Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 11:18   #4651
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To są takie malutkie drobinki, ale w każdej próbce. Na stronie jest napisane "cztery unikalne formuły w pięciu różnych odcieniach", ale próbki dostępne były tylko w semi-matte, "gwarantuje półmatowe, kremowe wykończenie makijażu o średnio stopniu krycia." Nie wiem, czy zdecydować się na Matte ("zapewnia matowe wykończenie o doskonałym stopniu krycia. Przeznaczony dla osób o cerze mieszanej"), czy na Intensive ("absorbuje sebum, doskonale matuje oraz umożliwia intensywny stopień krycia. Rekomendowany osobom o tłustej cerze oraz żyjących w miejscach o wilgotnym klimacie."), nie widzę różnicy w słownym opisie

Masz okrągłą twarz, a wyglądasz świetnie w krótkich włosach! Jestem strasznie ciekawa, jak byś wyglądała w długich
To ja chyba nie mam drobinek. Chyba bym zauważyła? Nie wiem. Ale jest taki semi-matte właśnie .

Źle wyglądam w długich . Również ze względu na to, że mam 145 cm . I strasznie mnie to skraca .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:19   #4652
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie żółtej Acany nie chciał tknąć ale to było zanim dostał tuńczyka, którego polubił dopiero za drugim niuchem, jak już się nim pobawił Może to kwestia przyzwyczajenia do zapachu, więc prosiłabym o małą odsypkę, bo starą wyrzuciłam do kosza Zieloną Acanę zjada i chrupie głośno.

Właśnie idzie do mnie Orijen, chcesz? Rejestrowałaś się na stronie Royal Canin? Wysyłają próbki, jestem ciekawa, jak często. Zaznaczyłam, że kociak jest wykastrowany i wysłali mi karmę kociakową

Kociak odbierał jako konkurencję Słodziaka i jak on był u mnie, to nie chciał się tulić i bawił się poza pokojem. Wczoraj go okrzyczałam, bo z łazienki wyniósł dywanik, przewracając szczotkę do kibla i wylewając to, co z niej ociekło, a on mnie ugryzł. O nie, nie będzie gryzł Pańci
Ok, do odsypię
Orijen zależy jaki, mieliśmy tego żółtym opakowaniu i był wcinany. Nie wiedziałam, że z RC wysyłają próbki, no no// Muszę zajrzeć.

Mela namiętnie kradła korki do wanny. Oduczyła się na tym mieszkaniu, bo ten jest ' przymocowany '
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:19   #4653
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
a ktos z bronowic i tych rejonów jest?
ja z okolic MS i UP

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Hula, napisałabyś mi na PW jak masz przerwy w zajęciach jutro ? Może uda mi się zgrać z TŻ to by odebrał tę pomadkę A jak nie to bym w środę ok 14 podjechała
napisałas

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Właśnie, Hula, kiedy masz tę obronę?
miała być w piątek ale będzie w poniedziałek
za godzinę mam spotkanie z opiekunem pracy który w mailu napisał mi "że ma szere guwag które chce omówić osobiście"

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Hehe chyba większość facetów ma okres pt 'żadnego sweterka'! A później jak im się spodoba...
Może połóż się i spróbuj usnąć? Z bólem głowy nic nie napiszesz, szkoda tylko abyś się męczyła

spałam pd 21 do 9 więc 12h
póxniej obudził mnie kurier który przyniosł moje zamówienie z kontrii z DDD i mój nowy telefon i umowę
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:23   #4654
Malla
Nie depcze krokusów

Melka - żółty właśnie zamówiłam, bo niebieski śmierdzi rybą i boję się, że nie tknie.

Hula - jaki telefon?
Mi jeszcze DDD nie doszło
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Btw., zastanawiam się, co powinnam używać, żeby nabłyszczyć włosy, oleje? Myślałam nawet, żeby szamponetkę w tym samym kolorze, co moje włosy użyć. Ale może jednak zdecyduję się na jakiś olej...
Blask jest wynikiem nawilżenia i/lub wygładzenia. Nie widzę takich efektów po jednym olejowaniu, ale widzę po jednym wyprostowaniu :P i po czarnej rzepie w dowolnej postaci.
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Mall, wszystko fajnie ale moje włosy się nie kręcą zbyt łatwo :P a co do manipulacji facetami.... no nie mów żebym wróciła do swojego mysiego koloru lub o zgrozo zrobiła sobie blond balejaż, miałam już blond platynowy
W takim razie widzę Cię w rudych lub orzechowych i krótkich, ale nie bardzo, tylko ściąganych z tyłu do przodu.
Absolutnie nie blond platynowy.
Stary 2011-12-05, 11:23   #4655
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Na hodowlę załapałam się dopiero na 4 roku, ciągle brakowało miejsc, a to powinien być kurs obowiązkowy dla każdego, kto idzie na specjalizację związaną ze ssakami

