|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Czesc
![]() Wrocilam i nadrobilam Dostalam juz moje emu - zakochalam sie Dziekuje dziewczyny za opinie Fakt tanie nie sa ale warto, jak to stwierdzil TZ - najpierw bylo pytanie a po co ci drugie w ciagu jednego sezonu? Potem bylo - ileeee?? Toz to dobra plyta glowna A na koniec - w sumie zarabiasz to czemu masz sobie odmawiac ![]() Tillavanilla - ale super, wlasny domek ![]() Gratuluje i zazdraszczam urzadzania Cytat:
Wow, fantastyczne, dlugie i widac ze grube i geste ![]() Oj tam oj tam, marzenia sie spelniaja ![]() Cytat:
I faktycznie widzialabym z paseczkiem cieniutkim ja i rureczki Cytat:
![]() Cytat:
Glupie pytanie to glupia odpowiedz. A na powaznie to wybacz, ale nie jestes dla mnie na tyle wazna ze jak Cie nie ma to sobie mysle och jej trzeba E.J. wyrzucic z klubu. Mam wazniejsze sprawy na glowie, poza tym udzielam sie jak mam czas czyli tez rzadko, z tym ze nie pisze za kazdym razem ze odchodze, to raz. Dwa - teraz mi sie to rzucilo w oczy ze to niesprawiedliwe ze niektore osoby po opuszczeniu watku sa wyrzucane z klubu a inne nie i sa w nim nadal, po prostu takie spostrzezenie, madralo Cytat:
![]() No pewnie ze sobie kupisz ![]() Cytat:
O pewnie kilka lat ![]() Widac ze udane byly ![]() Cytat:
Ladnie Ci wlosy wyszly
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-12-05 o 17:04 |
|||||||
|
|
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
może kiedyś akurat to marzenie się spełni i będę mogła sobie na takie pozwolic
![]() loluska ładne włosy
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-12-05 o 17:14 |
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, tvn player mi coś nie działa - to chyba znak, że czas odkleić się od kompa
zmyłam lakier, nałożyłam odżywkę i pomalowałam na fiolet z drobinkami z vampire's love - piękny |
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co właśnie oglądam ,,czarodziejkę z księżyca"
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniałaś mi moje bajki z dzieciństwa
|
|
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
czy ładnie pachnie, jak smakuje? ![]() Cytat:
ale kolor sam w sobie ładny i jak włosy się błyszczą Cytat:
przeliczenie Twojego Tż bezcenne ![]()
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na początku czułam się dziwnie ale szybko się przyzwyczaiłam. Myślę że do sylwestra będzie nieco jaśniejszy i bardziej brązik niż czerń ![]() Dzięki Ci caate za polecenie maseczki jajecznej ciało: częściowa depilacja balsamowanie włosy: 1h z maseczką jajeczną serum z AB na końce twarz: demakijaż peeling Under 20 3w1 tonik rumiankowy Synergen krem pod oczy Anew Aqua Youth Alantan Acnefan punktowo
|
|
|
#4569 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4570 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dzisiaj od rana na uczelni jestem dopiero wróciłam i chwilę dla siebie mam w końcu. Zafarbowałam włosy pianką z Palette i jestem bardzo zadowolona z koloru - zrobiłam jasny złocisty brąz i taki też wyszedł Włosy jak narazie są w niezmienionej kondycji więc super Za to jak pięknie błyszcząJutro idę drugi raz odebrać buty z reklamacji - dwa tygodnie noszenia, miesiąć w naprawie... |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
hello Piekne
30stron do nadrobienia... cofne sie kilka stron, bo znalazlam chwile dla Was, a stesknilam sie i chce wiedziec co tam u Was
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
wróciłam z pracy o 10, poszłam spać... i obudziłam się o 19! u mnie w pokoju było tak ciemno że przestraszyłam się że to jakaś 3-4 w nocy ![]() Miałam iść na fitness na 19.. i przespałam :P a teraz jestem potwornie głodna i lecę coś dobrego sobie zrobić )Mam do Was pytanie... miała któraś z Was podkład z inglota? jak tak to jaki i mniej więcej ile kosztował? dziękuję za odpowiedzi |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
zakochałam się w tej fryzurze <3 ciekawe ile bede musiała zapuszczać zeby do czegos takiego doprowadzic
![]() byłam dzisiaj u chrzesniaka na mikolaja[bo jutro mam duzo nauki] jego rodzice pala i teraz czuje jak moje cale ciało pachnie petami nie mowiac juz o napucnietych oczach, i zesuszonych na wior soczewkach ![]() A teraz czas na cwiczenia, kąpiel, biovax na wlosy, peeling stóp, białą perłę i wmasowanie balsamu antycellulitowego i na rozstępy <3 |
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() kupiłam dziś nowy tusz z Eveline (srebrny), podkład Lirene, błyszczyk rozświetlający AA ![]() pielęgnacja: - peeling kawowy - maseczka z miodu plus peeling na twarz - balsam do ciała - odżywka essence na pazurki - lakier na pazurki - depilacja - krem do rąk Alterra - tonik Adonis miejscowo - krem do twarzy Alterra |
|
|
|
#4576 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sieciowkach ostatnio duzo fajnych rzeczy znajduje. sama ostatnio kupilam torebke-kopretowke z F&F i jestem zachwycona ![]() chyba przejade sie do kerfa ![]() Cytat:
to chyba najwspanialszy prezent na swiecie, gratuluje Cytat:
![]() sa meeeeeeeeeeeegaprzeboskop rzepiekne odwalilas kawal dobrej roboty z pielegnacja ![]() Cytat:
![]() nie kusily mnie wyprzadaze, co z tego ze teraz Ci zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() olejek heenara przyczynil sie do zmniejszenia wypadania? Cytat:
Cytat:
![]() booskie ![]() tak bardzo brakuje mi dawnej pielegnacji, szczegolnie olejowania wlosow na noc. 1,5-2h raz w tyg to nie to samo ![]() Talullah, emu warte ceny ![]() wiem, ze dziwnie brzmi, ale sama rozwazam zakup oficerek skorzanych za niecale 500zl, bo sa idealnie, wymarzone itp, itd i wiem, ze ta kasa zarobiona sprawi mi radosc z takiego nabytku np.ostatnio jak szukalam futrzaka - kamizelke, to wszedzie rozmiary nawet S byly za duze. w efekcie stwierdzilam, ze jestem za szczupla i trzeba przytyc. szyyybko pomogl mi w poszukiwaniach, wrecz w ten sam dzien znalazl kamizelke idealna na mnie i nawet nic nie mowil o cenie, ze za taka szmatke 150zl
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-12-05 o 21:09 |
|||||||
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to się stało?caate super że jesteś Jak mi futrzaki sie nie podobaja, tak Twoja kamizelka jest bardzo fajna angelinmyheart i caate dziękuje i Wam za opinie Włosy wyschły u cudnie się błyszczą
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caate fajnie, że jesteś ![]() Ja dziś podrzuciłam mamie prezent z okazji mikołajek dla mojej sis, mam nadzieję, że będzie zadowolona ![]() a teraz już się z Wami żegnam, idę spakować jeszcze prezent dla Tż i pod prysznic dobranoc
|
|
#4579 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a faceci- fakt , śmieszne mają przeliczniki loluska super Ci kolor wyszedł i też myślę że po kilku myciach na pewno bedzie jaśniejszy caate super że znalazłaś chwilę żeby napisać dziękuję dziewczyny za komentarze odnośnie włosów- dzięki temu mam większą motywację żeby nadal o nie dbać skoro są efekty zmywałam dziś paznokcie- i jak zakochałam się w efekcie który daje essnec circus confetti tak prawie mnie nie zabiło jego zmywanie....:/ no ale - nie wszystko może być idealne... ![]() czaję się na jakiś nowy olej do włosów tylko nie wiem jaki ...
|
|
|
#4580 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate - co do braku czasu to Cie rozumiem
Jak chcialam kupic poprzednie to dzielnie ze mna ocenial kazde jakie przymierzylam ![]() On rozumie moj pociag do ubran, ja jego do sprzetu, nie krytykowalam zachwytow nad myszka za prawie 500 no i ja ma ![]() Chcialam sie pochwalic moim listopadowym projektem denko, mogloby byc wiecej ale nie chce zuzywac "na sile" ![]() 2 zele pod prysznic luksji zel do hig intymnej ziaji med z kw mlekowym ktory uzywalam jako zel do twarzy, super sie sprawowal micel ziaja sopot spa - do niczego, wiecej nie kupie filtr 30 ziaji - podobal mi sie serum eveline antycell roz wibo wykonczylam 2 tusze do rzes odzywka i szampon schauma volume woda brzozowa i przyznaje sie ze wyrzucilam ponad polowe lorysa wezowego - w ogole mi nie podpasowal a mialam go juz hohoho i mysle ze sie przeterminowal, nie pamietam kiedy go ostatnio uzylam ![]() Aaaa wlasnie a propo ubran to nie wiem czy pisalam ze bylam na zakupach ![]() Snow - fajnie miec takie mlode rodzenstwo, coo?? Ale bym sobie poszla do sklepu z zabawkami ale u mnie w rodzinie dzieci niet Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-12-05 o 21:26 |
|
|
|
#4582 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
super zakupy
![]() Cytat:
Loluska piekne wlosy tak jak mowilam- farba swietna ![]() Cytat:
Cytat:
ojj dzis jestem zmeczona, jeszcze jutro bedzie ciezko... ale zrobilam postep- bylam dzis w bibliotece i poszukalam sobie literature do mojej pracy, musze postanowic, ze pojde w tygodniu do biblioteki |
|||
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
i buahhotja pomału spadam do spania Już nie mogę się doczekać kiedy mi ta sukienka koronkowa przyjdzie ![]() dobranoc
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wchodzę do sklepu z zabawkami to wyjść nie mogę, wszystko bym kupiła ![]() Cytat:
ja zastanawiam się nad city matt ale zobaczę jeszcze bo póki co nie mogę sobie z niczego koloru dobrać![]() ![]() już serio idę, dobranoc
|
|
#4586 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TZ tak ma, lubi mnie zadowolona, a ze siedzial w domu, to sie przejechal do sklepu gdzie ja mialam daleko, to pomog, a ze rozbawil to przy okazji ![]() Cytat:
mnie zszokowalo, ze dzieciaki u ktorych pracuje, dostaly juz wczoraj prezenty ![]() kiepsko u nas z tradycjami... Cytat:
![]() co do TZta, to ja wlasnie zrozumialam tak jak piszesz. moj tez powiedzial to w formie zartu, przeciez jakbym przytyla, to by swiat sie nie zawalil, a ile ubran by lepiej lezalo ![]() ja narzekam, ale nie wiem co maja powiedziec chudsze osoby, ktore wg mnie maja normalna figure. one to dopiero maja utrudnione zakupy
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
swietne zakupy
a w ogóle to masz jakies dziwne opakowanie odżywki ziai;p bo ja mam identyczną tylko opakowanie inne;pale Ci zazdroszczę zakupów świetne sąCytat:
bo ja go kupilam w sobotę Nigdy mi zaden lakier tak jeszcze nie zrobił sięCytat:
)
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
lubiłam ją Cytat:
![]() Co kupiłaś chwal się ![]() Umyłam się teraz się kremuję i balsamuję ![]() W niedzielę chcę jechać na targ po spodnie bo u mnie w sklepach nic nie ma ciekawego ![]() caate fajnie że znalazłaś chwilkę Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-12-05 o 21:57 |
|
|
|
|
#4589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jedyny tego plus, ze teraz farba styka mi na raz, a nie tak jak w przypadku dlugich wlosow - musiałam kupować 3 paczki i było na styk xDCytat:
jak za taką cenę to perfect używam na codzień, bo troszkę szkoda mi mojego ukochanego Max Factora <3idę na szybkie spamowanko, zmęczona dzisiaj jestem
|
|||
|
|
|
#4590 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

No i kolejny tydzień rozpoczęty, dzis u mnie dosyć deszczowo i powiem Wam ze z niecierpliwością czekam już na śnieg
w ogóle lenia mam, chociaż włosami się już dzisiaj zajęłam - był olejek rewitalizujący, odżywka nivea long repair i spray z ziaji.
czy ładnie pachnie, jak smakuje?