|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
![]() ![]() Źle wyglądam w długich ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orijen zależy jaki, mieliśmy tego żółtym opakowaniu i był wcinany. Nie wiedziałam, że z RC wysyłają próbki, no no// Muszę zajrzeć. Mela namiętnie kradła korki do wanny. Oduczyła się na tym mieszkaniu, bo ten jest ' przymocowany '
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | ||
Zakorzenienie
|
ja z okolic MS i UP
![]() Cytat:
![]() miała być w piątek ale będzie w poniedziałek za godzinę mam spotkanie z opiekunem pracy który w mailu napisał mi "że ma szere guwag które chce omówić osobiście" Cytat:
spałam pd 21 do 9 więc 12h póxniej obudził mnie kurier który przyniosł moje zamówienie z kontrii z DDD i mój nowy telefon i umowę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Nie depcze krokusów
|
Melka - żółty właśnie zamówiłam, bo niebieski śmierdzi rybą i boję się, że nie tknie.
Hula - jaki telefon? ![]() Mi jeszcze DDD nie doszło ![]() Cytat:
Cytat:
Absolutnie nie blond platynowy.
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi kolezanka mówiła, że zapisała się na hodowle tkanek, to mnie mega interesuje, ale nie moge odszukać na tym cholernym usosie, ale mam jeszcze 70 dni do rekrutacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wrzucicie fryzjerów do polecanych?
![]() Znowu mnie korci żeby obciąć trochę więcej niż końcówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | ||||
Zakorzenienie
|
czemu wy tyle piszecie?
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891978]Dobra. Alledrogeria chcę koniecznie przed świetami, bo to ma być na prezenty ![]() też bym koniecznie chciała przed świętami i to tak żebym mogła odebrać przed 22.12 Cytat:
![]() a jakie ćwiczenia robisz? ja muszę teraz bardzo dużo ćwiczyć mój kręgosłup żebym mogła jakoś funkcjonować. muszę właśnie na necie poszukać odpowiednich ćwiczeń i stworzyć sobie jakiś zestaw, bo na razie rano trochę się rozciągam, a wieczorem staram się go mocniej podreperować choć brakuje mi sił:/ ciszę się że nic mi nie wyszło w zdjęciu rentgenowskim ale z drugiej strony nie wiem skąd mi się to wzięło? może z przeciążenia po tej przeprowadzce? Cytat:
![]() Cytat:
![]() już rozbierałam paczkę z 1000smaków ale było tego mniej. teraz jest na prawdę ogromna! 2. to jest straszne co piszesz. od samego czytania robi mi się niedobrze. mam za słabe nerwy i żołądek na coś takiego 3. zapewne wszystko jest z tym związane. ostatnio mój świat kręci się wokół tego- nie mam czasu na nic, nie śpię, nie jem bo cały czas o tym myślę, coś załatwiam, dowiaduję się. cieszę się jak cholera, że podjęłam tą decyzję i chcę to doprowadzić do końca, ale odpowiedzialność i ciężar tej decyzji jest przytłaczający Cytat:
pochwal się do Ci Mikołaj przyniósł ![]() ja się śmieję, że będę mieć wypasionego Mikołaja jak nigdy w życiu- w końcu jakby nie patrzeć przyniesie mi "w prezencie" mieszkanie ![]() formalności cd dzisiaj. w czwartek spędziłam 4h nad podpisywaniem dokumentów i byłam tak wykończona, że gdyby mi podłożyli do podpisania wniosek że oddaję nerkę to by było mi wszystko jedno. nie sądziłam że to będzie takie czasochłonne i wykańczające. i że tych papierów jest aż tyle! o 23 wyjechałam z mamą z Krk i dopiero na 2.30 byłyśmy w domu! ![]() nie wiem czy w ogóle będę miała czas na robienie tych kul:/ Lalaith- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Do jakich polecanych? Tomek Masiok od Maniewskiego (nie wiem, gdzie teraz przyjmuje). Piękne, brązowe oczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Konto usunięte
|
100 lat Lalaith
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jesli denerwuja Cię drobinki e sem-matte to spróbuj po prostu matte o tym samym odcieniu. A cała reszta o fryzjertswie to świeta prawda ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Też się nad tym zastanawiam...
![]() Mikołaj przyniósł mi torbę kosmetyków Avonu! ![]() GG a może spróbowałabyś czegoś niestandardowego na ten kręgosłup? Mój szef cierpiał przez kilka dni, nie mógł się ruszyć...Poratowała go akupunktura, na którą poszedł już z braku innych pomysłów ![]() ![]() Lalaith sto lat sto lat! I abyś zawsze była tak uśmiechnięta jak dzisiaj! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Nie depcze krokusów
|
Hiper - matte czy intensive?
![]() Cytat:
Joga jest dobra, wprawdzie pewnych ćwiczeń nie można wykonywać przy urazie kręgosłupa, ale instruktor poleca wtedy inną pozycję. Joga jest w ogóle dobra na wszystko, na problemy kobiece, na cerę... To niesamowite! Brakuje mi tego, ale nie mam motywacji, by sama się gdzieś zapisać... 2. Zastanawiasz się nad tym, skąd się to wzięło, a nawet nie wiesz, co Ci się stało ![]() Ja miałam problemy z korzonkami, więc prześwietlenie nic nie pokazało. 3. To kiedy? Jutro będę w Twoich okolicach ![]() 4. Prezent, za który sama płacisz, hehe :P Podziwiam Cię za to, że sama dajesz radę (z OMD ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-05 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
nokia x2
![]() Cytat:
ja nawet nei wiem czego moj będzie chciał jak od niego wróce to czeka mnie pisanie całuy dzień bo chcę mu najdalej jutro odesłać poprawione żeby sprawdził |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4666 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Nie depcze krokusów
|
Najpierw pomyślałam "dwie Nokie"?
![]() O jaaaa... zwykły telefon! Niedotykowy! ![]() A wkupne? ![]()
![]() |
#4668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gg - robię zestaw z rehabilitacji - wyciąganie rąk/nóg, leżenie na plecach i pupa do góry, na klęczkach z rękoma opartymi o podłoże i wyciąganie rąk/nóg i dreptanie rękoma dookoła. A na koniec bujanie na piłce ![]() Daj znać jak się doszperasz do jakiejś sensownej strony ![]() To nie wiadomo dlaczego Cię boli?? W moim zdjęciu wyszło że mam całujące się wypustki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Malla, właśnie idę wyprostować włosy
![]() ![]()
#4670 |
Zadomowienie
|
Malla, jakie badania robiłaś przy korzonkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zadomowienie
|
#4674 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście
![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30860661]Pytasz o turbanik, tak? Jak się wchodzi to po prawej stronie na regałach gdzie są wszystkie mydełka, kosmetyki, szampony, akcesoria, bliżej ściany, pomiędzy termoforami. Zapłaciłam za ten turbanik 19,99 zł.[/QUOTE] Tak ![]() ![]() ![]() W sumie to za bardzo nic nie planowałam, chciałam sie rozejrzeć, tak prezentowo raczej ale podobało mi się tam ![]() Kupiłam w Mango 2 sukienki (100% wełna merynosów), po prostu zakochałam się w nich ![]() ![]() ![]() Dla K. kupiłam mysz w kształcie samochodu ![]() I w Reserved - slipy dla K., mały parasol do torebki w zeberkę, cieplutki, przesłodki taki niby kombinezon niemowlęcy (cena pierwotna 69). Za te 3 rzeczy zapłaciłam łącznie 20 zł ![]() Wydaje mi się że ceny w niektórych sklepach są bardzo korzystne ![]() ![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30864446]Nie mam pomysło na prezent dla taty! Pomożcie mi ![]() Ja też nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do farb - tu rozdają http://palette-pl.neuherz.at/index.php?id=334 Cytat:
![]() Widzę, że już Cię dziewczyny męczą włosami ![]() Cytat:
![]() słodko ![]()
![]() |
#4675 | |
Nie depcze krokusów
|
Wkleiłam
![]() Brzmi ładnie, trochę gorzej, jak się pomyśli o skutkach dla kręgosłupa ![]() Cytat:
![]() Typowo neurologiczno-ortopedyczne, czyli RTG i jakieś wyginanie, wygnij to, podnieś tamto, czy tu boli, czy tam strzyka... Opis bólu (jakby mnie mysz nadgryzała, ukłucia jakby wbicie gwoździa w krzyż) i skuteczność podanych leków wyjaśniły problem. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30894080]Wtf? A co to intensive z EDM? Oni mają stare formuły? No to Intensive bierz. Moim zdaniem najlepsza formuła.[/QUOTE] Mają nowe, ulepszone Intensive, więc pewne się skuszę ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-05 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Błyszczą jak głupie, aż sobie makijaż z wrażenia zrobiłam
![]()
#4677 | ||
Matka Smoka
|
Ale macie dzisiaj tempo
![]() Przestańcie z tym fryzjerstwem, bo zaczynam się zastanawiać czy nie powinnam w końcu zrobić sobie czegoś oryginalszego na głowie. Cytat:
Środa do 16 jestem w pracy. Czw-pt-sob nie ma mnie w Kr. Cytat:
2. Ale miałaś farta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. No niestety już widać skutki, bo to nie jedyne zmiany :/ (skolioza i dyskopatia) 3. A ja ostatnio nawet nie umiałam opisać czy mój ból brzucha jest gniotący czy kujący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() 2. przecież to łatwe do odróżnienia :P Uwielbiam włosy po prostownicy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.