![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zespół muzyczny na wesele Warszwa/okolice
Witam wszystkich serdecznie poszukuję zespołu muzycznego na wrzesień 2012 r. Lokalizacja wesela to okolice Warszawy. Może być zespół z 2-go końca Polski zawsze można się dogadać.
Poszukuję zespołu który: -zagra biesiadę jak i muzykę współczesną -w składzie 4-5-6 osobowym ( saksofon / akordeon, mile widziany ) -wraz z wokalistką -potrafiącego porwać wszystkich do tańca i poprowadzić ten niezapomniany dzień. Na pewno bawiłyście się na niezapomnianych weselach i jesteście w stanie doradzić ten jedyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół muzyczny na wesele Warszwa/okolice
osobiście, to odradzam zespół na weselu.
właściwie teraz wszyscy wybierają dj i to najczęściej radiowych. byliśmy na jednym weselu nad Zegrzem, zespół był, śpiewali tak sobie, a o 23 to już byli narąbani i nic nie grali. potem ok. 1 znowu zaczęli grać. orkiestra to spory wydatek, nie dość, że sam zespół tak liczny w końcu bierze conajmniej 3 tysie, to jeszcze trzeba zapewnić im posiłki - dostają to samo, co goście, więc doliczasz 5 talerzyków, czyli conajmniej dodatkowe 1 tys. plus napoje i alkohol. jeżeli upierasz się na zespół proponowałabym uprzedzić obsługę, żeby ich naprawdę pilnowali i żeby była najwyżej jedna flaszka na ich stół. inaczej będą Ci śpiewać po pijaku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak nie każdemu podoba się dj. Przy muzyce puszczanej z "płyty" mogę bawić się na dyskotece/sylwestrach i ma to swój urok natomiast na weselu jak dla mnie musi być orkiestra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
E tam - tak się mówi, że goście się lepiej bawią przy dj'u, a po prostu jest taniej. O dobrego dj'a równie trudno, co o dobry zespół. A muzyka na żywo, to muzyka na żywo.
Ja polecam moich, byłam na weselu, na którym grali w zeszłym roku, a w przyszłym zagrają u mnie: http://www.rewersband.pl/ Ale nie są najtańsi. P.S. Ten zespół w ogóle nie pije na weselu ![]()
![]() Edytowane przez Blacky Czas edycji: 2011-11-30 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie szukam najtańszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat, to, że trafiłaś na wesele z zespołem, który się upił itp nie może oznaczać, że każdy zespół odwala chałę. Co to znaczy, że właściwie wszyscy wybierają zespół? Chodzę na wesela niemal raz w miesiącu i dj zdarza się raz na jakiś czas, więc ja mogę powiedzieć, że właściwie czasami wybiera się dj'a. Paranoja po prostu jak się niektóre posty czyta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
zgadzam się z koleżanką,
zespół na weselu to jest coś niepowtarzalnego (pod warunkiem wyboru odpowiedniego, sprawdzonego) a to że ktoś się upił...to tylko świadczy o braku kultury i podejścia do wykonywanej pracy, to tak samo jak z kierowcami, to że policja zatrzymuje ich tylu nie znaczy że wszyscy piją i wszyscy są bee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, też szukam zespołu na nasze wesele na przyszły rok. I znalazłam w necie zespół kontrabanda. To ich strona www.zespol-kontrabanda.pl
Posłuchałam i mi się podoba, więc chyba ich zamówimy, dzwoniłam i nawet nie są drodzy ![]() A Wy co o nich sądzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Może ktoś bawił się przy orkiestrach warszawskich "Jazda bez trzymanki" bądź "Music Stars" potrzebuje opinii na temat tych zespołów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witajcie posłuchajcie zespołu It's Freak z Warszawy. Pełen skład 6 osobowy i vocale z TV. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
zespół Palermo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja z czystym sumieniem polecam Wam Kochaniutkie zespół Make Me Feel z okolic Warszawy. Grali ostatnio na bankiecie w Hotelu Palace. Nie dość, że bawiłam się świetnie to dowiedziałam się, że grają u mojej kumpeli z pracy na weselu za miesiąc. Łatwo ich znaleźć na youtubie lub wejść na strone wokalisci.pl.tl Polecam bo grają bosko i świetnie śpiewają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ostrzegam wszystkich przed zespołem Johnny Bravo Band z Warszawy!! Pan Janusz lider zespołu na 2 tygodnie przed weselem zafundował nam nie lada koszmar :/ Na 2 tygodnie przed weselem umówił się na spotkanie na którym mieliśmy omówić wszystkie szczegóły odnośnie przebiegu wesela ( Pan Janusz twierdził, że wcześniej nie ma sensu się spotykać) po czym nie stawił się na spotkanie! Nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na maile przez 7 kolejnych dni!! Kiedy udało nam się z nim skontaktować nie był w stanie rozmawiać, nie wiedział nawet jaki jest dzień tygodnia!! :/ten pan ma najwyraźniej jakieś problemy :/ Z tego co udało nam się ustalić nie ma stałego składu zespołu, nigdzie nie ma informacji na temat kto wchodzi w jego skład a kontakt jest jedynie do lidera. Zostaliśmy przez niego oszukani i straciliśmy zaliczkę :/ Na całe szczęście udało nam się znaleźć świetny zespół na tydzień przed weselem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Wątek chyba dawno nie odkurzany, ale dla porządku podzielę się swoją opinią. Ja miałam okazję współpracować z zespołem ze stolicy http://www.kapelanawesela.pl no i zrobili bardzo dobre wrażenie. Zaczęło się od wybrania na próbę zespołu, podczas której zaprezentowali kilka fajnych kawałków wg sugestii słuchających. Na weselu kuzynki dali radę, i prowadzenie bylo też naprawdę z polotem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Jeżeli komuś mamy pomóc...to byliśmy na "Sylwka" z zespołem FOCUS..i wielki szacun...muzyka od Ona tańczy...do Presleya...do udziału w imprezie namówiła nas znajoma Para u której grali na weselu w zeszłym roku, byli zachwyceni...wysoka kultura, poziom konferansjerki, czysty wokal i brzmienie (co rzadko się zdarza...;-)) mamy ich wizytówkę, więc jeżeli ktoś zechce, to udostępniamy dane...( chyba nie będą mieli nic przeciwko ?) www.zespol-focus.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ja byłam ostatnio na weselu u kuzynki w Warszawie. Grał zespół "Fiesta" i muszę wam powiedzieć, że mojej siostrze spodobał się do tego stopnia, że sama zamówiła ich na swoje wesele (za 1,5 roku). Szykuje się zatem niezła zabawa, bo u kuzynki goście bawili się do samego rana.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o zespół Fiesta to też miałam szczęście bawić się na weselu, gdzie grali (tak z pół roku temu). Faktycznie potrafią zabawić gości i wyciągnąć od stołów. Poza tym wokalistka ma piękny głos, więc nic tylko zabawa do białego rana. Ale najważniejszy był chyba fakt, że potrafią się zachować i nie robią non stop przerw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Miałam ostatnio przyjemność usłyszeć zespół ArtLife na żywo, na koncercie. Byłam zaskoczona, ponieważ rozpoznałam wokalistkę, którą kiedyś widziałam w telewizji. Bardzo ładnie zagrali. Bawił się ktoś z ich udziałem na weselu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ja nie byłam osobiście, ale widziałam na taśmie przesłanej przez przyjaciółkę, ponieważ przebywałam za granicą. Wyprawiała z mężem wesele i ten zespół u nich zagrał. Nie trudno było zauważyć jak goście się bawili oraz zabawy, które zespół poprowadził. Wnioskuję, że było elegancko, co oczywiście usłyszałam od niej samej. Była bardzo szczęśliwa z organizacji uroczystości. Żałuję, że mnie tam nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja szczerze mogę polecić zespół dubis band. Grali na naszym weselu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Potrafili porwać gości do tańca! Pani Ewa i reszta zespołu mają świetne głosy. Piosenki w ich wykonaniu czasami brzmią lepiej niż w orginale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
My z narzeczonym wybraliśmy zespół Quest Kozienice. Są 3 osoby w składzie i bardzo nam się podoba jak grają i śpiewają no i najfajniejsze jest to, że bawią się też z gośćmi gdy ci siedzą przy stołach. I nie stoją w "swoim miejscu" przeznaczonym dla orkiestry, tylko wychodzą wśród gości i mają z nimi bezpośredni kontakt. My dopiero przed weselem, ale słyszałam o nich same pozytywne opinie, i oglądając filmiki na you tubie (tak ich wybraliśmy) zrobili na nas bardzo dobre wrażenie i najbardziej nam się spodobali chociaż oglądaliśmy chyba z 20 zespołów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie zespół muzyczny na wesele Flores http://www.zespol-flores.pl/ zespół, który warto polecić
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Miałam już wybrany zespół na nasze wesele - z Lublina ale niestety zbyt długo zwlekałam z podpisaniem umowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Polecam zdecydowanie http://kapela-na-wesele.pl
akordeon trabka saksofon i zajefajny gitarman bardzo wysoki poziom grania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
ja znam taki zespół http://www.zespol-flores.pl/ też super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez MONIKA6464 Czas edycji: 2017-09-13 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Szukam opinii na temat powyższego zespołu Dimer? Ktoś coś wie na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez MONIKA6464 Czas edycji: 2017-09-13 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Jak ktoś wybierze najtańszą opcję z gazety z ogłoszeniami to nie ma się co dziwić, że granie kończy się o 23:00 bo "zespół" nie jest już w stanie używać instrumentów. DJ? - sorry - byłam na jednym weselu z takim gościem, włączył muzę i poszedł w krzaki z laską z wesela. Ludzie dopiero kapnęli się, że jest coś nie tak, jak się płyta zacięła. Koleś przyszedł za pół godziny zdziwiony, że ktoś ma w ogóle do niego pretensje...
Natomiast ostatnio byłam na super weselisku w Warszawie u mojego pracownika i grał zespół [link]. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2021-08-16 o 08:36 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.