|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30861321]Pękły na mnie spodnie
Jak powiem coś o słodyczach, chipsach czy wypiekach, proszę o baty ![]() mnie ostatnio guzik odpadł od dżinsów Cytat:
straszne, ale dobrze, że nikomu nic się nei stało jesteś dzielna ![]() Cytat:
Cytat:
ja kliknęłam glamboxa ciekawe czy dojdzie w poniedziałek ![]() (potrzebny, bo mi się rozwaliła paleta magnet. z inglota) a sleeka chyba zasugeruję rodzince na gwiazdkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale zużyć nie za dużo, trochę oddane, trochę wywalone, popraw się w grudniu ![]() ja mam zamiar ograniczyć zakupy do minimum w grudniu, nie tylko kosmetyczne już czuję, że będzie ciężko, trzymajcie kciuki
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oddałam truskawkowy żel i mgiełkę Avon Naturals kuzynce z TZta rodziny (ma 10lat) na Mikołajki i ostatnio kupiłam sobie sliczną czarna sukienkę z rękawkiem 3/4
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
Poszło mydełko w płynie Original Source
Cała rodzinka używała, ale i tak się liczy ![]() W ogóle w tym miesiącu w kategorii kąpielowej sporo rzeczy powinno mi pójść - jeszcze co najmniej żel pod prysznic, płyn do kąpieli i sól. A już poszły dwa mydła ![]() Ponadto do zużycia szykuje się saszetkowa maseczka Ziaja, woda brzozowa Malwa, jabłkowa mgiełka Avon, może olej z pestek winogron i płyn do płukania ust
|
|
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
żel pod prysznic mandarynkowy i wodę kokosową to muszę jeszcze mieć i już na pewno będzie zakaz .[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30874656]Poszło mydełko w płynie Original Source Cała rodzinka używała, ale i tak się liczy ![]() W ogóle w tym miesiącu w kategorii kąpielowej sporo rzeczy powinno mi pójść - jeszcze co najmniej żel pod prysznic, płyn do kąpieli i sól. A już poszły dwa mydła ![]() Ponadto do zużycia szykuje się saszetkowa maseczka Ziaja, woda brzozowa Malwa, jabłkowa mgiełka Avon, może olej z pestek winogron i płyn do płukania ust [/QUOTE]u mnie z kolei odwrotnie, nic się nie kończy z kąpielowych rzeczy , mam litrową butlę żelu o tropikalnym zapachu,super na poranne orzeźwienia , zużyłam połowę i o dziwo jeszcze mi sie nie znudził .zużyłam krem z ziaji sopot spa na dzień i ku końcowi mam serum z avon liiv botanicals . co do odchudzania to ja mam problem wręcz odwrotny - nie mogę przytyć .Łamie wszystkie zasady, jem przed spaniem , nie zwracam uwagi ile co ma kalorii a i tak nawet kilo nie przybyło a chciałabym przytyć chociaż z 5 kg.
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Z mojej listy na grudzień już są pierwsze sukcesy
-tusz clinique 4ml -serum vichy aqualia 5ml -żel pod prysznic palmolive granat (okropny) 200ml -deo w kulce vichy 50ml -szampon avon nabłyszczający 400ml -żel do mycia twarzy olay 200ml -tonik avon 200ml -krem do rąk mineral care 150 ml -krem do ciała po opalaniu avon 200ml -minaturkę sunflowers 7ml -podkład mineralny loreala |
|
|
|
#1326 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale ogolnie zadowolona jestem, jest OK Jestem i to bardzo, zaden olej dotychczas takich efektow mi nie dawal. Uwielbiam Cie za polecenie tego, napawdę na rzie uzylam dopiero 3x ale juz widze ze mam zupelnie inne wlosy [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30871192]Weidera nawet nie będę próbować, bo to to już w ogóle nie zachęca [/QUOTE]ja robiłam weidera jakoś z 5 lat temu Cytat:
ja tez sie klade ok 22, bo wstaje o 6 co bylo nie do pomyslenia gdy studiowalam
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz lubię spać i wolę się wyspać niż iść gdzieś, czy dłużej posiedzieć na necie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-04 o 13:22 |
|
|
|
|
#1328 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Też Buff?
![]() Cytat:
A tak poważnie, to nie wiem niestety, czy takie są. Ja mam w domu cieplutki szlafrok, ale i tak rzadko go noszę (mama kupiła rok temu na Mikołaja taki sam sobie, mi i tacie, tylko w innych kolorach ) Cytat:
Skoro potrzebne, to ok, ale postaraj się w grudniu o zużycia Ja właśnie dziś wieczorem idę z TŻ-em i znajomą parą na to ![]() Cytat:
OMG cena porażająca A do czego służy puder do rzęs? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30871192]Weidera nawet nie będę próbować, bo to to już w ogóle nie zachęca [/QUOTE]Ja kiedyś doszłam gdzieś do 3/4 Weider jest świetny, ale na wyrobienie mięśni - w życiu takich nie miałam Ale najpierw trzeba zrzucić tłuszczyk, bo na to kompletnie nie działa i w zasadzie nie ma sensu męczyć się wtedy w Weiderem, bo mięśnie robią sie właśnie pod tą warstewką... (ja mam co prawda małą, ale jednak - kiedyś jak będę mieć już płaski brzuch , to zrobię całego Weidera Cytat:
Cytat:
![]() Ja muszę dziś kupić wodę termalną, bo wieczorem mi się skończyła i pastę do zębów, bo się kończy... Przyjdzie Colorstay i Sleek, wykorzystam kupon z Groupona i sama sobie daję szlaban na inne zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uff, na imprezie się wyszalałam Spotkaliśmy się ze znajomymi o 21:00, najpierw sobie usiedliśmy w takiej restauracji / barze, a później poszliśmy do klubu tańczyć Byłam w domu o 5:00 nad ranem ![]() Dziś jadę z TŻ-em do galerii, mamy zamiar kupić sobie zegarki mikołajkowo-świąteczne i ja dla siebie jakieś ciuszki - weekend zniżek z Joy'em (może TŻ też coś dla siebie)
|
||||||||
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1330 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
malujesz rzesy 1x tuszem, potem nakładasz puder i znowu malujesz tuszem, Dzieki temu są grubsze
Nie używałam jeszcze.
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
A możesz spytać
Bardzo mnie to nurtuje...Cytat:
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Tak też buff
To moja lista planowa a zużyte dopiero te oznaczone " Mam nadzieję, ostatniego grudnia będe mogła wstawić listę całą w " |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zgrzeszyłam, ale odrobinę. Kupiłam lip tinta blood mary z wampirowej kolekcji
i pędzel do różu Essence. Przyszła też już dawno zamawiana paczka z YR, a w niej dużo cudowności, większość na prezenty |
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zuzylam fluid Avon calming effect
teraz moge wziac sie za Diorskin Nude wiec podklad zostaje mi 1.Kupilam maseczke w tubce i 2 cienie..wzielo mnie na granatowe. A mama kupila mi zestaw Tusz+ podklad Max Factor ale dostane jak przyjade
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Zwariowałam na ich punkcie ![]() Przepraszam za kuszenie, ale nie mogłam się powstrzymać
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
mnie z kolei lekarz powiedział ,że jak zjem na noc to rano będę najedzona bo żołądek w nocy nie trawi tylko przechowuje jedzenia i tak też mam , jak zjem przed snem to rano "ssie" mnie gdzieś koło godz.10.
co do wagi - 42 kg przy wzroście 159 cm. Cytat:
chociaż 1 muszę kupić chyba ,że wszystkie ksiezniczko wykupisz?
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam sobie sól do kąpieli sosnową
Lawendowa mi się kończy, a innej nie mam
|
|
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz jak film bo na razie słyszałam o nim same dobre opinie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również używałam Buff
. I muszę sobie kupić kolejny, bo obecny stoi do góry dnem już
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Skorzystałam z promocji w SP i kupiłam 2 zimowe kremy ochronne z Perfecty w sumie za 13,49 zł.
Jeden niby dla narciarzy, a drugi dla dzieci, ale skład mają zupełnie taki sam. Zeszłoroczne zimówki wykorzystałam, więc zakup potrzebny. A w Biedronce kupiłam 5 opakowań ciasta francuskiego. Z jednego zrobiłam już ślimaczki z szynką i serem. Pyszne! Totalna mania z tym ciastem francuskim mnie dopadła.
|
#1342 |
|
Konto usunięte
|
Hehe, akto, z ciastem francuskim u mnie podobnie
![]() Dziś rodzinka TŻa zmusiła mnie do upieczenia im dwóch porcji ciach francuskich z jabłkami
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Na słodko robiłam ostatnio, teraz wybrałam coś na słono.
Trochę zmodyfikowałam przepis z opakowania i ślimaczki wyszły naprawdę ok, już zjedzone. Jutro znów coś upiekę.
|
#1344 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj później znać, jak się spisuje Dior.Na szczęście mnie kompletnie nie rusza Cytat:
No to rzeczywiście powinnaś przytyć kilka kilo ![]() Bardzo przyjemny, do pośmiania się i powzruszania ![]() Cytat:
Kupiłam spodnie w Tally Weijl - jeansy, ale cieńsze niż te zwykłe. Poza tym kupiliśmy już z TŻ-em zegarki Udało nam się znaleźć identyczne, tylko wersję damską i męską
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-05 o 01:56 |
||||
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Dior ok, ale juz wiecej bym nie kupila. Podobny efekt moge uzyskac tanszymi podkladami. No i mi podkresla skorki, ale ja mam ten problem z wszystkimi.
Niedawno tez odkrylam ten sklep Tally Weijl i kupilam http://www.tally-weijl.com/typo3temp...4e69c8960f.jpg http://www.tally-weijl.com/typo3temp...ba2e897449.jpg http://www.tally-weijl.com/typo3temp...25a8734ad1.jpg http://www.tally-weijl.com/typo3temp...d01f1ed40f.jpg |
|
|
|
#1346 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Byłam w domu na weekend i dostałam od mamy żel pod prysznic Vichy i krem do twarzy Physiogel. I dzisiaj muszę wykorzystać bon za 20 zł do drogerii Hebe, więc pewnie też coś wpadnie.
![]() Przejechałam wczoraj 126 km samochodem! ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Nusia uroczy jest ten pomysł z zegarkami.
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boska jest ta sukienka Mogłabym kupić połowę rzeczy ze sklepu Cytat:
Super ![]() Dzięki Zamysł był właśnie, żeby kupić takie same, ale szczerze to nie sądziłam, że się uda... W pierwszym sklepie nie było wcale "par", w drugim to samo, w trzecim już mieliśmy kupować też dwa inne, aż nagle zobaczyłam taką parę i ostatecznie je kupiliśmy Teraz się cieszymy jak głupki
|
||
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ceny sa umiarkowane i fajny wybor. Sukienke chce ubrac na Swieta, jest ona przeszywana zlota nitka i do niej kupilam wlasnie te czarne wdzianko. Poza tym sklep jest tak przepelniony ciuchami, jest scisk wiec musialam sobie najpierw poprzegladac strone i juz wiedzialam mniej wiecej czego szukac ![]() dzielny nosek
|
|
|
|
|
#1349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30861321]Pękły na mnie spodnie Jak powiem coś o słodyczach, chipsach czy wypiekach, proszę o baty ja ostatni onie mogę swoich jeansów założyć w ogóle po upraniu bo się nie zapinają Cytat:
Cytat:
ja to w ogóle zapomniałam że jutro mikołajki Cytat:
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka:
nieeeee, ja to obserwuje u siebie od jakiś 3-4 lat
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

było dobrze!!!
oprócz tego, że wyleciał mi na drogę pies, nie wiem kto był bardziej przerażony.
Na szczęście spokojnie sobie odszedł jak zahamowałam.
straszne, ale dobrze, że nikomu nic się nei stało
jesteś dzielna 

.Łamie wszystkie zasady, jem przed spaniem , nie zwracam uwagi ile co ma kalorii a i tak nawet kilo nie przybyło a chciałabym przytyć chociaż z 5 kg.