Na którychś zajęciach będziesz w końcu musiała wypatroszyć jakieś zwierzę. Nie znam osoby, która puściłaby pawia, zbyt się jest wtedy skupionym na tym, co trzeba zrobić, poza tym widok nie jest obrzydliwy, nie leje się rzeka krwi ani nie śmierdzi. Jak nie mdlejesz przy robieniu kotletów z kurczaka, to nie będzie problemu

To ten kurs i świetna prowadząca, polecam do magisterki:
https://www.usosweb.uj.edu.pl/kontro...od:WBNZ-373%29
Na ćwiczeniach trzeba było przeprowadzić zabieg sterylizacji w parach, więc możesz się umówić, że nie będziesz tą osobą, która tnie.
Dzieki za info

Mi kolezanka mówiła, że zapisała się na hodowle tkanek, to mnie mega interesuje, ale nie moge odszukać na tym cholernym usosie, ale mam jeszcze 70 dni do rekrutacji
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:24   #4656
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
miała być w piątek ale będzie w poniedziałek
za godzinę mam spotkanie z opiekunem pracy który w mailu napisał mi "że ma szere guwag które chce omówić osobiście"
Mój ostatnio się kładl na biurko, bo ja go pytałam o jedno, a on mówił o drugim i nie rozumiałam o co mu chodzi Więc muszę zmienić dwa rozdziały bo mu się moja koncepcja nie podobała, no.
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:25   #4657
szyrek
Zadomowienie

Dziewczyny, wrzucicie fryzjerów do polecanych?

Znowu mnie korci żeby obciąć trochę więcej niż końcówki

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 11:28   #4658
gg22
Zakorzenienie

czemu wy tyle piszecie?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891978]Dobra. Alledrogeria chcę koniecznie przed świetami, bo to ma być na prezenty [/QUOTE]

też bym koniecznie chciała przed świętami i to tak żebym mogła odebrać przed 22.12

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
gg - w takim razie cierpliwie czekam

Piszę na forum, żeby trudniej było mi się wycofać: co rano robię ćwiczenia korekcyjne
dziękuję za wyrozumiałość

a jakie ćwiczenia robisz? ja muszę teraz bardzo dużo ćwiczyć mój kręgosłup żebym mogła jakoś funkcjonować.
muszę właśnie na necie poszukać odpowiednich ćwiczeń i stworzyć sobie jakiś zestaw, bo na razie rano trochę się rozciągam, a wieczorem staram się go mocniej podreperować choć brakuje mi sił:/

ciszę się że nic mi nie wyszło w zdjęciu rentgenowskim ale z drugiej strony nie wiem skąd mi się to wzięło? może z przeciążenia po tej przeprowadzce?

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
O, naprawdę? Możesz mi podesłać, chociaż na razie się do domu nie wybieram, ale miałabym go gdzieś zapisanego.
zaraz wyślę PW

Cytat:

1. Pomóc Ci z paczką? Mam doświadczenie po ELFie

2. Tylko na 1 zajęciach obowiązkowych szatkowaliśmy szczurze płody uśpionego przez prowadzącą zwierzęcia i robił to 1 ochotnik. Za to każdy biolog musi mieć za sobą sekcję i izolację jakiegoś narządu oraz testy na samym sobie Można wybrać mniej krwawą dziedzinę na specjalizację, ale fizjologia i anatomia są obowiązkowe i trzeba je przeżyć.
Specjalizowałam się w dość morderczej dziedzinie, więc mam za sobą różne makabryczne doświadczenia, włącznie z dekapitacją i wykrwawianiem. Da się przeżyć, wbrew pozorom krew nie tryska po ścianach, organizmy ssaków są pięknie uformowane w środku, to małe i kolorowe dzieła sztuki

3. Może to przez stres związany z zakupem mieszkania? Znając moje jelita, w trakcie finalizowania zakupu i drobnych prac nad mieszkaniem wisiałabym nad kiblem 5x dziennie
1. jeśli masz ochotę to bardzo chętnie
już rozbierałam paczkę z 1000smaków ale było tego mniej. teraz jest na prawdę ogromna!

2. to jest straszne co piszesz. od samego czytania robi mi się niedobrze.
mam za słabe nerwy i żołądek na coś takiego

3. zapewne wszystko jest z tym związane. ostatnio mój świat kręci się wokół tego- nie mam czasu na nic, nie śpię, nie jem bo cały czas o tym myślę, coś załatwiam, dowiaduję się. cieszę się jak cholera, że podjęłam tą decyzję i chcę to doprowadzić do końca, ale odpowiedzialność i ciężar tej decyzji jest przytłaczający

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! A ja widziałam się z Lalaith o 5 rano I był u mnie Mikołaj Podziękowania dla niego

Może stres związany z mieszkaniem Ci to wszystko potęguje? Mam nadzieję, że jak załatwisz formalności to już będzie lepiej i w święta sobie wypoczniesz
Zaraz założe wątek w klubie o szybkim zamówieniu kul Nie miałam jak tego ogarnąć w domu
a gdzie wy chodziłyście o 5 rano?!

pochwal się do Ci Mikołaj przyniósł

ja się śmieję, że będę mieć wypasionego Mikołaja jak nigdy w życiu- w końcu jakby nie patrzeć przyniesie mi "w prezencie" mieszkanie

formalności cd dzisiaj. w czwartek spędziłam 4h nad podpisywaniem dokumentów i byłam tak wykończona, że gdyby mi podłożyli do podpisania wniosek że oddaję nerkę to by było mi wszystko jedno.
nie sądziłam że to będzie takie czasochłonne i wykańczające. i że tych papierów jest aż tyle!
o 23 wyjechałam z mamą z Krk i dopiero na 2.30 byłyśmy w domu! była taka mgła że jechałam 60km/h na czuja. nic nie było widać.

nie wiem czy w ogóle będę miała czas na robienie tych kul:/

Lalaith- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!życzę Ci poukładania wszystkich spraw z pracą i życiem osobistym, spokoju ducha i radości i spełnienia planów jakie sobie założyłaś na najbliższy i ten dalszy czas
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:32   #4659
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Mi kolezanka mówiła, że zapisała się na hodowle tkanek, to mnie mega interesuje, ale nie moge odszukać na tym cholernym usosie, ale mam jeszcze 70 dni do rekrutacji
Nie udało mi się załapać na ten kurs
Cytat:
Dziewczyny, wrzucicie fryzjerów do polecanych?
Do jakich polecanych?

Tomek Masiok od Maniewskiego (nie wiem, gdzie teraz przyjmuje). Piękne, brązowe oczy i luźne podejście. Trochę zakręcony, ale obejrzał mi włosy przed (co jest bardzo ważne) i po umyciu, wypytał o stan skóry głowy (mam wrażliwą i często się łuszczy pod wpływem detergentów, więc niektóre cięcia odpadają, bo by to uwydatniały), co chcę osiągnąć nowym uczesaniem, z czym się dobrze czuję, ile czasu mogę poświęcić na stylizację itp. 2 godziny siedziałam w salonie. I trochę zapłaciłam Ale wyszłam zadowolona.
Stary 2011-12-05, 11:35   #4660
2016070953
Konto usunięte

100 lat Lalaith
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:39   #4661
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
no więc własnie - stylizacja codziennie - to musiałabym wstawać o 5.00 rano żeby się ogarnąć ze wszystkim
No już nie przesadzaj! Stylizacja włosów to 10 min przy takiej długości razem z suszeniem. A jak masz rzadkie włosy to jeszcze mniej!

Cytat:
Jeszcze 1 podkład do przetestowania mi pozostał, dziś mam odcień Fair i najbardziej mi odpowiada z dotychczasowych, jest różowawy i dość jasny, choć nie tak jasny jak szyja. Czy podkład powinien być dobrany pod szyję? Mam trupią szyję, więc tylko mąka ma podobny odcień Pozostał mi do testów Fair Neutral, czyli jasny beżyk. Denerwują mnie drobinki i szybkie świecenie. Lubię drobinki w pudrze czy fikserze, ale nie w podkładzie.

