Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 10:10   #2191
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Dzień dobry kochane

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny dzis caly dzien jestem z szefem masakra

Tak mi sie isc nie chce do pracy, wczpraj clay dzien leniuchowałam w lozku a dzis trzeba wracac do rzeczywistosci. po co mi to było......
Takie leniuchowanie zawsze się przyda, to tylko tak rano się nie chce, a później jest już lepiej

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dzis masakra leje ze hej, ledwo z wyra wstalam lece teraz do endokrynologa ginekol. zobaczymy co mi powie, co on na wyniki, i ew, jakie badania mam robic (badz nie)... tymczasem aaaaa i zapalcie duzo swiatla co by nie bylo przegnebiajaco

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja dziś pierwszy dzien w pracy i już mi się nie chce wrrrrrrrr masakra jakie pomysly szefa dopadają ale nic dam radę
u nas też dziś szaro ponuro leje wieje aż się nie chciało z domu nosa wytykać
Wierzę, że Ci się nie chce Jak to czytam to aż się boję co będzie, jak ja po 5 miesiącach wrócę do pracy.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Witam
My dzis mielismy bardzo dobra noc
Maksi co do monitoru oddechu, tez jakos bardziej ufam swojej intuicji niz urzadzeniu elek. Poza tym przy malym dziecku spi sie tak czujnie, ze wystarczy ze maly sie poruszy a ja juz obudzona jestem.
Zycze dobrego dnia
Najważniejsze, że dziś w nocy było lepiej. Oby to się już nie powtórzyło.

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
Ale u mnie wiatry dzisiaj masakra, głowę urywa jak wyszłam z Diegusiem... Teraz opracowalam śniadanko i zaczynam mieć comiesięczny stres przed dzisiejszą wizytą-mam na 16.30..
Trzymam za wizytę

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Sylwusia to taki mały terrorysta , ciężko się jej zasypia w dzień
uwielbia spać na spacerze a dzisiaj nie idziemy bo by mi wózek porwało.tak wieje że hej

jak zgram zdjecia to pokażę zdjecia z mikołaja
To czekamy na zdjęcia z mikołaja z małą terrorystką

Black dobrze, że porozmawialiście. Oby teraz już było tylko lepiej

Ja dzisiaj niezbyt wyspana jestem. Jakies koszmary mi się śniły, że odebraliśmy zdjęcia ślubne od fotografa, a na niektórych był duch dziecka

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:10   #2192
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Nitka! Fajnie ze do nas zajrzałaś!
Czekamy na nowe zdjęcia - to miód na moje serce!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:22   #2193
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

ufff juz wrocilam od lekarza, i do pracy, moj szef troche ma wizji na dzis, wiec nie wiem czy po godiznach nie zostane . A co do lekarza, wiec: wszytskie badania ktore robilam na immunologie mam w porzadku, w lutym mam zrobic tsh i ft4 - i koljena wizyta z wynikami. Powiedziala zeby nie zachodzic w ciaze po # 2-3 miesiace, gdyz najczesciej sie konczy kolejnym #, ale jak juz by mi sie zdarzylo zajsc koneicznie mam do niej przyjsc. Za tydzien w srode mam konmtrolne usg po # jakby wyszlo cos nie tak (odpukac) tez mam sie u niej pojawic. Jak ja zapytalam jak moge zapobiec ew. kolejnemu # powiedziala ze nie da rady, immunologie mam w porzadku, wiec to moglo byc genetyczna przyczyna... echhh. AAaa i jeszcze jedna rzecz, nie wiem czy Wy braluyscie to pod uwage, powiedziala mi zeby obserwowac sluz, jak zawuaze ten najbardziej plodny to mam liczyc dni, jesli od niego bedzie 12 i pojawi sie @ to dobrze, jesli 8 dni to zle i mam do niej przyjsc koniecznie (to jest przy cyku 28-30 dniowym)... i radzila zeby nie wracac do przeszlosci z utrata dzidziusia, i nie myslec ze moze sie powtorzyc...no i to tyle z wizyty

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Black baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze ze wkoncu porozmawialiscie i wyjasniliscie wszystko, teraz musi byc lepiej, musicie byc wsparcie dla siebie i mowic na biezace co kogo boli bo inaczej zale/bole/pretensje beda sie nawarstwiac...

Margo tez w uczelni?!

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:34   #2194
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Margoo! Powodzenia! Dasz Rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane
Wierzę, że Ci się nie chce Jak to czytam to aż się boję co będzie, jak ja po 5 miesiącach wrócę do pracy.
Ja dzisiaj niezbyt wyspana jestem. Jakies koszmary mi się śniły, że odebraliśmy zdjęcia ślubne od fotografa, a na niektórych był duch dziecka
oj może żeby inna sytuacja byla no ale nic nie będe przynudzać i daje jakoś radę ale już gapie się co chwila na zegarek i do domku i do wyrka

kurcze a sen...brrrrr

Cytat:
ufff juz wrocilam od lekarza, i do pracy, moj szef troche ma wizji na dzis, wiec nie wiem czy po godiznach nie zostane . A co do lekarza, wiec: wszytskie badania ktore robilam na immunologie mam w porzadku, w lutym mam zrobic tsh i ft4 - i koljena wizyta z wynikami. Powiedziala zeby nie zachodzic w ciaze po # 2-3 miesiace, gdyz najczesciej sie konczy kolejnym #, ale jak juz by mi sie zdarzylo zajsc koneicznie mam do niej przyjsc. Za tydzien w srode mam konmtrolne usg po # jakby wyszlo cos nie tak (odpukac) tez mam sie u niej pojawic. Jak ja zapytalam jak moge zapobiec ew. kolejnemu # powiedziala ze nie da rady, immunologie mam w porzadku, wiec to moglo byc genetyczna przyczyna... echhh. AAaa i jeszcze jedna rzecz, nie wiem czy Wy braluyscie to pod uwage, powiedziala mi zeby obserwowac sluz, jak zawuaze ten najbardziej plodny to mam liczyc dni, jesli od niego bedzie 12 i pojawi sie @ to dobrze, jesli 8 dni to zle i mam do niej przyjsc koniecznie (to jest przy cyku 28-30 dniowym)... i radzila zeby nie wracac do przeszlosci z utrata dzidziusia, i nie myslec ze moze sie powtorzyc...no i to tyle z wizyty

(...)

Margo tez w uczelni?!
to podobnie gin jak mój że 2-3 cykle odczekać żeby organizm dobrze się zregenrował..... no ale zobaczymy co wyjdzie
dobzre że już pierwszą @ masz za sobą teraz już z górki żeby szybko minęło te 2 cykle

i tak tez na uczelni pracuje
MADZIA 10.04.2013 godz. 11:30

[*] 17.XI.11 (11tc) Piotruś

Edytowane przez margo_78
Czas edycji: 2011-12-05 o 10:35
margo_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:36   #2195
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
to podobnie gin jak mój że 2-3 cykle odczekać żeby organizm dobrze się zregenrował..... no ale zobaczymy co wyjdzie
dobzre że już pierwszą @ masz za sobą teraz już z górki żeby szybko minęło te 2 cykle

i tak tez na uczelni pracuje
...teraz najwazniejsze zeby usg w przyszylym tygodniu bardzo dobrze wyszlo, a potem zeby cykl byl regularny i tsh miedzy 1 a 2, jesli te wszystkie kwestie wyjda ok to planujemy na marzec-kwiecien kolejne starania

a w jaki miejscie w uczelni jesli mozna zapytac ?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-12-05, 10:51   #2196
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
A co do lekarza, wiec: wszytskie badania ktore robilam na immunologie mam w porzadku, w lutym mam zrobic tsh i ft4 - i koljena wizyta z wynikami. Powiedziala zeby nie zachodzic w ciaze po # 2-3 miesiace,
AAaa i jeszcze jedna rzecz, nie wiem czy Wy braluyscie to pod uwage, powiedziala mi zeby obserwowac sluz, jak zawuaze ten najbardziej plodny to mam liczyc dni, jesli od niego bedzie 12 i pojawi sie @ to dobrze, jesli 8 dni to zle i mam do niej przyjsc koniecznie (to jest przy
Kunegunda! Mi też lekarz mówił zeby 3 miesiące nie zachodzic - na początku to mi sie strasznie długo wydawało, ale własnie sobie uświadomiłam ze mineło 2,5 miesiaca od#.
A co do tego sluzu to pewnie chodzi o progesteron! Od owulacji do @ powinno być minimun 12 dni fazy lutealnej czyli w tej co domunuje progesteron! Jeśli jest mniej to jest taka sytuacja ze można zachodzić w ciąze i # bardzo bardzo wcześnie - tak ze się nawet nie odnotuje faktu bycia w ciązy i # wygląda "normalna" @.

ZOSIA
Stary 2011-12-05, 11:01   #2197
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Kunegunda! Mi też lekarz mówił zeby 3 miesiące nie zachodzic - na początku to mi sie strasznie długo wydawało, ale własnie sobie uświadomiłam ze mineło 2,5 miesiaca od#.
A co do tego sluzu to pewnie chodzi o progesteron! Od owulacji do @ powinno być minimun 12 dni fazy lutealnej czyli w tej co domunuje progesteron! Jeśli jest mniej to jest taka sytuacja ze można zachodzić w ciąze i # bardzo bardzo wcześnie - tak ze się nawet nie odnotuje faktu bycia w ciązy i # wygląda "normalna" @.
faktycznie pewnie chodzi o progesteron, ale jego tez zbadam ok 21 dc. A Ty Eseska to juz bedziesz sie w styczniu starac? czy jeszcze czekasz?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 11:06   #2198
eseska
Zakorzenienie

Kunegunda! koniec gtudnia/ pocz atek stycznia jeszcze badania - bo ja mam sporo hormonalnych zrobic i miałam je robić 3-4 miesiace po# (będzie 3 z kawałkiem) i w określonym dc. Potem z tym do lekarza - jak pozwoli to zaczynamy staranka. Mam nadzieje ze pozwoli!

ZOSIA
Stary 2011-12-05, 11:15   #2199
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Kunegunda! koniec gtudnia/ pocz atek stycznia jeszcze badania - bo ja mam sporo hormonalnych zrobic i miałam je robić 3-4 miesiace po# (będzie 3 z kawałkiem) i w określonym dc. Potem z tym do lekarza - jak pozwoli to zaczynamy staranka. Mam nadzieje ze pozwoli!
a jakie hormonalne, jesli mozna spytac? mialas jakies problemy tarczycowe?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

to tez zleci szybko, to moze znow bedzie kolejna faza ciezarowek zycze Nam wszystkim tego

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-12-05, 11:32   #2200
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość

black - fajnie, że się Wam udało - teraz będzie juz tylko lepiej.
mam nadzieje,ze bedzie juz tlyko lepiej....

Cytat:
hejoł

Ale u mnie wiatry dzisiaj masakra, głowę urywa jak wyszłam z Diegusiem... Teraz opracowalam śniadanko i zaczynam mieć comiesięczny stres przed dzisiejszą wizytą-mam na 16.30..

Black secret strasznie się cieszę, że kryzys zażegnany, nigdy ale to nigdy nie wolno się poddawać a że już będę wścibska do końca... TYLKO spaliście? hihi pytam bo dla mnie seks po kłótni ma zawsze wyjatkowy smaaak
u mnie pada i slonce swieci na zmiane,ale tez wieje oprocz tego,ze jest fajna temperatura,to okropna pogoda....szaro, ponuro....
Nie denerwuj sie. Co to za wizyta,ze masz az takiego stresa?? przeoczylam chyba cos...
Aniu hehe rozbawil mnie Twoj post
Tak pozytywnie oczywiscie
Oczywiscie zaspokoje Twoja ciekawosc- był boski sex ale nie w domu,tylko zanim wrocilismy do domu, jeszcze w aucie, a ze bylismy na "naszym" odludziu moglismy zaszalec....
Dla mnie po klotni tez sex jest inny...taki pelen emocji wyjatkowych, jak zdaje sie sprawe z tego,ze sie tak kocha,a klotnia byla bezsensu...

Cytat:

Black! Super! Spokojna i szczera rozmowa potrafi zdziałać cuda!
masz racje, tlyko trzeba zawsze rozmawiac, nie odkladac tego,bo jak sie nawarstwi,to wlasnie sie dzieje tak zle i jest jak jest....

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Black dobrze, że porozmawialiście. Oby teraz już było tylko lepiej

Mam nadzieje,ze tak bedzie i,ze nie doprowadzimy wiecej do takich sytuacji.
Slonce to co Ci sie sni, to odzwierciedlenie tego o czym myslisz ciagle, czego sie boisz....
Nie mozesz tak,bo sie zdolujesz, wpadniesz w depresje... Twoj Aniolek czuwa nad Toba i nie chce zebys miala z jego powodu zle sny...

Cytat:

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Black baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze ze wkoncu porozmawialiscie i wyjasniliscie wszystko, teraz musi byc lepiej, musicie byc wsparcie dla siebie i mowic na biezace co kogo boli bo inaczej zale/bole/pretensje beda sie nawarstwiac...

Margo tez w uczelni?!
Ja takich informacji nie uzyskalam od gina z ta obbserwacja sluzu i ze to ma znaczenie ile po plodnym jest @ to zle lub dobrze...hmmm...
Wiem,ze mam 2-3 cykle czekac,ale teraz musze pozbyc sie i tak szybko tego dziwactwa na jajniku i mam nadzieje,ze szybko mi sie to uda,bo chce zeby bylo w porzadku i zaczac znow starania...
No wlansie, nie mozna myslec,ze # sie powtorzy,ale tez ciezko po takim czyms byc super spokojnym...

Tak jak piszesz... mam nadzieje,ze naprawimy to wszysko i poradzimy sobie, a w przyszlosci bedziemy problemy regularnie od razu rozwiazywac jak sie pojawia,a nie czekac az sie beda nasilaly.

Ja przed chwila z jazdy wrocilam. Jezdzilam dzis godzine i 45 minut. BO musialam odrobic 15 minut bo ostatnio zamias 1,5 h jezdzilam krocej,bo instruktorce cos wypadlo. A jutro juz nrmalnie 1,5 h

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 11:34   #2201
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie hormonalne, jesli mozna spytac? mialas jakies problemy tarczycowe?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

to tez zleci szybko, to moze znow bedzie kolejna faza ciezarowek zycze Nam wszystkim tego
Tak tarczycowe, ale u mnie lekarz podejrzewa ze chyba z moimi hormonami cos jest nie tak i mam zbadać :FSH, LH, prolaktynę i jakieś od testosteronu zalezne (czy nie mam za duzo testosteronu).

A i ja też mam jakąś torbiel na jajniku! Ale nic mi na to nie dał! chyba liczy ze się wchłonie samo! Też mam taką nadzieje! Ja to jakaś głupia jestem bo myśle ze wszystko będzie ok ! A myślałam ze mnie już zycie z tego wyleczyło!

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2011-12-05 o 11:41
Stary 2011-12-05, 11:38   #2202
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak tarczycowe, ale u mnie lekarz podejrzewa ze chyba z moimi hormonami cos jest nie tak i mam zbadać :FSH, LH, prolaktynę i jakieś od testosteronu zalezne (czy nie mam za duzo testosteronu).

a FSH i LH to tez w danym dniu cyklu sie bada? bo prolaktyne bodajze do 10 dc

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-12-05, 11:46   #2203
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
a FSH i LH to tez w danym dniu cyklu sie bada? bo prolaktyne bodajze do 10 dc
ja mam wszystkie miedzy 2-5 dc zrobić. Lekarz mi tego nie powiedział, ale ja sobie sama wyczytałam ( juz od razu się bije ) że to może być zespół policystycznych jajników i tam własnie w tym przedziałe dc pisze ze jedno jest większe od drugiego 2 razy i te badania na testosterony to chyba tez w tym kierunku by potwierdzic lub zaprzeczyć diagnozie. Ja się łudzę ze ta torbiel to mi sie zrobiła po# zanim sie hormonalnie wyrównałam bo jak sobie przejżałam opis usg z ciązy to pisało ze jajniki ok!

ZOSIA
Stary 2011-12-05, 11:58   #2204
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Nie denerwuj sie. Co to za wizyta,ze masz az takiego stresa?? przeoczylam chyba cos...
Aniu hehe rozbawil mnie Twoj post
Tak pozytywnie oczywiscie
Oczywiscie zaspokoje Twoja ciekawosc- był boski sex ale nie w domu,tylko zanim wrocilismy do domu, jeszcze w aucie, a ze bylismy na "naszym" odludziu moglismy zaszalec....
Dla mnie po klotni tez sex jest inny...taki pelen emocji wyjatkowych, jak zdaje sie sprawe z tego,ze sie tak kocha,a klotnia byla bezsensu...
Nie przeoczyłaś ja się tak co miesiac denerwuję przed każdziutką wizytą. Nie wiem jak wytrzymam przed USG połówkowym 20 grudnia
A co do seksu w aucie ..............uwielbiam!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozpaliłaś normalnie ochotę u ciężarnej na dziki sex w aucie
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:05   #2205
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie przeoczyłaś ja się tak co miesiac denerwuję przed każdziutką wizytą. Nie wiem jak wytrzymam przed USG połówkowym 20 grudnia
A co do seksu w aucie ..............uwielbiam!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozpaliłaś normalnie ochotę u ciężarnej na dziki sex w aucie
bedzie dobrze-nie dneerwuj sie na zapas,bo nerwy tu nie robia nic dobrego
Maluszek to czuje i pewnie mysli sobie" no ladnie-wszysko ok,a ta moja mamuska panikuje"
Hehe Tylko teraz to nie to co latem-trzeba dobrze nagrzac w autku najpierw pozniej temperatura sie latwo podniesie sama
Ja tez uwielbiam Wczoraj nie tyle dziki,co mega romantyczny i namietny sex byl jak na warunki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 12:22   #2206
agatkaa1
Zakorzenienie

Black cieszę się że Wam się udało dojśc do porozumienia.....

ojj sex w aucie ehh....jak ja bym się wróciła do tych czasów....niestety mój Tż już nie jest tak chętny jak kiedyś na takie wybryki...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:36   #2207
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Black cieszę się że Wam się udało dojśc do porozumienia.....

ojj sex w aucie ehh....jak ja bym się wróciła do tych czasów....niestety mój Tż już nie jest tak chętny jak kiedyś na takie wybryki...
ja jak juz zdalam sobie sprawe,ze doszlismy do porozumienia, czyli wlasciwie jak polozylismy sie spac i Tz mnie przytulil-to do mnie dotarlo....to wtedy taka ulge poczulam,ze go nie stracilam...
Chociaz momentami juz on bal sie,czy ja ostatecznie nie podejme decyzji o rozstaniu.... Bylo powaznie naprawde.... ale teraz,po raz kolejny wiem jak silne jest to co nas laczy, jak wiele razem przeszlismy juz....jak nam zalezy...
emocje, nerwy i musialam troszke ochlonac....
Musisz wiec odpowiednio zachecic Tz-a na takie wybryki Masz prawko?? Jak tak-wez sprawy w swoje rece, wywiez go za miasto, a pozniej nakrec odpowiednio

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Natalia jak Mikolajek??
Wafelku jak sie czujesz?? W pracy ok??
A wlasnie ja, jak to ja pewnie cos ominelam przez to wszysko co mialam przez ostatnie dni... pytalam osttanio o liste imien, urodzin Waszych... jest gdzies taka/? Jesli nie to moze taka zrobimy??

Stary 2011-12-05, 12:42   #2208
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
...teraz najwazniejsze zeby usg w przyszylym tygodniu bardzo dobrze wyszlo, a potem zeby cykl byl regularny i tsh miedzy 1 a 2, jesli te wszystkie kwestie wyjda ok to planujemy na marzec-kwiecien kolejne starania

a w jaki miejscie w uczelni jesli mozna zapytac ?
wiesz co ja w ZODzie UWM-u pracuje a Ty?

black- no narobiłaś ochoty na jakieś wariactwo tylko moje kochanie to w ogole taki nie wyrywny bo co będzie jak ktoś nas złapie??? ech strachniś ale chyba go uwiodę to będzie wywiozę chłopa do lasu i z molestuje

Stary 2011-12-05, 12:47   #2209
Lucy1111
Zakorzenienie

Hej Kochane!

moja wizyta u gin generalnie udana, z Małą wszystko w porządku (ufff ) Ale niestety idę dzisiaj do szpitala na badania.

Muszę skontrolować, czy spojenie łonowe za bardzo się nie rozchodzi (bo boli mnie od 2 tygodni baaardzo :/).

Mam nadzieję, że nie spędzę w szpitalu więcej jak 2 dni
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 12:58   #2210
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Hej Kochane!

moja wizyta u gin generalnie udana, z Małą wszystko w porządku (ufff ) Ale niestety idę dzisiaj do szpitala na badania.

Muszę skontrolować, czy spojenie łonowe za bardzo się nie rozchodzi (bo boli mnie od 2 tygodni baaardzo :/).

oby wszystko było dobrze i szybko żebyś do domku wróciła

Stary 2011-12-05, 13:01   #2211
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane!

Lucy! dobrze ze z Małą w porządku!!!!!!!!!!!! A i Ty będziesz pod opieką lekarską - sprawdzą i puszczą Cię zaraz do domu!

ZOSIA
Stary 2011-12-05, 13:11   #2212
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Natalia jak Mikolajek??
też jest terrorystą, od rana nie śpi i tylko o cyca "prosi" teraz chwilę zasnął to zdążyłam 2 pieluchy wyprasować i już się wiercić zaczął.

lucy
trzymam kciuki za krótką i udaną wizytę w szpitalu

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 13:15   #2213
Nita6
Zakorzenienie

Lucy - ciekawe jak będzie wyglądać Emilka
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 13:17   #2214
Lucy1111
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny, będę Was informować w miarę na bieżąco co i jak

chociaż dzisiaj żadnych badań się nie spodziewam...

Nita, też jestem ciekawa często o tym myślę
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 13:25   #2215
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Kochane!

Dobrze,ze z Mala wszysko ok
Koniecznie pisz co i jak. Oczywiscie trzymam kciuki zeby wszysko bylo w porzadku i pobyt w szpitalu szybko minal.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
też jest terrorystą, od rana nie śpi i tylko o cyca "prosi" teraz chwilę zasnął to zdążyłam 2 pieluchy wyprasować i już się wiercić zaczął.

lucy
trzymam kciuki za krótką i udaną wizytę w szpitalu
A co-niech mama wie,ze synek potrzebuje 100% jej uwagi
A jak w ogole Twoj Tz sie opiekuje malym?? Sprawnie mu idzie??

Hehe no pieknie-przez moje godzenie sie z Tz i sex w aucie czesc Waszych Tz-ow zostanie teraz wywieziona w las i molestowana

Stary 2011-12-05, 13:29   #2216
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Kochane!

że z Emilką dobrze.
Niech Ci pobyt w szpitalu szybko zleci i wracajcie.

Ale Was naszło na sex w aucie
Natalia, Nita jak tak czytam o Waszych maluszkach to uważam że nie zasługuję na swoje-tzn. Kacperek jest taki grzeczny, je co 2 godz ale jakieś 10 minut. Fakt, dużo wspomaga mnie huśtawka - usypia małego, kołysze.
Ja po obiedzie. Teraz kawa.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 14:52   #2217
Nita6
Zakorzenienie

Maksi - fajnie że kacperek grzeczny , a ja na swoją Sylwusie nie narzekam
musi sobie troszkę powojować hihihih , ja własnie nie mam takiej huśtaweczki a faktycznie jest fajna bo działała przez weekend jak byłam u rodziców i była tam taka,

Vaniliowa - ty dajesz mleko modyfikowane ? powiedz mi co ile je i ile ml ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:08   #2218
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

A co-niech mama wie,ze synek potrzebuje 100% jej uwagi
A jak w ogole Twoj Tz sie opiekuje malym?? Sprawnie mu idzie??

Hehe no pieknie-przez moje godzenie sie z Tz i sex w aucie czesc Waszych Tz-ow zostanie teraz wywieziona w las i molestowana
mężulkowi bardzo dobrze idzie, kąpie małego, przewija, nosi itp

Nie kuś tym autem bo niektórzy tu poszczą i są dopiero w połowie postu
Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
że z Emilką dobrze.
Niech Ci pobyt w szpitalu szybko zleci i wracajcie.

Ale Was naszło na sex w aucie
Natalia, Nita jak tak czytam o Waszych maluszkach to uważam że nie zasługuję na swoje-tzn. Kacperek jest taki grzeczny, je co 2 godz ale jakieś 10 minut. Fakt, dużo wspomaga mnie huśtawka - usypia małego, kołysze.
Ja po obiedzie. Teraz kawa.
dobrze, że Kacperek daje ci odpocząć
a kawa kacperkowi nie szkodzi ??

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:28   #2219
BERBIE
Zakorzenienie

hej kochane, w końcu jestem w domu.
nadrobiłam was, ale nie wiem co komu miałam napisać.
Natalio dobrze, że z Mikołajkiem ok. przestraszyłam się.
Stary 2011-12-05, 16:41   #2220
zebrawpaski
Zakorzenienie

maksi - zadowolona jesteś z teego ubranka?
ania- u mnie identycznie było test w niedziele wyszedł negatywny, a w poniedziałek po południu już pozytywny, termin @ miałam na sobotę

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

byłam dzisiaj w labolatorium i na usg tarczycy, przy okazji oczywiście drogeria, księgarnia....i było pare jeszcze punktów na liście ale musieliśmy przerwać tę wyprawę bo jak poszlam w galeri do toalety to wydawało mi się, że brudzę...

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

w domu już nic sie niepokojącego nie działo ale leżę teraz i nigdzie się nie ruszam oprócz wc
w dodatku Tz mnie podenerwował bo oczywiście ledwo przyjechaliśmy to kazał mi szybko się decydować czy jedziemy do szpitala czy nie i już stał i tupał nogami bo on oczywiście do domu rodzinnego musi jechać, nakrzyczałam na niego, żeby sobie jechał do mamusi, nic mi tu po nim, wyszedł bez pożegnania jak zawsze i przykro mi się zrobiło...
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości