![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Pierwsza miłość" część V
Biedna ta Anna, mimo, że akurat jej postaci nie lubię...
Berenika jak ładnie wygląda w takim kucyku wysokim ![]() Nawet Malwina jakoś wyładniała ostatnio ![]()
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
mi tez jej szkoda... duzo przeszla ostatnio...
![]() |
#813 |
Raczkowanie
|
Kurcze, dość przejmujący ten zwiastun. Też nie lubię Ani, uparła się na to dziecko tylko ze względu na Marysie, nie dziwne, że znowu będzie miała problemy. Już te tabletki to była jakaś paranoja... Berenika w ogóle jest śliczna, taka naturalna.
Ciekawe co z tą Malwiną... i Bartkiem ![]()
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
zapomnialabym ponoć Marek straci pracę w szpitalu, rozwiążą cały oddział
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe ogólnie będzie Anki też mi szkoda, choć za nią nie przepadam. W końcu nikomu się poronienia nie życzy. Na temat Adama i konkursu: Adam i Milena podobno jednak będą w konkursie i Marek będzie im kibicował ![]() ![]() ![]() Apropos innych wątków, kto chce wiedzieć co będzie dalej niech czyta SAbina i Radek znów będą razem. Widzę w streszczeniach. Daga i Mikser niestety też ![]() Malwina chyba będzie żyć, bo na to wskazują dalsze streszczenia.. i dobrze.ufff Sylwia dostanie pracę w sklepie u Malwiny, pewnie znowu będzie polować na Kamila ![]() Ola faktycznie odrzuci Mariusza. Marek będzie dumny z Adama i pomoże im w zdobyciu kredytu na dom. Dwa miesiące później będzie wypadek Patryka, wielka rozpacz Emilki po jego śmierci. Iwona umrze na miejscu, Patryk w szpitalu. Artur po śmierci Patryka też nie może sie pozbierać, jest kompletnie załamany, wpada w alkoholowy cug. Tak samo Bartek, któremu jakby nie patrzeć Patryk był baardzo bliski. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-04 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
dlaczego same fajne potacie z serialu odchodzą
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie Grażyny i Błażeja: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ona-odbije-wolszczak-ukochanego/
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Muszę zamieścić link ze spacjami, bo inaczej zostanie wyedytowany ![]() >>>http://vip news.pl/ona-odbije-wolszczak-ukochanego/<<< Pomiędzy vip i news trzeba usunąć spację ![]()
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Same smutne wątki się na siebie nakładają
![]() Czy tam nie może ktoś być po prostu szczęśliwy? ![]()
![]() |
#819 |
Rozeznanie
|
Widziałyście zwiastun na ten tydzień? Kurde Paweł teraz dowie się że Julka jest jego?? o co chodzi z tym okłamywaniem na końcu co Żukowski rozmawia z Pawłem
![]() Biedna Anna ![]() Edytowane przez gwiazdeczka89 Czas edycji: 2011-12-05 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj bezcenna byla mina Artura jak dowiedzial sie, ze Kaska vel Henryk i Lidka znaja sie ![]()
Zły postępek czasem okazuje się jedynym słusznym. Edytowane przez lilijkowa Czas edycji: 2011-12-05 o 21:43 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
kolejno: Adam nie wycyrkluje kasy na budowe domu i nie styknie mu na jakieś materiały, co więcej także na wynagrodzenie dla ekipy. Marek nie powie Kindze o tym, że stracił pracę. Błażej będzie zafascynowany do tego stopnia koleżanką Ewą że Grażyna zacznie się niepokoić o ich związek, Barbarian straci koncesję na alkohol, Kaśka się zwolni (złoży wypowiedzenie), Wiktoria ma zacząć spotykać się z Rysiem. Sylwia będzie nachalnie próbowała wepchnąć się w życie Kamila, ten ją jednak odtrąci w wyniku nieporozumienia pójdzie fama o gwałcie... niedługo zmieni się ten serial w modę na sukces
![]()
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wczoraj oglądałam PM po paroodcinkowej przerwie i było dla mnie takie ciekawe ,że zerkałam tylko co jakiś czas. Jakoś nie jestem na bierząco i widzę ,że pominęłam parę watków, ale chyba nie mam czego żałować. W tym serialu teraz dzieje się wiele takich watków mało interesujących typu : bitwa o kłady, walka o damę Śmiałka itp. Jakoś wczorajszy wątek z Olą mnie też nie zainteresował. A może to cisza przed burzą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#825 |
Rozeznanie
|
ja czekam aż Paweł dowie się o Julce i będzie zadyma
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny , czy w tym filmie grał nasz Hubcio od Marysii ?
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...1ItH3YDQ#at=81 hahaha nie mogę z niego ![]()
![]() |
#827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Dziewczyny mam małe pytanie , jak już każda pisała o reklamie Izabeli w Credit Agricole, Lidki w reklamie Allegro to kiedy oglądam reklamę o TV Neti, to mam wrażenie ,że jedna ze śpiewających dziewczynek to Tosia, występuje tam w okularach... Zauważyłyście? A może mi się wydaje... ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=hUHcRKH9BII Zobaczcie - czas: 0;06, 07. ![]()
![]() |
![]() |
#828 |
Wtajemniczenie
|
Nie to chyba nie ona
![]() Ja sie zczaiłam dopiero kilka dni temu, że w PM gra Natalia Lesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
A w reklamie Lidla gra ta znajoma Huberta i Maryśki z Berlina
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#831 |
Zadomowienie
|
Nudny ten dzisiejszy odcinek. Nie rozumiem, po co w ogóle był wątek tej Lidii. A Ola to chyba nie myśli... tylko wydaje mi się, że niestety wątek Oli-pomagaczki jeszcze się nie skończył.
![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątek z Lidką też mi sie nie podobał, beznadziejna ta akcja z Kaśką vel Henrykiem ![]() Ale jedyny plus - wreszcie ktoś dał po nosie Arturkowi ![]()
![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. To fakt, Ola chce dobrze, lecz można zrozumieć reakcję mamy Krystiana. Tu przyznaję rację Mariuszowi.
Dziś było mi naprawdę szkoda Bereniki, biedna ![]() Dobrze, że teraz on dostał po nosie, pewnie została urażona jego męska duma, ale to BARDZO DOBRZE. Nie wiedział czego chce, to ma. Choć znając życie niczego go to nie nauczy, nie wyciągnie z tego wniosków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Berenika fajnie dzisiaj zagrała moment, gdy sie rozpłakała, lepiej niż Włodarczykowa...
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktorka która gra postać Bereniki ogólnie dobrze wczuwa się w swoją rolę ![]() ![]() Za to najsztuczniej gra Adam, wszystko takie udawane, że masakiera ![]()
![]() |
![]() |
#836 |
Ekspert od Dupy Strony
|
A tu mamy Aleksa, przez co ten spot jest jeszcze bardziej żenujący:
http://www.youtube.com/watch?v=DaKS7m2WFKY On mógłby prowadzić "Randkę w ciemno" ![]() Wątek z Olką - beznadziejny, niezbyt realistyczny, zarówno ta pomoc Olki na siłę, jak i reakcja matki. Artur - "nie będzie zbierał ochłapów po Kaśce" ![]() Ogólnie to wymyślanie bohaterom problemów nie z tej ziemi.... Nuda.
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Dorota Czaja reklamuje też top secret i trolla
http://www.topsecret.pl/#/strona-glowna grała też w tancerzach (serial na 2ce) z kolesiem grającym Adama
![]() |
#838 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o Marka, to czytalam, ze on i Turczyk otworza prywatna przychodnie (czy cos w tym rodzaju). Bedzie to z pieniędzy, ktore pozyczy im Aneta...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Wtajemniczenie
|
Ufff, nadrobiłam zaległych 7 odcinków i gdyby nie to, że jednocześnie robiłam porządki to chybabym padła z nudów.
Jeju, jaki z Adama piiiiii ![]() ![]() ![]() Artur też beznadziejny, co to za tekst z tymi resztkami po Kaśce, że co on taki super facet niby jest? A na miejscu Maryśki to bym pogoniła Huberta za ten wyskok przy Pawle, że może oni namówią ją na ślub, niezbyt na miejscu to było. Z tymi jego rajdami to tak, jak pisałyście, aparatu nie utrzyma, ale kierownicę na wertepach już tak, żeby jeszcze jako pilot występował to ok, ale on kierowcą będzie ![]() Bereniki szkoda, jedyna która gra dobrze i jest naturalna, mam nadzieję, że nie zniknie z serialu. ![]() A z tymi drogami i mostami to jakaś kampania społeczna? Wszyscy tylko o drogach i moście, całe mowy wygłaszają.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-12-07 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.