|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Mnie się babeczki zamiast tortu podobają. Mają dużo uroku
U nas jednak będzie tort. Tylko chciałabym taki zwykły a nie z figurką, racami i masą dekoracji ślubnych. O taki mi się podoba:
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Jol, wzorem Kawki przelecialam Was na szybko
![]() Cytat:
![]() Gwoli sprostowania tz zauważył pudło z prezentem na szefie, ale nie wie co jest w środku, gdyż ono całe owinięte bylo czarna folią taka od przesyłek kurierskich dzisiaj pudło już znalazlo sie bezpiecznie u rodziców Powciagalismy odkurzaczem wszystkie łatwy moli (fuuuuuuj), tz wywalilnworek od razu, ja powywalam z bólem serca wszystkie mąki,, kasze i ryż..... , przylepilismy łapke na mole. Jeszcze jutro szafki umyje.... Bleeeeeeh A w teatrze byliśmy na Les Miserables w Romie i i pierwszy raz zostawilam Mrowke na tak długo. Ale warto było ![]() A wrzuca Wam jutro flash moba z Les miserables, bo świetny jest ale jutro, bo dzisiaj padam na nos.... Szkoła, teatr, rozlaka z dzieckiem - dzień pełen wrażeń ![]() I witam Hawane mamy wspólna pasje, bo ja tez kocham Kubę (choć niestety nigdy nie byłam), ale przez tańczenia kubanskich tańców pokochalam muzykę i teraz marże, by tam pojechać a o tz sie nie martw - tu podobno magia działa i faceci padają na kolana prędzej czy pózniej
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, nie powitałam Hawananay - witaj
![]() Gwizdak fajnie, że miałaś miły dzień, odpocznij ![]() Ale się cieszę z jutrzejszego Bajora uwielbiam jego koncerty
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To super, że luby sprawił Ci prezent, z którego tak się cieszysz ![]() Powiem Wam, że logika jurorów The Voice of Poland jest dla mnie bardzo pokrętna i kompletnie niezrozumiała... Polega mniej więcej na "byłeś lepszy, więc dostajesz mniej punktów"
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję
Fajnie wiedzieć, że są osoby, które mnie dopingują Obym co tydzień miała do zameldowania taką dobrą wiadomość A właśnie- no i jak podoba Ci się moja spódnica z tej rocznicowej sesji z tżtem? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Pchly na noc!
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Karaluchy pod poduchy
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
gwizd i mole na kuchniole
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przywiozłam czwórkę pijanych nieszczęśników od innych znajomych nieszczęśników.Piłam Kubusia i wszyscy mi wmawiali ciążę.Wrrr...
Ci znajomi mają takie jakby ranczo z zagrodą do koni itp. ale jako,że to jest daleko w lesie i w górach to nie życzyłabym naszym chłopakom powrotu na nogach. Nie chcieli się zbierać,więc poszłyśmy we dwie do auta,po drodze schowałyśmy im buty i zadzwoniłyśmy,że czekamy 5 minut i jedziemy.Podjechałyśmy pod bramę i patrzymy co robią...szukali tych butów i szukali, czas im minął to podjechałam bardziej i taką miałam z nimi zabawę.Trzeba się słuchać kierowcy,ot co! ![]() Carmi poprzednie zaproszenia jakoś bardziej mi się widziały. Mój M. miał czarny,nie świecący gajer z Vistuli i do tego muchę,nie wiem jaki jest materiał. Co do wódki to zależy co kto woli, ja w ogóle wódki nie piję.Mój M. z rodzicami i znajomymi wybrali Wyborową, bo mieliśmy jeszcze dużo innych alkoholi i widzieliśmy,że wódka nie zejdzie zbytnio.Była ok ![]() Natomiast uważaj z żołądkową,bo już kilka razy słyszałam o tym zamrażaniu,o którym pisała Najeczka. Aleks pierwsze i drugie słit ![]() Idę nyny
|
|
|
|
#2200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
jestem totalnie wybita z zazdrośnicowego rytmu.. nawet nie dotarłam na spotkanie w Katowicach zaraz lecę do kościoła i do szkoły i będę o wam myślała a wszystkim Basiom życzę wszytskiego najlepszego!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no... myślę, że to znak, że wybrał proszenie o rękę, a nie o nos ![]() ja ależ mam ochotę na pyszne ciasto ![]() Cytat:
doszłam do wniosku, że po prostu napiszę Wam wprost: "Tego i tego dnia o tej i o tej godzinie mój konkubent poprosił, bym została jego żoną". i dodam zdjęcie pierścienia, a potem napiszę relację i wtedy już wszystkie uwierzycie ![]() Cytat:
OK, muszę Wam coś opowiedzieć... Byłam wczoraj na tych after andrzejkach i było fajnie muszę Wam napisać, co mi wyszło z wróżb. To tak: w pierwszej wróżbie wyszło mi dostatnie życie w drugiej: "szykują się poważne zmiany w Twoim życiu", co wszystkie uznałyśmy za przepowiednię ciąży (choć przeszło mi przez myśl, że moze ślubik ). W kolejnej lałam wosk i wyszło coś, co wyglądało jak wagina potem wbijałyśmy igły w papierowe serce (koleżanka przygotowała tak, żeby były imiona i zawody naszych facetów, a poza tym inne różne imiona, zawody i cechy), więc mi wyszedł DRUKARZ!!! S. na to, że pisała to z myślą o mnie ![]() W każdym razie śmiesznie tak, że coś tam się sprawdza Dodam, że w podstawówce zawsze moje buty były jednymi z ostatnich we wróżbie pt. "Kto ostatni wyjdzie za mąż" i się sprawdza! Z podstawówki większaość dziewczyn się pohajtała poza tym pamiętam, że na andrzejkach klasowych w podstawówce była wróżba, która polegała na tym, żeby obierać jabłko tak długo, aż się przerwie, i tym obierkiem rzucić, on się ma ukształtować w literę czy coś takiego - to ma być pierwsza litera imienia męża. i ja nie umiałam obierać jabłka, więc szybko mi się urwało, i wyszła mi litera P. ja wiem, że to są pierdoły straszne, ale śmiesznie tak, jak coś się sprawdza i normalnie wczoraj to byłam tak tym podekscytowana (plus przypomniałam sobie o tych wrózbach z dzieciństwa), że musiałam się z wami tym podzielić
|
|||
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Najka bo wróżby andrzejkowe się sprawdzają, nie wiedziałaś GÓPIA???
![]() My kiedyś w podstawówce mieliśmy andrzejki, to była druga lub trzecia klasa. Obierałam jabłko, rzuciłam skórkę i wyszła mi litera B, a że jedynym chłopakiem w klasie na B. był mój kuzyn Bartosz, to wszyscy się śmiali a ja się prawie popłakałam
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kurde, to, że wyszło Ci B., sprawia, że coraz bardziej wierzę w te wróżby!
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraz wrzucę zdjęcia zaproszeń
![]() Tylko muszę trochę obrobić
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Hawanana ciągle jest sporo oczekujących
Wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę W jakiej części Krakowa mieszkasz?
|
|
|
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w Krakowie mieszkam na Azorach, chociaż aktualnie przebywam w mojej podlubelskiej wsi. a Ty? |
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pochodzę z małego miasta położonego między Lublinem a Rzeszowem
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a Korniszonek przecież zaręczyła się gdzieś w styczniu, powinna zniknąć z listy
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=WazIzxLd-L4
Jak będziecie mieć dzieci można je nauczyć czytać tą metodą Pracochłonne ale skuteczne. I nie straszcie wróżbami bo tżtowi ja w ciąży wyszłam I cześć wszystkim i Najka czego się nie zaręczyłaś?
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
2 lata temu mieszkałam na Olszy, dokładnie na Olszy II i bardzo miło wspominam to osiedle. ogólnie jeśli chodzi o Kraków to mieszkałam już prawie wszędzie, nosi mnie
![]() chyba powinnam przestać czytać o tych zaręczynach bo zaraz tak się rozmarzę, że coś napomknę mojemu lubemu i może to się źle skończyć ![]() kurde, jakich Wy macie romantycznych tych facetów! jakoś nie wyobrażam sobie mojego K. na kolanach przedemną
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie tylko tyle, że oboje się zgadzamy co do tego, że obecnie dziecka nie chcemy
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie chyba tylko niezawodnej antykoncepcji
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Aleks jestem zachwycona tymi pierwszymi zaproszeniami! Wczoraj TŻ był zapłacic za sylwestra i oficjalnie idziemy na wypasioną imprezę przynajmniej raz w życiu zobaczę salony ![]() Wczorajsza mini impreza skończyła się wypiciem praktycznie dwóch wódek i gadaniem do 1.30 i oczwysiście fajnym seksikiem teraz TŻ odsypia i nie poszedł na zajęcia, ja Was czytam i przezwyciężam szumienie w głowie. Na dzisiaj dziewczyny zapraszają do siebie ![]() Carmi fajnie, ja chcę je zobaczyć jak przyjdą![]() Gothka jenyy ale ponuro z tymi świętami, możesz wpaść do mnie w okolicach posiedzimy pod choinką i zrobię Ci pierniczki ![]() Simply jenyy ale piękne fotki nam tu wstawiasz Sliczna ta zieleń![]() Aleks słyszałam o tej babie, ale jeszcze przed faktem jak urodziła, ze nosi się z zamiarem. Kosmos :/ Ilsa co do świec to mi się przypomniało jak oglądałam kiedyś film o robieniu takich kolorowych artystycznych świec, gdzie się tnie boki i robi z nich takie jakby płatki kwiatów i w Dubrowniku potem trafiłam przypadkiem do sklepu całego z tymi świecami Mega drogie pieroństwo i w sumie ciekawe, ale nie na tyle ładne, żeby kupić i postawić nad kominkiem![]() Simply mnie się podobają babeczki nie wiem czy nie chciałabym np tortu piętrowego z babeczek a na samej górze tylko ten najmniejszy okrąg taki mały torcik I podobają mi się też powiedzmy 2-3 piętrowe kwadratowe torty![]() Gwizdak Żałoszczę ![]() mnie się tak strasznie marzy Roma, a w szczególności Upiór w operze, którego już zdjęli z repertuaru ![]() Motylku jesteś potworem ![]() Sanrioo oooo kogo przywiało hej ![]() Najka popadasz w obsesję, ale i tak Cie uwialbiamy ![]() Hawana a co z tą odległością, gdzie Ci chłopa poniosło? Mój jak klęka, żeby zasznurować buty, to się pytam czy ćwiczy tak ogólnie, to chyba trochę liczę na końcówkę lutegoa macie tak, że po jakimś tam już czasie czekania zaczyna Was paraliżować strach, że to się może stać? Ja się panicznie boję. Niby chcę, ale jak myślę, że miałoby się stać, to mi się kolana trzęsą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

U nas jednak będzie tort. Tylko chciałabym taki zwykły a nie z figurką, racami i masą dekoracji ślubnych. O taki mi się podoba:

mamy wspólna pasje, bo ja tez kocham Kubę (choć niestety nigdy nie byłam), ale przez tańczenia kubanskich tańców pokochalam muzykę i teraz marże, by tam pojechać 

Polega mniej więcej na "byłeś lepszy, więc dostajesz mniej punktów"

Fajnie wiedzieć, że są osoby, które mnie dopingują 

ależ mam ochotę na pyszne ciasto