|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Cytat:
portfel - to samo bluza-nie ![]() koszula - wiem,że chce sobie kupić z reserved taką fajną niebieską ale...hmm.. wolałabym żeby to bylo coś co ode mnie wyszło pasek - już dostał, teraz to chyba tylko paskiem się należy ![]() ksiązka, gra,film - nie perfumy - jak byliśmy w kinie na Babach to rozdawali facetom zapachowe paseczki Davidoff Champion energy, TŻtowi spodobał się zapach, mi też..i to jest mój jedyny pomysł tylko trochę drogi ![]() Black -sweter dostał miesiąc temu na ur
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2011-12-04 o 21:38 |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze mam problem z wymyśleniem prezentu... To jest okropne
A ode mnie już poszedł mój TŻ, jutro rano wstaję do szkoły, więc jakby został dłużej to ciężko mi by było ![]() Ale rocznicy nie spędzaliśmy w jakiś inny sposób niż zwykle, bo nie mieliśmy ani czasu ani pieniędzy na nic porządniejszego, kiedy indziej sobie to odbijemy
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3424 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
behind, a może jakiś fajny męski szalik? Faceci rzadko takie rzeczy mają, a potem narzekają, że im zimno. A może album z czymś co go interesuje? Góry, samochody, lotnictwo, różne zajawki mają faceci ![]() Albo marzy o jakimś aucie i może kupiłabyś mu wersje mini tego auta, żeby sobie na półce położył? ![]() Perfumy to jednak spory wydatek, mimo wszystko. A ja sobie teraz przed komputerkiem siedzę, bo mam trochę papierkowo-'biznesowej' roboty
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam tez o ciepłych rękawiczkach. Auto wlasnie kupił niedawno. Takie jakie chciał Perfum to jakies 150zł Cytat:
![]() Póki co nie dostanę nic więcej kasy, także super ekstra Dziś poszłam się zapytać co i jak jestem meeega zła. Mam gdzieś ta robotę. Już się nie będę starać.
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2011-12-05 o 13:10 |
||
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
my już w krakowie, wprawdzie jest tu jeszcze masa roboty i średnio się czuję jak w domu no ale...przyzwyczaję się i wszystko ułożymy ![]() jutro kończą kuchnię, ale barek już mam jak minął weekend? |
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() weekend...no cóz...minął swietnie aż do momentu kiedy w sobote @ dostałam :P a że to weekend kiedy tezet ma zajęcia na polibudzie więc... było ciekawie :P mimo, że Mikołajki są jutro to...mój Teżet Mikołaja spotkał w piątek ![]() (a była umowa przecież ze NIC NIE KUPUJEMY - no ale tak jest zawsze, mówimy, ze nic nie kupujemy i nic nie kombinujemy a potem...jest tak, że i jedna i druga osoba coś dostała ), any way Miki przyniósł mi 2 pary rękawiczek 5ciopalcowych zamienianych w jednopalcowe (chyba miał już dość doświadczania tego, że moje łapki ZAWSZE w zimie są lodowate i postanowił mnie zaopatrzyc w ciepłe rekawiczki - a przynajmniej mam taką nadzieje, ze są ciepłe Może mało romantyczne ale....nie mam ostatnio pomysłów romantycznych , zresztą...w ogóle ostatnio kiepsko u mnie z pomysłami jakimikolwiek
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
emanko kto powiedział, że musi być romantycznie? ważne żebyście obydwoje byli zadowoleni
ja jestem zwolenniczką praktycznych prezentów w tym roku ze względu na przeprowadzkę nas ten pan nie odwiedzi, jesteśmy spłukani a potrzebujemy jeszcze masę rzeczy do domu, no ale ważne że Hanusia dostała prezent - Misia Edusia właściwie jeszcze nie dostała, jutro dostanie
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Maryjamie super, że już się przeprowadziliście
![]() na mojego tż'a będzie czekało w bucie ptasie mleczko pod choinkę prezent już też mu kupiłam... i wcale nie jest romantyczny jakoś wolę sensowne prezenty xD jeszcze muszę się wybrać na zakupy i resztę rodzinki zaopatrzyć w prezenty
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zadomowienie
|
My nie obchodzimy mikolajek
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Maryjamie zazdroszcze |
|
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalcie się co kupiłyście albo chcecie kupić TŻtom po choinkę
![]() Ja nadal myślę Może jutro wpadnę do CH i rozejrzę się za czymś. Dziś TŻ mi powiedział,że u niego w domu stwierdzili że w tym roku nie robią sobie prezentów Także dostanie tylko ode mnie..więc może dobrze by było,żeby sprawić mu kilka drobiazgów ![]() Maryjamie - Wy już lepszego prezentu nie porzebujecie niż ta przeprowadzka ![]() Do TŻta dziś zadzwonili w spr pracy-biuro nieruchomości. Jakiś czas temu JA
|
#3433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także nawet się specjalnie nie silimy bo nie ma po co...Niusia ja kupiłam mojemu zestaw do golenia bo od kilku miesięcy smęcił, że by sobie kupił porządną maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami... ale ciągle nie ma kasy nawet w zeszłym tygodniu mówił, że musi odłożyć kasę na maszynkę
