Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 20:23   #3181
jlys
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

no i do wiejskiego stolu moja mama powiedziala , ze jakiś bimber czy śliwowice się skołuje i goście wszyscy happy

a dowiedzielismy sie, że tam paru tzta znajomyc pracuje częśto na weselach ciekawe czy u nas będą na weselu kelnerowac
no i dziś tak wstepnie zaprosilam moja kolezanke z LO-jako jedyna ze znajomych na nasz ślub + wesele (paru znajomyc zapraszamy do Kościola)-byla tak ucieszona, naprawde, strasznie milo mi sie zrobilo, ze ktos tak ucieszyl sie z zaproszenia na mój ślub

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-04 o 20:24
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:26   #3182
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
no i do wiejskiego stolu moja mama powiedziala , ze jakiś bimber czy śliwowice się skołuje i goście wszyscy happy
i wszyscy pod stołami żartuje

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:37   #3183
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
aaa i obiecana fota taki miałam tort
Mniam , a pokażesz zegarek?
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
moj prezent gwiazdkowy:P troche szybko ale co tam piękny nieprawdaż?
na zdjeciu nie widac ale to srebro
Cudeńko delikatne, ale nie niewidoczne

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Hej wszystkim

Tak więc mamy salę! data to 20.10.2012 teraz pozostaje do załatwienia cała reszta...
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
netali się pokazuje, to Gala nam zniknęła
One tak mają
Cytat:
Napisane przez Jagodka1985 Pokaż wiadomość
czesc DZiewczyny!
A ja ostatnio nie mam ochoty na poruszanie tematu ewentualnego slubu z moim TZ
Troche teraz nam sie nie uklada
Oj, może to efekt jesieni?

Dziewczyny, wiem, macie racje odnośnie tego ślubu. Tyle ze ja powiedziałam że do końca listopada chcę jakiejś deklaracji już dawno (w sierpniu), na początku to miało być wspólne mieszkanie, po śmierci teściowej złagodziłam wersję to na "jakieś konkrety" - a co to za konkrety to już on miał się zastanowić na ile go stać w tym momencie - jak Was o tym informowałam to byłyście "ZA" i popierałyście mnie, a teraz nagle naskakujecie... Nie powiedziałam mu przecież że tym konkretem musi być ustalenie daty, jedynie poddałam taki pomysł. Zwłaszcza ze już mieliśmy datę ustaloną na 14 kwietnia, tylko że poroniłam więc powiedział że ślubu teraz nie będzie. Żadna z Was nie poroniła i mam nadzieję że nigdy się to nie zdarzy, ale też nie możecie wiedzieć jak po takim wydarzeniu potrzebuje się poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji Już nigdy nie chciałabym przechodzić tego w samotności, wiedząc że TŻ jest daleko On przeżył tragedię i starałam się go do tej pory wspierać, ale ja też przeżyłam koszmar i chociaż na codzień staram się tego nie okazywać, to jest mi ciężko. W dodatku to "odwołanie ślubu" podziałało na mnie tak jakby TŻ nie chciał mnie za żonę bo nie potrafiłam ciąży donosić Ehhh... nie chcę już o tym gadać.

TŻ dzis przyjechał i poszliśmy do mnie pogadać, powiedział że sobie to wszystko wczoraj przemyślał i ustaliliśmy datę na 20.10.2012r. (tak jak Kamea). Ze względu na to że nie robimy wesela=nie musimy rezerwować sali, orkiestry itp. to jest to taki "luźny" termin - możliwe przesunięcia o tydzień do przodu lub do tyłu, ale podejrzewam że już tak zostanie.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
hej ! mamy nowa sale na osobie jest doslownie 6 zl wiecej, tylko , że napoje zimne we wlasnym zakresie no i szampan, wóda to logiczne - i chyba wódkę będziemy niedlugo kupowac...ale i tak nie bedzie jakoś strasznie drogo sala na żywo jest piękniejsza niż na fotkach
O pardon, nie zacytowało mi w poprzedniej wiadomości i zapomniałam się odnieść
No więc gratulacje nowej sali, no i faktycznie nie tak drastycznie z tymi kosztami

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:56   #3184
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wiem, macie racje odnośnie tego ślubu. Tyle ze ja powiedziałam że do końca listopada chcę jakiejś deklaracji już dawno (w sierpniu), na początku to miało być wspólne mieszkanie, po śmierci teściowej złagodziłam wersję to na "jakieś konkrety" - a co to za konkrety to już on miał się zastanowić na ile go stać w tym momencie - jak Was o tym informowałam to byłyście "ZA" i popierałyście mnie, a teraz nagle naskakujecie... Nie powiedziałam mu przecież że tym konkretem musi być ustalenie daty, jedynie poddałam taki pomysł. Zwłaszcza ze już mieliśmy datę ustaloną na 14 kwietnia, tylko że poroniłam więc powiedział że ślubu teraz nie będzie. Żadna z Was nie poroniła i mam nadzieję że nigdy się to nie zdarzy, ale też nie możecie wiedzieć jak po takim wydarzeniu potrzebuje się poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji Już nigdy nie chciałabym przechodzić tego w samotności, wiedząc że TŻ jest daleko On przeżył tragedię i starałam się go do tej pory wspierać, ale ja też przeżyłam koszmar i chociaż na codzień staram się tego nie okazywać, to jest mi ciężko. W dodatku to "odwołanie ślubu" podziałało na mnie tak jakby TŻ nie chciał mnie za żonę bo nie potrafiłam ciąży donosić Ehhh... nie chcę już o tym gadać.
Czyli nadal nie wyjaśniliście sobie wszystkiego? Że Ci się przykro zrobiło gdy ten ślub odwołał i etc.? I to się tak ciągnie od tego poronienia?

1.08.2015

Stary 2011-12-04, 21:05   #3185
kasia_kuku
Zakorzenienie

Wybaczcie dziewczyny, nie wiem jakim cudem napisałam wiadomość w Waszym wątku

( Podglądam Was czasem, bo lubię pooglądać pierścionki i posłuchać o zaręczynach, Wszystkiego dobrego dla każdej z Was)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-12-04 o 21:08
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:19   #3186
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Czyli nadal nie wyjaśniliście sobie wszystkiego? Że Ci się przykro zrobiło gdy ten ślub odwołał i etc.? I to się tak ciągnie od tego poronienia?
Właśnie dziś sobie to wszystko wyjaśniliśmy. On powiedział, że chce tego ślubu tylko że po żałobie i sam wyszedł z inicjatywą ustalenia dziś daty, i powiedział że on też już by nie chciał przeżywać osobno tak ciężkich chwil jak ostatnio mieliśmy

Stary 2011-12-04, 22:31   #3187
bluesky89
Zakorzenienie

Dobry wieczór!
Jlys, super, że udało się z tą salą!! My też się zastanawiamy nad wiejskim stołem, ale u nas to cena ok 1500 zł niestety...
Marlena, 3mam żebyście sobie wszystko wyjaśnili i żebyście już za niedługo doszli do porozumienia i nie miej do niego pretensji..
Kamea, gratuluje daty, sali i w ogóle decyzji!!!
Sylvi, bardzo ładny prezencik!
Miłego wieczorku Wam życzę!
Stary 2011-12-04, 22:31   #3188
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dziś sobie to wszystko wyjaśniliśmy. On powiedział, że chce tego ślubu tylko że po żałobie i sam wyszedł z inicjatywą ustalenia dziś daty, i powiedział że on też już by nie chciał przeżywać osobno tak ciężkich chwil jak ostatnio mieliśmy
A to bardzo dobrze że atmosfera już oczyszczona

1.08.2015

Stary 2011-12-04, 23:34   #3189
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
(...) No i moj tata ma dzis imieniny ,a jutro 60 lat konczy ,ale oczywiscie niczego nie organizuje ,bo i tak nikt by nie przyjechal .Ja tez mu nic nie kupilam ,bo zawsze jak mu cos kupie slysze ,ze nie mam na co kasy wydawac i to nie jest zartem mowione ,wiec jego strata nie to nie.Nie rozumiem czlowieka.
mój Tata miesiąc temu kończył 50 lat, nie mielismy za bardzo pomysłu żeby zrobić mu jakąś niespodziankę (wiedział o locie balonem), więc zrobilismy super przeróbkę super mana z jego głową, wyszło kestra, i był BAAARDZO zadowolony prezent tani, 3zł wydruk+8zł ramka
Cytat:
kawowy
aaa na pewno był pyszny, uwielbiam ten smak! (w cerfie sprzedają takie za 15zł i są przecudownie smaczne choć niewielkie)
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
moj prezent gwiazdkowy:P troche szybko ale co tam piękny nieprawdaż?
na zdjeciu nie widac ale to srebro
mi się podoba (:
ja od mojego TŻ dostane na Mikołajki fajny zestaw kolczyków, sama wybrałam (takie sztuczne, w komplecie 3pary)

kamea 20.10.2012 AAA!!! cudownie! ale z drugiej strony... łeee jak mogłaś mi to zrobić to jest moja wyśniona, wymarzona, najpiękniejsza data AAA!!! nieee, Marlena, Ty też chcecie mnie dobić
oczywiście gratuluję Wam, ale nie ukrywam, że troszkę zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
fajna, podobają mi się krzesła w końcu porządne, ozdobne krzesła a nie wszędzie paskudne pokrowce, za które często trzeba dopłacać
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
co koled, to mam wrazenie, ze wszystkie takie smutne sa... ale cicha noc uwielbiam;d
PIONA! (reakcja moich rodziców: o nieee!, lubisz ta kolędę?! przecież to NIEMIECKA kolęda! pff)

jlys gratuluję nowej sali! też chcę stół wiejski uwielbiam swojską kiełbachę, szynkę, kaszankę i smalec

kasia_kuku dziękujemy (: Tobie również wszystkiego najlepszego!

w sobotę z rana sprzątałam i myłam okna... oczywiście jak umyłam to zaraz zaczęło padać a przez ostatnie 3mies. ani kropli po południu grupą poszliśmy na Rajd Barbórka na wiadukcie Karowej, i przy okazji na zapalenie choinki na Pl.Zamkowym (ale paskudna ta choinka ) na koniec wylądowaliśmy w barze a potem w kawalerce kolegi zaszliśmy o 4 do domu
w niedziele rano wróciłam do siebie, a na 14 przyjechał TŻ na obiad (przez środowe imieniny Taty), o 20 pojechał a my częściowo zamontowaliśmy nową kabinę na dole
tyle mojego weekendowego życiorysu

na koniec przemyślenia natury egzystencjonalnej... stwierdziłam że poszukam sobie byle jakiej roboty na weekendy, bo już mnie ch*j strzela od siedzenia w domu... może sklep z ciuchami albo KFC czy supermarket... serio, cokolwiek... nawet jak będzie ciężko to 2dni w tyg. przeżyję a grosz jakiś będzie zobaczymy czy uda mi się znaleźć coś takiego jak uda się to super, wyrejestruję się z UP, bo to g*wno daje mija prawie rok i nic, roboty stamtąd nie dostanę, a ubezpieczenie mogę mieć z umowy zlecenie kosztem niższej pensji... w ciągu tygodnia będę szukać stałej pracy i chodzić na rozmowy kwal. trudno, raz się żyje! wstyd żeby 25letnia baba siedziała na garnuszku rodziców
obym była trwała w postanowieniu
dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 00:06   #3190
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
mój Tata miesiąc temu kończył 50 lat, nie mielismy za bardzo pomysłu żeby zrobić mu jakąś niespodziankę (wiedział o locie balonem), więc zrobilismy super przeróbkę super mana z jego głową, wyszło kestra, i był BAAARDZO zadowolony prezent tani, 3zł wydruk+8zł ramka

aaa na pewno był pyszny, uwielbiam ten smak! (w cerfie sprzedają takie za 15zł i są przecudownie smaczne choć niewielkie)

mi się podoba (:
ja od mojego TŻ dostane na Mikołajki fajny zestaw kolczyków, sama wybrałam (takie sztuczne, w komplecie 3pary)

kamea 20.10.2012 AAA!!! cudownie! ale z drugiej strony... łeee jak mogłaś mi to zrobić to jest moja wyśniona, wymarzona, najpiękniejsza data AAA!!! nieee, Marlena, Ty też chcecie mnie dobić
oczywiście gratuluję Wam, ale nie ukrywam, że troszkę zazdroszczę

fajna, podobają mi się krzesła w końcu porządne, ozdobne krzesła a nie wszędzie paskudne pokrowce, za które często trzeba dopłacać

PIONA! (reakcja moich rodziców: o nieee!, lubisz ta kolędę?! przecież to NIEMIECKA kolęda! pff)

jlys gratuluję nowej sali! też chcę stół wiejski uwielbiam swojską kiełbachę, szynkę, kaszankę i smalec

kasia_kuku dziękujemy (: Tobie również wszystkiego najlepszego!

w sobotę z rana sprzątałam i myłam okna... oczywiście jak umyłam to zaraz zaczęło padać a przez ostatnie 3mies. ani kropli po południu grupą poszliśmy na Rajd Barbórka na wiadukcie Karowej, i przy okazji na zapalenie choinki na Pl.Zamkowym (ale paskudna ta choinka ) na koniec wylądowaliśmy w barze a potem w kawalerce kolegi zaszliśmy o 4 do domu
w niedziele rano wróciłam do siebie, a na 14 przyjechał TŻ na obiad (przez środowe imieniny Taty), o 20 pojechał a my częściowo zamontowaliśmy nową kabinę na dole
tyle mojego weekendowego życiorysu

na koniec przemyślenia natury egzystencjonalnej... stwierdziłam że poszukam sobie byle jakiej roboty na weekendy, bo już mnie ch*j strzela od siedzenia w domu... może sklep z ciuchami albo KFC czy supermarket... serio, cokolwiek... nawet jak będzie ciężko to 2dni w tyg. przeżyję a grosz jakiś będzie zobaczymy czy uda mi się znaleźć coś takiego jak uda się to super, wyrejestruję się z UP, bo to g*wno daje mija prawie rok i nic, roboty stamtąd nie dostanę, a ubezpieczenie mogę mieć z umowy zlecenie kosztem niższej pensji... w ciągu tygodnia będę szukać stałej pracy i chodzić na rozmowy kwal. trudno, raz się żyje! wstyd żeby 25letnia baba siedziała na garnuszku rodziców
dobranoc
Powiem Ci że ja cały czas szukam czegokolwiek (niestety praca fizyczna odpada) i dosłownie nic nie ma a nie, sorry było jedno ogłoszenie na stronie UPu : pracownik biurowy czy coś takiego z orzeczeniem o niepełnosprawności, ale.... ponad 30km ode mnie więc dojazd pozarł by wypłatę a tak to nic kompletnie, albo sprzątaczka, albo mechanik, albo spawacz, albo budowlaniec

Stary 2011-12-05, 00:14   #3191
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci że ja cały czas szukam czegokolwiek (niestety praca fizyczna odpada) i dosłownie nic nie ma a nie, sorry było jedno ogłoszenie na stronie UPu : pracownik biurowy czy coś takiego z orzeczeniem o niepełnosprawności, ale.... ponad 30km ode mnie więc dojazd pozarł by wypłatę a tak to nic kompletnie, albo sprzątaczka, albo mechanik, albo spawacz, albo budowlaniec
ja przejrzałam kilkadziesiąt ofert i to prawda, jest lipa... ale taką pracę prędzej znajdę niż stałą (tzn. tak myślę...)
aktualnie w 3/4 ofert pracy dorywczej wymagają statusu studenta... to drastycznie zawęża pulę, ale liczę że coś będzie... teraz przed świętami potrzebują dużo osób do supermarketów, ale to typowo dorywcze prace (tylko do świąt) lub krótkie inwentaryzacje, a to mnie nie interesuje... zobaczymy muszę działać, bo mam wrażenie że po nowym roku będzie jeszcze większa posucha

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 07:53   #3192
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli tak to fajnie

Cytat:
dobranoc
I bardzo slusznie

A ja niedlugo uciekam na wosk

http://www.pudelek.pl/artykul/36769/...zareczyla_sie/

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:19   #3193
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry mam mega zamułę dzisiaj i nie mogę sie dobudzić jako, że postanowiłam pić mniej kawy, to się męczę bez niej
Stary 2011-12-05, 08:46   #3194
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dzień dobry! ależ mi się cudnie wstało. J. od rana poleciał do mojej mamy szafkę skręcać, a ja do pracy na cały, boży dzień, pf. Do tego leje

Ruda, to Ty nie szukałaś dorywczej pracy wcześniej? Nie wiem, mierzi mnie jak ktoś mówi, że inwentaryzacje etc to pierdółki i na nic się nie zdadzą - a gdyby policzyć 4 inwentaryzacje w miesiącu to by wyszło ok 240 zł. 240 zł to wyżywienie dla 2 osób na 2 tyg i jeszcze na kino starczy. Prawdziwą wartość pieniądza się poznaje dopiero chyba, jak się człowiek wyprowadzi tak czy siak powodzenia w szukaniu! Mój J. tez zawzięcie szuka czegokolwiek i od 3 miechów z hakiem nic, więc może nie być tak łatwo - przez to właśnie, że chcą studentów ja to bym w domu nie wysiedziała 7 dni w tyg po 24h

Kamea, brawa za niepicie kawy. Wytrwaj jak najdłużej w tym postanowieniu

Jola Rutowicz? To ona jeszcze zyje?

Uf, lecę się szykować miłego dnia!
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:06   #3195
natasia20
Zakorzenienie

dzień dobry
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:53   #3196
jlys
Zakorzenienie

moniq ja tez bylam za zamkowym w sobote tylko, ze my przed 18 poszlismy już .bo nie chcialo nam się czekac a wtedy trebunie tutki grali i nas to niezbyt interesowalo, wiec zrobilismy sparek nowym światem i do domu no i b.mądra decyzja na weekndy myśle na pewno coś znajdzisz
blue no wlasnie 1500zl u Ciebie i ja tez bylam przekonana, ze u nas tyle bedzi kosztować, a tu jednak nie
Stary 2011-12-05, 09:59   #3197
Clood
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki

Ale miałam weekend, w sobotę od bladego świtu wynosiliśmy gruz z łazienki z moim M. a że mieszkam w bloku, to tych rundek było full, ale fajnie, bo łazienka jest już w trakcie remontu

W niedzielę za to od 8 byłam na zjeździe, w między czasie wyskoczyłam do galerii handlowej na "Listy do M." - film jakoś bardzo mnie nie zachwycił jak angielski odpowiednik "To właśnie miłość", jednak polały się łzy kilka razy , kupiłam fajną piżamkę dla mojego M. w Reserved na gwiazdkę - w tym roku nie szalejemy z prezentami.

A tak w ogóle to znów siedzę w pracy 12h, ludzi nie ma, masakra.

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:25   #3198
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
ja przejrzałam kilkadziesiąt ofert i to prawda, jest lipa... ale taką pracę prędzej znajdę niż stałą (tzn. tak myślę...)
aktualnie w 3/4 ofert pracy dorywczej wymagają statusu studenta... to drastycznie zawęża pulę, ale liczę że coś będzie... teraz przed świętami potrzebują dużo osób do supermarketów, ale to typowo dorywcze prace (tylko do świąt) lub krótkie inwentaryzacje, a to mnie nie interesuje... zobaczymy muszę działać, bo mam wrażenie że po nowym roku będzie jeszcze większa posucha
Też bym tak chciała, ale moje zapupie nie oferuje takich dorywczych prac
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Jesli tak to fajnie

I bardzo slusznie

A ja niedlugo uciekam na wosk

http://www.pudelek.pl/artykul/36769/...zareczyla_sie/
Dzięki
A co do Joli Rutowicz to ja ciekawa jestem jaka ona jest prywatnie - czy tak samo rżnie idiotkę, czy jest normalna, a ta idiotka to tylko poza dla mediów

A ja "już" wstałam o 10 a jak mnie wszystko (mięśnie, żebra) boli to szok

Stary 2011-12-05, 10:46   #3199
jlys
Zakorzenienie

marlena niby ona tylko grala idiotke..ale nie wydaje mi się
a w ogole Jola rutowicz jezdzi robic tipsy niedaleko mojego mieszkanka tu gdzie z tż mieszkam ciocia mojej koleżanki jej tipsy robi i nawet przed salonem jest reklama coś w stylu : polecam Jola Rutowicz
Stary 2011-12-05, 10:48   #3200
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
marlena niby ona tylko grala idiotke..ale nie wydaje mi się
a w ogole Jola rutowicz jezdzi robic tipsy niedaleko mojego mieszkanka tu gdzie z tż mieszkam ciocia mojej koleżanki jej tipsy robi i nawet przed salonem jest reklama coś w stylu : polecam Jola Rutowicz
To się nazywa prestiż

Stary 2011-12-05, 10:52   #3201
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej

no ja tez sobie dzis pozwolilam i pospalam do 10.20;D a spalo mi sie tak dobrze, bo mialam fajny sen snilo mi sie, ze testy ciazowe robilam i wszystkie pozytywne az mi sie zachcialo;D

prestiz jak prestiz, ale laski ktore robia tipsiory typu "jola rutowicz" pewnie sa tez jej pokroju wiec dla nich to zaszczyt robic tipsy tam gdzie Jola;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:56   #3202
jlys
Zakorzenienie

no na pewno
gadalam z mama i powidziala mi, że jada na wakacje do ....egiptu.... ale w sumie to tanioszka chyba bo od polowy sierpnia 2 tyg all inclusive 7 tysi za 2osoby plus dziecko- zatkalo mnie normalnie, ale mama taka szczesliwa jakby milion w totka wygrala , pyta czy chcemy z nimi jechac , ale ja i samolot...no way ja jak dobrze pojdzie to autokarem do Bulgarii w podroz poslubna , chcemy Hiszpanie ale za drogo wyjdzie:. i za daleko..:/
Stary 2011-12-05, 11:07   #3203
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
To się nazywa prestiż
hahahaah
Stary 2011-12-05, 11:11   #3204
santom
Zakorzenienie

wow, Egipt mi sie zawsze egipt marzyl tylko z egiptem trzeba uwazac, zeby na pore monsunowa nie trafic wiem, ze dobrze do egiptu zima jezdzic cena calkiem fajna jak na 3 osoby all inclusive ja chce do CIEPELKAAAA;d

a mi sie marzy grecja: kreta, santorini i bedziemy do tego dazycmoze sie uda cos znalezc taniego i sensownego

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-05, 11:14   #3205
jlys
Zakorzenienie

nam najbardziej ta Hiszpania okolie Barcelony...no nie wiem jak to będzie , po 1 jak bedzie z praca..moja..z wolnym itd...
Stary 2011-12-05, 11:15   #3206
natasia20
Zakorzenienie

Egipt fajna sprawa
napisać wam coś?
Stary 2011-12-05, 11:17   #3207
santom
Zakorzenienie

PISAJ NATASIA;D jeszcze sie pytasz;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-05, 11:19   #3208
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
PISAJ NATASIA;D jeszcze sie pytasz;D
TŻ wczoraj rozpoczął rozmowę o Naszej przyszłości że w przyszłym roku chciałby abyśmy razem wyjechali na stałe na studia do Bydgoszczy lub Gdańska znaleźli tam pracę i zamieszkali razem tak bardzo bym chciałaale cichoo żeby nie zapeszyć
Stary 2011-12-05, 11:33   #3209
Malinowa08
Raczkowanie

http://palacykslubow.pl/o_nas hej dziewczyny co myślicie o tym miejscu na ślub ??
Stary 2011-12-05, 11:35   #3210
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
no na pewno
gadalam z mama i powidziala mi, że jada na wakacje do ....egiptu.... ale w sumie to tanioszka chyba bo od polowy sierpnia 2 tyg all inclusive 7 tysi za 2osoby plus dziecko- zatkalo mnie normalnie, ale mama taka szczesliwa jakby milion w totka wygrala , pyta czy chcemy z nimi jechac , ale ja i samolot...no way ja jak dobrze pojdzie to autokarem do Bulgarii w podroz poslubna , chcemy Hiszpanie ale za drogo wyjdzie:. i za daleko..:/
Drogo hehe, moi rodzice potrafią znaleźć oferty wylotu do Egiptu za maksimum 5 tysięcy za 2 osoby na 14 dni Ale oni kupują wycieczkę powiedzmy w piątek, a we wtorek wylatują, więc ekstramalnie

Kurcze, tak mówicie o tych wiejskich stołach... Tyle razy to widziałam na jakichś weselach, ale jakoś nigdy mnie to nie zachęcało... Mam też wrażenie, że nikt do nich w ogóle nie podchodził. Więc dla mnie to będzie wyrzucanie pieniędzy. Na pewno nie będzie wiejskiego stołu.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
TŻ wczoraj rozpoczął rozmowę o Naszej przyszłości że w przyszłym roku chciałby abyśmy razem wyjechali na stałe na studia do Bydgoszczy lub Gdańska znaleźli tam pracę i zamieszkali razem tak bardzo bym chciałaale cichoo żeby nie zapeszyć
Natasia, ale na magisterki, tak? A czemu akurat do Bydgoszczy albo do Gdańsk? Ale to bardzo fajnie, że coś mówi w tym temacie

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości