|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Bogi tort jest boski!!!
![]() Ja dziś byłam na zakupach no i upolowałam...cortado...do bra jest, ale i tak wolę dwufazowe No i mam juz wszystko dla mojej"dziewczyny"...po niedzieli wyślę...mam nadzieje że bedzie zadowolona...wybierałam pod siebie
|
|
|
|
#2162 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
U mnie też. Cytat:
![]() Tort boski. Wygląda cudnie i tak samo musi smakować. Cytat:
Cytat:
Skoro pijemy- znaczy że wypłata bardzo dobra, co ![]() Cytat:
Też pysznie wygląda. Tylko ja mam straszne obrzydzenie do brokułów. Co roku robię sobie wiosną dietę kopenhaską- i tam co drugi dzień jest kalafior lub brokuł- po 13 dniach takiego jedzenia właśnie na te dwa warzywa nie mogę patrzeć. Ja też nie. Wyłamuję się. Ale się świątecznie zrobiło. Avki macie cudne. Ja mam dziś ciężki dzień- rano nie byłam się w stanie podnieść z łóżka. Jak się już podniosłam to na zmianę mi bylo zimno i oblewał mnie pot- coś to choróbsko nie chce ode mnie spadać. Ogólnie się słabo czuję jest mi cały dzień tak dziwnie, kręci mi się w głowie i głowa boli od kataru, słaba jestem i jeszcze mi cały czas niedobrze ( od razu mówię- nie nie jestem...). Ale cóż posprzątałam mieszkanie, TŻ obiad ugotował- ale prawdę móiąc podziubałam go bo nie byłam w stanie go zjeść. Byliśmy u teściowej- z zaległym prezentem na Andrzeja, no i oczywiście był Mikołaj- uwaga: dostałam czekoladę (której nie mogę jeść), a Oliwia książkę i... słodycze Posiedzę z Wami teraz dopóki nie padnę... |
|||||
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Moniak piosenka o Krzysiu świetna...
![]() Idę mieszać wióry... Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-12-03 o 21:47 |
|
|
|
#2164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochany Twój tż ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po kąpieli jeszcze chwila z wami zmykam
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Już miałam iść do lekarza ale się wystraszyłam
Ja się boję zastrzyków i ogólnie lekarze i ja mamy nie po drodze. Trochę mi zeszła opuchlizna, przemyłam jodyną i moczę w rivanolu. A kocisko szczepione.Dzięki że się tak o mnie martwicie, jesteście kochane ![]() Możecie podrzucić linka do wątku z fotkami, porobię foty tego co przyszło w 3ech paczkach! |
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie pójdę do lekarza, ale nie na zwolnienie- u nas jest ciężki okres w grudniu, trzeba robić inwentaryzację księgową, czyścić zaległości nadpłaty. A poza tym u nas za zwolnienia nie dają premii- chociaż i tak cały roku nic nie było bo z pustego nie nalejesz- ale na święta cokolwiek by się przydało- nawet na przysłowiową rybkę. |
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do teściówki wybieram się jutro bo ona Barbara... więc też dzieci dostaną słodyczę ktorych jeść nie powinny
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
włączyłam tvn style magiel towarzyski, zaraz się skończy to muszę iść moje łobuzerstwo przytulić, bo coś zasnąć nie może, pewnie zasnę przy niej
![]() dobranocki, miłego wieczoru |
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściowa fajnie, że z nami posiedzisz
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=109
|
|
|
|
|
#2172 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
ja zaszaleję w kat.01,jest tyle rzeczy że aż się boję
![]() dlaczego? bo ja nie wiem....przypadek że Cię nie wymieniłam w podziękowaniach,bo pisałam z pamięci,przepraszam Cytat:
FA to zapach mojego życia Cytat:
Kopenhaska niefajna,moja koleżanka robi też co roku na wiosnę,ale ona waży 80 kg...10 kg zawsze chudnie,ale na jesień waga jej wraca,moze nie tyle aż,ale 5 kg zawsze przytyje ![]() Ja też mam zniszczone włosy po tej dekoloryzacji....jak rozczesuję po myciu to jak papier suche... |
||
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałaś Kochana pierwszy kawałek
...zrobiłam trochę więcej masy i przełożyłam dwa razy...biszkopt potrójny kupiłam i nie chciałam zmarnować...mam nadzieje ze nie przedobrzyłam...teraz rozpuszcza się polewa![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Dziewczyny mam całkiem poczekać az polewa wystygnie żeby polać ciasto czy mogę taką średnio-ciepłą???
|
|
|
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ważme nie będę Ci psuła takiego pięknego dnie Cytat:
A w zamian daję kawałeczek biszkopta z pierniczkami bo dziś robiłam |
||
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polewam taką dość wystudzoną ale nie zimną
|
|
|
|
#2177 | |||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ja kupiłam prezent mojej dziewczynie taki, który ja bym z chęcią dostała... mam nadzieję, że trafiłam w gust bo jak nie to mi będzie przykro ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
a prezenty widzę.... trafione... ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ja zaraz zrobię sobie pielęgnację stóp nowymi FW z pomarańczą i cynamonem. zapach jest obłędny ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() jak go kiedyś ręka bolała, to powiedział, że prędzej ją sobie odgryzie niż pójdzie do lekarza |
|||
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
O ja pierdziule sklep pod moim balkonem się zjarał...ale się wystraszyłam, siedze sobie a tu za oknem ogień!!! Cała buda się zjarała!!! Ale mi serce wali...już straż gasi pożar...a ja na parterze ale mam widowisko!!!
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No robię, dlatego że w okresie styczeń-marzec mam w pracy termin płatności i działam na takich obrotach, że nie mam czasu się napić wysikać czy nawet zjeść. Wiec jak wpadam do domu, to pochłaniam same niezdrowe i tuczące rzeczy. I wtedy mi przybywa. A jest mi ciężko zrzucić bo mam niedoczynność tarczycy- więc wolę się przemęczyć trzynaście dni i się pozbyć wagi i objętości niż się źle czuć sama ze sobą. |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
kopenhaską myslałam, że raz na 3 lata mozna robić? kto ma rozpiske na nia?
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ostatni raz u lekarza byłam jakieś 8 lat temu ![]() Cytat:
a u mnie zaczęło teraz mocno padać....aż mi dziwnie,od miesięcy nie słyszałam deszczu Cytat:
|
|||
|
|
|
#2184 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teoretycznie jest na niej napisane że można powtórzyć po dwóch latach ( na tej wersji którą ja mam), ale robię ją co roku, po niej robię badania czy wszystko ze mną ok- jeszcze mi nie zaszkodziła. A powiem szczerze że raz jak mi neurolog przepisał proszki na migrenę zatrzymujące wodę w organizmie i jedząc tylko jogurty w ciągu dwóch miesięcy przywaliłam z rozmiaru 36 na 42 to było niewesoło. A po 13 dniach był rozmiar 34. Jola wklejam to co znalazłam w necie, to co zamieniam w niej pogrubiam Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC Do sałaty nie dodaję oleju, bo mi po nim niedobrze, nienawidzę szpinaku więc zamieniam go brokułem, albo kalafiorem, zamiast befsztyka jem filet z kurczaka. Ja mam tak rozpisane, że porje nie są określone sztywno wagowo, nalezy zjeść tyle aby byc pojedzony,. Plaster szynki oznacza 10 dag Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-12-03 o 22:43 |
|
|
|
|
#2186 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
rzeczywiście taka skuteczna?? nie ma po niej efektu jojo??
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
No to może się skuszę i na święta będzie jak znalazł
![]() Ja zmykam lulu... ![]() Dobrej nocki i kolorowych |
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Teraz jem mniej wiecej dukanowo, ale nie chce tak wygladać na sylwka..
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień 7 jest najlepszy...szklanka herbaty i 15dag mięsa...chyba bym umarła...
![]() Jak ta buda zaczęła się palić pomyślałam o musso i dopiero teraz wiem dlaczego...tam od dwóch tygodni był zakład krawiecki... |
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-12-03 o 22:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

No i mam juz wszystko dla mojej"dziewczyny"...po niedzieli wyślę...mam nadzieje że bedzie zadowolona...wybierałam pod siebie

Jak tu pięknie kolorowo
-za jakieś 6 godzin wychodzę z mamy łona
tż dziś wpadnie do mnie i mamy,i ciocia taka którą lubię przyjedzie,więc fajny dzień się szykuje 

Adam 18.11.2012

Kopenhaska niefajna,moja koleżanka robi też co roku na wiosnę,ale ona waży 80 kg...10 kg zawsze chudnie,ale na jesień waga jej wraca,moze nie tyle aż,ale 5 kg zawsze przytyje