|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Jeden prowadzący chciał mnie upić i chyba wykorzystać
, ale się nie dałam Wypiłam, ale nic mi nie było i na tym skończyłam. A najlepsza była jedna laska... Bo prowadzący (ten fajniejszy ) siedział cały czas z nami, więc najpierw wzięła się za tego drugiego. Potanczyła z nim, a potem gdy ten "nasz" poszedł na papierosa to zgarnęła jego. Zatańczyli, a moja koleżanka powiedziała, że damy im oceny jak w tańcu z gwiazdami. No i zrobiłyśmy karteczki i jakieś 8 ocen było, tyle ile nasza mała grupka. Dostali -2, 3 itp. No i ten prowadzący zostawił tą dziewczynę, złapał mnie za rękę i wyciągnął na środek, żebyśmy zatańczyli. No to zatańczyliśmy jeden taniec, powyginał mnie w pół do ziemi 3 razy i dostaliśmy same 10-tki No ale potem grzecznie poszłam do pokoju, a ta laska z nimi na basen I w ogóle to prowadzący dał mi dwa lata mniej, a kolega z innej grupy chciał mi się oświadczyć
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-12-05 o 09:39 |
|
|
|
#2402 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Smerfiku a co tam się dzieje złego, że musisz lecieć do przychodni? pytam, bo sama ostatnio latam po lekarzach jak nawiedzona babcia na emeryturze ![]() Cytat:
kłótnia jedna z tych porządniejszych. poprostu nie umiem być w związku na odległośćmiłego dnia dziewojki |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfi - nie denerwuj/"obrażaj" się, że nikt nie zapytał jaki to moment w życiu, bo zaledwie jedna osoba między jednym a drugim postem coś napisała i nie zapytała o co chodzi.... co jak co ale dość wczesna godzina i nie wiele z nas jeszcze o tej porze jest na wątku.... smutno bez rodziców.... i muszę dzisiaj umyć podłogi i pościerać kurze ![]() powiem Wam, że przy psie wypada teraz codziennie myć podłogi :/ ale to nic.... jak w końcu będzie mógł wychodzić, to mam nadzieję, że w końcu nauczę go czystości i będzie łatwiej ![]() a póki co pojutrze idziemy na szczepienie teraz na 100% będzie kuj, kuj
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Masakra mnie dzisiaj spotkała w nocy... wieczorem koszmarna migrena mnie złapała, więc po długich bojach koło 21 zasnęłam z okładem na czole... obudziłam się o północy, Tż poszedł spać - a ja nie mogłam zasnąć... i tak mi zeszło do 7 rano, kiedy to wstałam razem z Tż, bo nadal nie chciało mi się spać no masakra po prostu, nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło - próbowałam wszystkiego - herbatka, która zawsze mnie usypia, ciepłe skarpetki, nawet przeczytałam nudny tekst na zajęcia i nawet on mnie nie uśpił! no dramat, ciekawe, ile tak wytrzymam bez snu teraz.... zajęcia chyba sobie odpuszczę, bo wymemłana jestem strasznie
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezi za Frezjuszka, co by dzielnym menszczyznom był i od kuj kuj nie uciekł!
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już mega przesada ze strony organizatorów... |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gleni
![]() Cytat:
jestem wielką psiarą i sama marzę o jakimś szkrabie, a w mopsach i buldożkach francuskich jestem nieodwołalnie zakochana |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi no tak z psiakiem bywa, że trzeba częściej sprzątać
![]() Glen współczuje nieprzespanej nocy i jeśli możesz to daruj sobie zajęciaHawana no to na pewno w psie Frezi się zakochasz
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo...
Pomijając już fakt, że byliśmy straszeni, że zjazd jest obowiązkowy i jeżeli nie przybedziemy to będziemy zwracać koszty noclegu, a to ok. 200-300 zł Hotel też zawiódł, bo po prostu przyjął dzień wcześniej gości z zewnątrz i oni chcieli sobie przedłużyć pobyt, na co hotel się zgodził wiedząc, że my przyjedziemy w sb No i dziewczyny mogły przespać się 50 m dalej, ale niższy standard i zrezygnowały...
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
jest mi niedobrze masakra chyba sie czyms strułam
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi nie denerwuje się absolutnie
![]() Hawanana - tym razem tylko po receptę byłam No dobra to mówię: Wczoraj wydarzyło się dla mnie coś bardzo ważnego
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
PowodzeniaGleniusia, trzymaj się cieplutko niewyspanie jest straszne!Co Ci biedactwo? Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2011-12-05 o 10:26 |
||
|
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co??
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2416 |
|
MBZ♥
|
Naj ubiję za takie wstępy ale dobrze, że wieczór udany i wiesz może on ćwiczy
Carmi u nas był sobieski, plus barek z innymi alko i winkiem, na poprawiny dodatkowo mieliśmy piwo ![]() zaproszenie-te z pierwszego linku mi się bardzo podobają co do depilatora golenie nóg sobie odpuściłam z powodu wrastania, ale paszki dalej nim traktuję Gothko kiedyś w zamierzchłych czasach czytałam bravo, bravogirl, popcorn, dziewczynę i inne szity, potem przeszłam na cosmo ale i z tym skończyłam. teraz na tapecie newseek, polityka, national, ckm albo playboy, angora i gratuluję spadku wagi ![]() Nana hej ![]() Clarisku gdzieś Ty była jak Cię nie było? Smerfetko kupiłaś coś ciekawego? Ilsa może On wini siebie tak podświadomie za te smutki i stąd problem?co Cię jeszcze gryzie? ![]() też mam czasem smutki i TŻ kiedyś kiedyś ragował jak Twój, a teraz przychodzi potuli, przyniesie czeko i każe się wygadać Simply po tak wyczerpującym dniu i spaniu do 12 to należy Ci się odpoczynek Zuz mój czasem uczestniczył w babskim combrze ale po jakiejś godzinie wynosił się do sypialni bo mówił, że na trzeźwo tego nie zniesie-w sensie gadania-a niestety był kierowcąGlen mój TŻ się dał i potem stwierdził że nie żałuje, że poszedł na "babski film" musisz nad Swoim popracować---o widzę, że się wypad z Osz klarujeAniołku powodzenia z przygotowaniami Osz ale komplemencior ![]() ja ostatnio znalazłam list od "uwodziciela" z hiszpańskiego ze studiów-TŻ jak to przeczytał koleś miał bajerę w stylu tych ukradzionych gwiazd umieszczonych w oczach dziewczynyRain ups akurat jak pisałaś o choinie to oglądałam fotki takich szyszkowych i pomyślałam o takiej ![]() Kawka chyba lepiej że to małe przyjęcie będzie nie będziesz się stresować pogodą, wiatrem, i iinymi pierdołami. będziesz po prostu cieszyć się ślubikiem![]() Aleks pierwsze cudne zaproszenia też jestem wiśnioczką bo nie kumam tej dziołchy Gwizd ale super z tymi Miserablasami i mam podobne marzenie, też chcę na KubęSmerfik byłam 2 lata temu na koncercie Bajora Hawwa, Tosia też nie rozumiem, podoba mi się damian ale Monia była lepsza i Nergala teraz myszy zjedzą![]() Motylku masz rację:kierowcy trzeba słuchać ![]() Sanrioo a jak praca? dołączam się życzeń dla Baś Naj andrzejkowe wróżby Prawie zawsze się sprawdzają w Twoim wypadku te z butami się nie sprawdzą![]() Tysia mi pomagają "parówki" ![]() Stef jak dobrze czytać, że jest fajnie ![]() Capri świetnie dobrze, że masz taką ekipęCarmelka fajne prezenty, dla Młodej stawiam na książkę my nie pilismy alko-w sensie wódki, ale tż nie tłumaczylismy się, ani nie "udawaliśmy" się mieliśmy wino i tak je sobie sączylismyPony współczuję choróbska jaki telefon? Gwizd tylko nie konflikt zbrojny Carmelka bardzo ładna suknia Stygmatku i jak po spotkaniu? Majasn a Brat tak przy TŻ wypalił? ![]() ja TZ kupuję książkę i sweter. kubek termiczny dostał już wcześniej, potem na Mikołajki bieliznę termoaktywną. może Cię zaskoczy z tą rocznicą ![]() Kawka mój MŻ też nietańczący i każda rozmowa przed ślubem i weselem była mniej więcej taka jak u Ciebie, ale na weselu wszystko się odmieniło, wybawilismy się, obtańcował ciocie, koleżanki, brał udział w zabawach na nie swoim weselu juz tak łatwo z Nim nie jest.Majasn komplet nr 1 i portfel Nana ja mojemu zawsze daję list do Św Mikołaja żeby Mu przekazał nie zawsze dostaję ściśle wg wytycznych Peach ten lash architectes do upy jest a nie do rzęs. ELena udanego przelatywania ![]() Zuz mam nadzieję, że święta nie będą smutne u nas święta nie są takie same od śmierci babci, alestaramy się Ją wspominać, opowiadać anegdoty i jakoś milej jestSimply cudeńko Frezyjko to udany wieczó w zoologicznych sklepach są takie podkłady dla maluchów i płyny w psikaczu z takim zapaszkiem siuśków żeby nauczyć psiaka siusiania tylko w tym miejscu ![]() Magda gdzieś Ty trafiła ![]() Glen dobrze wiem co to znaczy nieprzespane noce ![]() Kawka to te gęsie pipki? Carmi do włosów 2i 3 |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Opowiadaj, wklejaj fotki!
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetkogratuluję
i bardzo się cieszę, pierwsze oświadczyny odkąd jestem w topiku |
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
smerfi aaaaa opowiadaj i pokazuj pierścien! gratuluje kochana baaaaardzo
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf gratuluję!!! Nareszcie! Opowiadaj!!!
Hawanana piesek Frezi jest malutkim, przesłodkim mopsikiem |
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka gratulacje!
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AAAAAAAAAAAAAAAA nie wierzę!!!!! Super super super!!!! Wreszcie!!! AAAAAAAAAAa jaka wiadomość z rana!!!!!!!! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już zmniejszam zdjęcia i wstawiam
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahahaah, spoko, u mnie teraz leci: "Płynął strumyk przez zielony las [...] cicha woda brzegi rwie"
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

, ale się nie dałam
Wypiłam, ale nic mi nie było i na tym skończyłam.
Bo prowadzący (ten fajniejszy 

Wprawdzie już się przeprosilismy i jest ok, ale zależność występuje
i muszę dzisiaj umyć podłogi i pościerać kurze
no masakra po prostu, nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło - próbowałam wszystkiego - herbatka, która zawsze mnie usypia, ciepłe skarpetki, nawet przeczytałam nudny tekst na zajęcia i nawet on mnie nie uśpił!
no dramat, ciekawe, ile tak wytrzymam bez snu teraz.... zajęcia chyba sobie odpuszczę, bo wymemłana jestem strasznie
za Frezjuszka, co by dzielnym menszczyznom był i od kuj kuj nie uciekł! 

i bardzo się cieszę, pierwsze oświadczyny odkąd jestem w topiku