![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
To jak juz tak wszyscy narzekamy na braki - to teraz wam przejdzie - w kat. 14 klientka zamówiła fioletową wodę CLNuit z eleganckim zegarkiem... oczywiście jak juz kiedyś pisałam - zegarków nie było - napisali, że będą dstepne od kat 17 (3katalogi czekania... na zegarek, który powinien byc dostępny od ręki), co więcej 5.12 wyslali na strefę co już jest, a co jest w brakach - zegarek był na liście dostępnej zaktualizowanej listy - więc wysłałam zamówienie, dziś mi zaksięgowali fakture - i zegarka nie ma.... dzwonie zła jak osa (no w końcu ile moge świecic oczami klientce) a pani mi mówi, że były ale już nie ma...
![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, ale się zezłościłam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
1).Dziewczyny czy od produktów z oferty "świąteczne odliczanie" odejmuje się jeszcze dodatkowo wypracowany opust?
![]() 2).Które z tych męskich perfum co są w dzisiejszej ofercie mają najfajniejszy zapach? Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane przez preszcz Czas edycji: 2011-12-05 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana mam prośbę,powiedz mi czy w kat.03 będzie podkład w płynie "Idealny kolor" (szklana buteleczka) bo czekam od miesięcy na promocję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Przyczajenie
|
tak odlicza się wypracowany opust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
magocha, a czy są jakieś nowe Naturals?
![]() |
#488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może dostaniesz paczki osobno-tzn tą 1najpierw a 2 później lub dnia następnego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie najładniejsze są indyvidual blue, simply because i my vibe (chociaż z tej trójki te akurat najmniej) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
niestety dziś dostałam 1 paczkę z 2 i nie wiem kiedy dostanę tą drugą bo w drugiej paczce mam więcej kosmetyków a na dodatek na stronie UPS jeszcze nic jeszcze nie jest pozmieniane.... status itp...
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Hej Magocha, pytam w imieniu swoim i Sarunieczki bo obie się o ten podkład pytamy jak tylko są jakieś słychy o nowym katalogu. Chodzi o Podkład w płynie "idealny kolor" który jest w katalogu 2 na str.46 (produkty bez promocji) , tam kosztuje 44 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Magocha, a możesz napisać czy są jakieś fajne promocje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zamówienie z soboty, dzisiejsza faktura: żółte kropki były przy: NAT. ODZ./WZM. ORZ.MAKA/ALO, Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. EDT JUST PLAY DLA NIEGO 75ML, jest na fakturze FAR AWAY EDP 50ML, jest na fakturze EDP INCANDESSENCE LUMIERE, jest na fakturze EDT LITTLE BLACK DRESS 30 ML, jest na fakturze LITTLE WHITE DRESS EDP 50ML Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. + były zielone kropki: NAW.BALSAM BAWELNA/MIOD 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. ZEST. BIZUTERII INNOCENCIA 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. EDT BARBIE 50ML 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. (zamówienie z k16) przyjdą torebki z Believe i cała reszta |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Raczkowanie
|
Wiesz, zależy dla kogo co jest promocją
![]() Ale wypisze kilka pozycji. 1. przy zakupie Outspoken Intense za 89 zł perfumetka gratis ![]() 2. błyszczyki i lakiery do paznokci - kup 1 za 16,90, 2 za 20 zł 3. zestaw na dzień kobiet za 34,90 ( w składzie: złociście połyskujący cień do powiek, konturówka do oczu oraz superwydłużający tusz ) 4. z Colortrend: 1 za 10.90, 2 za 16,90 5. z Naturalsa kup 1 za 12,90, drugi za 5,90 6. zestaw "Esencja kobiecości" za 31.40 ( dodający blasku szampon z odżywką, maseczka do twarzy Drzewo herbaciane i ogórek, żel pod prysznic Lagoon, woda Summer White) ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
oj nie znalazłam go w katalogu, w sumie nawet nie znalazłam tej strony z tymi produktami bez promocji :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Zamówiłam sobie biżuterię w kat. 17 : Ellie (na rzemykach) i Jazzy (kula wysadzana kamykami) - bardzo ładne obie, polecam jeśli się zastanawiacie. Jeśli trzeba wstawię jutro zdjęcia ( wydaje mi się że już ktoś wstawiał, ale jak trzeba, to cyknę). Tylko informuję że fajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej kusi mnie promocja na lakiery oraz zestaw na dzień kobiet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was zamówiła może Kubek Bałwanek z małego katalogu ?? Zdjęcie w katalogu przekonało mnie do zamówienia go, lecz zastanawiam się czy w rzeczywistości też będzie taki słodki
![]() ![]()
"Za często chcemy tego, czego nie możemy mieć. Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie może rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." "Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy."
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Planowane doręczenie:Wtorek, 06.12.2011, Przed końcem dnia. chyba jednak lepiej dostać 2paczki łącznie niz najpierw 1 a potem 2 ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-12-05 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... Ja już sił do tego nie mam
![]() ![]() Co mi poradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() niestety nie wrzucę zdj bo już jest klientki ale sprawdź na katalogowym może będzie z tym że nie wiem czy uda Ci się zamówić go bo jest już w brakach które jak mi to Pani na infolinii powiedziała że raczej ich nie będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, proszę mnie nie kusić katalogiem nr 3, bo ja po nr 2, miałam robić odwyk zakupowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
paleta korektorow jest w kat 17 z dzwoneczkiem i nie ma go ani w k1 ani w k2 to i pewnie w trojce nie bedzie
#508 |
Zakorzenienie
|
Wiadomość w strefie:
Temat: Oferta Adwentowe Odliczanie- ważna informacja Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie Przez 21 dni w ramach oferty Adwentowe Odliczanie przedstawiamy produkty w atrakcyjnych cenach. Informujemy, że w pierwszym dniu obowiązywania na dany dzień oferty adwentowej nie będą widoczne światła. Prosimy tak zaplanować swoje zakupy, aby wartość produktów z tej oferty nie miała wpływu na ogólną wartość składanego zamówienia. Przepraszamy za niedogodności Dział Obsługi Konsultantek |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuję
![]() Żadna z Was nie ma portfela Nadia, który jest w ofercie netto? Chodzi mi o to czy ma przegrodę na banknoty? Dzwoniłam na infolinię, Pani mi powiedziała to samo co napisane jest pod portfelem w ofercie netto. Dzisiaj jeszcze muszę złożyć zamówienie..
![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2011-12-05 o 21:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny skąd bierzecie ten numer dzięki, któremu możecie sprawdzić drogę waszej paczki i czy mogę sprawdzić to również, kiedy zamawiam paczkę na paczkomat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.