![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Matka próbuje wzbudzić we mnie poczucie winy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak na wszelki wypadek, gdyby jakims tam cudem była to prawda: Weź d.u.p.e w troki i do roboty! Leniu patentowany! I tatuś też niech sie ruszy, darmozjad jeden! A mamusię bardzo prosze z nami skontaktować. Już my mamy dla niej parę pomysłów na życie. Bez wrednych starych i młodych wykorzystywaczy.
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Czcij ojca swego i matkę swoją Taka mała dygresja...
Jak to czytam, to się gotuję! Sprzątać przecież nie będę...A czemu nie? Bo ojciec będzie się śmiał? Masz problemy jak dzieci w żłobku. A niech się smieje, może mu przyjdzie do głowy jakże inteligentna myśl, że matka też człowiek i potrzebuje pomocy! Poza tym, gdybyć chociaż trochę posprzątał, np. starł kurze w chacie (to naprawdę nie jest takie trudne ![]() Zero wdzięczności...Ciekawe co będzie, jak matki zabraknie (puk puk odpukać) Kto Ci ugotuje? Kto posprząta? Chyba nikt i zginiesz jw smrodzie głodzie i wstydzie. Pewnie dopiero wtedy pożałujesz tego, że NIGDY nie pomogłeś matce. Pomyśl o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Mrs Mrau
|
mlody,masz jakies inne zajecia poza komputerem?
spotykasz sie ze znajomymi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
gosh, a swoja droga to co znowu?
albo głupi wyglup w stylu - jak przez internet zdenerowwac w krotkim czasie 100 bab albo zas ktos prace pisze, i wykorzystuje nasza wlasnosc intelektualna powinnysmy sie oznaczyc jakos zakaz testowania na wizazankach, czy jakos tak....
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
awia ma rację.
Ja się coraz cześciej czuje tutaj jak króliczek ![]() I coraz częściej ogarnia mnie nieprzeparta chęć udzielania głupich odpowiedzi...
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
A powiedz mi... bo ja też mam mame i tate miłośnika sportu, ale i mam kompa, jak widać, ale on nie jest "mój" on jest moich rodziców, oni kupili go za swoje pieniądze i zrobili mi przyjemość dając go do mojego pokoju. Zawsze jak chcą zrobic przelew,posluchać czegoś, pogadać z kimś czy przez skajpa czy na gg to ja schodze bez zruknięcia, chyba, że robie zadanie, to sie pospiesze i sobie wchodzą.
Ty sobie sam kupiłeś komputer? i dlatego mama nie ma do niego prawa gdy jesteś w domu? Może to Cię zdziwi, ale ja od 10 roku zycia potrafie zrobić sobie jedzenie, dzisiaj choć pracuje po 12 godzin to zrobie obiad, a mój facet jest w Twoim wieku i choć czasami są sprzeczki to i naprawi w domu coś i prawie zawsze dziennie sobie sam gotuje, bo mama jest w pracy, a kiedyś zawsze była w domu i uczyła syna samemu sobie radzic. Co mama nie daj Boże odejdzie, a Ty umrzesz z glodu? hmm.. ciekawe jaka kobieta w tych czasach Cię zechce... ja bym Cie nie wzieła nawet za skarby świata, gdybym wiedziała, że muszę siedzieć i gotowac Ci co sobie chcesz :/ Jakbym była koleżanką Twojej mamy załatwiłabym jej prace, choćby u mnie w domu, żeby siedziala i oglądała sobie TV i siedziała na kompie za kase... aby mogła mieć coś z życia, a żebyś Ty z ojcem mógł ruszyć dupe do kuchi i se coś zrobić. żenada
![]() |
#68 |
Mrs Mrau
|
poza panem od krótkich spodenek przypomnial mi sie ten...no jak mu tam było...potworski czy jakos tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Może ten post mlodego to rzeczywiscie zart, ale mimo wszystko tacy ludzie naprawde isntnieja...
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
na potworskiego za niskie progi
Elly - zgodze sie, ze niektorzy ludzie maja takie roszczeniowe podejscie do zycia. moj brat np ![]() ale generalnie - on sie ze swoim widzimisię ![]() no i chociaz jesc sobie zrobi, dupe sobie sam podetrze, nawet na siebie zarabia ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Egoista! Twoja mama tez powinna miec troche radosci! Myslisz ze to maszyna? Mozna przeciez jej pomoc! Nie widze nic zlego w tym ze faceci pomagaja w sprzataniu czy zmywaniu. Kobieta to NIE KURA DOMOWA!! Moj TŻ pomaga w domu(sym mojej cioci tez) co mnie osobiscie bardzo cieszy, sam sobie umie ugotowac obiad, jesli trzeba! Nie wzbudzisz wspolczucia kobiet, myslac ze siedzenie przed kompem "bo nie masz nic innego do zrobienia" usprawiedliwi to jak postepujesz! Żal mi Ciebie, Twoja dziewczyna dlugo z Toba nie wytrzyma, a ty sam bez mamusi nie bedziesz umial dac sobie rady. Czyżby rączki do tyłka przyrosły??
cinkapooh tez rodzicom umozliwiam ogladanie filmow na kompie ![]() ![]()
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
i do tego jesteś utrzymywany przez rodziców tak?
![]() ![]() rozumiem, ze zyje sie tylko raz, i z zycia trzeba korzystac...ale nie do tego stopnia!
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Widzę, że Ci rączki do tyłka przyrosły
![]() ![]() ![]() Weź się chłopie otrząśnij, bo Ty chyba w jakiejś bajce żyjesz. Do roboty zaiwaniaj, a nie całe dnie przed kompem siedzisz. Może wtedy docenisz co naprawdę ważne jest w życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Moja Matka obwinia mnie za swoje nieudane życie, za źle ulokowane uczucia. Ona obwinia wszystkich. Tylko nie samą siebie.
Mój Tata przestał się już starać. Zrezygnował. Ja mam gorzej. Z Matki nie da się zrezygnować. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ja mam 22 lata i prawie nic nie robię w domu. Raz w tygodniu mamy w domu sprzątaczkę, a resztą zajmują się moi rodzice. Ja studiuje prawo i zajmuje się moją dziewczyną, więc niestety nie mam zbyt wiele wolnego czasu. Zresztą mój tata zawsze mówił mi, że mam dwie lewe ręce, w konsekwencji żywię odrazę do pracy fizycznej, z wyjątkiem spacerów z moim psem.
Czy to wina facetów, że kobiety lubią ich rozpieszczać? Moja matka zawsze była cholernie nadopiekuńcza, a dziewczyna też jest bardzo ciepłą kobietą i wprost uwielbia robić mi dobre jedzonko. Ja z kolei zabieram ją do restauracji, więc chyba tak bardzo jej nie wykorzystuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Troll nie troll, ale pomyślcie, są tacy na świecie a szczególnie w naszym kraju pokutujących stereotypów... Współczujmy matkom i współczujmy przyszłym żonom!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Chryste Panie
![]() widze, ze w Polsce to same ćwoki zyja ![]() obiadek pod nos i pewnie jeszcze podrapac po tylku... jak dla mnie to tez jest jakas podpucha ![]() coponiektorym to sie za bardzo nudzi ![]() no ale...na glupote nie ma lekarstwa
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
dziwię się, że jeszcze nie rzuciła tego wszystkiego i nie poszła w świat ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SZOK!!! Ja po prostu nie wierzę, że tacy ludzie chodzą po świecie, a Polska to już skupisko takich królewiczów. Ręce opadają, że matki same to sobie robią, a potem jeszcze zrzucają opiekę nad taką życiową ciapą na inną kobietę...Dzięki Ci Boże, że na takiego nie trafiłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że nie można nic pisać o inteligencji adwersarza
![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
gdyby mama korzystała z kompa to nie miałbyś nic do roboty? a słyszałeś o czymś takim jak książka?
![]() nie? tak mysłałam ![]() [jeśli chcesz swoją bujną wyobraźnią zdenerwować ludzi, to na przyszłość staraj się, żeby Twoje historyjki były choć trochę wiarygodne; bo nikt nie uwierzy, że tacy CHŁOPCY odezwaliby się na naszym forum]
![]() |
#84 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
o raannyyy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wogóle to zajmij się tym swoim prawem, a nie wkurzaniem Wizażanek...
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() p.s. chyba masz rację, niestety nie doceniam...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz nawet osoby tłumaczące się za pomocą "arystokracji ducha" muszą być bardziej przystosowane do życia jezeli chodzi o jego praktyczne aspekty. Takie czasy, trzaba było sie urodzić kilka wieków temu wtedy Twoje wyjaśnienie zostałoby może inaczej przyjete. Gdyż tylko arystokracja miała czas na rozwijanie " ducha". ![]() Okrereślenie powalające z nóg.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.