![]() |
#4861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
witam
![]() nie wiem czy mnie bedziecie pamietały...bylam na watku juz jakis czas temu,jeszcze pod innym nickiem (monika7891). Isis23 nie jestem pewna,ale my chyba na watku o avonie sie rowniez spotkałysmy ![]() fajnie,ze znalazłas prace ![]() ![]() A co u reszty dziewczyn slychac?? Kma jak synus sie chowa?? No i jak sie mieszka w nowym miejscu??
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szukam nauczyciela j.angielskiego dla dziecka
.Może znacie kogoś godnego polecenia ? Będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny. Czy znacie może kogoś, kto ma do oddania albo odsprzedania rower treningowy/ stacjonarny na terenie ZG i okolic. Pilnie przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Wtajemniczenie
|
nietoperek, sama bym przygarnęła, bo przydałoby się parę kg zrzucić
![]() a tak na serio, to może na giełdzie by coś było??? black secret dziękuję za pamięć, synuś chowa się bardzo dobrze (odpukać, żeby nie zapeszyć), jest grzecznym chodzi do żłobka i tam nie płakał ani razu z tęsknoty za mną, za to płacze czasem, jak dostanie za mało jeść i wyrywa panią pusty talerzyk. Więc dostaje drugą porcję ![]() Już prawie będzie rok jak mieszkamy na nowym...ale jeszcze do końca się nie urządziliśmy, sporo brakuje, nie mamy też za bardzo czasu...w sumie, to czekamy też na Leroy Merlin, niedługo ma być otwarty i tam resztę dupereli dokupimy ![]() Isis, gratuluję pracy, a gdzie dokładnie? ;>
#4865 |
Rozeznanie
|
Własnie chcę w tą niedzielę podskoczyć ale jakby co to nie zaszkodzi popytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pracuje w jedynej dużej spozywce w focus ![]()
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na rozmowach byłaś w zielonej w hotelu przed wakacjami czy po wakacjach ? Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-11-16 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o.... to im sie przesuneło...a na rozmowach byłam w maju, czerwcu i lipcu.. i na tej bodajze czerwcowej padła data 12.12.2011. stąd myslałam że tak otwieraja ![]() dzieki za wyprowadzenie z błędu ![]()
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dat było kilka, obecna ,zdaje sie 27 grudnia jest ostateczna bo wszytsko juz jest organizowane na otwarcie w tym dniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Przyczajenie
|
Cześć laski
![]() Jestem instruktorką i prowadzę zajęcia fitnessowe - czytając sobie Wasze posty pomyślałam, że może chciałybyście wpaść na zajęcia? Oczywiście darmowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Kma pochwal się zdjęciami Julka ![]() Isis fajnie, że udało się znaleść pracę bo z tego co wiem u nas w rejonie jest starsznie ciężko z pracą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama znam przykład kiedy ludzie dostali pracę i podczas szkoleń potrafili tak narozrabiać iz zostali zwolnieni,czy jednak można nie szanowac i nie chciec pracować. Fakt zg jest nie duża ni mała i płace zawsze będa rózne od wrocławia,poznania czy warszawy, szkoda ,że pracodawcy nie biora pod uwage iz prad i jedzenie kosztuja tyle samo . Tylko mieszkanie u nas tańsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Wtajemniczenie
|
oli, do pracy pod koniec sierpnia już wróciłam i nie żałuję
![]() ![]() a to Julek-ma już 9 miesięcy skończone ![]()
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2011-12-01 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Kma ale słodziak
![]() ![]() ![]() Paula mi bardziej chodziło o brak miejsc pracy dla osób chcących uczciwie pracować, wiadomo że wszyscy nie mogą być prezesami bo ktoś musi robić by ktoś mógł coś mieć ![]() ![]() Wiem też, że praca jest tyle, że brak fachowców ale to bardziej dla mężczyzn kobiety zawsze miały problem ze znalezieniem pracy no cóż takie czasy. I każdy się cieszy z tego co ma bo zawsze mogło być gorzej. Paula a jak mogę spytać to gdzie Ty pracujesz, czy w domku jeszcze z dziećmi siedzisz ?? to tak z ciekawości ciekawska jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Wtajemniczenie
|
Julek jest w żłobku, teraz nie mam już wyrzutów i nawet w czasie pracy mało myślę, bo wiem, ze mu tam dobrze. Nie płakał anu, zawsze ze żłobka wychodzi uśmiechnięty...ale z miesiąc przed pójściem do pracy powiedziałam Tżtowi, że nie wiem jak to zorganizujemy, ale ja nie wracam, bo nie oddam Julka obcym babom...ciągle ryczałam z tego powodu, ale Tż obiecał mi, ze jak Julek będzie źle znosił żłobek, to wtedy zastanowimy się co robimy...No a teraz widzę, że on tak bardzo lgnie do dzieci, tak lubi te panie, że już nie mam wyrzutów i jest ok
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Hej u mnie milion zajęć na studiach nie ma czasem kiedy zjeść głupią kanapkę...
Na zajęcia fitness z chęcią bym przyszła! Mogłybyśmy się umówić grupą? ![]() kma - Twój synek jest przefantastyczny! ![]() Ja szukam roboty ale z moimi studiami ciężko :< Bo po prostu nie ma czasu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
zauważyłam, że Wizażanki z innych miast organizują spotkania, stąd moje pytanko: czy i w lubuskim są jakieś zloty wizażowe? jestem z okolic Żar. Pozdrowinka |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paula mi bardziej chodziło o brak miejsc pracy dla osób chcących uczciwie pracować, wiadomo że wszyscy nie mogą być prezesami bo ktoś musi robić by ktoś mógł coś mieć ![]() ![]() Wiem też, że praca jest tyle, że brak fachowców ale to bardziej dla mężczyzn kobiety zawsze miały problem ze znalezieniem pracy no cóż takie czasy. I każdy się cieszy z tego co ma bo zawsze mogło być gorzej. Paula a jak mogę spytać to gdzie Ty pracujesz, czy w domku jeszcze z dziećmi siedzisz ?? to tak z ciekawości ciekawska jestem ![]() Problem polega na tym ,że młodzi ludzie oczekują pracy za kokosy żeby po roku pracy kupic mieszkanie a tak sie nie da. Ale z drugiej strony płace dla młodych sa żałosne, traktowanie ,umowy do niczego ,eshhh...:/ Tak ,pracuję od dawna w rodzinnej firmie (mam 1 dziecko), jestem szczęśliwa bardzo bo mąz mój po ponad 2 latach pracy poza ZG (korporacja) ,dostał prace w ZG ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dawno nie byłam w Zielonej Górze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Poprzednio telekomunikacja obecnie branża handlowa
![]() Pewnie ,że jest ciężko szczególnie młodym, chociaż im odpada utrzymanie wlasnej rodziny,dzieci -chyba ,że ktoś sie pośpieszył i ciężko tym starszym 50+, którzy chcą i mogą pracować ale wiek im nie pomaga. |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
AGA :)
|
Julek jest przesłodki!!!!!
![]() Super, że tak bardzo polubił żłobek! ![]() Isi cieszę się, że znalazłaś pracę! ![]() Oli a co u Ciebie słychać? ![]() Ja związałam się z nowym mężczyzną, zaczęłam nowe studia. Małe zmiany ![]()
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4883 | |
Zadomowienie
|
Witajcie Kobiety drogie
![]() Cytat:
![]() ![]() hoho, to chyba DUŻE zmiany ![]() Isis - gratuluję pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zielonej nie ma Natury z tego co wiem ![]() Ale chyba essence wprowadza do wszystkich swoich punktów serie więc powinna być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do douglasa tez nie chadzam, takze nie pomoge ![]()
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
wg strony Natury to nawet dalej bo w gorzowie ![]() Kiedyś owszem była Natura ale Rossman przęjął rynek drogeryjny i Natura zniknęła ,obecnie na Kupieckiej jest Schlecker ale bida tam straszna i bedąc tam z 3 razy nie widziałam prawie nikogo kupującego więc też pewnie padnie. Ja bym chciała Super-pharmę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
AGA :)
|
o taak, Super pharm by się przydał. Ja póki co zaopatruję się w SP w Poznaniu.
Nie kupuję raczej kosmetyków essence, chybaże gdzieś wyczytam o jakieś perełce, ale z tego co się orientuję to szafa essence jest dość uboga w Douglasie. Kiedyś była większa.
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
hehe.. tez mam parę takich zyczeń sklepowych
![]() z ostatnich newsów...niedawno rozmawiałam z panem pracujacym jako robotnik przy remontach w focus... otwieraja nam stradivariusa ![]() ![]() ciekawe co otworza w reszcie remontowanych obiektów w focus... a dużo sie tam remontuje;>
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2011-12-04 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Rozeznanie
|
Znacie może na prawdę dobre solarium w ZG?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.