"Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal: - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-03, 23:12   #2191
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Mnie się babeczki zamiast tortu podobają. Mają dużo uroku U nas jednak będzie tort. Tylko chciałabym taki zwykły a nie z figurką, racami i masą dekoracji ślubnych. O taki mi się podoba:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 268524_245222885493339_136030516412577_1194823_3428629_n.jpg (67,2 KB, 27 załadowań)

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:18   #2192
Gwizdak
Zakorzenienie

Jol, wzorem Kawki przelecialam Was na szybko
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Powiem wam, że ja prosta dziewucha ze wsi jestem i nie rozumiem sztuki. Robię prezentacje na zajęcia o artystce która urodziła na oczach widzów w galerii i mam nieodparte wrażenie, że jest psychiczna.
To ja tez jestem ze wsi w takim razie

Gwoli sprostowania tz zauważył pudło z prezentem na szefie, ale nie wie co jest w środku, gdyż ono całe owinięte bylo czarna folią taka od przesyłek kurierskich dzisiaj pudło już znalazlo sie bezpiecznie u rodziców

Powciagalismy odkurzaczem wszystkie łatwy moli (fuuuuuuj), tz wywalilnworek od razu, ja powywalam z bólem serca wszystkie mąki,, kasze i ryż..... , przylepilismy łapke na mole. Jeszcze jutro szafki umyje.... Bleeeeeeh

A w teatrze byliśmy na Les Miserables w Romie i rewelacja. Poplakalam sie kilka razy. Piękna scenografia, wspaniała charakteryzacja, muzycznie super.... Jestem pod wrażeniem....... Pierwszy raz byłam w Romie w ogóle, ale napewno nie ostatni i pierwszy raz zostawilam Mrowke na tak długo. Ale warto było

A wrzuca Wam jutro flash moba z Les miserables, bo świetny jest ale jutro, bo dzisiaj padam na nos.... Szkoła, teatr, rozlaka z dzieckiem - dzień pełen wrażeń

I witam Hawane mamy wspólna pasje, bo ja tez kocham Kubę (choć niestety nigdy nie byłam), ale przez tańczenia kubanskich tańców pokochalam muzykę i teraz marże, by tam pojechać a o tz sie nie martw - tu podobno magia działa i faceci padają na kolana prędzej czy pózniej
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:24   #2193
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Właśnie, nie powitałam Hawananay - witaj

Gwizdak fajnie, że miałaś miły dzień, odpocznij

Ale się cieszę z jutrzejszego Bajora uwielbiam jego koncerty

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:36   #2194
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Mój Mąż tekst tej piosenki przerobił po swojemu i wyszła mu piosenka na moją cześć, o tym jak on mnie kocha i jak mu dorośli nie wierzą
Pochwal się tekstem nowej wersji tej piosenki

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mojemu Tżtowi bardzo się film podobał, chociaż w komediach romantycznych nie gustuje
Mojemu też I też nie gustuje w komediach romantycznych, ale często mu się zdarza oglądać - bo czego się nie robi dla ukochanej

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość

Ale się cieszę z jutrzejszego Bajora uwielbiam jego koncerty
To super, że luby sprawił Ci prezent, z którego tak się cieszysz

Powiem Wam, że logika jurorów The Voice of Poland jest dla mnie bardzo pokrętna i kompletnie niezrozumiała... Polega mniej więcej na "byłeś lepszy, więc dostajesz mniej punktów"

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:36   #2195
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aaaaaaaa gothka - gratuluje nowej wagi jestem z ciebie dumna
Dziękuję, dziękuję Fajnie wiedzieć, że są osoby, które mnie dopingują Obym co tydzień miała do zameldowania taką dobrą wiadomość
A właśnie- no i jak podoba Ci się moja spódnica z tej rocznicowej sesji z tżtem?

Cytat:
Powiem wam, że ja prosta dziewucha ze wsi jestem i nie rozumiem sztuki. Robię prezentacje na zajęcia o artystce która urodziła na oczach widzów w galerii i mam nieodparte wrażenie, że jest psychiczna.
Ja też jestem prosta dziewucha bo mnie też to obrzydza... Czytałam o niej jakiś czas temu. W galerii w ramach jej ,,dzieła" można obejrzeć także łożysko i pokrwawioną pościel, w której urodziła ....
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:40   #2196
Gwizdak
Zakorzenienie

Dobranoc

Pchly na noc!
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 00:24   #2197
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Karaluchy pod poduchy
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-12-04, 00:56   #2198
karola991
Zakorzenienie

gwizd i mole na kuchniole
Stary 2011-12-04, 01:25   #2199
butterfly20
Zakorzenienie

Właśnie przywiozłam czwórkę pijanych nieszczęśników od innych znajomych nieszczęśników.Piłam Kubusia i wszyscy mi wmawiali ciążę.Wrrr...
Ci znajomi mają takie jakby ranczo z zagrodą do koni itp. ale jako,że to jest daleko w lesie i w górach to nie życzyłabym naszym chłopakom powrotu na nogach.
Nie chcieli się zbierać,więc poszłyśmy we dwie do auta,po drodze schowałyśmy im buty i zadzwoniłyśmy,że czekamy 5 minut i jedziemy.Podjechałyśmy pod bramę i patrzymy co robią...szukali tych butów i szukali, czas im minął to podjechałam bardziej i taką miałam z nimi zabawę.Trzeba się słuchać kierowcy,ot co!

Carmi poprzednie zaproszenia jakoś bardziej mi się widziały.
Mój M. miał czarny,nie świecący gajer z Vistuli i do tego muchę,nie wiem jaki jest materiał.
Co do wódki to zależy co kto woli, ja w ogóle wódki nie piję.Mój M. z rodzicami i znajomymi wybrali Wyborową, bo mieliśmy jeszcze dużo innych alkoholi i widzieliśmy,że wódka nie zejdzie zbytnio.Była ok
Natomiast uważaj z żołądkową,bo już kilka razy słyszałam o tym zamrażaniu,o którym pisała Najeczka.

Aleks pierwsze i drugie słit

Idę nyny
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 08:29   #2200
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Co powiecie na kule przyozdobione czekoladkami/piankami/zelkami na stolach zamiast kwiatow? Albo stand z cupcake'ami zamiast tortu? No i te swiatelka ukryte za zaslonami
Dla mnie to wszystko jest trochę przeładowane i wygląda bardziej jak dekoracja na kinderbal
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Jol, wzorem Kawki przelecialam Was na szybko

To ja tez jestem ze wsi w takim razie

Gwoli sprostowania tz zauważył pudło z prezentem na szefie, ale nie wie co jest w środku, gdyż ono całe owinięte bylo czarna folią taka od przesyłek kurierskich dzisiaj pudło już znalazlo sie bezpiecznie u rodziców

Powciagalismy odkurzaczem wszystkie łatwy moli (fuuuuuuj), tz wywalilnworek od razu, ja powywalam z bólem serca wszystkie mąki,, kasze i ryż..... , przylepilismy łapke na mole. Jeszcze jutro szafki umyje.... Bleeeeeeh

A w teatrze byliśmy na Les Miserables w Romie i rewelacja. Poplakalam sie kilka razy. Piękna scenografia, wspaniała charakteryzacja, muzycznie super.... Jestem pod wrażeniem....... Pierwszy raz byłam w Romie w ogóle, ale napewno nie ostatni i pierwszy raz zostawilam Mrowke na tak długo. Ale warto było

A wrzuca Wam jutro flash moba z Les miserables, bo świetny jest ale jutro, bo dzisiaj padam na nos.... Szkoła, teatr, rozlaka z dzieckiem - dzień pełen wrażeń

I witam Hawane mamy wspólna pasje, bo ja tez kocham Kubę (choć niestety nigdy nie byłam), ale przez tańczenia kubanskich tańców pokochalam muzykę i teraz marże, by tam pojechać a o tz sie nie martw - tu podobno magia działa i faceci padają na kolana prędzej czy pózniej
Ufff, to dobrze że pudło było opakowane w folię. Mam nadzieję, że Tż nie zajrzał
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 10:27   #2201
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

cześć!

jestem totalnie wybita z zazdrośnicowego rytmu.. nawet nie dotarłam na spotkanie w Katowicach

zaraz lecę do kościoła i do szkoły i będę o wam myślała a wszystkim Basiom życzę wszytskiego najlepszego!
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 10:45   #2202
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hawananana Pokaż wiadomość
przyjmiecie kolejną zazdrośnicę do Waszego zacnego grona? ze wszystkich tematów na wizażu w ten chyba najbardziej się wpasowuję chociaż w sumie to już 45 część więc pewnie duża większość z Was już dawno usłyszała te wymarzone "wyjdziesz za mnie?"

hehehe cudowne, dobrze, że nie poprosił Cię o... nos
Witaj ja przez te wszystkie części nie usłyszałam

no... myślę, że to znak, że wybrał proszenie o rękę, a nie o nos
Cytat:
Upiekłam sernikobrownies z malinami, ma któraś z Was ochotę?
ja ależ mam ochotę na pyszne ciasto
Cytat:
Naj zobaczysz jak się zaręczysz to nikt Ci nie uwierzy i nikt nie pogratuluje i nikt się nie ucieszy bo będziemy myśleć, że znowu nas wkręcasz. Jesteś straszna!
już o tym myślałam doszłam do wniosku, że po prostu napiszę Wam wprost: "Tego i tego dnia o tej i o tej godzinie mój konkubent poprosił, bym została jego żoną". i dodam zdjęcie pierścienia, a potem napiszę relację i wtedy już wszystkie uwierzycie
Cytat:
Próchnik też ma fajne. Dobrze się noszą i elegancko wyglądają. Tż jest zadowolony. Bytom ponoć jest bardzo porządną firmą. Ogólnie jak są promocje to garnitur można kupić w naprawdę niskiej cenie. No może poza bossem czy innymi markami z górnej półki.
nie znam się na garniturach, ale P. ma z Bytomia i jest bardzo dobry, wszyscy chwalą, jak go widzą, że porządnie zrobiony itp.

OK, muszę Wam coś opowiedzieć... Byłam wczoraj na tych after andrzejkach i było fajnie muszę Wam napisać, co mi wyszło z wróżb. To tak: w pierwszej wróżbie wyszło mi dostatnie życie w drugiej: "szykują się poważne zmiany w Twoim życiu", co wszystkie uznałyśmy za przepowiednię ciąży (choć przeszło mi przez myśl, że moze ślubik ). W kolejnej lałam wosk i wyszło coś, co wyglądało jak wagina więc znów - poród. ale nim rzuciłam cień, się rozwaliło, więc lałam jeszcze raz. Za drugim razem wyszedł embrion no ale po rzuceniu cienia, nie miałam pojęcia co to, a dziewczyny zgodnym chórem: "SKORPION". To mojego lubego znak zodiaku
potem wbijałyśmy igły w papierowe serce (koleżanka przygotowała tak, żeby były imiona i zawody naszych facetów, a poza tym inne różne imiona, zawody i cechy), więc mi wyszedł DRUKARZ!!! S. na to, że pisała to z myślą o mnie
W każdym razie śmiesznie tak, że coś tam się sprawdza Dodam, że w podstawówce zawsze moje buty były jednymi z ostatnich we wróżbie pt. "Kto ostatni wyjdzie za mąż" i się sprawdza! Z podstawówki większaość dziewczyn się pohajtała poza tym pamiętam, że na andrzejkach klasowych w podstawówce była wróżba, która polegała na tym, żeby obierać jabłko tak długo, aż się przerwie, i tym obierkiem rzucić, on się ma ukształtować w literę czy coś takiego - to ma być pierwsza litera imienia męża. i ja nie umiałam obierać jabłka, więc szybko mi się urwało, i wyszła mi litera P.
ja wiem, że to są pierdoły straszne, ale śmiesznie tak, jak coś się sprawdza i normalnie wczoraj to byłam tak tym podekscytowana (plus przypomniałam sobie o tych wrózbach z dzieciństwa), że musiałam się z wami tym podzielić
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 10:54   #2203
carmelova
Zakorzenienie

Najka bo wróżby andrzejkowe się sprawdzają, nie wiedziałaś GÓPIA???
My kiedyś w podstawówce mieliśmy andrzejki, to była druga lub trzecia klasa. Obierałam jabłko, rzuciłam skórkę i wyszła mi litera B, a że jedynym chłopakiem w klasie na B. był mój kuzyn Bartosz, to wszyscy się śmiali a ja się prawie popłakałam
Stary 2011-12-04, 10:57   #2204
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Najka bo wróżby andrzejkowe się sprawdzają, nie wiedziałaś GÓPIA???
My kiedyś w podstawówce mieliśmy andrzejki, to była druga lub trzecia klasa. Obierałam jabłko, rzuciłam skórkę i wyszła mi litera B, a że jedynym chłopakiem w klasie na B. był mój kuzyn Bartosz, to wszyscy się śmiali a ja się prawie popłakałam
no mi mówili, że się ożenię ze sobą, więc zapadło mi to w pamięci mocno
ale kurde, to, że wyszło Ci B., sprawia, że coraz bardziej wierzę w te wróżby!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 11:00   #2205
Zwies
Zakorzenienie

Dziewczyny zaraz wrzucę zdjęcia zaproszeń
Tylko muszę trochę obrobić
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 11:05   #2206
hawananana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Witaj ja przez te wszystkie części nie usłyszałam
hurrrra nie jestem jedyna bo z tego co widzę to tych czekających i zazdroszczących tutaj już niewiele, prawda?

wogóle witam Was wszystkie
hawananana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 11:09   #2207
carmelova
Zakorzenienie

Hawanana ciągle jest sporo oczekujących Wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę W jakiej części Krakowa mieszkasz?
Stary 2011-12-04, 11:19   #2208
hawananana
Wtajemniczenie

Cytat:
Hawanana ciągle jest sporo oczekujących Wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę W jakiej części Krakowa mieszkasz?
właśnie czytam sobie o zaręczynach, jestem na egipskiej historii Gleniusi i się popłakałam

a w Krakowie mieszkam na Azorach, chociaż aktualnie przebywam w mojej podlubelskiej wsi. a Ty?
Stary 2011-12-04, 11:21   #2209
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie czytam sobie o zaręczynach, jestem na egipskiej historii Gleniusi i się popłakałam

a w Krakowie mieszkam na Azorach, chociaż aktualnie przebywam w mojej podlubelskiej wsi. a Ty?
Ja mieszkam na Olszy.
A pochodzę z małego miasta położonego między Lublinem a Rzeszowem
Stary 2011-12-04, 11:22   #2210
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
hurrrra nie jestem jedyna bo z tego co widzę to tych czekających i zazdroszczących tutaj już niewiele, prawda?

wogóle witam Was wszystkie
witaj
I masz racje oczekujących tu sporo
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 11:24   #2211
Ilsa Lund
Zakorzenienie

dziewczyny a Korniszonek przecież zaręczyła się gdzieś w styczniu, powinna zniknąć z listy

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 11:25   #2212
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

http://www.youtube.com/watch?v=WazIzxLd-L4

Jak będziecie mieć dzieci można je nauczyć czytać tą metodą Pracochłonne ale skuteczne.

I nie straszcie wróżbami bo tżtowi ja w ciąży wyszłam I cześć wszystkim i Najka czego się nie zaręczyłaś?
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-12-04, 11:26   #2213
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=WazIzxLd-L4

Jak będziecie mieć dzieci można je nauczyć czytać tą metodą Pracochłonne ale skuteczne.

I nie straszcie wróżbami bo tżtowi ja w ciąży wyszłam I cześć wszystkim i Najka czego się nie zaręczyłaś?
coś jest na rzeczy??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 11:27   #2214
hawananana
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mieszkam na Olszy.
2 lata temu mieszkałam na Olszy, dokładnie na Olszy II i bardzo miło wspominam to osiedle. ogólnie jeśli chodzi o Kraków to mieszkałam już prawie wszędzie, nosi mnie

chyba powinnam przestać czytać o tych zaręczynach bo zaraz tak się rozmarzę, że coś napomknę mojemu lubemu i może to się źle skończyć
kurde, jakich Wy macie romantycznych tych facetów! jakoś nie wyobrażam sobie mojego K. na kolanach przedemną
Stary 2011-12-04, 11:28   #2215
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
2 lata temu mieszkałam na Olszy, dokładnie na Olszy II i bardzo miło wspominam to osiedle. ogólnie jeśli chodzi o Kraków to mieszkałam już prawie wszędzie, nosi mnie

chyba powinnam przestać czytać o tych zaręczynach bo zaraz tak się rozmarzę, że coś napomknę mojemu lubemu i może to się źle skończyć
kurde, jakich Wy macie romantycznych tych facetów! jakoś nie wyobrażam sobie mojego K. na kolanach przedemną
Przyjdzie czas na Ciebie i go takiego zobaczysz
Stary 2011-12-04, 11:32   #2216
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
coś jest na rzeczy??
Na razie tylko tyle, że oboje się zgadzamy co do tego, że obecnie dziecka nie chcemy
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-12-04, 11:33   #2217
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie tylko tyle, że oboje się zgadzamy co do tego, że obecnie dziecka nie chcemy
ahaa już chciałam gratulować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 11:35   #2218
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
ahaa już chciałam gratulować
Na razie chyba tylko niezawodnej antykoncepcji
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-12-04, 11:36   #2219
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie chyba tylko niezawodnej antykoncepcji

w takim razie gratuluję
Stary 2011-12-04, 11:37   #2220
Zuzik06
Wtajemniczenie

Dobry

Aleks jestem zachwycona tymi pierwszymi zaproszeniami!

Wczoraj TŻ był zapłacic za sylwestra i oficjalnie idziemy na wypasioną imprezę przynajmniej raz w życiu zobaczę salony

Wczorajsza mini impreza skończyła się wypiciem praktycznie dwóch wódek i gadaniem do 1.30 i oczwysiście fajnym seksikiem teraz TŻ odsypia i nie poszedł na zajęcia, ja Was czytam i przezwyciężam szumienie w głowie. Na dzisiaj dziewczyny zapraszają do siebie

Carmi fajnie, ja chcę je zobaczyć jak przyjdą

Gothka jenyy ale ponuro z tymi świętami, możesz wpaść do mnie w okolicach posiedzimy pod choinką i zrobię Ci pierniczki

Simply jenyy ale piękne fotki nam tu wstawiasz Sliczna ta zieleń

Aleks słyszałam o tej babie, ale jeszcze przed faktem jak urodziła, ze nosi się z zamiarem. Kosmos :/

Ilsa co do świec to mi się przypomniało jak oglądałam kiedyś film o robieniu takich kolorowych artystycznych świec, gdzie się tnie boki i robi z nich takie jakby płatki kwiatów i w Dubrowniku potem trafiłam przypadkiem do sklepu całego z tymi świecami Mega drogie pieroństwo i w sumie ciekawe, ale nie na tyle ładne, żeby kupić i postawić nad kominkiem

Simply mnie się podobają babeczki nie wiem czy nie chciałabym np tortu piętrowego z babeczek a na samej górze tylko ten najmniejszy okrąg taki mały torcik I podobają mi się też powiedzmy 2-3 piętrowe kwadratowe torty

Gwizdak Żałoszczę
mnie się tak strasznie marzy Roma, a w szczególności Upiór w operze, którego już zdjęli z repertuaru

Motylku jesteś potworem

Sanrioo oooo kogo przywiało hej

Najka popadasz w obsesję, ale i tak Cie uwialbiamy

Hawana a co z tą odległością, gdzie Ci chłopa poniosło? Mój jak klęka, żeby zasznurować buty, to się pytam czy ćwiczy tak ogólnie, to chyba trochę liczę na końcówkę lutego

a macie tak, że po jakimś tam już czasie czekania zaczyna Was paraliżować strach, że to się może stać? Ja się panicznie boję. Niby chcę, ale jak myślę, że miałoby się stać, to mi się kolana trzęsą
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości