|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Studniówka 2012
Treść usunięta
|
|
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
on chce z nimi po prostu pogadać, że nie jest taki, że non stop pije i wgl, chce im wytłumaczyć, że nie jechał po pijaku tylko na kacu, a wgl to wszystko przez jego byłą, bo ona mu kazała odwieść się do domu, bo się z nim pokłóciła, więc pożyczył samochód od kolegi i ją chciał odwieść
|
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj mam jakiś konfliktowy dzień , miałam starcie z dwoma nauczycielkami bo u nas w szkole są matury w sobotę co jakiś czas i mieliśmy mieć w tą co była z matmy , ale nam odpuścili po stwierdzili, że to bez sensu i dla nas za dużo a nasza nauczycielka stwierdziła , że im to nie przeszkadza (im polonistom, tylko szkoda , że to nie oni piszą .. ) i zapytałam dlaczego musimy teraz skoro dopiero był operon (ona nam robi ciągle prace sprawdziany itd i oddaje po miesiącu i wtedy już się nie da poprawić :/ ) i zaczęła się wydzierać masakra że nigdy nie miała do czynienia z taką niewdzięczną młodzieżą ( bo tam klasa poparła moje zdanie ) a później na historii sorka mnie nie lubi jak i pewnie większość klasy , prowadzi w tak nieciekawy sposób lekcje nic nie dyktuje tylko ciągle coś mówi i to w taki nieciekawy sposób, że każdy gada , a ona zawsze coś do mnie się przyczepi ;/ ciągle do mnie, że śpiewam skoro nawet w tym momencie nic nie mówię
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
zobaczcie kuzynka mi zaproponowała, ze pożyczy mi taką sukienkę (różowa beza) co myślicie? byłaby az taka zła ? ![]() a jak by tak do tego gorsetu czarny dół ? ![]() http://fotofotki.pl/viewer.php?file=...2tbiuj0nv.jpeg[/QUOTE] |
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
nieeeeeeeeeeeee !
proszę nie zakładaj jej na pewno dopiero wtedy dziewczyny Ci żyć nie dadzą
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
sama im powiedziałam, bo on mnie uczył jeździć i tato się spytał czyim samochodem to powiedziałam, że jego na co się spyt przecież on nie ma prawka to mu powiedziałam, że stracił; najlepsze jest to, że moja mama wiedziała o tym już tydz temu i nic nie mówiła, a teraz nagle chodzi zła i wgl
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a on był w tym związku pantoflarze, ona okręciła sobie go wokół palca, a jak z nim zerwała to powiedziała, że go liczyć nie kochała tylko go wykorzystywała
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jeszcze się ułoży Dziewczyny kupić tą torebkę ? tylko odpięłabym łańcuszek bo dzisiaj ją oglądałam i są dwa łańcuszki w środku krótki i dłuższy
|
|
#1992 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie studniówkowiczki
jako, że dużo roboty przede mną, matura bzdura i te inne, zabralam się za rzeczy totalnie poboczne (o jakie to ludzkie ). m.in. zaczęłam kompletować strój studniówkowy i stąd moje pytanie do Was, drogie dziewczęta: czy widziała któraś z Was cokolwiek (suknia, buty, spinki, rajstopy, torebki...) w klimacie cyrku?
|
|
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1995 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
dobra ja spadam się uczyć, pa
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to torebkę jutro kupuję zostaną mi tylko buty i wszystko już z głowy
![]() ejj a na której nodze jest podwiązka?
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
ajj i teraz nic nie odpisał ? niedobry
![]() fajna sukienka nawet ta od prawej, chociaż za taką cenę to sama nie wiem ![]()
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2002 | |||
|
Zadomowienie
|
Świetny wynik. Gratuluje. Ja miałam 64% myślę ze w maju będzie 70%. Liczę na to
W mojej szkole osoby towarzyszące podawaliśmy już wstępnie w październiku. Ale termin płatności za osoby towarzyszące mamy do stycznia. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Choć chcieli coś takiego wymyślić, to więcej osób było przeciw. wiec nie przeszło ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Nie byłam dzisiaj w szkole. Bo lekko przeziębiona jestem. Musiałam się jeszcze doleczyć. Jutro powrót do szarej rzeczywistości w mojej "ukochanej" szkole :P Dzwoniłam dzisiaj do kosmetyczki i umówiłam się już na makijaż. Fryzjerkę tez mam już zamówioną, ale muszę jeszcze jakąś fajną fryzurę znaleźć. Jeszcze muszę rozejrzeć się za ładnymi bucikami i kopertówka Oh... jak ja lubię zakupy Ale ja się dzisiaj rozpisałam. Zmykam się uczyć
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Uczę się historii.
|
|
#2004 |
|
Konto usunięte
|
Witam
dziewczyny miałam dzisiaj próbny egzamin zawodowy z wsipu nie zdam tego hehe o miliard razy tródniejszy od tego z cke, było dużo zadań z rzeczy któtych nie mamy w materiale, ale za to część z przedsiębiorczości łatwa jak nigdy
|
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
witam!!!
jestem tu nowa, choć zarejestrowana już jakiś czas ![]() wczoraj byłam zaprosić znajomego na studniówkę mam jednak problem z doborem sukienki i butów, bo Dareczek jest tylko troszeczkę wyższy ode mnie a ja nie chciałabym być od niego wyższa. zastanawiam się nad dwoma sukienkami i im więcej się zastanawiam tym mniej jestem przekonana do nich http://www.intymna.pl/s28884,produkt http://sukienki.amazinggirl.pl/sukni...del-y0000.html proszę o radę |
|
|
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
Wpadłam się tylko przywitać i spadam, bo mam jutro 2 ciężkie sprawdziany ![]() Mam nadzieję, że się wyrobię i wpadnej jeszcze wieczorem A i widzę, że jest już 2000 postów to się powoli rozkręcamy Na wfie ćwiczyliśmy poloneza pierwszy raz i już mamy całość ![]() Jutro MIKOŁAJ a ja znowu siedze od 8.50 do 17 Dobra spadam i będę później ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy i skoro już coś tu napisałaś to jesteś zmuszona do regularnego udzielania się ![]()
|
|
#2010 |
|
BAN stały
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;30898980]Witam
dziewczyny miałam dzisiaj próbny egzamin zawodowy z wsipu nie zdam tego hehe o miliard razy tródniejszy od tego z cke, było dużo zadań z rzeczy któtych nie mamy w materiale, ale za to część z przedsiębiorczości łatwa jak nigdy [/QUOTE]a z czego zawodowy? ![]() ja informatyka, teorie zdałam bez problemu, a praktyczny u nas 1 osoba na 29 zdała i to ledwo jednym pkt, mi brakło 8 pkt... jutro lecę z TŻ przymierzać sukienki! wreszcie!!! trzymajcie kciuki żeby coś znalazła ![]() jak znajdę to zrobię zdjęcie ![]() spadam zakuwać...za tydzień koniec semestru a ja zagrożenie z fizy i byłam się rposić o poprawę i będę poprawiać i muszę to wykuć na blachę plus zadania ze zwierciadeł...eh... pa dziewczynki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

on stwierdził, że może z nimi pogadać i wszystko wytłumaczyć jak to było, ale boję się, że to tylko pogorszy sytuację
bo u nas w szkole są matury w sobotę co jakiś czas i mieliśmy mieć w tą co była z matmy , ale nam odpuścili po stwierdzili, że to bez sensu i dla nas za dużo a nasza nauczycielka stwierdziła , że im to nie przeszkadza (im polonistom, tylko szkoda , że to nie oni piszą .. ) i zapytałam dlaczego musimy teraz skoro dopiero był operon (ona nam robi ciągle prace sprawdziany itd i oddaje po miesiącu i wtedy już się nie da poprawić :/ ) i zaczęła się wydzierać masakra
zobaczcie
na pewno dopiero wtedy dziewczyny Ci żyć nie dadzą

może jeszcze się ułoży

to się powoli rozkręcamy