu ? http://www.blueeyes.sote.pl/
Mają tu avairy na sztuki, mogłabym wypróbować ![]() Cytat:
wiem, o czym mówisz ostatnio jechałam w autobusie i widziałam dziewczyny o idealnie gładkich włosach, a u mnie takie strąki .. wtedy postanowiłam się zaprzyjaźnić z jakąś maską
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wskazówki w sprawie transportu do Łodzi
![]() A jak Wam się podoba grupa, do której trafiliśmy na Euro 2012? Ja czasem wolałabym nawet trafić na kogoś silnego, żeby w przypadku przegranej nie było wstydu. Bo i tak jesteśmy w najłatwiejszej, wydawałoby się, grupie (chociaż ten przymiotnik jest nadawany właśnie ze względu na obecność w niej PL), ale tym większy wstyd, gdy z niej nie wyjdziemy. Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-12-03 o 23:22 |
|
|
|
#4519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tego samego dnia co u nas! i to tak blisko! Tylko my jeszcze nie ogłosiłyśmy. No kurde heheheh taki długi miesiac a akurat ten sam dzień jajaU nas i tak będzie fajniej ![]() A czym farbujesz konkretnie? |
|
|
|
|
#4520 |
|
Matka Smoka
|
http://ktpi.pl/p/pl/welk06/wella+col...acy+60+ml.html tu kupuję
http://www.hairstore.pl/Wella_Color_...0_ml-1119.html tu opis Potaniała bardzo na ktpi Do tego kupuję wodę utlenioną, ale nie drogą Welli, tylko najtańszą.Na moje długie włosy, gdybym całość farbowała, to wystarczyłoby jej na dwie koloryzacje. Ale ja farbuje całość może raz w roku, jak zmieniam odcień. Zazwyczaj odrosty (ale to tak raz na 2-3 msc, ale mam dość zbliżony odcień swoich włosów), trochę przeciągam, czasem pare pasemek pomaluję. Generalnie byle jak to nakładam. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-12-04 o 08:42 |
|
|
|
#4521 | ||
|
Konto usunięte
|
Sorry dziewczyny ale wczoraj jak miałam jechać to zapaliła mi się kontrolka od silnika, musiałam od razu podjechać do mechanika i chwilowo jestem bez auta
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() leży w kącie i zawadza a nie mam jak za bardzo się wybrać. w ogóle dziwnie tak być uziemionym w domu, bez możliwości szybkiego wyjścia na dłużej. |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja dzisiaj cierpię ;/ Jeszcze jeden tak bolesny okres i pójdę do ginekologa...
|
#4524 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest taka drogeria na Karmelickiej (idąc od Pl. Inwalidów w stronę rynku to po prawej), gdzie mają całe półki tej henny, więc kolorów do wyboru i cena w porządku (z tego co kojarzę, to około 5zł za opakowanie).w sumie teraz sama się napaliłam i bym sobie też jakiś zrobiła, pogłębiła brąz w sensie ![]() ja nie wiem skąd się to bierze może po prostu nudzimy się sobą, tym jak wyglądamy? fakt, niektóre dziewczyny są tak dopracowane - wszystko ze sobą gra i nie tylko ciuchy, ale też dobrana biżuteria, która moim zdaniem wykańcza strój (mało jej noszę, stąd porównanie, bo czasem czuję, że może nawet mam potencjał, żeby jakoś sensownie wyglądać, ale bez dodatków to jak nieprzyprawiony obiad )no i kwestia druga - niektóre dziewczyny, naprawdę nie mają innego życia. Potrafią godzinami siedzieć przed lustrem, kombinować zestawy itp A ja np wolę upiec chleb Czy tam coś zrobić, zdjęcia, cupcakes, dobrą kawę, poczytać.. ![]() Sama już nie wiem Ale z tych wynurzeń poczułam pragnienie, żeby też ładnie wyglądać i się podobać Melka idziemy do fryzjera? Do tej babki z telewizji albo do Vici (na stronie jest Voucher -20%), bo na grouponie nic mi się nie rzuciło w oczy. Chociaż ja bym chyba spróbowała u tej kobiety ![]() następna ![]() właśnie zastanawiałam się na spotkaniu nad Twoim makijażem oka, że jaki ładny i czemu ja nic ze sobą nie robię, a Ty z takim tekstem wylatujesz ![]() Cytat:
btw. może mi któraś podrzucić linka do tej Coco, o której rozmawiałyśmy? czuję, że muszę ją mieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koniec, muszę ograniczyć czas spędzany przy komputerze na rzecz roboty, która się nawarstwia. Nie wejdę tu do wieczora, o! Ale plan
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
No tak ! Przecież wczoraj kasiencji pokazałam
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Soline, a gdzie ta babeczka " przyjmuje " ? MS, jak Ty będzies z uchwytna w tym tygodniu ?
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Pani Buka
|
Soline jaka rozkmina
![]() ja czasem lubię sobie posiedzieć trochę przed lustrem i wykombinować jakiś ciekawszy makijaż, więc bywa tak że to jedyny element mojego wyglądu z którego jestem zadowolona ![]() w każdym razie fajnie że inni może nas postrzegają ciut lepiej niż my same siebie ![]() Mistrzyni, tak! obie miały zakolanówki na tych swoich szczupłych nogach! No żesz ![]() Cytat:
![]() mnie się za to nie podoba to, że w Krakowie będzie młyn, bo nocują trzy reprezentacje (i to nie byle jakie), zjedzie się kupa kibiców, a ja prawdopodobnie nie obejrzę żadnego meczu (chyba że pójdę do kogoś albo do jakiegoś pubu), bo nie mam TV, a do końca czerwca sesja Cytat:
![]() Noico, a u Was co będzie?
|
|
#4527 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Moja współlokatorka poszła do szkoły fryzjerskiej przy ekskluzywnym salonie i ma mnóstwo propozycji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak akcja oswajania nowego domownika? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30864860]W zeszłym roku kupiłam mu Czarną Płytę Metallici na winylu.[/QUOTE] Świetnie! ![]() A ja nic nie kupuję, bo i nic nie dostanę, więc problem z głowy.
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Soline, macałać BB krem?
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
WWO cześć!
![]() Mogę się dziewczyny przyłączyć do zbiorowego narzekania? Ale tylko narzekania bo zawsze jak słucham waszej dyskusji na temat kosmetyków to jestem ciemna Na dodatek muszę się pakować...buuuu |
|
|
|
#4530 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie mam na co narzekać, mam 3-kilową kostkę cukru na kolanach
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

tylko raz mi nie wyszedł :P

ja piekę ze zwykłej mąki pszennej, ładnie rośnie i jest super

na początku starałam się tylko w swojej branży iść na staż, ale cóż bez znajomości nic mi to nie dało, teraz szukam jakiejkolwiek pracy, byle tylko mieć 

może po prostu nudzimy się sobą, tym jak wyglądamy? fakt, niektóre dziewczyny są tak dopracowane - wszystko ze sobą gra i nie tylko ciuchy, ale też dobrana biżuteria, która moim zdaniem wykańcza strój (mało jej noszę, stąd porównanie, bo czasem czuję, że może nawet mam potencjał, żeby jakoś sensownie wyglądać, ale bez dodatków to jak nieprzyprawiony obiad
Ale z tych wynurzeń poczułam pragnienie, żeby też ładnie wyglądać i się podobać