Zwykle to jest wykonalne, jeśli "tylko" umiejętnie się włosy obetnie. Spójrz na naszą Wysoką Krakowiankę, która zniknęła z wątku - jest twarzą Maniewskiego z pięknym, krótkim fryzem, a na swojej stronie ma zdjęcia w zwykłych, długich włosach bez polotu.

Jak chodziłam jako modelka na szkolenia do Romana, to robili mi różne cuda, za każdym razem wyglądałam inaczej, a przede wszystkim włosy SAME SIĘ UKŁADAŁY, z minimalną interwencją w postaci jedwabiu czy pianki, zero lakieru. Raz panna kilkoma ruchami zrobiła mi piękne loczki - chodziło o to, by obciąć pasma pod kątem, który ułatwia skręt, analizowała więc zachowanie włosów przed i po umyciu. Innym razem obcięto mnie tak, że mimo wyprostowania i nałożenia tony jedwabiu f
ryzura była puszysta. Raz zmieniono mi umiejscowienie przedziałka i od razu fryzura nabrała objętości (ale źle się czułam z przedziałkiem po tej stronie, więc wróciłam do starego, oklapniętego). Ale to byli profesjonaliści, a zarazem studenci, którzy wiedzieli, że nie będę się czesać na co dzień za pieniądze.

Aby być chodzącą wizytówką salonu, dobry fryzjer musi dostosować cięcie do umiejętności klienta. Co ma fryzjer po pięknym cięciu, które po pierwszym myciu zmienia się w szopę, bo klient sobie nie radzi?
Fair równiez i mnie bardzo pasuje. Podkład niekoniecznie musi być taki jak szyja jeśli jesteś własnie wyjatkowo tam blada. Poza tym zawsze możesz używać broznerka tu, bronzerka tam
Jesli denerwuja Cię drobinki e sem-matte to spróbuj po prostu matte o tym samym odcieniu.

A cała reszta o fryzjertswie to świeta prawda

Cytat:
Mall, wszystko fajnie ale moje włosy się nie kręcą zbyt łatwo :P a co do manipulacji facetami.... no nie mów żebym wróciła do swojego mysiego koloru lub o zgrozo zrobiła sobie blond balejaż, miałam już blond platynowy i dobrze że te czasy mineły, bo wtedy byłam postrzegana jako lodzia
No jak Cie sie nie da przekonać to trudno. Ale jakby tyle osób mnie próbowało cos powiedzieć to jednak bym się nad tym zastanowiła.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 11:41   #4662
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
czemu wy tyle piszecie?
Też się nad tym zastanawiam...
Mikołaj przyniósł mi torbę kosmetyków Avonu!
GG a może spróbowałabyś czegoś niestandardowego na ten kręgosłup? Mój szef cierpiał przez kilka dni, nie mógł się ruszyć...Poratowała go akupunktura, na którą poszedł już z braku innych pomysłów Jeżeli się nie boisz to spytam jutro o numer

Lalaith sto lat sto lat! I abyś zawsze była tak uśmiechnięta jak dzisiaj! Najlepszego
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:41   #4663
Malla
Nie depcze krokusów

Hiper - matte czy intensive?
Cytat:
a jakie ćwiczenia robisz? ja muszę teraz bardzo dużo ćwiczyć mój kręgosłup żebym mogła jakoś funkcjonować.
muszę właśnie na necie poszukać odpowiednich ćwiczeń i stworzyć sobie jakiś zestaw, bo na razie rano trochę się rozciągam, a wieczorem staram się go mocniej podreperować choć brakuje mi sił:/

ciszę się że nic mi nie wyszło w zdjęciu rentgenowskim ale z drugiej strony nie wiem skąd mi się to wzięło? może z przeciążenia po tej przeprowadzce?

jeśli masz ochotę to bardzo chętnie
już rozbierałam paczkę z 1000smaków ale było tego mniej. teraz jest na prawdę ogromna!

ja się śmieję, że będę mieć wypasionego Mikołaja jak nigdy w życiu- w końcu jakby nie patrzeć przyniesie mi "w prezencie" mieszkanie
1. Idź na Pilates do Multi, żeby wzmocnić garnitur mięśni od różnych stron, samodzielne ćwiczenia mogą Ci zaszkodzić, wręcz osłabiając ochronę kręgosłupa...
Joga jest dobra, wprawdzie pewnych ćwiczeń nie można wykonywać przy urazie kręgosłupa, ale instruktor poleca wtedy inną pozycję. Joga jest w ogóle dobra na wszystko, na problemy kobiece, na cerę... To niesamowite! Brakuje mi tego, ale nie mam motywacji, by sama się gdzieś zapisać...

2. Zastanawiasz się nad tym, skąd się to wzięło, a nawet nie wiesz, co Ci się stało Małe urazy wykryje dopiero rezonans. RTG miałaś robione na stojąco czy na leżąco?
Ja miałam problemy z korzonkami, więc prześwietlenie nic nie pokazało.

3. To kiedy? Jutro będę w Twoich okolicach

4. Prezent, za który sama płacisz, hehe :P
Podziwiam Cię za to, że sama dajesz radę (z OMD ). Dla mnie kwestie remontowe są totalnie nie do ogarnięcia.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-12-05 o 11:44
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:43   #4664
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

Hula - jaki telefon?
Mi jeszcze DDD nie doszło
.
nokia x2

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Mój ostatnio się kładl na biurko, bo ja go pytałam o jedno, a on mówił o drugim i nie rozumiałam o co mu chodzi Więc muszę zmienić dwa rozdziały bo mu się moja koncepcja nie podobała, no.

ja nawet nei wiem czego moj będzie chciał
jak od niego wróce to czeka mnie pisanie całuy dzień bo chcę mu najdalej jutro odesłać poprawione żeby sprawdził
Stary 2011-12-05, 11:45   #4665
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
1. jeśli masz ochotę to bardzo chętnie
Mogę też? Dawno Was nie widziałam
Stary 2011-12-05, 11:46   #4666
Konto usunięte

Cytat:

też bym koniecznie chciała przed świętami i to tak żebym mogła odebrać przed 22.12
Spokojnie sa się zorganizować jeśli faktycznie wszystkie zamowicie mi do środy wszystko, żebym mogła to szybko policzyć i do nich napisać.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:48   #4667
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
nokia x2
Najpierw pomyślałam "dwie Nokie"?
O jaaaa... zwykły telefon! Niedotykowy!
Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Mogę też? Dawno Was nie widziałam
A wkupne?
Stary 2011-12-05, 11:50   #4668
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Do jakich polecanych?

Tomek Masiok od Maniewskiego (nie wiem, gdzie teraz przyjmuje). Piękne, brązowe oczy i luźne podejście. Trochę zakręcony, ale obejrzał mi włosy przed (co jest bardzo ważne) i po umyciu, wypytał o stan skóry głowy (mam wrażliwą i często się łuszczy pod wpływem detergentów, więc niektóre cięcia odpadają, bo by to uwydatniały), co chcę osiągnąć nowym uczesaniem, z czym się dobrze czuję, ile czasu mogę poświęcić na stylizację itp. 2 godziny siedziałam w salonie. I trochę zapłaciłam Ale wyszłam zadowolona.
"Z polecenia"

gg - robię zestaw z rehabilitacji - wyciąganie rąk/nóg, leżenie na plecach i pupa do góry, na klęczkach z rękoma opartymi o podłoże i wyciąganie rąk/nóg i dreptanie rękoma dookoła. A na koniec bujanie na piłce
Daj znać jak się doszperasz do jakiejś sensownej strony
To nie wiadomo dlaczego Cię boli??
W moim zdjęciu wyszło że mam całujące się wypustki

Stary 2011-12-05, 11:53   #4669
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Malla, właśnie idę wyprostować włosy Już je podwójnie zabezpieczyłam mleczkiem do termoochrony i popsikałam sprayem

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 11:55   #4670
szyrek
Zadomowienie

Malla, jakie badania robiłaś przy korzonkach?

Stary 2011-12-05, 11:56   #4671
Konto usunięte

Cytat:
Hiper - matte czy intensive?
Wtf? A co to intensive z EDM? Oni mają stare formuły? No to Intensive bierz. Moim zdaniem najlepsza formuła.
Stary 2011-12-05, 12:00   #4672
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Najpierw pomyślałam "dwie Nokie"?
O jaaaa... zwykły telefon! Niedotykowy!

A wkupne?
no własnie chciałam niedotykowy
Stary 2011-12-05, 12:05   #4673
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
A wkupne?
Coś wymyślimy
Stary 2011-12-05, 12:07   #4674
mmmmmm
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
patrzcie co mi wysłała znajoma ze studiów:
https://www.facebook.com/events/327670133925074/ może któraś chce wziąć udział? ja bym się chętnie przeszła i pooglądała chociaż.
Ja własnie wróciłam z domu ale nie wzięłam rzeczy

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30860661]Pytasz o turbanik, tak? Jak się wchodzi to po prawej stronie na regałach gdzie są wszystkie mydełka, kosmetyki, szampony, akcesoria, bliżej ściany, pomiędzy termoforami.
Zapłaciłam za ten turbanik 19,99 zł.[/QUOTE]
Tak Chociaz szmatki tez szukam Dzięki za info

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Pochwal się, co kupiłaś
W sumie to za bardzo nic nie planowałam, chciałam sie rozejrzeć, tak prezentowo raczej ale podobało mi się tam
Kupiłam w Mango 2 sukienki (100% wełna merynosów), po prostu zakochałam się w nich Obie kosztowały 59zł, cena pierwotna 249 i 279 W Vero Modzie - piękny szal za 24 z 60 (miałam go już przy kasie na tych wygranych zakupach ale skończyła mi się pula i odłożyłam).
Dla K. kupiłam mysz w kształcie samochodu
I w Reserved - slipy dla K., mały parasol do torebki w zeberkę, cieplutki, przesłodki taki niby kombinezon niemowlęcy (cena pierwotna 69). Za te 3 rzeczy zapłaciłam łącznie 20 zł
Wydaje mi się że ceny w niektórych sklepach są bardzo korzystne W piątek jeszcze był jakiś dzień dodatkowych przecen. W Re np. spodnie, spódnie po 39, marynarki 49. Dodatkowo druga rzecz za pół ceny albo trzecia za 1zł Wiadomo, nie są to najnowsze kolekcje ale jak ktoś potrzebuje klasycznych rzeczy to super W Intimissimi nie kupuję ale zajrzałam i biustonosze - 19,90. Buty Nike/Puma mogłabym kupić za ok. 100 zł.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30864446]Nie mam pomysło na prezent dla taty! Pomożcie mi [/QUOTE]
Ja też nie mam

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
dziękuję
ja staram się wstawać o 7-8, ale ostatnio sobie odpuściłam no nic, od jutra wracam do nastawiania budzika. I w ogóle ogarnęłam, że 7,5h snu jest dla mnie dość optymalne - jestem wypoczęta i mam energię, więc ustawię to sobie jako minimum, choć ostatecznie chciałabym się przestawić na system 22-7
Podziwiam Ja nie mogę się przestawić, dla mnie optymalnie byłoby spać 2-11

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
właśnie, poleciłybyście mi jakąś farbę którą mogę dostać bez problemu i nie kosztuje fortuny? wszystko co miałam na głowie mi się spiera, a do tego widać już spore odrosty. chciałam jakiś ciepły, jasny brąz, tylko żeby wyszło równo i w ogóle, a za tydzień będę w domu to by mnie mama pofarbowała
Właśnie co do farb, miałam kolor tylko raz w sierpniu, z tej wygranej.I podobało mi się ale za nic nie pamiętam czym mi farbowali Wiem tylko, że to było coś bez amoniaku, miało się wypłukać do ok. 1,5 miesiąca ale dalej jest. Co to mogło być?
Co do farb - tu rozdają http://palette-pl.neuherz.at/index.php?id=334

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny, chyba już któryś raz robię podejście aby wbić się na wątek, mam nadzieję że mnie przyjmiecie
Witaj
Widzę, że już Cię dziewczyny męczą włosami

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Melka idziemy do fryzjera? Do tej babki z telewizji albo do Vici (na stronie jest Voucher -20%), bo na grouponie nic mi się nie rzuciło w oczy. Chociaż ja bym chyba spróbowała u tej kobiety
Jakiej babki z telewizji?

Cytat:
Nie mam na co narzekać, mam 3-kilową kostkę cukru na kolanach
słodko
Stary 2011-12-05, 12:13   #4675
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
"Z polecenia"
(...)
W moim zdjęciu wyszło że mam całujące się wypustki
Wkleiłam

Brzmi ładnie, trochę gorzej, jak się pomyśli o skutkach dla kręgosłupa
Cytat:
Malla, właśnie idę wyprostować włosy Już je podwójnie zabezpieczyłam mleczkiem do termoochrony i popsikałam sprayem
To na pewno będą błyszczeć!
Cytat:
Malla, jakie badania robiłaś przy korzonkach?
Typowo neurologiczno-ortopedyczne, czyli RTG i jakieś wyginanie, wygnij to, podnieś tamto, czy tu boli, czy tam strzyka... Opis bólu (jakby mnie mysz nadgryzała, ukłucia jakby wbicie gwoździa w krzyż) i skuteczność podanych leków wyjaśniły problem.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30894080]Wtf? A co to intensive z EDM? Oni mają stare formuły? No to Intensive bierz. Moim zdaniem najlepsza formuła.[/QUOTE]
Mają nowe, ulepszone Intensive, więc pewne się skuszę Zaskakuje mnie to, jak te odcienie, choć w słoiczku minimalnie, to na buzi wyraźnie się różnią. BB Cream się dopasowuje, a EDM się odcina.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-12-05 o 12:15
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:22   #4676
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:

To na pewno będą błyszczeć!
Błyszczą jak głupie, aż sobie makijaż z wrażenia zrobiłam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:23   #4677
Ineso
Matka Smoka

Ale macie dzisiaj tempo nowy wątek wieczorem?

Przestańcie z tym fryzjerstwem, bo zaczynam się zastanawiać czy nie powinnam w końcu zrobić sobie czegoś oryginalszego na głowie.

Cytat:
mogę podjechac gdzieś jutro (o 16.30 koncze zajecia i mam wolne)
środa od 14 mam wolne
czwartek miedzy 10 a 16 jestem wolna (czwartek na 70%)
Jutro ok. 17 będę na Wadowickiej.
Środa do 16 jestem w pracy.
Czw-pt-sob nie ma mnie w Kr.
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

1.Tak Chociaz szmatki tez szukam Dzięki za info

2.Kupiłam w Mango 2 sukienki (100% wełna merynosów), po prostu zakochałam się w nich Obie kosztowały 59zł, cena pierwotna 249 i 279 I w Reserved - slipy dla K., mały parasol do torebki w zeberkę, cieplutki, przesłodki taki niby kombinezon niemowlęcy (cena pierwotna 69). Za te 3 rzeczy zapłaciłam łącznie 20 zł
1. szmatki do twarzy z mikrofibry? Schlecker.
2. Ale miałaś farta Nie zawszes ię tak udaje. Zazdraszczam Mango zwłaszcza
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:26   #4678
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Wkleiłam

Brzmi ładnie, trochę gorzej, jak się pomyśli o skutkach dla kręgosłupa

Typowo neurologiczno-ortopedyczne, czyli RTG i jakieś wyginanie, wygnij to, podnieś tamto, czy tu boli, czy tam strzyka... Opis bólu (jakby mnie mysz nadgryzała, ukłucia jakby wbicie gwoździa w krzyż) i skuteczność podanych leków wyjaśniły problem.
1. Dzięki
2. No niestety już widać skutki, bo to nie jedyne zmiany :/ (skolioza i dyskopatia)
3. A ja ostatnio nawet nie umiałam opisać czy mój ból brzucha jest gniotący czy kujący

Stary 2011-12-05, 12:43   #4679
Konto usunięte

Cytat:
Mają nowe, ulepszone Intensive, więc pewne się skuszę Zaskakuje mnie to, jak te odcienie, choć w słoiczku minimalnie, to na buzi wyraźnie się różnią. BB Cream się dopasowuje, a EDM się odcina.
Niestety BB sie dopasowują totalnie, a EDM pozostają niezmienne. Waże, żeby dobrać sobie właściwy kolor

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Przestańcie z tym fryzjerstwem, bo zaczynam się zastanawiać czy nie powinnam w końcu zrobić sobie czegoś oryginalszego na głowie.
Zrób, zrób! Kolor, cięcie! Yeah! Zmiany są za☠☠☠iste
Stary 2011-12-05, 12:48   #4680
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
1. No niestety już widać skutki, bo to nie jedyne zmiany :/ (skolioza i dyskopatia)
2. A ja ostatnio nawet nie umiałam opisać czy mój ból brzucha jest gniotący czy kujący
1. białe w tym wieku to wyrok na starość ćwicz, ćwicz, choćbyś miała karmić kota matami!
2. przecież to łatwe do odróżnienia :P
Cytat:
Błyszczą jak głupie, aż sobie makijaż z wrażenia zrobiłam
Uwielbiam włosy po prostownicy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości