|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
dziekuje Ci NESKO bardzo za wszelkie informacje
a co do zomo, to co masz na myśli mówiąc że na wesele byli baaardzo luzaccy?? a widzę, że dużo osób alien bierze, sprawdzony zapewne?? muszę saprawdzić czy tam dzwoniłam, a ile biorą?? dzięki za info.
|
#3842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zespolu Alien to grali tez u nas Repertuar maja fantastyczny, glosiki i wykonanie tez (czasami lepiej niz oryginal ), kontakt z goscmi tez spoko ale juz zupelnie inny niz Zomo. My placilismy 1800 za 1 dzien, z tego co sie orientuje to w teraz chyba chca juz 2000,ale nie jestem pewna.
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Dziękuję Yoolia za namiary dotyczące zaproszeń! Co do zespołu to moge polecic zespół MayDay (www.mayday.com.pl) z Lublina. Byłam na weslu gdzie grali i było bardzo sympatycznie. I co najważniejsze nie są chyba tak drodzy jak wspominany zespół ZOMO!
Neti co do pracy dla inżyniera to w firmie Sigma (firma mieści się koło Florekspolu) poszukują konstruktora. Zajmują sie tam budową maszyn, nalezy kontatować się z Agnieszką Matys (a tak na marginesie to moja dobra znajoma). Namiary na stronkę internetową www.sigmasa.pl. Jeżeli to nie wypali to 22 listopada na Wydziale Mechanicznym PL będą targi pracy - Inżynier na rynku pracy! Zapraszam. Jeżeli dowiem sie wiecej - dam znać. Pozdrawiam |
|
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
To znowu ja!! Znalazłam ofertę Sigmy:
Nr ref. 78S/2006/2007 KONSTRUKTOR, Sigma S.A., Barak k/Lublina SIGMA S.A. poszukuje osoby na stanowisko KONSTRUKTOR Opis zadań - opracowywanie dokumentacji technicznej urządzeń, - wprowadzanie zmian w dokumentacji konstrukcyjnej zgodnie z ustalonymi procedurami, - projektowanie nowych wyrobów, - nadzór nad wykonywaniem urządzeń. Wymagania - wykształcenie wyższe techniczne, - bardzo dobra znajomość pakietu MS Office, - znajomość programów AutoCad i Autodesk Inventor, - prawo jazdy kat. B, - znajomość języka angielskiego mile widziana, - umiejętność analitycznego myślenia oraz szybkiego rozwiązywania problemów, - kreatywność, - samodzielność i dobra organizacja pracy, - komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - dyspozycyjność, zaangażowanie w pracę zawodową. Warunki zatrudnienia Umowa o pracę. Wynagrodzenie podstawowe + premia. Miejsce pracy Okolice Lublina, miejscowość Barak. Dokumenty aplikacyjne CV oraz list motywacyjny. Dodatkowe uwagi Prosimy o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883 z póź. zm. )”. Oferta ważna do 31.12.2006 r. SIGMA S.A. Barak 6, 21-002 Jastków k/Lublina Telefon 081 502 33 61 , 081 502 33 33 Fax 081 502 25 53 E-mail eko@sigmasa.pl Strona internetowa www.sigmasa.pl Osoba do kontaktu Agnieszka Matys, tel. 081 502 33 61, e-mail: amatys@sigmasa.pl |
|
|
|
#3845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3846 |
|
Rozeznanie
|
a ja zaraz wychodzę w poszukiwaniu pracy. pobiegam i rozniose swoje CV po kilku firmach.
a co do luzackiego zespołu-to też ma swoje dobre strony nasz zespół bawił się równie dobrze jak my. sami zresztą o tym mówili i w trakcie i po weselu. powiedzieli nam, że czuli się gośćmi, a nie grajacym zespołem. razem z nami tańczyli i było fajnie. a zespół nie był wczesniej sprawdzony-bałam się straszliwie, jak będą garć, ale nie było czego sprawdzili sie na 100%. na PW moge wysłać adres mailowy
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
|
#3849 |
|
Rozeznanie
|
Yoolia, nie miałabyś ochoty na drugie weselisko na I rocznicę ślubu?
![]() bo jak sobie przypomnę wszytskie przygotowania i wielka radochę na weseleu, to ja bym chciała raz jeszcze - tak rocznicowo
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio byłam u znajomych. w ich rodzinie tez bylo wesele i pokazali nam plytke-umowili sie z fotografem, ktory krecil ich randki przez rok-1 na jesieni, jedna w zimie, jedna na wiosne, jedna w lecie. bardzo fajnie to wygladalo i pokazywalo tez troszkę jak oni sie zmieniali.
Edytowane przez malgosg Czas edycji: 2006-11-16 o 10:37 Powód: literówki |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslałam o tym ale jak sobie pomyslę o kosztach...może dopiero na 10 rocznicę
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogóle to mi się wydaje że teraz wszyscy chcą miec inaczej niż inni, żeby ich slub i wesele było najoryginalniesze, żeby było jak najwięcej atrakcji, a przecież nie o to tutaj chodzi... |
|
|
|
|
#3853 |
|
Rozeznanie
|
mimo wszystko miło jest miec troszkę "inną" pamiatkę ze slubu! my zrobiliśmy pener na Starówce i jest to jedna z najwspanialszych części filmu.
a co do atrakcji-ślub jest raz w zyciu, a dodoatkowe atrakce maja tylko dodać blasku, podkreślic, że to jeden z najpiękniejszych dni w zyciu, o którym zawsze chce sie pamietać. dlatego przygotowania zajmują tak wiele czasu
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
ja to rozumiem, ale niektórzy to troszkę przesadzają. Niedawno gdzies tu czytałam o wypuszaczniu balonów pod kosciołem i to też już nie wystarczy, szukają jakiegos innego pomysłu, niedługo bedą może fajerwerki
|
|
|
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
juz są
u mojego znajomego na weselu był pokaz sztucznych ogni, nie widziałam, a kosztowały podobno fortunę!!!
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
na weselu ok, pokaz sztucznych ogni to koszt ok 1000zł
ale pod kościołem ????
|
|
|
|
#3857 |
|
Rozeznanie
|
ups, pod kosciolem nie, na weselu
pod kosciolem to raczej nie bedzie tego typu atrakcji w najbliozszym czasie a pokaz ogni zaplacili kilka razy tyle!!!!!
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
zmykam z wizazu, bo nie wyjde!
na razie, papa
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Przypomniałam sobie o jeszcze jednym fajnym zespole a mianowicie "PRIMO" oni grają często w Hotelu Huzar na weselach i kiedyś przypadkowo słyszałam jak grają i całkiem fajnie. Więc jeśli się komuś przyda ta informacja to warto ich też sprawdzić.My już mamy zaklepany zespół, ale nie z Lublina i wiem jak ciężko jest znaleźć cos fajnego i w terminie..
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Przypadkiem na wątku Free Samples znalazłam link do stronki z zaproszeniami, można zamówić 2 próbki. To nic nie kosztuje
![]() Może komuś się przyda: http://www.zaproszenia-itd.pl/sp.php |
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
Co do sukni Małgosi
Oto ona http://www.suknieagnes.pl/k2007/st2/07s-11-4.html. Jak się nie myle Małgosia coś w niej zmieniała.Indygo - prosilaś na PW o namiary do mojego zespołu tym czasem Emila podała do nich linka - to ten pierwszy.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
okej z zespołem prawie złatwione, miła byc zomo dziś zadzwoniłam żeby potwierdzić, a oni że umowę wczoraj z kimś podpsali. no comments
Freciu u nas będę grać07.07.2007 a u was zdaje sie 14.07.2007. Mam nadzieję że będą okej.
|
#3864 |
|
Zadomowienie
|
aha, no i mają "senny szept" czerownych gitar w repertuarze a to jest nasz pierwsza piosenka na weselu.
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Ja moge polecic jeszcze zespół, który u nas gra: http://www.ex-solaris.kom.pl/ ...ale nie wiem czy jestes jeszcze zainteresowana
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mam pytanko. Czy ktoś wie ile kosztuje wypożyczenie sukni z kolekcji AGNES w salonie na ul.Głębokiej? I czy można wybrać sobie każdą suknię z tej kolekcji, czy tylko z wybranych modeli? Bo ja się zastanawiam jak to wygląda cenowo, a bardzo mi się podoba ta kolekcja I na pewno bym coś sobie wybrała. A moze któraś z Was już wypożyczała i wie coś na ten temat..?
|
|
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
Co do sukni Małgosi
Oto ona http://www.suknieagnes.pl/k2007/st2/07s-11-4.html. Jak się nie myle Małgosia coś w niej zmieniała.Zgadza się! Zmieniłam materiał, gorset, szerokość plisowania na dole-ogólnie dosyć zmieniłam dół
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
PS. "moja" sukienka na tym zdjęciu w ogóle mi sie nie podoba
zrobiłam ją po swojemu i tobył zdexcydowanie dobry wybór! Nie lubie sukienek z gniecionej tafty, ale teraz są modne.
|
#3869 |
|
Rozeznanie
|
a co do salonu na gębokiej-gdy ja tam byłam, dowiedziałam się, że nie mają wszystkich modeli z kolekcji ale mogą jakis dla mnie sprowadzić, oczywiście potem już muszę kupić. stwierdziłam, że w ciemno-nie ma mowy. a teraz jak popatrzyłam na to zdjęcie-cieszę się, że zrobiłam właśnie tak!!!!!!
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie może ile kosztuje uszycie sukni Atelier Diagonal - 310 i AGNES model 1430 u reginy diamante, bo nigdzie nie mogłam znaleźć cen tych sukien, zdecydowana jestem na alter gdyż jest piękna jeżeli nic mi się nie odmieni.A może wiecie gdzie ewentualnie można wypożyczyć w lu?Bo ja nie jestem z lu i muszę się konkretnie porozglądać i zasatanowić czy kupić w lu czy w mojej "wiosce" ale chyba będzie lu, chociaż u mnie jest jeden salon który przyjmuje suknie u nich szyte do 50% wartości sukni w komis, więc to też jest interesujące, ale nie mają ciekawych modeli, ale muszę sie zapytać ile by kosztowło uszycie na wzór innej sukni.
PAPA |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

a co do zomo, to co masz na myśli mówiąc że na wesele byli baaardzo luzaccy?? a widzę, że dużo osób alien bierze, sprawdzony zapewne?? muszę saprawdzić czy tam dzwoniłam, a ile biorą?? dzięki za info.

????