|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
a skoro nie możesz uzyskać odpowiedzi, to widocznie żadna z dziewczyn nie miała do czynienia z produktami o które pytasz
|
|
#15872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ciocia zamówiła je dla siebie, to moge im zrobić foto i zamieścić ![]() ale to gdzieś dopiero (mówię uczciwie) w sobotę, bo dostaję paczkę późno - już pisałam, że przychodzi do mnie między 20 a 22, a jutro nie będzie mnie na Wizażu bo jade rano do Krakowa na 2 wykłady, zajrze do COKu w Krakowie i wracam do domku wieczorem. edit - chodzi mi o ozdoby
|
|
|
|
|
#15873 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15874 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ktoś juz mial z nią do czynienia, bo chodzi Ci o tą z katalogu 02?
|
|
|
|
#15875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za fotki [/quote]No dokładnie też kupiłam już z TS a ten świetny dużo miejsca i kółeczka otwierane... ![]() AnnaMaria0407 dzięki za zdjątka
|
|
#15876 |
|
Raczkowanie
|
Kafetka, no niestety ja nie mam bladego pojęcia
Kurcze, ja chcę już moje kosmetyki Dawać, dawać
|
|
|
|
#15877 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiecie jak to jest z zestawami świątecznymi z 13-tki? Tzn. chodzi mi o to, czy pudełeczka przedstawione na fotografiach (np takie ładne wyścielane materiałem z zestawów Today Tomorow Always albo takie okrągłe z zestawów kremów Solution) też są częścią zestawów? W katalogu nie ma takiej informacji.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#15878 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehe...a ja jeszcze żadnego kalendarzyka nie kupowałam
chciałam kupić ten, co będzie w glamour i czekałam sobie, a tu widzę ten z avonu - i cóż...podoba mi się ![]() |
|
|
|
#15879 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3089716]kurcze, fajny jest, a ja kupiłam już z TS
dziękuję za fotki [/quote]Nie ma za co Ja też najpierw kupiłam z TS ale jak zobaczyłam ten to musiałam go mieć i nie żałuję wydanej kaski. Jest super w porównaniu z tamtym. Żeby nie było cały czas offtopowo to mam podgląd fakturki, a w brakach za ok. 800zł: - zestaw Tomorrow dla niego - pudełko na prezenty złote (2szt.) - podkład o konsystencji musu Alternatywne: -Passion Dance deo spray -pudełko (2szt.) na prezent srebrne Z zaległych w końcu przyjdzie - Baza i podkład 2w1 Nie przyjdzie SPA mleko do kąpieli, w zamian scrub do ciała Re-charge |
|
|
|
#15880 |
|
Raczkowanie
|
Hmmmm......znowu jestem "inna", bo mi sie ten avonowski kalendarzyk wcale a wcale nie podoba
Jestem wierna temu z Twojego Stylu. |
|
|
|
#15881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę chyba jednak ten Glistening Peach
|
|
#15883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten GP dla mnie odpada, bo mi lepiej w chlodnych odcieniach..
|
|
|
|
|
#15885 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się podoba ten z Claudii bo ma oprawę z syntetyku (coś ala skórka eko) można dokładać i odejmować kartki, posiada też notesik który później można dopiąć do kalendarza. I wogóle to pasuje mi do torebki i butów |
|
|
|
|
#15887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie jesteś "inna" mi też się ten z Avonu nie podoba wg mnie jest wstrętny też bardzo podoba mi się ten z Oriflamepoza tym chyba ja jestem "inna", bo kompletnie mi się nie spodobała oferta netto, nic tam dla mnie nie ma, a może i dobrze a tak w ogóle moja konsultantka dostała dziś zamówienie z k13 i w brakach są dezodoranty w sprayu dla mężczyzn Full Speed a Piaski Arizony akurat jeszcze przyszły, bo ktoś pisał, że są już w brakach pozdrawiam
|
|
#15888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wygląda bardzo ładnie, starannie zrobiony, dobrze zapakowany w twarde pudełko, nawet świeczka była zapakowana w folię
|
|
|
|
|
#15889 |
|
Konto usunięte
|
Cholera szkoda, że moja mam wyszłam, bo bym juz poleciała do sklepu po tą Claudię
Mi też netto się nie spodobało, niby dużo ale nic ciekawego dla mnie ![]() |
|
|
|
#15890 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3090223]mam ten odcień
![]() nie wygląda tak jak na modelce [/quote]Tak czulam A powiedz, jest taki cukierkowy jak w opakowaniu w kat.13?
|
|
|
|
#15891 |
|
Raczkowanie
|
Mi też sie netto nie podobało - nic tam dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#15892 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tego i innych zaraz ją poszukam...tu masz fotki: http://four.fsphost.com/koteee/SSA40081.jpg http://four.fsphost.com/koteee/SSA40079.jpg na ustach błyszczyk wygląda bardzo ładnie |
|
|
|
|
#15893 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3090527]umieszczałam niedawno fotke tego odcienia
tego i innych zaraz ją poszukam...tu masz fotki: http://four.fsphost.com/koteee/SSA40081.jpg http://four.fsphost.com/koteee/SSA40079.jpg na ustach błyszczyk wygląda bardzo ładnie Bardzo dziekuje za linki! Szukalam ich teraz i nie znalazlam (za duzo postow ), bo tak mi sie zdawalo, ze na tych fotkach byl tez ten kolor. Oj to chyba sie na niego skusze |
|
|
|
#15894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AnnaMaria0407, a off topem mówiąc jeszcze, czy w tym kalendarzu są takie 'babksie wkładki' typu tabela rozmiarów, numery kierunkowe, jakieś odległości między miastami itp?
|
|
#15895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ten kalendarz przez was
|
|
|
|
|
#15896 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#15897 |
|
Wtajemniczenie
|
AAAA!!!!!!! zakochałam się w tym zielonym eyelinerze z CT
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#15898 |
|
Zadomowienie
|
Do Kalex
Właśnie wróciłam z Krakowa, udalo mnie się zajrzeć do coku pytałam się czy te kosmetyczki z SSS będą jutro powiedziała mi pani że będą i że jeśli nie były dostarczone do zestawu to można jutro przyjść z fakturką i sobie je dokupić, a atomizerki także są wiec jutro będziesz mogła dokonać ich zakupów. |
|
|
|
#15899 |
|
Konto usunięte
|
A mi się baaardzo srebrny podoba
Ale jeszcze nie jestem do końca przekonana
|
|
|
|
#15900 |
|
Raczkowanie
|
pytanie do konsultantek z wroclawia (dzin wysylkowy F): tez macie w brakach na I termin z 13/2006 zestaw piaski arizony, diamentowa szminke, szminke UMR i paletke szminek?! ;((((((((((( a juz myslalam ze wszystko przyjdzie jak tu dziewczyny pisza ze wszystko maja na fakturze. zawiodlam sie po raz kolejny na tej firmie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

czy któraś z was widziała na żywo jak wyglądają te ozdoby chionkowe z katalogu 13???? I ta czerwona torebka z k01???Czy jest czerowna czy bordo??? Byszcząca czy mat??? Jeszcze raz bardzo prosze o dopowiedź.

dużo miejsca i kółeczka otwierane... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szukalam ich teraz i nie znalazlam (za duzo postow
przez was