|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
sheryl kochana zdrowia, jak jest zdrowie to jest wszystko
![]() Będzie dobrze!!! Cytat:
![]() A w biurze, czy taki "wolny strzelec"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Nie wiem, było ogłoszenie - zadzwoniłam to mam rozmowę. Jeśli masz jakieś doświadczenie w temacie pisz! I reszta też, piszcie co wiecie o takiej pracy - bo ja nic, bycie lektorem zamyka moje horyzonty ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
szeryfcio
|
Jamapi, zdrówka dla Matiego. Teraz taki okres, że mnóstwo chorób dookoła... A jeszcze jak lekarz nie zdiagnozuje jednej dobrze i nie da skutecznego leku, to można tak się bujać całą zimę...
Ja teraz trzymam Staśka do końca tygodnia, ale jestem niemal pewna, że jak pójdzie do przedszkola, to po 3 dniach znowu coś przyniesie. Meitsa, ciekawe co to było. Obserwuj siebie. Ja też miewam takowe bóle, ale z lewej strony i pamiętam, że kiedyś też mi na żebra z tyłu promieniowało, ale lekarka nie zdiagnozowała tego dobrze. Twierdziła, ze to mój chory kręgosłup, ale ja wiem, że to nie to, bo czułam obolały narząd. Cytat:
![]() Też szukam pracy (bez efektu oczywiście) ale pamiętam, że dałam ofertę na portalu gumtree (jako pracownik stacjonarny w biurze, w firmie) i był tylko jeden jedyny odzew. Od kogo? Oczywiście od firmy szukającej agentów ubezpieczeniowych. Oni wszystkich zgarniają. (jak konsultantki ![]() Najgorzej mnie wkurza, że mi d... zawracali wiedząc, że ja na takie stanowisko nie aplikuję, bo w swojej ofercie zamieściłam wyraźnie o jakie mi chodzi. A oni zaprosili mnie na jedną rozmowę, drugą... i na koniec proponują mi agenta, oczywiście założenie działalności, nieregularne pensje , prowizja... jak ja w ogłoszeniu wyraźnie zaznaczyłam normalną pracę stacjonarną biurową na normalną umowę. I jeszcze w trakcie rozmów próbowałam wybadać czy aby na pewno chodzi o to o co mnie chodzi... to tajemniczo mnie zbywali, że oni potrzebują różnych pracowników do nowego oddziału... Dopiero na koniec okazało się, że chodziło tylko o agentów. No ale wiadomo... o pracę trudno... jak ktoś się odezwie to tylko z takimi: konsultant, akwizytor, agent... szukają łosiów... żadna praca jak dla mnie...A porządnej pracy to za cholerę nie znajdziesz. Bo dla mnie praca to tam gdzie dają mi umowę o pracę i stałą pensję, a nie załóż sobie działalność i martw się sam o siebie, a zarobisz jak się postarasz. Pracowałam tak przez tyle lat i pukam się teraz w głowę. Za co? ![]()
![]() |
#2645 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
zamawiam te wody, TŻ drugą mi sprzeda
![]() ja tak myślę o 015 i My Vibe bo czytałam pozytywne opinie, co wy na to? ładnie pachną trwałe są? będę wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
#2648 |
w krainie snu i marzeń
|
wiadomość ze strefy
Droga Konsultantko /Drogi Konsultancie, Codziennie do 22.12.2012 ok. godz. 12.00 znajdziesz w Masz Wiadomość aktualną listę dotychczas brakujących produktów, które dotarły już do naszych magazynów. Przypominamy, że produkty te zostaną automatycznie dołączone do złożonego przez Ciebie najbliższego zamówienia na dowolny rodzaj transportu. FOR MEN NAWIL. ZEL/GOLENIA NASZYJNIK JAZZY ZEST. ANEW PLATINIUM/MINI ELEGANCKI ZEGAREK – PREZENT DO WODY LACROIX NUIT Z K14/2011 BLACK SUEDE TOUCH CZERWONA TOREBKA BELIVE PORTFEL BELIVE Dodatkowo informujemy, że poniżej wymienione produkty z Minikatalogu świątecznego 17/2011 obecnie są niedostępne. O ewentualnym szacowanym czasie ich dostępności poinformujemy wkrótce. POKROWIEC/BUTELKA ŚW.MIKOŁAJ POKROWIEC/SZTUCCE ŚW.MIKOŁAJ POJEMNIK/KONFITUR.BALWANEK LITTLE RED DRESS EDP 50ML SPA KR/RAK/SKOREK Z/M. SHEA NASZYJNIK Z MEDALION. EMILLA KOSZULKA NOCNA KARIS ROZ.L KAPCIE ALISSA ROZMIAR 38-39 KAPCIE ALISSA ROZMIAR 40-41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Sheryl najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||||||
Zakorzenienie
|
Nie zwialo, bo u nas rano bylo cieplo, ja się obudziłam z goraczka i zwleklam się z łóżka o 7, zadzwonilam do kierowniczki, że przyjdę ale później chwilę.
U nas okres sprawozdawczy plus zbliza się zamkniecie roku, etatów malo, ludzi nie przyjmują, masakra. Cytat:
ja dzisiaj odebralam takiego smsa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sheryl ode mnie również wszystkiego co najlepsze, słońca przy niepogodzie i na zewnątrz i w sercu, szczęscia w zyciu i obok Ciebie, zadowolenia z pracy i kasy. Sto latek! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Raczkowanie
|
Jamapi jak tam się czuje Twój bąbel? Jakaś angina, czy raczej zwykłe przeziębienie?
Dzisiaj dopiero czuję jak mnie stopa napierdziela. Chyba szok po urazowy przeszedł i leki przeciwbólowe przestały działać ![]() ![]() Sheryl, co planujesz na wieczór? ![]()
![]() |
#2652 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj pisałam że już nie będę ![]() Cytat:
![]() no już będzie mi tych batów na jakiś czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tym szamponem robiłam ![]() Fajna sukienka na pewno będziesz wyglądać super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj zniknęłam bo pojechaliśmy z Tżetem już z Mikołajowymi paczkami do chrześników,bo tylko weekendy mamy szansę jechać obydwoje. Wróciliśmy ok 21 do domu i już byłam padnięta więc darowałam sobie zaglądanie tutaj ![]() A dziś nie dość że wieje to i leje a do tego jeszcze dostałam @ ![]() idę zaraz po jakąś kawę albo co... co komu zrobić? ![]() Sheryl zdrówka i samych pogodnych dni!! Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2011-12-05 o 12:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
no też jestem zła, teraz zamówię 2 wody i coś za 5-tkę muszę dokoptować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
no my już po lekarzu ... osłuchowy obydwoje czyści
![]() więc bez antybiotyków ... zdziwiła lekarza matiego gorączka ![]() ![]() dostał jakiś inny syropek, coś tam do nosa i coś nna ataki kaszlu (ja też mam to sobie w nocy serwować), a ja jakąś inhalację ... zwolenienie do końca tygodnia ![]() ![]() idę bąblowi makalon z sosem dać ![]()
#2656 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
jamapi no nie fajnie, ale bez antybiotyku znaczy nie jest tak źle, szybko zdrowiejcie
![]() ![]() kminię czym dobić do 50zł i cały katalog przewertowałam i nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Rozeznanie
|
despa - no właśnie tylko 2 piosenki śpiewa
![]() sheryl - ja również dołączam się do życzonek - wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() skoro to premia roczna to będą brać pod uwagę że cały rok ładnie pracowałaś więc bądź dobrej myśli a my zajmiemy się trzymaniem ![]() a teraz kolejny tydzień laby masz ![]()
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Pogadamy w klubie
![]() Kochana, to Ty polecałaś tani i dobry tran? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak do trwałości, bo mój Tatusiek używa od wielkiego dzwonu ![]() ![]() ![]() Ale się zmachałam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to rzecz która musi bć zrobiona w grudniu, a wydruki z programu wystarczą do jej zrobienia, sam program jest tu niepotrzebny, więc wzięłam ![]() ![]() bąbel zasnął .... ja kawkę piję, a po 16 stej moi rodzice przyjeżdżają ![]() uuuu ale leje ![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
A ja na tą rozmowę za 2 godziny :/ I coraz bardziej nie wiem, nie wiem. Najbardziej odpowiadałoby mi wykładanie towaru, może nie jest to najambitniejsza praca ale w godzinach, które mi bardzo pasują no i prawdę mówiąc można się zwolnić dość szybko, a przecież liczę na powrót tu! Żeby tylko na opłaty zarobić, bo taką mam umowę z Łukaszem
![]() Co wyjdzie to wyjdzie, trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ponownie dziękuję za rady w sprawie sukienki ![]() U mnie dzisiaj słoneczko świeci i wieje ale jakoś się da wytrzymać... ![]() Sheryl sto lat!
#2665 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj zaczęłaś? Co do pytania, ja nie mam pojęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/3588181/Pozio...wa-i-upodlenia Skąd się biorą tacy ludzie.. Takie malutkie dziecko..
#2667 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę czytać takich rzeczy, od razu mam łzy w oczach. Kaszka ma 4,5 roku i od czasu ciąży zaczęłam popierać ząb za ząb i karę śmierci ale po torturach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamówiłam My Vibe i 015 zobaczymy, który mi się bardziej spodoba ![]() tylko sie wkurzyłam, na gł stronie cena 45,9 a na strefie 49,9 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.