Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 06:05   #4591
2016070953
Konto usunięte

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

dzień dobry
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 06:15   #4592
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

w tym stylu tylko owalny kupowałam na krakowskiej w cenie do 20zł i był na dwie świeczki, które można było dowolnie przesuwać. sprawdza się super
Ten owalny to trochę za duży na dzbanek z herbatą, ale jak mają taki to może i bywa pojedynczy - napiszesz który to sklep?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 06:59   #4593
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

ja też się witam z samego rana

widzę że ktoś tu zamawia napisy na koszulkach
ja na urodziny mojego tżta wymyśliłam też taką koszulke, znalazłam fajną babkę która ręcznie maluje na koszulkach, efekt wyszedł powalający,
zajrzyjcie tutaj
http://malowanekoszulki.blogspot.com.../samochod.html
to była koszulka dla mnie ale inne prace tez są super !
Stary 2011-12-05, 08:29   #4594
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Pokaż!
Będzie na blogu dzisiaj/jutro

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
no właśnie tak szacuję, że koło 90zł bym musiała dać, ale tyle słyszałam dobrego o Pawle, że nie wiem czy nie zainwestować tego, chociaż kurcze drogo.

nie nie, ja coś ściągnęłam ze strony ich i to do wydruku jest
właśnie też słyszałam, że Paweł jest świetny - on przyjmuje w Bonarce?

Hiper
a robisz coś jeszcze (koloryzacja, maski)? Bo ja chciałabym samo strzyżenie i zastanawiam się ile mogę zapłacić, czy przy mojej długości i tej zniżce w 90zł się zmieszczę czy jak. Echh, kombinuję, ale sama nie wiem, zwłaszcza, że i tak pewnie nie odważę się na żadną rewolucję A już zwłaszcza na takie krótkie włosy, jakie mnie od dawna nawiedzają w myślach Nie wiem czy by mi w ogóle pasowały, czy bym nie wyglądała jak facet
No 90 zł to malo nie jest, fakt. Ale jak Paweł mnie zetnie to nie muszę do fryzjera lecieć przez pół roku, bo włosy cały czas fajnie się układają. Poważnie. Ja ścinać się chodzę co 4-6 miesięcy

Paweł przyjemuje i w Bonarce i na Wielopolu. Musisz zadzwonić i zapytać w jakie dni jest (z tego co pamietam to w Bonarce jest na pewno w czwartki i piątki).

Przy koloryzacji na jeden kolor cena to około 300 zł... Raz zapłaciłam nawet 400 zł z kuracja bla bla.
Krótkie włosy są super i wierz mi, że jesli takie chcesz to Paweł dobierze Ci taką fryzure, że bedziesz zadowolona (brzmię jak tania reklama )

Cytat:
Hiper- mam dla Ciebie te 2 róże a pudru rozświetlającego nie znalazłam więc jak gdzieś zobaczysz to proszę kup mi.
Dziekuję! Bedę dzisiaj przy szafie to Ci kupię puder Jak się możemy umówić na odbiór?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:31   #4595
2016070953
Konto usunięte

tylko wiesz, że nie każdej kobiecie pasują krótkie włosy. Ja w super krótkich wygladałabym o-kro-pnie
Stary 2011-12-05, 08:32   #4596
szyrek
Zadomowienie

Ło matko, weekend bez internetu i nie wiem co się dzieje

gg - http://www.studioats.pl/
Jest szansa złapania Cię jutro z herbatami/przyprawami?? Spotykam się po pracy z koleżanką dla której zamawiałam kilka rzeczy

Edytowane przez szyrek
Czas edycji: 2011-12-05 o 09:10
szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:38   #4597
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Na Starowiślnej jest dobry punkt
A gdzie dokładnie?
Stary 2011-12-05, 08:40   #4598
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Soline,
Już Ci odpisuję, po prostu masakra... Przepraszam

Cytat:
Napisane przez Annabelle Pokaż wiadomość
Na którym?
koło Hali Targowej

Cytat:
Ja to chyba ze 20 lat nie byłam
czas nadrobić!

Cytat:
w czwartek przyszła paczka z herbatami, ba! paczka! wielkie pudło! chyba z tydzień mi zejdzie zanim to popakuję.
gg jest szansa, żeby odebrać moje zamówienie przed weekendem? najlepiej jak najszybciej wyjeżdżam do domu i mam parę z tych rzeczy do zawiezienia, dlatego bardzo mi zależy, zwłaszcza, że to prezenty

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891012]
No 90 zł to malo nie jest, fakt. Ale jak Paweł mnie zetnie to nie muszę do fryzjera lecieć przez pół roku, bo włosy cały czas fajnie się układają. Poważnie. Ja ścinać się chodzę co 4-6 miesięcy

Paweł przyjemuje i w Bonarce i na Wielopolu. Musisz zadzwonić i zapytać w jakie dni jest (z tego co pamietam to w Bonarce jest na pewno w czwartki i piątki).

Przy koloryzacji na jeden kolor cena to około 300 zł... Raz zapłaciłam nawet 400 zł z kuracja bla bla.
Krótkie włosy są super i wierz mi, że jesli takie chcesz to Paweł dobierze Ci taką fryzure, że bedziesz zadowolona (brzmię jak tania reklama )
[/QUOTE]
dziękuję za wskazówki
koloryzacji nie chcę robić na pewno, jedynie co to strzyżenie co do krótkich włosów, to tak jak mówię - raczej się nie porwę, ale wierzę, że on potrafi z każdymi włosami sobie poradzić. 90zł płaciłam też u siebie w mieście u stylistów, więc do przeżycia, zwłaszcza jak mówisz, że fryzura się trzyma pół roku - bo o to mi chodzi. raz a dobrze.
dzięki jeszcze raz!

jadę do BJ, mam zamiar przełamać się i wejść do czytelni

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:43   #4599
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No własnie chce myszoskoczka kupić (klatka na myszke taka sama jak na myszoskoczka).
Niestety, nie ratuje tych z uczelni, ida pod nóż. Miałam sie zapisać w drugim semestrze na nie, jako dodatkowy przedmiot, ale znalazłam coś co mnie bardziej jara.
To nie jest kwestia jednego przedmiotu. Od drugiego roku ciągle będziesz mieć zajęcia, na których zabijane są zwierzęta oraz po których można zwierzę po zakończeniu eksperymentu zabrać do domu. Przygotuj się na to, że będziesz musiała je uśmiercać, kroić, a zdarzyło się też szatkowanie płodów...

Bardzo sympatyczne są zajęcia dodatkowe z biologii rozrodu ssaków z Kapustą, wykonuje się na nich zabiegi, obserwuje płodność, ciążę i sprawdza zachowania godowe różnych gatunków, po tych zajęciach do rozdania są myszy, nornice i myszoskoczki - czarne są śliczne!

Nie polecam kupowania zwierząt w zoologicznym w Galerii Krakowskiej. Kilkakrotnie widziałam tam zdechłe zwierzaki, a po zwróceniu uwagi obsłudze słyszałam, że śpią Nie widziałam jeszcze żółwia śpiącego na karapaksie pod wodą ani chomika, który pozwala sobie na nadgryzanie do krwi przez współtowarzyszy Czytałam na forum króliczym, że parę osób kupiło tam ciężko chore króliki i świnki morskie.
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Złyyyyy... W piątek w pracy w szafeczce w kuchni zostawiłam prywatny kubek z łyżeczką, jak wiele osób i dziś nie ma ani tego, ani tego. Przeleciałam wzrokiem salę i nikt go nie ma, więc rano musiał mi zawalić go ktoś z innej sali
Stary 2011-12-05, 08:45   #4600
Konto usunięte

Cytat:
tylko wiesz, że nie każdej kobiecie pasują krótkie włosy. Ja w super krótkich wygladałabym o-kro-pnie
Totalna bzdura Krótkie włosy pasują każdemy tak samo jak długie tylko muszą być odpowiednio dobrane do kształtu twarzy, do urody.
To jest taka sama sytuacja jak w przypadku makijażu. Każdy kolor pasuje tylko o dopowiednim natężeniu i odcieniu.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:50   #4601
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
A gdzie dokładnie?
Starowiślna 35 http://www.tel-gsm.com
Reaktywowali tam stary telefon kolegi, którego z autoryzowanego serwisu producenta odesłano z kwitkiem.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891184]Totalna bzdura Krótkie włosy pasują każdemu tak samo jak długie tylko muszą być odpowiednio dobrane do kształtu twarzy, do urody.[/QUOTE]
Co nie znaczy, że można każdemu dopasować ładniejszą krótką fryzurę od dłuższej. Na przykład Natalie Imbruglia miała świetnie obcięte włosy w teledysku "Torn", ale potem, jak jej odrosły i sobie pocieniowała, wyglądała o wiele ładniej z tymi swoimi wielkimi oczami.

Ja będę zawsze wyglądać lepiej w dłuższych włosach, mam okrągłą, a w sumie to kwadratową, asymetryczną twarz, puszące się włosy i okulary.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 08:52   #4602
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Starowiślna 35 http://www.tel-gsm.com
Reaktywowali tam stary telefon kolegi, którego z autoryzowanego serwisu producenta odesłano z kwitkiem.
Dziękuję Mnie popsuł się przycisk włączania

Co do długości włosów - ja też czuję się najlepiej w długich, w gimnazjum ścięłam na krótko i to była tragedia.
Stary 2011-12-05, 08:54   #4603
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
dziękuję za wskazówki
koloryzacji nie chcę robić na pewno, jedynie co to strzyżenie co do krótkich włosów, to tak jak mówię - raczej się nie porwę, ale wierzę, że on potrafi z każdymi włosami sobie poradzić. 90zł płaciłam też u siebie w mieście u stylistów, więc do przeżycia, zwłaszcza jak mówisz, że fryzura się trzyma pół roku - bo o to mi chodzi. raz a dobrze.
dzięki jeszcze raz!
Nie ma sprawy, jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pisz

Cytat:
Nie polecam kupowania zwierząt w zoologicznym w Galerii Krakowskiej. Kilkakrotnie widziałam tam zdechłe zwierzaki, a po zwróceniu uwagi obsłudze słyszałam, że śpią Nie widziałam jeszcze żółwia śpiącego na karapaksie pod wodą ani chomika, który pozwala sobie na nadgryzanie do krwi przez współtowarzyszy Czytałam na forum króliczym, że parę osób kupiło tam ciężko chore króliki i świnki morskie.
Rany boskie! Poważnie? Kuźwa na jakieś towarzystwo ochrony trzeba by zadzwonić czy coś. Przecież tak nie można!
Stary 2011-12-05, 09:01   #4604
gg22
Zakorzenienie

jestem nieprzytomna:/

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
gg, czy Ty będziesz widziała się z blair w najbliższym czasie ? Ma moje matochy zamówione to bym się z Toba umówiła na odbiór powyższych i kawki z przyprawą.
jakoś się z nią mogę widzieć. problem polega na tym że to Blair nigdy nie jest dostępna. ja herbaty rozdzielę do końca tygodnia. nie sądzę żeby udało mi się to zrobić w 1 wieczór

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Zamieszczaj i szukaj ogłoszeń też na tablicy AGH. Ja tam znajduję transport. Niestety rzadko się zdarza, bo moja miejscowość nie po drodze do najbardziej popularnych punktów, ale mimo wszystko czasem się coś pokaże po mojej myśli. Też lubię taką formę podróżowania
a widzisz- ten chłopak jeździ do Twojej miejscowości i to niemal co tydzień podeślę Ci może nr do niego, co?

Cytat:
Przeglądam allegro za kapciami i ..

http://allegro.pl/cieple-kapcie-papc...937916567.html

to już jest przegięcie. sama nie wiem czy te kapcie są gorsze czy ta maska co pokazywała SdC

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
moja to www.koszulki-blueberry.pl

Myślę, że jutro powinnam swoją odbierać (najpóźniej we wtorek) to zdam relację z jakości i jak wyszedł nadruk.
dzięki. to czekam na info o jakości i cenie.
mam problem z doborem rozmiaru więc daj też znać czy to co w rzeczywistości zgadza się z podaną rozmiarówką na stronie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ten owalny to trochę za duży na dzbanek z herbatą, ale jak mają taki to może i bywa pojedynczy - napiszesz który to sklep?
no na herbatę troszkę tak, ale byłby uniwersalny bo miałabyś go od razu pod potrawy.
ten sklep jest ze sprzętem domowym (jak dobrze pamiętam ma brązowe szyldy) na ul. krakowskiej idąc od skrzyżowania z Dietla po lewej stronie- między przystankiem stradom a ul. Józefa
dzisiaj to nie zdążę ale mogę podejść, zobaczyć czy są

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
ja też się witam z samego rana

widzę że ktoś tu zamawia napisy na koszulkach
ja na urodziny mojego tżta wymyśliłam też taką koszulke, znalazłam fajną babkę która ręcznie maluje na koszulkach, efekt wyszedł powalający,
zajrzyjcie tutaj
http://malowanekoszulki.blogspot.com.../samochod.html
to była koszulka dla mnie ale inne prace tez są super !
wow! super! podoba mi się. jak z wytrzymałością tego rysunku? długo czekałaś? ile zapłaciłaś?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:03   #4605
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dziękuję Mnie popsuł się przycisk włączania

Co do długości włosów - ja też czuję się najlepiej w długich, w gimnazjum ścięłam na krótko i to była tragedia.
A masz telefon rozsuwany? Jeśli tak (wspominam o tym, bo tak właśnie miałam ostatnio), to wymiana taśmy trwa do kilku dni i nie stanowi problemu. Jeśli nie, to może potrwać nawet i miesiąc i niekoniecznie w salonie podadzą Ci termin odbioru...

Pamiętaj o skopiowaniu kontaktów (i przejrzeniu ich - ja skopiowałam z telefonu do SIM i nie zapisało mi wszystkich, choć było miejsce), notatek, kalendarza (utraciłam wszystkie urodziny, buuuu!), zapisaniu miłosnych smsów od ukochanego na karcie... i pokasowaniu zdjęć i innych plików, do których niekoniecznie powinny mieć dostęp osoby trzecie. Przygotuj się na wykasowanie wszystkich ustawień i pamięci telefonu, choć nie zawsze tak robią (zaznaczałam w zgłoszeniu, że mam najnowsze oprogramowanie i proszę o niezmienianie, a i tak mi wyczyścili wszystko, włącznie z kartą pamięci).

Jako dziecko miałam krótkie włosy, loczki jak baranek, coś jak Pan Plecy OMD
Stary 2011-12-05, 09:06   #4606
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A masz telefon rozsuwany? Jeśli tak (wspominam o tym, bo tak właśnie miałam ostatnio), to wymiana taśmy trwa do kilku dni i nie stanowi problemu. Jeśli nie, to może potrwać nawet i miesiąc i niekoniecznie w salonie podadzą Ci termin odbioru...

Pamiętaj o skopiowaniu kontaktów (i przejrzeniu ich - ja skopiowałam z telefonu do SIM i nie zapisało mi wszystkich, choć było miejsce), notatek, kalendarza (utraciłam wszystkie urodziny, buuuu!), zapisaniu miłosnych smsów od ukochanego na karcie... i pokasowaniu zdjęć i innych plików, do których niekoniecznie powinny mieć dostęp osoby trzecie. Przygotuj się na wykasowanie wszystkich ustawień i pamięci telefonu, choć nie zawsze tak robią (zaznaczałam w zgłoszeniu, że mam najnowsze oprogramowanie i proszę o niezmienianie, a i tak mi wyczyścili wszystko, włącznie z kartą pamięci).

Jako dziecko miałam krótkie włosy, loczki jak baranek, coś jak Pan Plecy OMD
No to mnie pocieszyłaś Mam telefon nierozsuwany (Nokia 5310) i nie jestem w stanie tego wszystkiego zapisać, bo nie mogę go już włączyć
Stary 2011-12-05, 09:08   #4607
Konto usunięte

Cytat:
Co nie znaczy, że można każdemu dopasować ładniejszą krótką fryzurę od dłuższej. Na przykład Natalie Imbruglia miała świetnie obcięte włosy w teledysku "Torn", ale potem, jak jej odrosły i sobie pocieniowała, wyglądała o wiele ładniej z tymi swoimi wielkimi oczami.

Ja będę zawsze wyglądać lepiej w dłuższych włosach, mam okrągłą, a w sumie to kwadratową, asymetryczną twarz, puszące się włosy i okulary.
Oczywiście, że tak! Ale to co Ty piszesz nie wyklucza tego co ja napisałam. Tu akurat to jest już kwestia wygody. Chcesz mieć krótkie włosy - da się
Stary 2011-12-05, 09:11   #4608
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891296]Rany boskie! Poważnie? Kuźwa na jakieś towarzystwo ochrony trzeba by zadzwonić czy coś. Przecież tak nie można! [/QUOTE]
Po wpisach na króliczym można wywnioskować, że kontrole nie wykazują zaniedbań - może w ogóle nie ma kontroli, może w umówionym z właścicielem terminie, a może akurat wtedy jest wszystko ok.
A Cholerka narzekała na ZooNaturę w M1... miałam z nimi styczność i to pikuś w porównaniu ze sklepem w GK
Cytat:
Przeglądam allegro za kapciami i ..
http://allegro.pl/cieple-kapcie-papc...937916567.html
Mojemu kotkowi by się bardzo spodobały, a jeszcze jakby zamontować dzwoneczki...

Będę jutro u Blair, jakby co.
Stary 2011-12-05, 09:14   #4609
szyrek
Zadomowienie

Po wczorajszym malowaniu pierników mam dość oryginalny manicure - czerwona obwódka wokół środkowego paznokcia i niebieska wokół wskazującego. Właśnie zauważyłam
A dziś powtórka - do wylania na siebie został fiolet, żółty i zieleń
Zaklepałam sobie od Gwiazdora nowe wydanie trylogii Pagaczewskiego

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:15   #4610
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

gg22 - więc tak, rysunek jest super wytrzymały, nie spiera się , nie schodzi, jest idealny ^^, kupiłam koszulke w H&M zwykłą białą za 19.90, + dwie wysyłki za 10 zł a za zdobienie płaciłam 30 zł więc za wszystko wyszło mi 70 zł , ale teraz jak bym chciała jakiś wzór lub napis to mam o wiele taniej
Stary 2011-12-05, 09:19   #4611
nicRu
maszyna, nie człowiek

Widzicie, jest jeszcze 3 kwestia, ktoś moze wyglądać ok, ale wcale się w długich/krótkich fryzurkach nie czuć dobrze Mnie moja mam ostrzygłaby na krótko najchętniej, a ja z kolei nie lubię swojego kstałtu głowy
Stary 2011-12-05, 09:21   #4612
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Malla, orientujesz się może ile mniej więcej będzie mnie kosztować ta naprawa?
Stary 2011-12-05, 09:22   #4613
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
No to mnie pocieszyłaś Mam telefon nierozsuwany (Nokia 5310) i nie jestem w stanie tego wszystkiego zapisać, bo nie mogę go już włączyć
No to lipa Zapytaj, czy w standardzie przywracają ustawienia fabryczne i czy mogą na Twoje życzenie tego nie zrobić (u mnie zrobili mimo mojego braku zgody, choć problem był techniczny i łatwy do zdiagnozowania - po prostu mieli takie procedury w serwisie producenta). Wrzuć w google hasło typu "nokia 5310 nie włącza się" i poczytaj, co się mogło stać, ile ludzie czekali na naprawę i ile kosztowała wymiana tej części.

Dobry serwis mogę polecić... w Rzeszowie
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891489]Oczywiście, że tak! Ale to co Ty piszesz nie wyklucza tego co ja napisałam. Tu akurat to jest już kwestia wygody. Chcesz mieć krótkie włosy - da się [/QUOTE]
Gdybym nie musiała rano przez pół godziny miziać kotka, to bym się chętnie znowu obcięła na boba u dobrego fryzjera i spędzała poranki z prostownicą Zły fryzjer potrafi zniechęcić do zmian na całe życie...
Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Po wczorajszym malowaniu pierników mam dość oryginalny manicure - czerwona obwódka wokół środkowego paznokcia i niebieska wokół wskazującego. Właśnie zauważyłam
A dziś powtórka - do wylania na siebie został fiolet, żółty i zieleń
To znaczy, że możesz pomalować paznokcie antyzimowo, każdy na inny kolor, super!

Ktoś chętny na nową kolekcję Barbry?

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-12-05 o 09:23
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:31   #4614
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to lipa Zapytaj, czy w standardzie przywracają ustawienia fabryczne i czy mogą na Twoje życzenie tego nie zrobić (u mnie zrobili mimo mojego braku zgody, choć problem był techniczny i łatwy do zdiagnozowania - po prostu mieli takie procedury w serwisie producenta). Wrzuć w google hasło typu "nokia 5310 nie włącza się" i poczytaj, co się mogło stać, ile ludzie czekali na naprawę i ile kosztowała wymiana tej części.

Dobry serwis mogę polecić... w Rzeszowie
Ehh... Czemu nieszczęścia zawsze chodzą stadami? A do Rzeszowa w najbliższym czasie się nie wybieram

Cytat:

Ja tak, mój portfel nie
Stary 2011-12-05, 09:33   #4615
Konto usunięte

Cytat:
Po wpisach na króliczym można wywnioskować, że kontrole nie wykazują zaniedbań - może w ogóle nie ma kontroli, może w umówionym z właścicielem terminie, a może akurat wtedy jest wszystko ok.
A Cholerka narzekała na ZooNaturę w M1... miałam z nimi styczność i to pikuś w porównaniu ze sklepem w GK
Skandal... Biedne zwierzaki... ;(
Stary 2011-12-05, 09:34   #4616
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Będę jutro u Blair, jakby co.
To weź, Mall.. Może z Tobą uda mi się szybciej umówić niż z blair, albo w międzyczasie zobaczysz się z kimś jeszcze
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-12-05 o 09:40
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:35   #4617
2016070953
Konto usunięte

hiper, tylko że ja mam włosy tak cienkie i mam ich tak mało że w całkiem krótkiej fryzurze wyglądałabym jak 7 nieszczęść :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 09:40   #4618
Konto usunięte

Cytat:
N
Gdybym nie musiała rano przez pół godziny miziać kotka, to bym się chętnie znowu obcięła na boba u dobrego fryzjera i spędzała poranki z prostownicą Zły fryzjer potrafi zniechęcić do zmian na całe życie...
Jezu, ja mam z kotami to samo. Jak tylko zobacza, że się budzę to słyszę tylko "grrrrrrau" i lecą do mnie na łożko na mizianie...

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
hiper, tylko że ja mam włosy tak cienkie i mam ich tak mało że w całkiem krótkiej fryzurze wyglądałabym jak 7 nieszczęść :P
Kolejna bzdura
Ja również mam bardzo cienkie włosy i w dodatku bardzo sypkie.
Uważam, że w krótkich wyglądałabyś lepiej niż wygladasz teraz. Przepraszam, że to powiem, ale Twoja fryzura za każdym razem jak Cię widze to jest tragiczna. Nie mówię to ze zlośliwości, więc nie odbieraj tego w taki sposób prosze. Przydałaby Ci się wizyta u dobrego fryzjera...
Stary 2011-12-05, 09:40   #4619
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891012]
Dziekuję! Bedę dzisiaj przy szafie to Ci kupię puder Jak się możemy umówić na odbiór?[/QUOTE]

nie ma sprawy.
Hiper nie wiem kiedy:/ może poczekam aż kupisz mi puder i przyjdzie alledrogieria? zamówisz w ogóle przed świętami? chcę domówić jeszcze błyszczyk

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
gg - http://www.studioats.pl/
Jest szansa złapania Cię jutro z herbatami/przyprawami?? Spotykam się po pracy z koleżanką dla której zamawiałam kilka rzeczy
dzięki, przejrzę.
nie dam rady na jutro przepraszam. paczka jest ogromna. jest tego 100sztuk więc pochłonie mi to bardzo dużo czasu.

Cytat:
To nie jest kwestia jednego przedmiotu. Od drugiego roku ciągle będziesz mieć zajęcia, na których zabijane są zwierzęta oraz po których można zwierzę po zakończeniu eksperymentu zabrać do domu. Przygotuj się na to, że będziesz musiała je uśmiercać, kroić, a zdarzyło się też szatkowanie płodów...
co za koszmar. ja bym nie mogła uczestniczyć w takich zajęciach:/

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
gg22 - więc tak, rysunek jest super wytrzymały, nie spiera się , nie schodzi, jest idealny ^^, kupiłam koszulke w H&M zwykłą białą za 19.90, + dwie wysyłki za 10 zł a za zdobienie płaciłam 30 zł więc za wszystko wyszło mi 70 zł , ale teraz jak bym chciała jakiś wzór lub napis to mam o wiele taniej
uhmm. dzięki. trochę drogo chociaż jak na malowane ręcznie to cena nie jest wygórowana.

nie wiem dlaczego, ale nie mam ani chęci ani siły ani ochoty na latanie i angażowanie się w prezenty. nie wiem czemu bo zawsze to lubiłam teraz nie chce mi się nawet wymyślać i klikać odpowiednią aukcję na all nie mówiąc żeby wykazać więcej inicjatywy

Cytat:

Soline i pozostałe dziewczyny z zamówienia 1000smaków:

nie jestem w stanie powiedzieć kiedy mi się uda rozpakować tą paczkę.
Postaram się to zrobić jak najszybciej. Niestety mam ograniczone możliwości czasowe, a paczka jest mega ogromna. Na jutro na pewno się nie wyrobię (spędzam popołudnie u notariusza i doradcy). Dajcie mi 3-4 dni, proszę
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2011-12-05 o 09:42
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:43   #4620
Konto usunięte

Cytat:
nie ma sprawy.
Hiper nie wiem kiedy:/ może poczekam aż kupisz mi puder i przyjdzie alledrogieria? zamówisz w ogóle przed świętami? chcę domówić jeszcze błyszczyk
Dobra. Alledrogeria chcę koniecznie przed świetami, bo to ma być na prezenty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości