Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-03, 23:58   #2281
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Witam
jak ja wchodzę to wszyscy idą spać...
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
jestem za
wiem,wiem,zaraz dostanę batem że jestem szczupła i nie powinnam się dietować,ale...szczupła jestem,owszem,ale mam miękkie luźne ciało,co mnie wkurza na maksa...chciałabym się zmobilizować do ćwiczeń,ale tak nie lubię jak troszkę przytyję to nogi mi się robią niezgrabne,takie kołki,uda się trzęsą jak idę dlatego dołączę się do poprawy ciała na piękne
OOO, to ja tak samo - chce trochę poćwiczyć żeby nabrać kondycji A dietetować się nie zamierzam
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
1 ----------

brrr.... ja muszę mieć energię do odśnieżania .. na jakimś gotowanym liściu kapusty nie odśnieżę wkoło posesji
To już raczej nie będziesz potrzebować żadnej diety
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 00:21   #2282
Meitsa
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Grzejnik dziala! przyszedł pan majster, wyjął kurek, stuknal dobrze dwa razy i poszła woda

Wazylam sie kilka dni temu i odkąd przyjechałam przytylam 5 kilo ogolniennie przejelam sie tym, bo w lustrze wyglądam dobrze, ale dzis kupowałam sobie spodnie i w jednych miałam tak koszmarnie grube uda, ze sie przerazilam koniec ze slodyczami i hamurgerami i jak sie przeprowadze to zaczynam ćwiczyć intensywnie razem z Tż'em

Grupa turystów z Niemiec wybrała sie na wycieczkę do Afryki. W trakcie zwiedzania napadla ich grupa czarnoskórych tubylcow. Zabili wszystkich Niemców oprócz jednego, którego wzięli do niewoli i zaprowadzili do wioski. Podeszlo do Niemca czterech murzynow i okazuje sie, ze chca go zgwalcic wiec Niemiec krzyczy:
-Nein! Nein !
Murzyni patrzą na siebie i jeden z nich wola:
-Przyprowadzcie jeszcze pięciu!

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 01:00   #2283
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 01:08   #2284
Meitsa
Zakorzenienie

Ja juz idę spac
Basiu, 100 lat! Życzę Ci aby siła Cię nigdy nie opuszczala w najgorszych momentach i żebyś zawsze otaczala sie gronem dobrych i kochających ludzi

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-12-04 o 11:45
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 02:02   #2285
musso4
Zakorzenienie

Basiu wszystkiego najlepszego
Stary 2011-12-04, 06:54   #2286
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Wszystkiego najlepszego Basiu!

Kopenhaską uwielbiam i zapisuję się z Wami, ale może tak od 2 stycznia? Bo na kacu trudniej zacząć ;p Przerobiłam tą dietę raz i schudłam jakieś 8kg tyle ile chciałam, za drugim razem - po ciąży nie wytrzymałam 13 dni, w 8 schudłam 12 kg al efekt przepadł bo przerwałam. Znam babkę co lekko zmodyfikowała dietę, dodała kilka warzyw i odżywia się tak non-stop! I zdrowa jest, zgrabna... ale pije mnóstwo kawy :/

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Dodałam fotki na katalogowy, z biżuterii melanie floral jestem mega zadowolona, dla mnei pierścionek dla klientki wisiorek
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 08:11   #2287
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cześć Laski,
dopiero wstałam....w koszulce siędzę i ciut mi nieswojo- idę się ubrać
Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Kopenhaską uwielbiam i zapisuję się z Wami, ale może tak od 2 stycznia? Bo na kacu trudniej zacząć ;p Przerobiłam tą dietę raz i schudłam jakieś 8kg tyle ile chciałam, za drugim razem - po ciąży nie wytrzymałam 13 dni, w 8 schudłam 12 kg al efekt przepadł bo przerwałam. Znam babkę co lekko zmodyfikowała dietę, dodała kilka warzyw i odżywia się tak non-stop! I zdrowa jest, zgrabna... ale pije mnóstwo kawy :/
brzmi nieźle ... ale ja się boję że będzie mi słabo- może powinnam na urlopie zacząć??

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-12-04 o 08:16
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 08:18   #2288
musso4
Zakorzenienie

heloł witam z kawką jak mi się nie chce nigdzie jechać mam tylko 2 godziny żeby się ogarnąć i dzieciaka a nie ruszam się póki co sprzed kompa
Stary 2011-12-04, 08:19   #2289
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Basiu życzę Ci dużo szczęścia,siły w pokonywaniu problemów i twardej doopy

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
witajcie nie zdążyłam przed północą pisać Sarunieczce życzeń- ale smska jej wysłałam
tak Kochana,dziękuję jeszcze raz

Cytat:
"Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julie...
- To znaczy?
- Hmm... a może przytul jak Abelard swą Heloize...
- Czyli jak?
- Jak, jak, jak,..., S*ak ku*wa! Czytałeś coś w ogóle kiedyś?
- Tak! Naszą Szkapę. Pociągniesz?"
ahahaha
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A Wy kiedy ubieracie choinki?

Mnie te wszystkie zapachy kuszą... A zrobiłam ostatnio sobie inwentaryzację zapachów (wód, perfum) i mam 27
napoczętych w różnym stopniu... ja mam jakieś zboczenie zapachowe....
ja przeważnie dzień przed wigilią-bo wtedy mam dzień wolny w pracy

też lubię mieć dużo perfum...i ciągle nowe na oku-np.Lumiere,jedna z Reese,no i po zamówionych próbkach zobaczę i jak mi się spodoba to następne teraz się kończą Rare Pearls i z Ori Enigma-mama je używa-mam nadzieję że mi się nie "doczepi" do FAD

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Dentysta schyla się nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć borowanie, gdy
nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie:
- Czy mi się tylko wydaje, czy trzyma pan rękę na moich jądrach?
Pacjent spokojnym głosem:
- To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy
sobie ból zadawali... Prawda, panie doktorze?

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Dodałam fotki na katalogowy, z biżuterii melanie floral jestem mega zadowolona, dla mnei pierścionek dla klientki wisiorek
Podobają mi się paputki i Rondel

no,zbieram się na Camelkowanie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 08:35   #2290
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
heloł witam z kawką jak mi się nie chce nigdzie jechać mam tylko 2 godziny żeby się ogarnąć i dzieciaka a nie ruszam się póki co sprzed kompa
jeszcze nawet kawki nie mam- sukces że już w dresie jestem.. też za 2 godziny będe się przebierać- wychodzimy bo dziś święcenie książeczek, a że Marcin nie wiedział czy łancuszków też to już 100zł na ową biżuterię wydać musiałam na wszelki wypadek aby nie było "teraz wyciągamy łańcuszki.." i żeby się nie poryczał że nie ma...

mało kształcona jestem w tym kościelnym temacie - musze się chyba poduczyć.. w dewocjonaliach miałam problem co ma być na zawieszce.. a pani sprzedająca i inna moherowa klientka w szoku były że zadaję tak "głupie pytanie" i obie szybko odpowiedziały : "no przecież szkaplerz" a ja nie wiem co to takiego i czemu się tak nazywa .. ale nie poryczałam się ze wstydu przed nimi - zapłaciłam i poszłam

jeszcze mnie czeka kupowanie tam "sukienki" czyli Alby ale to załatwię po Nowym Roku bo Mały teraz mocno się wydłuża

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-12-04 o 08:36
Stary 2011-12-04, 08:43   #2291
zalotnica83
Zakorzenienie

Witam z rana
Zjadłam już Bounty...pyszne, ale słodkie że wiecej niż jeden kawałek nie zjem...uwielbiam takie ciasta! Myślałam że jak przełoże dwa razy to będzie mało tego nadzienia a jest sporo Do tego Cortado...jestem w raju...
Tak pisałyście o perfumach, że aż policzyłam...17 sztuk plus 1 w drodze...pocieszyłam się jednak że to jeszcze nie tak strasznie prawda Sheryl(27...!?) Odnalazłam też próbkę tej Far Away Sensual i nawet łądna...podobna do Tresor...ale bardziej kremowa

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Dokia to masz urwanie głowy z tymi kościelnymi sprawami...ja też nic na tym się nie znam...a kiedyś mój tato zabrał moją córcie do Kościoła(miała ze 3 latka) a ona do niego"Dziadziu jaki ładny pałac!" Ależ mi się oberwało...mój tato taki religijny...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 08:50   #2292
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Zjadłam już Bounty...pyszne, ale słodkie że wiecej niż jeden kawałek nie zjem...uwielbiam takie ciasta! Myślałam że jak przełoże dwa razy to będzie mało tego nadzienia a jest sporo Do tego Cortado...jestem w raju...
Tak pisałyście o perfumach, że aż policzyłam...17 sztuk plus 1 w drodze...pocieszyłam się jednak że to jeszcze nie tak strasznie prawda Sheryl(27...!?) Odnalazłam też próbkę tej Far Away Sensual i nawet łądna...podobna do Tresor...ale bardziej kremowa
no 17 to nie takie straszne.. aczkolwiek ja nie wiem czy mam 3szt obecnie - 2 mam ale chyba 3 nie... ja podchodze do całego tego avonu raczej tak bardziej biznesowo... co mam to zaraz nie mam bo albo sama sprzedaję albo koleżanki chcą nawet w niedziele na jakieś prezenty zakupić.. nowych całych perfum więc nie mam... poza Ungaro Fever nic mnie nie zachwyciło tak mega , więc w sumie zużywam "testery" czyli perfumy z demo dla lidera ktore najpierw krążą wraz z katalogiem jako testery... mam za to na pewnie kilkadziesiąt "prawie" zużytych perfum damskich i męskich które służą za testery do prezentacji właśnie - raz na rok robię w nich inwentaryzację bo spoczywają w kartonie garderobie w swoich oryginalnych opakowaniach perfumowych i czasem niektórych zbiera sie po 2-3 sztuki.. nie lubię natomiast wystawy falkonów perfum na półkach bo widze w tym od razu bałagan tylko

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Dokia to masz urwanie głowy z tymi kościelnymi sprawami...ja też nic na tym się nie znam...a kiedyś mój tato zabrał moją córcie do Kościoła(miała ze 3 latka) a ona do niego"Dziadziu jaki ładny pałac!" Ależ mi się oberwało...mój tato taki religijny...
ooo to ja dziś do pałacu idę od razu mi milej
ja w kościele nie lubię tych mantr wytych przez mohery.. jakby nie można było tych "amenów" normalnie zaśpiewać - tylko wyją mi w ucho "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamen " - najbardziej jestem uczulona na te wrażenia dźwiękowe - albo one niosą taką energię że się denerwuję od razu

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-12-04 o 08:55
Stary 2011-12-04, 08:56   #2293
zalotnica83
Zakorzenienie

BASIU Wszystkiego Najlepszego!!!
Dokonam zaraz podziału i albo sprzątam albo robie zakupy
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:14   #2294
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam po kawce i nie przespanej nocy
Basiu wszystkiego najlepszego, aby wszystkie twoje dni były radosne,a zmartwienia Cie omijały szerokim łukiem
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:16   #2295
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam po kawce i nie przespanej nocy
a czemu nie spałaś??
Stary 2011-12-04, 09:17   #2296
musso4
Zakorzenienie

luksa skąd masz kapcie chyba pisałaś, że masz je w brakach
Stary 2011-12-04, 09:19   #2297
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
a czemu nie spałaś??
poprosze o inny zestaw pytań, bo na to nie umiem odpowiedziec, czasem tak mam, co godzine sie budziłam do 1 , potem do 5 przerwa, o d5 zasnelam obudzilam sie po 8 i powiem ze odczuwam glowe, nie boli ale jest jaks przymulona, Nic wczoraj nie piłam
Stary 2011-12-04, 09:20   #2298
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Dentysta schyla się nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć borowanie, gdy
nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie:
- Czy mi się tylko wydaje, czy trzyma pan rękę na moich jądrach?
Pacjent spokojnym głosem:
- To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy
sobie ból zadawali... Prawda, panie doktorze?
witam wszystie
kawał świetny!!!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:20   #2299
musso4
Zakorzenienie

macie coś na poprawę humoru z rana przedstawiam wam krowę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01014.jpg (67,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01013.jpg (63,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01016.jpg (65,3 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-12-04, 09:23   #2300
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

ide zrobie jakas kanapke, i zmierze sobie ciśnienie
Stary 2011-12-04, 09:24   #2301
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
luksa skąd masz kapcie chyba pisałaś, że masz je w brakach

Rozmiar 39 mam w brakach, to jest 41. Tych zamawiała klientka 1 parę.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:26   #2302
kasiaa0409
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

Zobacz sobie na stronie Promoda, oni bardzo często maja śliczne sukienki, drogie są to fakt ale w grudniu przy przecenie kupisz w dużo atrakcyjniejszej cenie.
Chodzi o stronę promod. eu, tak? Faktycznie ładne mają sukienki... Będę polować na przeceny świąteczne

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Świetna;p
Stary 2011-12-04, 09:35   #2303
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
a córka nie boi się jej??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 09:37   #2304
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A jaki nosisz rozmiar? ja dół 38-40, góra 42-44
Ja podobnie mam z wymiarami góra musi być większa przez biust
A biodra wąskie...

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy nie uważacie że na forum się bardzo uspokoiło?? i atmosfera taka luźniejsza się zrobiła
I od razu lepiej nie?

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
nowe dziewyczny się pogniewały i sobie poszły,a wydawało się że będzie dobrze...pewnie mają jakiś swój kąt do plotek
Ja to już nie mam żadnego kąta miałam nadzieję że tu będzie moje miejsce ale wszystko się potoczyło nie tak jak chciałam

Cytat:
"Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julie...
- To znaczy?
- Hmm... a może przytul jak Abelard swą Heloize...
- Czyli jak?
- Jak, jak, jak,..., S*ak ku*wa! Czytałeś coś w ogóle kiedyś?
- Tak! Naszą Szkapę. Pociągniesz?"

Cytat:
Fajna krowa

Witam, komu ciasta do kawy? Serwuję biszkopt z pierniczkami
Stary 2011-12-04, 09:39   #2305
katniewojt
Zakorzenienie

Jednak sobie pospałam Ale gardziołek nadal boli
Musiak, krowa jest mega
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:40   #2306
Dorotxy
Zakorzenienie

witam w pochmurną niedzielę
na razie nie pada, ale nie zachęca to do wyjścia na razie oglądam jeszcze DDTvn

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:41   #2307
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Ja to już nie mam żadnego kąta miałam nadzieję że tu będzie moje miejsce ale wszystko się potoczyło nie tak jak chciałam
to znaczy, że źle Ci z nami tu??
Stary 2011-12-04, 10:00   #2308
aknowi88
Wtajemniczenie

Basiu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pogodnych dni

heloł
i po słoneczku, szaro buro i ponuro

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
nie miałam szczerze mówiąc- przychodziłam do pracy wypijałam koło 8 kawę, koło 11 jadłam obiad a tak między 16-17 kolacje i było ok
ja też bym padła na tej diecie, i to już po tej pierwszej kawie ja mało kiedy piję kawę i to jak już to albo ice coffe (taką jak kiedyś Kasia pokazywała) zalewaną mlekiem ale tam prawie kawy nie czuć, albo słabą rozpuszczalna i to też pół na pół z mlekiem
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Własnie na nk to ja juz waże 75-78 ale nawet lekarze nie wierzą, dopóki nie staje na wadze... jestem mały tłuscioszek i juz... idealnie czuje się z waga 68 a teraz mi do niej brakuje 10 kg... jak wazyłam 48 i przyjechałam do pl była wichura i wiatr mnie zwial na płot to bylam przerazona
o mtako, to chyba jak anorektyczka wyglądałaś
ale mój K. jak wrócił po pół roku z Anglii to też go nie poznałam, skóa i kości, cień człowieka normalnie
Cytat:

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

no i kawały świetne, nieźle się uśmiałam

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 10:07   #2309
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
to znaczy, że źle Ci z nami tu??
nie, ale po tym jak pojawiły się inne osoby wraz ze mną to tak jak by we wszystkim była moja wina i niektóre z was nadal nie zaakceptowały nas do końca. Ale może mnie tak się wydaje
Chciałabym żeby było tak jak dawniej przez te wszystkie wątki... kiedy was podczytywałam
Stary 2011-12-04, 10:13   #2310
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a córka nie boi się jej??
nie
Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
nie, ale po tym jak pojawiły się inne osoby wraz ze mną to tak jak by we wszystkim była moja wina i niektóre z was nadal nie zaakceptowały nas do końca. Ale może mnie tak się wydaje
Chciałabym żeby było tak jak dawniej przez te wszystkie wątki... kiedy was podczytywałam
wydaje Ci się i nie stękać mi tu proszę, bo będzie bacik

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości