![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Musze się wygadać bo nie moge już normalnie... ;(
Zakochałam się w chłopaku który miał dziewczynę.... zerwał z nią.. Po jakimś czasie, dość krótkim, zaczął "przystawiać" się do mnie... się stało... Dwa miesiące byłam na haju. Zauroczyłam się, ba, może nawet zakochałam... Randki, buziaczki, przytulanie...Wszystko to po to, żeby dziś dostać wiadomość na facebooku (!) że to poszło za szybko.... I nadal on przeżywa rozstanie z tą pierwszą. I traktował mnie jako zastępczą pannę... A ja się zaangażowałam. Nigdy nie czułam przy żadnym chłopaku takiego czegoś... Moja duma ucierpiała... |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mówiła tylko, że przyjechał na imieniny i takie tam. trochę miałam odczucie, że rozmawiamy tak jak kiedyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po kilku dniach odpisał kiedy wróci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wciąż kocham swojego exa i dałabym wszystko żeby on mnie też i żeby wrócił, ale wiem, że nie mogę się łudzić. nie mogę żyć tą myślą, zwłaszcza, że nic nie mogę zrobić. zazdroszczę niektórym z was... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brałam się za to i przeglądałam ale nic sensownego nie znalazłam, cały czas szukam ![]()
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mnie to irytuję, że znowu jestem na etapie "jaki on był cudowny" wiecie o co chodzi.
Tym bardziej że teraz mam kilka problemów, rozmawiałam z nim o nich i mi się starał pomóc i ogólnie nam się lepiej rozmawiało, niż jak byliśmy razem..
#4627 |
Raczkowanie
|
Fakt , nie jesteśmy już razem ale czy to powód ze mamy zostać wrogami? Mimo wszystko milo usłyszeć mile słowa od osoby z która sie spędziło tyle lat. Zwłaszcza ze minal dopiero tydzień od rozstania . To ze on nie zlozym mi zyczen przeboleje jakos , bardziej dziwi mnie fakt ze jego mama nie zadzwonila..zawsze bylam z nia bardzo blisko..ehhh
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny , jak tam u Was ? muszę Wam powiedzieć ,że z moim nowo poznanym koniec -facet stwierdził ,że jestem fajną ,sympatyczną osobom ,ale nie czuje tego czegoś . No szkoda , jednak doceniam że jest szczery i postawił sprawę jasno . Chyba muszę sobie dać spokój z facetami bo naprawdę nie jest mi pisane szczęście . Myślałam ,że po tym wszystkim co wycierpiałam będę mogła być teraz szczęśliwa , ale się myliłam . Wiadomo ,że nie byłam zakochana , zbyt krótko się znaliśmy po prostu dobrze mi się z nim rozmawiało i spędzało czas myślałam że może coś z tego być . Szkoda ... znowu trzeba przełknąć gorzką porażkę i iść do przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja jestem na dziwnym etapie... nie chce nikogo nigdy... jak teraz się zastanowię to w sumie jedyną osobą, z którą chciałabym byc jest mój ex... ![]() siedzi to we mnie bardzo głęboko i siedzieć będzie, bo ja na prawdę kocham... k... mać!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może mi się tylko tak teraz wydaję nie wiem..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Raczkowanie
|
Taa..ja bym była szczęśliwa gdyby ktoś mnie zainteresował chociaż w minimalnym stopniu jak ex....
#4633 |
Zakorzenienie
|
Właśnie paliłam papierosa i doszłam do wniosku, że ja nie chcę nikogo innego, widocznie nie mam szczęścia w miłości.
Poprzedni ex z tym exem mogliby się zaprzyjaźnić, mają wiele wspólnego, obaj mnie cholernie zranili .
#4634 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Przyczajenie
|
Bo czasami wystarczy rozmowa przeczekanie bo potem możemy żałować i tylko patrzeć na szczeście które miało być nasze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem 5 miesięcy po rozstaniu . Udało mi się przestać myśleć , oczywiście czasem zdarza mi się coś powspominać , ale zostałam zraniona i nie wyobrażam sobie naszej wspólnej przyszłości . Wiem ,że jest szczęśliwy i tyle. Nie możesz o nich myśleć , staraj się odganiać te myśli , to nie jest łatwe ale trzeba . Ja ich nawet widziałam kilka razy , nic miłego , ale trzeba żyć dalej ... dasz radę , jesteś silną ,niezależna kobitką która nie potrzebuje mężczyzny aby być szczęsliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
żałuje swoich błędów różnych, ale nigdy nie spodziewałam się, że zostanę w taki sposób potraktowana... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Skończyłam wreszcie czytać "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" - o jakieś kilka miesięcy za późno.
Książka napisana jest w sposób kolokwialny, przywodziła mi na myśl rady rodem z "Cosmopolitan", a ile w tym prawdy! Gdy M. (eks) sugerował mi, żebym była 'zołzowata', nie rozumiałam tego. Teraz pojawiło się we mnie jakieś światełko, że właściwie przyczyną rozpadu było to, że byłam za dobra i dałam sobie wejść na głowę. A tak poza tym na innych płaszczyznach byliśmy szczęśliwi (wzajemna fascynacja, dopasowanie intelektualne, pewien typ porozumienia, dobranie w sprawach intymnych), a źle się stawało, gdy nie potrafiłam ustalić granic i obrazić się, gdy źle się zachowywał. Kurde, trzeba było wcześniej ćwiczyć silną wolę i zdecydowany charakter. |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Przyczajenie
|
Tak owszem ale ja mowie o sytuacki kiedy to my decydujemy sie odejść i jesteśmy potem nie szczęśliwe i przez nasz głupi upór i przekonania nie dajemy mu tej szansy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
A ja nie wiem co mam myśleć. Napisał do mnie w sobote i wczoraj zawitał u progi moich drzwi, było w sumie jak wcześniej, żartowaliśmy, smialiśmy się, chyba mu ta złość przeszła, powiedział, że jestem piękna, przywiózł mi swoją bluzę w której już nie chodzi. Kiedy zapytałam czy wszystko już ok, powiedział, że tak, będzie jak wcześniej ale bez seksu, całowania i innych przyjemności, szczerze mówiąc to trochę mnie to zasmuciło, ale w sumie obiecałam sobie, że nie dam się więcej wykorzystywać. Koleżanki mi radzą, abym była obojętna, abym mu pokazała, że nie jestem na każde zawołanie, żeby w końcu mu zaczęło zależeć (a chyba choć trochę zależy skoro przyjechał) bo prędzej czy później On wróci, że muszę dać mu zatęsknić.. Nie mam nadziei, ale mam wiarę, że jeszcze wszystko się ułoży. Co myślicie? A i najważniejsze pytanie, jak mogę być "obojętna" tzn. jak się zachowywać? (może głupie pytanie ale nigdy nie byłam obojętna, zawsze byłam mu oddana i nie wiem jak się mam zachowywać) Proszę o rady, podpowiedzi i to jak to widzicie. Z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Mi sie dzisiaj dziad śnił. Ale wale to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znowu mam załamkę...a już tak było mi zaje****ie
![]() ![]() muszę się pozbierać i to szybko !
#4648 |
Flawless
|
Widzę, że Phoce nie było ze dwa dni, a tu już bek, ryk i zgrzytanie zębów
![]() ![]()
![]() |
#4649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Flawless
|
Więcej uśmiechu dziewczyny!
Mój mnie olał, gdy chciałam zerwać, do tej pory cisza, nie zdałam prawa jazdy 3 raz, nie zaliczę pewnie kolosa, a zaraz sesja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.