|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Maja Wiesz wiadomo,że człowiek lepiej czuję się u siebie
Ale znowu w przyszłości należy jednakowo traktować rodziców Ale wiadomo różne są relację![]() moi rodzice np Boże Narodzenie spędzają na miejscu z rodziną Taty, a Wielkanoc u rodziny mamy
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-12-04 o 22:10 |
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, po prostu Mrówa Ci dorasta
Gratuluję w każdym bądź razie. A już niedługo Mąż będzie stał z dubeltówką w oknie i odstraszał kawalerów Dobrze że nie rozpakował worka.Ile kosztuje Les Miserables? Ilsa, uważam że pomimo tego że mieliście plany na wyjazd do pracy, sądzę że więcej da i jemu i Wam wyjazd na ten staż w Google jeśli uda mu się zakwalifikować. Niech spróbuje teraz, przekona się w ogóle co trzeba umieć żeby się tam dostać. Co z tego że spróbuje za rok jak nie będzie wiedział co musi umieć? Spróbuje teraz, nie uda się, to będzie wiedział czego i jak się uczyć na przyszły rok. A jak mu się uda? Zdobędzie super doświadczenie, które na pewno mu da dużego plusa przy kandydowaniu kiedyś do pracy. A kto wie, może się sprawdzi i zaproponują mu np. możliwość pracy w Googlu w Polsce? Nie zamykaj mu drogi, tylko dlatego że mieliście inne plany. Wyjechać możesz sama. I na pewno jakimś testem dla Was i waszego uczucia będzie odległość. Kto wie, czego się o sobie jeszcze dobrego/złego dowiecie? i powiem Ci że mogłam kiedyś wyjechać jako au-pairka od Stanów. Nie wyjechałam bo patrzyłam na TŻ-ta, mimo że mi nie bronił. I nie będę ukrywać, momentami żałuję że nie spróbowałam. Skąd wiesz że Twój nie będzie kiedyś żałował? Józia, na pewno masz w Cerfurze, Tesco drożdze w proszku Zwykle w okolicach proszku waniliowego i proszku do pieczenia Gotka, gratuluję utraty wagi Najka, jak się przejadę i trzepnę w głowę to zaboli tylko raz! Już czytam uradowana że to już, a potem taki zawód! Ale cieszę się że wieczór udany ![]() Hawana witaj Capri, super że udało się wszystko ładnie wyczyścić Rain, pokażesz efekty ? Super się czyta Twoje optymistyczne wpisy o studiach
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wygrałaś
Dziękuję, kochana Coś mi się wydaje, że w tym tygodniu już takich efektów nie będzie bo tż zabiera mnie jutro na pizzę
|
|
|
|
#2374 |
|
Wtajemniczenie
|
czołem
![]() co to są gęsie pipki ![]() e.. i ten tego... jak ja nie lubię świąt ![]() Carmi a ja Ci zazdraszczam przygotowań ![]() Przeleciałam was z grubsza a teraz idę przelatywać menża ![]() dobranoc
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać
Dobranoc
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się cieszę na święta, ale też trochę boję... U mnie w domu jest straszna atmosfera. To będą pierwsze święta bez taty, więc pewnie będzie smutnawo. Jeden talerz mniej... Ale ma przyjechać do nas pierwszy raz dziewczyna mojego brata z Ukrainy, która jest bardzo bardzo fajna i już ją lubię mimo, że jej nie spotkałam i tylko pisąłyśmy na fb
mam nadzieję, że uda im się ten przyjazd załatwić, bo są jakieś jazdy ogólnie z papierami. I będzie TŻ u nas na Wigilii, a potem jedziemy do Tżta na połowę pierwszego dnia i na drugi dzień. A że jego rodzice z Krakowa, to zwykle jedziemy na mszę na Rynek, pijemy grzańca, łazimy po kiermaszu, jest mega świątecznie
|
|
|
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą nie wiem, nie zajmowałam się tym nigdyCytat:
![]() Spadam spać, bo jutro znowu o 4 pobudka |
||
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
gothka jaką dietę stosujesz?
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba po prostu gęsie pipki
przecież organy zwierzęce się je; serce, wątróbkę, cynaderki - to czemu nie macicę ?
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza pierwsza wspolna choinka ubrana
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta własna
![]() Zrezygnowałam z jedzenia chleba, ziemniaków, makaronów, ryżu i kaszy. To mnie najbardziej gubiło i po wyłączeniu tych produktów z jadłospisu wreszcie ładnie chudnę. I co najważniejsze- bez efektu jo jo bo dietkuję tak już po raz drugi i po pierwszym razie powrót kilogramów nie nastąpił. Jem za to dużo chudego twarożku, ryb, owoce, warzywa, jajka pod różnymi postaciami, płatki zbożowe. Obiady w sumie nie zmieniły mi się drastycznie- jem naleśniki, pierogi, pyzy... Wiem, że to z mąki ale ile można jeść mięso/ryba+ surówka?
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
tak wczoraj poszaleliśmy z rodzicami, że dzisiaj nie byli w stanie wracać do Krk ![]() na szczęście tata ma tydzień urlopu, a mama ma jutro pół dnia wolne i właśnie spędzają za ścianą kolejną noc u nas jutro rano wyjeżdżają - szkoda, że tak szybko to minęło ![]() dostałam od rodziców suszarkę Philips na urodziny - jest świetna ![]() witam nową zazdrośnicę - hawana ![]() i nie zazdroszczę Kawie, ze jadła gęsie pipki carmel - mnie się bardzo podoba ta opaska na głowę, ale mam wrażenie, że może być za delikatna i mało widoczna.... Simply - choinka cudo a |
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy i do piątku kochane
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień baaardzo dobry
|
#2389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pyszne to było
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam powiedzieć... że... nie ma mięśnia na moim ciele, w którym nie miałabym dzisiaj zakwasów
![]() A w radiu: "A kto wie, czy za rogiem nie stoją anioł z Bogiem?"
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kompletnie nie odespałam wyjazdu do Karpacza... Zamiast pójść spać po przyjeździe, siedziałam na laptopie wyszukując piosenek na płyte do auta, zeszło mi do 22-ej, a na końcu okazało się, że nie mam czystej płyty Spać poszłam koło 23-ej...No i dziś pobudka o 4.50, rano lało jak z cebra, okropieństwo, nienawidzę deszczu... :/ A co się działoooo na wyjeździe to jakaś masakra... ![]() Poprzypisywali nas do pokojów w dziekanacie chyba, i okazało się na wstępie, że nawet nie wiem z kim jestem w pokoju, potem zmienili listy i nie poinformowali nikogo, przez co nie mogłam znaleźć nikogo ani swojego pokoju. A na końcu okazało się, że jestem w pokoju z jedną dziewczyną, która na roku ma faceta i ona chce być z facetem w pokoju, więc jak miałabym być z tym, z którem ten jej facet był przypisany... Nie zgodziłam się i koniec końców tak się pozamienialiśmy, że byłam w pokoju z koleżanką, z którą od początku chciałam być, a druga koleżanka była w pokoju z tym chłopakiem... ![]() To nie koniec Na miejscu okazało się, że dla czterech dziewczyn nie ma w ogóle pokoju... Wyjechały wkurzone jeszcze tego samego dnia.A od czwartku do soboty balowali w hotelu górnicy, którzy sprowadzili sobie 21 pań do towarzystwa, więc wyobraźcie sobie co tam się działo ![]() W nocy z sb na ndz, my z koleżankami poszłyśmy do pokojów o 1.00, a podobno reszta imprezy przeniosła się na basen, na który się włamali, potłukli tam szkło, palili papierosy i pogubili majtki No masakra Dodam tylko, że prowadzący, którzy mieli z nami zajęcia też tam byli Młodzi, koło 30-tki z obrączkami na palcu Ech, dużoooo by opowiadać ![]() Lecę czytać dalej co u Was
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to muszę Wam coś opowiedzieć
![]() Za Carierem Bressonem o decydującym momencie w moim życiu
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nikt nie jest zainteresowany, to idę do przychodni
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jusia to znaczy, że dobrze ćwiczyłaś ![]() Frezia cieszę się, że wieczór był udany ![]() Zuzia przykro mi z powodu Świąt bez taty, ale mam nadzieję, że jednak udzieli Wam się świąteczna atmosfera ![]() Magda no Sodomia i Gomoria
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-12-05 o 09:07 |
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magda Carmi, no mam taką nadzieję ale muszę Ci podziękować, bo Twoja Mel B mnie zmobilizowała
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() często tak bywa, że Ci z obrączkami są najgorsi mój ostatnio wychodził z samymi zaobrączkowanymi na spotkanie przy %, Tż miał blisko do domu (blok obok ) i wrócił ok. 23. A pozostała trójka zgarnęła dwie jakieś znajome laski i poszli razem do klubu - a tam przesiedzieli do 4 nad ranem Doceniam mojego faceta - śmierdział jak gorzelnia, ale nie włóczył się z laskami po klubach
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Magda o ja pierdziu
![]() Smerf ![]() Jaka jestem niewyspana i chyba mi sie zapalenie spojowek szykuje bo oczy mam cale czerwone, powieki spuchniete i czuje jakbym za kazdym mrugnieciem jechala papierem sciernym po oku A pracownicza impreza gwiazdkowa, ktora zorganizowalam juz w ten piatek
|
#2400 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Powiedzcie czemu zawsze jak powiem, że jest między nami super i w ogóle, to następnego dnia musimy sie poprztykać Wprawdzie już się przeprosilismy i jest ok, ale zależność występuje![]() Cytat:
![]() Uważam że biale wino jest zdecydowanie bezpieczniejsze Nawet ze względu na innych, potykających się itd.Cytat:
![]() Mam tak samo co do Cobena ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczna ![]() Cytat:
I ja się zaliczam do tych, co lubią święta. A jeszcze bardziej lubię odkąd zamieszkaliśmy razem. Cieszy mnie strojenie choinki, swieczki zapachowe, pieczenie, wymyślanie prezentów ( w sumie to zawsze lubiłam). Lubię robić taki klimat Magda, ale wyjazd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Ale znowu w przyszłości należy jednakowo traktować rodziców

Dobrze że nie rozpakował worka.

13.03.2008

A pracownicza impreza gwiazdkowa, ktora zorganizowalam juz w ten piatek