|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
AnULka248 trzymam kciuki, żeby to był TEN dzień
![]() ![]() i czekamy potem na pełną relację! ![]() Mysia x3 bardzo dobrze, że w końcu się zbuntowałaś i się mu postawiłaś ![]() tylko, żebyś teraz do niego nie wydzwaniała z przeprosinami czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny!
![]() Ja właśnie jestem po serii ćwiczeń i śniadanku a zaraz wyruszam na miasto i może kupić sobie coś na poprawienie humorku ![]() Wczoraj jak włączyłam później telefon dostałam 9 połączeń nieodebranych, kilka sms'ów, a później zrobił się aż dziwnie miły. Poszedł aż na spotkanie z dobrym kumplem. Nie żałuję, że wyłączyłam ten telefon, tylko zaoszczędziłam nerwów : ) A na jego sms'y zarówno wczoraj jak i dzisiaj pod tytułem "Kocham Cię.." nie odpisałam. Myślę, że chyba robię dobrze : > Bardzo mi przykro było wczoraj przez Niego.. i jeszcze dowiedziałam się, że Jego takie teksty to są przez odgrywanie się za maj (ja zapytałam o to czy się takimi tekstami odgrywa), czyli za to, że wtedy Go skłamałam. AnULka248- Chyba każdy z naszych TŻ jest sławny na naszym wątku ![]() Twój TŻ jest tajemniczy co do jutra ![]() ![]() Też mam nadzieję, że Laura zacznie więcej jeść, bo póki co to coraz mniej Nam je. Uparciuch z Niej ![]() Oj co tam, kto powiedział, że nasze forum musi być tylko o odchudzaniu, nudne by było ! ![]() Loriette- Czyli widzę, że dziś TŻ-towanie czeka ![]() ![]() Dużo słyszałam o tych maskach z WAX, chyba je przetestuje w końcu : ) ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nawet moja mama mówiła, że skoro wyłączyłam telefon to musiał mi zaleźć za skórę ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-03 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Siemano!
![]() Wstałam godzinę temu, zjadłam na szybko kanapkę z prosciutto [UWIELBIAM ![]() ![]() Mysia, pochwal się później tym, co kupiłaś! ![]()
![]() |
#1114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jest do przewidzenia, co przyjazd TŻ może zdziałać ![]() Nie zapomnij, że takie latanie ze szmatą powoduje, że też spalasz kalorie ![]() Oczywiście, że się pochwalę ![]() W ogóle TŻ po naszej ostatniej kłótni na temat studniówki, nagle na bale chce mnie zabierać ![]() ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-03 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz co - nie dość, że spaliłam kcal, meblami jeździłam po całym pokoju, zdarłam lakier to nabawiłam się bólu głowy! ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, lecę dalej ogarniać - kominki zapachowe, uzupełnić braki w podgrzewaczach etc.
![]() |
![]() |
#1116 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Już po kolosie z maty, chyba zaliczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o dietę - dzisiaj całkiem fajnie (póki co). |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
Loriette- Oho widzę, że dom będzie lśnił na błysk
![]() Tak tak ja wiem dlaczego pod grubym kocem ![]() Ja ciągle myślę jak się w ogóle ubrać na sylwestra, powoli trzeba coś fajnego szukać, pomimo, że za bardzo nie wiem gdzie będziemy go spędzać, bo jest dużo opcji, chyba aż za dużo ![]() Spokojnie TŻ Cię wyleczy z tego bólu głowy ![]() ![]() Tak poza tym nie znalazłam nic fajnego dzisiaj dla siebie ;/ Ale przynajmniej kupiłam już jeden prezent, więc o jeden prezent z głowy ![]() Ale za to kupiłam sobie prawie 1kg. mandrarynek ! ![]() AnULka248- Zobaczymy na jak długo uda mi się Go utrzymać krótko ![]() Oj nie pesymizuj, My lepiej wiemy, że to ten dzień ![]() ![]() No racja, chyba pierwszy raz porządnie się postawiłam i wytrzymałam to, bo wcześniej bym włączyła telefon po 5 minutach jak nie szybciej ![]() Twój TŻ będzie miał z Tobą dobrze, skoro tak sprzątasz ![]() Na pewno zaliczyłaś, w końcu trzymałyśmy wszystkie za Ciebie mocno kciuki ![]() ![]() ![]() E tam, dzisiaj możesz sobie zrobić wieczorem, wieczór bez diety, na pewno spalisz ![]() ![]()
![]() |
#1118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do sylwestra.. nadal nie wiemy czy jedziemy do Niemiec czy zostajemy tutaj.. A ja nie wiem czy zamawiać kieckę z szafomania.pl czy iść w bandażowej kiecce w kolorze fuksji, w której teraz o wiele lepiej wyglądam. Mam rozterkę ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2011-12-03 o 18:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W końcu miał być jeden grzeszny dzień ![]() Jak Wam dziewczyny mija dzień? : )
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bułki maślane lubię jeść z szynką ![]() ![]() Dzień mi minął stanowczo za szybko - teraz się wypachniłam, ubrałam w kiecuszkę i czekam na mojego blondyna ![]() Na dworze tak masakrycznie wieje, że nie wyszłabym nawet, gdybym dostała za to kieckę z asos ![]()
![]() |
![]() |
#1121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A skoro dobre, to kurczę chciałabym spróbować ![]() Oj co fakt to fakt, dzień minął bardzo szybko, a ja jutro mam tyle nauki, że chyba umrę przed tymi książkami i zeszytami ![]() Oj czyli będzie się działo jak tak się wystroiłaś i tak czyściutko, będzie pięknie, inaczej być nie może ![]() Prosimy o relacje jutro ![]() Oj na polu zimno i wieje ; / Myślałam, że aż mnie wywieje ![]() Na szczęście już siedzę w cieplutkim domku ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już wróciłam od Tż właśnie ![]() Wiecie co... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Kurka, właśnie próbowałam zdjęcie zrobić, ale w tym świetle nie bardzo, kurdeee! Jutro zrobie normalnym aparatem to wkleję
![]() Więc... przyjechał po mnie. W ogóle nie rozmawiał ze mną prawie wcale ![]() Potem była zapiekanka z makaronem i czymś tam (przepis potem dla zainteresowanych ![]() Zjedliśmy i mówi, że teraz deser. Poszedł do kuchni i nagle pyta "no chyba, że później zjemy?" na co ja, że tak, bo jestem najedzona. Wtedy on mówi, że w takim razie inny deser ![]() ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-12-03 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przeuroczo! ![]() ![]() ![]() jejku cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() ale fajnie ![]() ![]() ![]() i z niecierpliwością czekam na zdjęcia! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na żywo wygląda cudownie, błyszczy, że ach... Dziękuję Ci ![]() ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-12-03 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale dla Ciebie to pewnie najpiękniejszy pierścionek? ![]() ![]() a zdjęcie stołu gdzie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Jutro szczegóły, musiałam tu wstąpić, bo chciałam Wam przekazać, że miałyśmy dobre przeczucia ![]() Ach, jak ja go kocham ![]() Teraz idę spać, bo to był dzień pełen wrażeń... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
RANY BOSKIE JAKI PIĘKNY PIERŚCIONEK!! CUDOWNYY!!
![]() MÓWIŁAM, ŻE SIĘ OŚWIADCZY! TERAZ CZEKAM NA FUN PAGE! ALE SIĘ CIESZĘ Z TOBĄ! RANY, RANY, RANY!!!! I nie śmiej się z moich akrobacji ![]()
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to czekamy na resztę fotek ![]() kurde ale tak się podjarałam i tak się cieszę razem z Tobą że nawet sobie nie wyobrażasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Loriette- Hahaha powaliłaś mnie z tą nogą, sama się zastanawiam co wtedy chciałaś z Nią zrobić
![]() ![]() AnULka248- Zdziwiło mnie to, że na noc nie zostałaś ![]() Jaaa widzisz nasza kobieca intuicja wiedziała co Cię czeka, ja po prostu byłam tego aż pewna ! ![]() Kurczę tak romantycznie, że aż mi się smutno zrobiło, bo też tak chcę ![]() ![]() Tak się cieszę ![]() ![]() Jaki prześliczny pierścionek ![]() A teraz świętujemy ! ![]() To jeszcze czekamy na pozostałe oświadczyny co dziewczyny? ![]() Ja ostatnia będę zaręczona pewnie ![]()
![]() |
#1133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie jaki to rarytas, gdy M. wyjeżdża do Niemiec, a ja wiem, że wraca w czwartek ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale kusicielka z Ciebie ![]() Haha jak popędzasz Go ![]() E to szybko wraca i bardzo dobrze ![]() Zasługujesz, aby być tak szczęśliwą ![]()
![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i teraz zawsze będzie tak wracał. Dzisiaj wpadłam na to, że w ciągu tych 2 tygodni widzieliśmy się więcej niż przez dwa miesiące, gdy mieszkał tam. Jest cudownie! ![]() U Was też jest taka szpetna pogoda?! Ciekawe co tam u Ani.. jak rodzina zareagowała ![]()
![]() |
![]() |
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Domyślam się, że jest cudownie ![]() U Nas jest potworna pogoda, deszcze, wiatry, zimno ![]() ![]() Noo też mnie ciekawi jak tam u Ani, nie mogę się doczekać kiedy będą zdjęcia stołu i w ogóle ![]()
![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama dzisiaj pytała czy spadłam z krzesła ![]() Dobrze robisz, trzymaj Twojego faceta krótko - nie daj się! ![]()
![]() |
![]() |
#1138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No na pewno mina Twojej mamy była bezcenna, zresztą nie tylko jej na pewno ![]() ![]() A gdzie się wszystkie kobity podziały, bo dzisiaj coś cichutko ![]() A ja dalej się jaram ![]() No zobaczymy jak mi wyjdzie te trzymanie krótko ![]()
![]() |
![]() |
#1139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawia mnie czy dochodzi do Niej to, że sypiam z TŻ ![]() Cytat:
![]() Wyjdzie, wyjdzie! ![]() Pochwalę się - dzisiaj zjadłam kolację ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A no tak przecież mówiła ![]() ![]() A przyszła żonka pewnie ma jeszcze sporo wrażeń, ale musiała się pewnie cieszyć jak dostała sms'a rano coś w stylu "Jak tam moja przyszła żonko?" ![]() ![]() Hmm... u Nas? Wiesz ciągle z Nim rozmawiam o Nas, widać po Nim i Jego zachowaniu, że nie jest mu to obojętne. Widać, że z tym walczy, tylko z tego co stwierdzi, to najbardziej Go to dobija, że nie potrafi tego zmienić, napisałam, że podstawową zasadą to jest chcieć, ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Powiedziałam mu dzisiaj wiele szczerych słów, wiem, że Go trochę zraniły te słowa, bo powiedziałam wprost, że rani mnie. On też mówi, że nie chce zrujnować mi życia. Dzisiaj był takim pesymistą moim zdaniem. Widać, że jest mu z tym źle. Zresztą nie ukrywam, że też jest mi źle przez to wszystko. Mam nadzieję, że w końcu coś zmienimy i będzie w końcu okej. ![]() Też żeby nie było, to zapytałam czy ma jakieś pretensje do mnie, że jestem szczera. Czy wolał by tego nie usłyszeć, odpowiedział, że nie. On lubi szczerość. ![]() Powiedział też, że stara się jakoś załatać te wszystkie dziury w naszym związku, widać, bo wysyłał mi ciągle sms'y na dobranoc, rano i w ogóle i takie bardzo miłe na co mu nawet nie odpowiadałam mile i w ogóle, w ogóle nie usłyszał ode mnie, że Go kocham i w ogóle, ale mimo tego i tak ciągle był miły. Tylko teraz jest chyba jeszcze bardziej podłamany niż ja. Jezu cały dzień chodzę i się jaram tymi Ani zaręczynami i jeszcze w tak romantyczny sposób kurczę ![]() Ja też dzisiaj zjadłam kolację (sałatkę z samych owoców), chodź miałam do wyboru: pozostać przy 1309 kalorii, czy 1400 coś. Tzn. nie wiem czy dokładnie tyle, bo dalej nie wiem ile spaghetti może mieć kalorii dokładnie... na jednej stronie pokazało mi, że aż 500 ;/ Ty też taka szczęśliwa widać ![]() Bardzo mnie to cieszy! Będziesz jeszcze piękniejsza przez to, że jesteś taka szczęśliwa ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-04 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.