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze raz zazdroszczę przeprowadzki! Masakra, ja po pijaku w sobotę do Tż'a mówiłam, że chce pierścionek z ametystem i że jak ma z brylantem to ma go oddac, bo mi rękę utną w ciemnym zaułku, a ta menda jeszcze podłapała temat i się ze mną drażnił...Oczywiście średnio to pamiętam, ale za to Tż bawił się wyśmienicie, gdy mi to opowiadał w niedziele Behind, czyżby w końcu coś ruszało do przodu? Oby
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem mało romantyczna, choć bardziej od TŻta
ja mojemu kupiłam książkę Bear'a Gryllsa i jeszcze jutro może rózgę dokupię, a co dostanę od niego, to nie wiem ciekawa jestem strasznie
|
|
#3437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodam pewnie do prezentu na gwiazdkę.Bo nie kupujemy sobie konsoli PS3 Move ;( bo: a) Tż nie ma tyle kasy (po Nowym Roku zaczyna wynajem lokalu )b) w 2011 mają miec premierę 2 super konsole, nowy XBOX i chyba Play Station xD (jestem nienormalna ;p)
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam problemu z kimś, kogo dobrze znam
Trudno jest mi doradzać komuś, bo nie wiem czym się interesują, jacy są, co lubią TŻ innych dziewczyn Ale swojemu mogłabym kupować i kupować Czekam na kasę za jedno zlecenie i lecę po prezenty, bo nie mam jeszcze nic![]() Uwielbiam mu kupować prezenty, bo on taki biedny, w domu od lat nie dają sobie prezentów I tak się ślicznie cieszy ze wszystkiego. Na rocznicę dałam mu portfel, to jaki szczęśliwy był. Chciałabym teraz też tak dobrze trafićMy też nie. Za to prezenty pod choinkę będą porządniejsze. Ale obawiam się, że TŻ nie uda się przebić siebie samego sprzed roku i nie dostanę już tak pięknego prezentu
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
ja dla tż'a zawsze kupuję to czego sam sobie gdzieś tam życzy
ale przeważnie i tak potem to ląduje w kącie także mam nadzieje, że tym razem nie wywinie takiego numeru... a co do mikołajek to u nas w domach nie było jakiegoś wielkiego świętowania czy kosztownych prezentów ale słodkości zawsze się dostawało do skarpety czy butów
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2011-12-05 o 18:41 |
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak.
Cytat:
Właśnie wyszła ode mnie kumpela i mowiła,że ona z facetem ustalają sobie przedział cenowy za który robią prezent św. Może to i dobry pomysł.
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
Behind a Twoj Tz ma uprawnienia do bycia agentem? Bo bez tego nie da rady
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Ale skoro go zaprosili to moze cos dla niego maja,
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie takie ustalenie ceny by nie przeszło... bo tż aktualnie groszem nie śmierdzi... i jestem świadoma, że może mieć problem z kupieniem prezentu za podobną sumę co ja...
rozumiem, że taka metoda ma być na zasadzie, żeby nie kupować nic kosztownego?
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kumpela do mnie,że ona robi swojemu TŻtowi za 2stówy prezent
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie by nie stać było, bo nie pracuję. Ciekawe co TŻ wymyśli, mam nadzieję, że drogiego, bo mi głupio będzie.
|
|
|
#3446 |
|
Zadomowienie
|
Za 2stówy?! szaleństwo... Chociaż może gdyby mnie było stać to czemu by nie zaszaleć...
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W koncu to Tż nie ma co zalowac ale na taki prezent Tż bedzie musial poczekac az znajde prace, moze za rok
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
Ja też na droższe prezenty pozwolę sobie dopiero jak będę pracować, póki co jeszcze się uczę
Ale co tam prezenty... Ważne, że jest z kim spędzić różne święta, dni bez okazji i w ogóle.. Mam rację, prawda?
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
omg a ja myślałam, że faktycznie oszczędna para jakbym miała robić sobie z tż prezenty za podobną sumę i on by mi wyjechał z kwotą 200zł to bym go wyśmiała... szczególnie w aktualnej sytuacji... ale kupowanie prezentów za taką kwotę i wymuszanie na drugiej osobie aby kupiła równie kosztowny prezent jest lekko dziwne xD bo dla mnie to, że wydałam powiedzmy 100zł na tż'a a on kupi mi coś fajnego ale za powiedzmy 20zł to przecież nie ma znaczenia równie dobrze moglibyśmy kupić sobie po mikołaju za 1,5zł i też by było fajnie xD
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

, zresztą...w ogóle ostatnio kiepsko u mnie z pomysłami jakimikolwiek

pod choinkę prezent już też mu kupiłam... i wcale nie jest romantyczny
.

I tak się ślicznie cieszy ze wszystkiego. Na rocznicę dałam mu portfel, to jaki szczęśliwy był. Chciałabym teraz też tak dobrze trafić
jakbym miała robić sobie z tż prezenty za podobną sumę i on by mi wyjechał z kwotą 200zł to bym go wyśmiała... szczególnie w aktualnej sytuacji... ale kupowanie prezentów za taką kwotę i wymuszanie na drugiej osobie aby kupiła równie kosztowny prezent jest lekko dziwne xD bo dla mnie to, że wydałam powiedzmy 100zł na tż'a a on kupi mi coś fajnego ale za powiedzmy 20zł to przecież nie ma znaczenia