|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Cytat:
ja też uwielbiam Cobena. muszę przyznać, że ostatnie jego książki zrobiły się trochę przewidywalne, ale jako nastolatka byłam zachwycona i każdą książkę chłonęłam w 2-3 dni ![]() Cytat:
) kupię mu kubek termiczny z naszym zdjęciem jakimś i fajnym napisem !! jako zapalony kawosz i kierowca będzie zadowolony. i sobie też taki sprawię |
||
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Ale mnie głowa boli.......... Dzisiaj spalam z czym? Z pilotem do wylaczania światła w ręku tz mi mówił, ze mi wyjął ran z dłoni byłam w szkole i był super wykład o tym co sie obecnie dzieje w Europie , u strefie euro, kryzysie etc. Poza tym, ze niezbyt to wystko optymistycznie brzmi i ze prof. Nawet nas trochę straszył konfliktem zbrojnym, to naprawdę ciekawie cieszę sie ze zaczęłam te studia.Tylko wykończona po tym weekendz jestem....
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
bryy wystawiłam pierwszą aukcję na allegro, straszne to
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Która z Was ostatnio móiwła o promocji tuszy, że czarny i niebieski razem można kupić?
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co takie kombinacje w ogóle? Jesli młodzi chcą to niech piją wódkę, jeśli nie chcą to niech nie piją proste A to całe przelewanie wody do wódki to jakaś szopka jest![]() Ja np. nie lubię wódki i nie czuję potrzeby żeby udawać że ją piję Nie wyobrażam sobie też swojego wesela, żebym miała nie wypić ani kropli alkoholu Na weselach piję zwykle białe wino i to w taki sposób że potrafię się bawić do rana i jestem trzeźwiutka Pewnie tak samo będę na swoim
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]Ogólnie to piliśmy z głową,mi nic nie było a M. był bardzo delikatnie wstawiony.Wszyscy pili bardzo kulturalnie.Mam dzisiaj do d... humor...co widać.Drugi dzień @,czuje się gruba i brzydka i mamy jechać teraz na mikołajki do siostry M. chyba zeświruję. 15 dzieci, ich rodziców + klown przebrany za Mikołaja. Chcę zostać w domu,ale wiem,że Hani i Igiemu będzie przykro
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2011-12-04 o 16:03 |
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie
muszę poszukać, bo czarny mi się kończy a i niebieski lubię
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj niech Ci się spłenią wróżby
Stefka to super, że między wami się układa. Nie myślałaś czasem o założeniu cukierni? Capri kamień z serca, że udało się ogarnąć kuchnię. Cytat:
Ja planuję sączyć białe wino (wolę różowe albo czerwone ale jak znam swój talent to bym się oblała) a co będzie pił tż to nie wiem jeszcze. Ma głowę na karku więc wiem, że wstydu nie będzie. |
|
|
|
|
#2290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może napij się po trochu coca-coli bez gazu? Mi to pomogło raz na BARDZO paskudne zatrucie...Mam najlepsze studia na świecie ) i mogliśmy robić wszystko co nam się żywnie podobało ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() No i zwykle sobie psuję lekturę bo domyślam się zakończenia
|
||
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, Najce to wierzycie z wróżbami, a jak ja mówiłam o moim wosku to mnie wyśmiałyście i nie wierzyłyścieZaraz ide na Bajora nananana
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam wpis Gwizdaka, potem czytam wpis Rain i tak sobie myślę, że cholera faktycznie studia są fajne
Ja w sumie też miałam sympatyczny dzień na uczelni. Chyba muszę zacząć zbierać na kolejne
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Rain suuper
Kurcze wyszłabym gdzieś, do jakiejś galerii, tylko kurcze czy nie za późno? Mogę tam być w ciągu 20stu minut |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko przygotuj się na dziki tłum. My byliśmy wczoraj w Arkadii i była masakra.
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Suuper to mało powiedziane
Zrobiłam cztery stroiki na grób, choinkę świąteczną, ozdobę z dwiema świecami i wieniec adwentowy Jak obrobię fotki to będzie sporo materiału do portfolio A po wszystkim zajechałyśmy do koleżanki, która prowadzi z ojcem hurtownię kwiatów i materiałów i obkupiłam się w różne nowe zabawki i będę robić stroiki świąteczne do domu, i druty nowe sobie kupiłam, i świeczniki, i... Jeeeeeeej, jaram się ![]() ![]() Mikołaj wcześniej w tym roku
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam jeszcze kupony joya na zniżki ![]() A tata jeszcze dzisiaj do mnie dzwonił i mówił, że jest znaczna obniżka cen perfum w SP, całe szczęście, że nie potrzebuję
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to jesteśmy umówione ![]() co do dzieci - wszystko jest możliwe ![]() Cytat:
![]() mąż wysprzątał mieszkanie, zrobił pranie i przygotował obiad (pierś w cieście francuskim) - dobrze mieć szkołę w weekend
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy się Sephorę miałam na myśli, nie SuperPharm choć tam też są jakieś promocje Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2011-12-04 o 17:16 |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia. Dla mnie jest drożej niż w rossmannie i tak średnio za nim przepadam. Ale np. mój tata przy mnie kupił za 100zł wodę, która kosztowała ponad 200 w S. Jeszcze poszliśmy do S. zobaczył czy mu się zapach podoba, śmiał się i powiedział do ekspedientki, że przyszedł zobaczyć zapach, bo gdzie indziej jest po 100zł
A wód toaletowych zasadniczo nie kupuję, więc nie mam pojęcia. Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Rain a jak szukasz jakiś zapachów, warto też zajrzeć tutaj: http://www.rossnet.pl/okazje_online |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej, jak drugi raz nie zechce się oświadczyć
Cytat:
Tylko strasznie ciężka jest.
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jednak jest dowód na to, że na studia, czy tam inne szkoły po LO trzeba trafić tam, gdzie się trafić powinno od samego początku Ważne, że robi się to, co się lubi.Ja też mam zupełnie inne podejście do mojej policealki niż miałam do anglistyki... Na uczelnię chodziłam... Z przymusu. Nie miałam żadnej przyjemności z zajęć. No, poza tym, że patrzyłam sobie na pewne znajome ciacho ![]() A teraz? Jezu, fajnie jest! Uwielbiam robić zabiegi kosmetyczne i się o nich uczyć, a najlepsze jest to, jak widzi się efekt swojej pracy, chociażby przy głupim pedicure
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
a my zjedlismy obiadek teraz w sumie czekamy na znajomych bo mają wpaść, teraz ciagle bedziemy mieli gosci kazdy chce zobaczyc nasze gniazdko ^^ a tak to nie poszłam na uczelnię, bo mi sie nie chciało wstac, bylam padnieta po calym tyg. ale na poprawę humoru zrobiłam sobie watę curową ^^
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
zostałam olana
nie kochacie mnie juz ?? ![]() Aleks a na ile osób robicie bo Victoria do 60 osob chyba jest a bankietowa jest duzo za duzo nawet jak przegrodza sale (bo jest taka mozliwosc) to tam wesele to minimum 120-150 osob, poza tym nie chcialabys chyba zeby dokoptowali Ci drugie wesele w drugiej części sali
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Kawa, to Ty nas nie kochasz i ostatnio nie raczysz nas przelecieć nawet na szybko
![]() Moim zdaniem super pomysł: http://allegro.pl/travalo-atomizer-4...954804843.html |
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
A co tak pochłania Twój czas
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My planujemy na 70-80 osób. Na górze ostatnio nakryte było na wesele na 90 osób, okrągłe stoliki i wyglądało to ok |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

tz mi mówił, ze mi wyjął ran z dłoni
byłam w szkole i był super wykład o tym co sie obecnie dzieje w Europie , u strefie euro, kryzysie etc. Poza tym, ze niezbyt to wystko optymistycznie brzmi i ze prof. Nawet nas trochę straszył konfliktem zbrojnym, to naprawdę ciekawie 

A to całe przelewanie wody do wódki to jakaś szopka jest

) i mogliśmy robić wszystko co nam się żywnie podobało 
i nie wierzyłyście

nie kochacie mnie juz ??