|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() A jaki mikser? Nasz stary Zelmer włąśnie dogorywuje bo mu się już coś z silniczka wysypuje czarnego i szukamy czegoś fajnego. tylko nie ma nic ciekawego własnie. Mama chce blender- no fajnie, końcówka do homogenizowania i bicia piany jest w standardzie, ale żaden chyba blender nie posiada końcówki do ucierania (np. masło z cukrem do ciasta itp.) a znów z takich klasycznych to też chyba zelmery królują... Z kolei tato sobie w lecie kupił kenwooda do samych koktajli i też bez sensu teraz kupować coś takiego większego ![]() Aż tak z nim źle? ![]() Cytat:
![]() ![]() Pomalowałam pazurki Space Cadetem Orly, on jest boski, ciekawe jak w świetle dziennym. A stópki Jumpy, niebiesko-fioletowy duochrom, też super ![]()
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem strasznie wściekła od wczoraj. Wyobraźcie sobie, że baba z urzędu skarbowego do mnie zadzwoniła i twierdzi, że wykazałam o 8000 zł (!) mniejszy dochód niż powinnam ![]() I co najlepsze: pani nie wie czy to dotyczy zeszłego roku czy może wcześniejszych lat i to JA mam sprawdzić, czy ja się pomyliłam w picie czy może to US ma błąd! No paranoja ![]() ![]() Z nieco przyjemniejszych rzeczy - wczoraj podcięłam włosy na równo. Poszło ze 2-3 cm tych brzydkich końców i jakoś od razu lepiej i gęściej włosy wyglądają ![]()
#3573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej!
musiałam dziś wstać o 5, bo jechałam do pracy na 7 a mimo to tak wcześnie znalazłam pod poduszką książkę Nigelli ![]() ![]() Cytat:
![]() A bilans świetny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na moje szczęście na mnie żadnych brudnych tonów nie ma ![]() Promocja była na pewno jeszcze w piątek, ale TŻtowi jakoś nic się nie podobało na tyle, żeby mierzyć, więc zaoszczędziliśmy jeszcze więcej niż 40% ![]() I też lubię Taranko, ostatnio prawie kupiłam u nich sukienkę, piękna była, ale kosztowała 400 złotych, a podobna (inna, ale kolor miała taki sam) w HM kosztowała 100, więc wybór był prosty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ooo tę ![]() Cytat:
![]() Ale kiedyś miała Zelmera i był fajny, jak wtedy szukałam miksera, to Zelmer (ten klasyczny) był najlepszy - cenowo był tańszy niż inne firmy, a stary Zelmer wytrzymał rodzicom ponad 20 lat, więc liczę, że ten nowy też tyle wytrwa ![]() Wydaje mi się, że skoro macie stojący blender, to lepszy byłby mikser ![]() Ja nigdy nic (!) nie kupiłam z Avonu, chyba pora rozejrzeć się za konsultantką, skoro te kredki są takie świetne... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja rozumiem, że mogłabym się pomylić o kilka zł, ale o 8 000 zł? Przecież takiej kwoty bym raczej nie przeoczyła
![]() Póki co rozmawiałam z kobietą i wyjaśniłam gdzie wg mnie jest błąd. Powiedziała, że to sprawdzi i raczej już nie będzie mnie tą sprawą niepokoić. Oby ![]()
#3576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przy takiej kwocie to musiałabyś nie rozliczyć się przecież z kilku miesięcy, a to po prostu niemożliwe...
![]() |
#3577 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Blender mam Tefala, dostałam od siostry, fajny jest ale miksera to jednak nie zastąpi. ![]() No niestety jest totalnie akuchenny i leniwy w kwestii jedzenia, chociaż robi pod moim wpływem małe postępy - ostatnio ugotowaliśmy razem obiad i zaczyna czasem pomagać, zaczął też jeść śniadania jak jest sam w domu (co mu się wcześniej nie zdarzało podobno). ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja podobno nic nie dostanę na Mikołaja, mam mieć to wynagrodzone pod choinką, zobaczymy. Niech mi chociaż mikser odbierze. ![]() Cytat:
![]() Poszłam wczoraj na fitness, dzisiaj też idę, muszę wziąć się za siebie, bo wiotczeję. Skoczyłam potem do Rossmanna i wróciłam z antyperspirantem Fa i balsamem do ciała Alterra pomarańcza i wanilia (pachnie jak ciasteczka ![]() Wąchałam nowe żele OS czekolada + pomarańcza i czekolada + mięta - genialne zapachy, zwłaszcza ten z pomaranczą. Na pewno kupię w promocji. Nie było tylko tego nowego malinowego.
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to jest to, bo innej możliwości nie widzę ![]() Dziś po pracy chyba podjadę odebrać od koleżanki zamówienie z Avonu i Ori. Obym nie miała braków.
![]() |
#3579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kitchen Aid to fantastyczna rzecz, kupiłam go dużo taniej niż w sklepie, w dodatku mieszkałam wtedy jeszcze z rodzicami i mogłam sobie na niego pozwolić ![]() ![]() ![]() Jak widziałam te malinowe, to nie było czekoladowych, muszę je sprawdzić!
![]() |
#3580 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak będzie zły, to będzie na Ciebie ![]() ja nie Karolina, ale kupiła w Taranko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
swego czasu mama TŻ się tym zajmowała (ale raczej sama dla siebie i koleżanek), nie wiem czy nadal ![]() Cytat:
![]() ![]() ostatnio sprawiłam sobie komplet bielizny w Intimissimi, rzadko tam zaglądam, ale niektóre rzeczy mają bardzo ładne ![]()
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
No, odebrałam moje zamówienie
![]() Z Avonu zestaw kosmetyków Planet Spa: maseczka do włosów z serii śródziemnomorskiej, krem z kwasami AHA z serii tropikalnej do stóp, maseczka błotna do twarzy i mus do ciała z serii tajskiej (uwielbiam ten zapach ![]() Z Oriflame mam tylko czekoladowy krem uniwersalny tzw. "miodek". Pięknie pachnie czekoladą ![]() ![]() Zmykam teraz obejrzeć kolejne świąteczno-noworoczne katalogi przy kubku pokrzywy ![]()
![]() |
#3582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() odwiedziłam dziś jednego D. ale nie wiedzieli kiedy to przyjdzie. Pojadę po Mag to skoczę do drugiego, wiekszego ![]() KA też bym chciała- jedna maszynka, która robi wszystko a nie 15 różnych młynków, siekaczek, ubijaczek, rozdrabniaczek ![]() Ja mam uraz do zelmera- przede wszystkim własnie do miksera, bo ten obecny jest tak niewyważony, że mi ręka odpada po minucie używania ![]() ![]() Jeszcze musisz trafić bo one w kolorach wchodzą na bardzo krótko- w ciagłej sprzedaży jest chyba tylko czarna i stalowa. Moja nowa kbaltowa (ostatni raz w sprzedaży już) jest tak samo rewelacyjna- minęło dokładnie 8 godzin od nałożenia, drobinki się nie odbijają, jakiś ślad odbicia samej kredki widać tam gdzie powiekisię stykają, ale jak na mnie to na prawdę świetny wynik ![]() Cytat:
![]() Ja flaczeję okrutnie- niby waga delikatnie leci w dół, ale brzuch zamienia się w oponę a ja oponek nie miałam, raczej się to jakoś zawsze rozchodziło ![]() Cytat:
![]() Ja próbuję dorwać pozostałe herbatki BioActive, których jeszcze nie piłam, ale strasznei ciężko je znaleźć. Dziś upolowałam te co już znam.
![]() |
#3583 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto inny mógłby zadzwonić i kazać szukać sobie samemu błędu, który jest u nich ![]() Ja wczoraj podcięłam trochę końcówki i grzywkę i zrobiłam sobie toner, uwielbiam moje włosy po tym zabiegu ![]() ![]() Już chyba pisałam, że od czasu feralnego cieniowania kiedy została mi połowa włosów ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam 2 staniki (gładkie, lekki push-up, ale b.miękkie) i 3 pary majtek z tej firmy, bo kiedyś weszłam jak była fajna promocja i jestem bardzo zadowolona ![]() Ten Twój to ten z koszulką czy ze stanikiem?Oba piękne ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję za to, że seria hawajska(?) tak szybko zniknęła. Miałam z niej maseczkę rozgrzewającą do twarzy, była super ![]() Teraz moje hity to mus do ciała z serii tajskiej i krem do stóp z AHA z serii tropikalnej (używam go też do rąk) ![]() Ja namiętnie z Avonu kupuję limitki żeli Senses, czasem też z Naturalsów. I błyszczyki z serii Glazewear lubię, są trwałe i nie wysuszają ust ![]() Wczoraj przejrzałam nowe katalogi i póki co nic mi szczególnie w oko nie wpadło ![]() Cytat:
![]() Dlatego wyrównanie ich było i u mnie dobrą decyzją ![]()
![]() |
#3585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam sobie kupić jakiś stanik za kase z allegro, ale cała się wzięła i rozeszła ![]() No ja też z przyzwyczajenia, chociaż ten morski był bardzo fajny ![]() Objejrzałam wczoraj rosyjski katalog nr 3 i tam jest żel senses o zapachu konwalii i igruszki- wszystko co kocham, strasznie jestem ciekawa jak to będzie pachnieć! Cytat:
![]() ![]() Przekazuję pozdrowienia od Mag ![]() ![]() ![]() ![]() Oddałam micela YR- ile można się męczyć, nie ma to jak Sensibio, a MagJowy tusz uległ YR więc może jej się będzie lepiej sprawował ![]()
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko mi chodziło o tę maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Dobrze pamiętałam, że hawajska
![]() Ja właśnie złożyłam zamówienie, dość skromne: - z Ori kredkę do powiek srebrną Very Me (mam nadzieję, że da się jej używać jako konturówki) - z Avonu nowy żel senses Winter i 30-ml woda LBD (miałam dawno temu 50 ml i bardzo lubiłam ten zapach, chyba najlepsze perfumy w całym Avonie ![]() Ruski ![]() O, dobrze wiedzieć, że u Mag wszystko ok ![]()
#3587 |
po prostu Em :)
|
Estella, naprawdę świetne te Scrabble.
![]() Ja od TŻ nic nie dostałam, za to ze znajomymi robiliśmy sobie wczoraj Mikołajki, wylosowaliśmy jakiś czas temu osoby i kupowaliśmy prezenty do 5 zł. ![]() ![]()
![]() |
#3588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz zaczęłam intensywniej jeździć na rowerze stacjonarnym i widzę różnicę w wyglądzie nóg, jeżdżę sobie po 15-20km i o wiele lepiej się czuję w swoim ciele Cytat:
![]() ![]() a co to ten toner? ![]() Cytat:
![]() kupiłam majtki i stanik, a koszulkę trochę inną niż ta ze zdjęcia katalogowego (stanik też ma koronkę na górze, a nie dole - katalog sobie, sklep sobie) - jak kupowałam, to w sklepie nie było, sprzedawczyni mówiła, że jeszcze się pojawi ![]() odpozdrów ją ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-12-07 o 09:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Śliczna bielizna, lubię czarną
![]() Jejku, nie pamiętam kiedy sobie ostatnio coś fajnego bieliźnianego kupiłam...oprócz białego stanika bez ramiączek przed wakacjami, ale to był zakup konieczny do topów ![]() Mnie ciekawi trochę ten nowy push-up w H&M.
#3590 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Zaopatrzyłam się w lakier do paznokci bell i nabłyszczacz ![]() A na mikołajki dostałam od chłopaka perfumy ninny ricci ![]() Z kolei na dniach wybieram się do sephory po puder Diora i podkład Estee Lauder ![]()
![]() |
#3591 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A, to nawet lepiej, to już mi się sam stanik podoba- nie toleruję żadnych dodatkowych aplikacji pod linią obwodu ![]() Cytat:
![]() Mmm, nowy TŻ na horyzoncie? ![]() Jeszcze mi się przypomniało- znacie kosmetyki Misslyn? http://misslyn.pl/ wczoraj pierwszy raz je widziałam (apteko-drogeria w g. krakowskiej) dużo lakierów i ciekawe cienie do powiek- nasycone pudrowe i inaczej sprasowane (coś może jak Makeup for ever?) i ceny przyjazne dla portfela. Na stronie piszą, że to znana niemiecka marka, głównie z lakierów i sztucznych rzęs, wykupiona w zeszłym roku przez właściciela ArtDeco. Zaciekawiło mnie ![]()
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co Ci nie pasowało w micelu YR?Samo słabe zmywanie czy tak jak u mnie pieczenie i zaczerwienienie? Cytat:
![]() ![]() Podziwiam za wytrwanie w nie jedzeniu słodyczy ![]() ![]() ![]() Fryzjerzy zachowują się czasami tak jakby wszystko co powiem o długości mnożyli razy 2 dlatego ja zawsze każe im pokazać na włosach ile to będzie wg. nich 2 cm i jeszcze zaniżam ![]() Tonowanie to koloryzacja preparatami zbliżonymi do naturalnego koloru włosów. Trwa bardzo krótko i nie wysusza włosów tak jak farba a wręcz nadaje im połysk i miękkość, tak jak odżywka ![]() ![]() Piękne ![]() Za to już staniki wolę z Triumpha, albo właśnie Int. czy La Senzy. ![]() ps. Pisałyśmy z Estellą, żeby się spotkać w następny czwartek. Co Wy na to? Jadę jutro na 2dniowe szkolenie (niestety w roli jednego z prowadzących) i trochę się stresuję, 3majcie kciuki ![]() Aaa i przeglądałam ostatnio zdjęcia z wakacji, wkleję Wam coś ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-12-09 o 20:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
|
bosiak, co to za chłopak i czemu się nie chwalisz?
![]() Karolina, ahh, zamarzyły mi się jakieś wakacje w ciepłym miejscu... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie prezenty wymyśliliście za taka kwotę? no! ![]() Iza świetna ta szminka; muszę ją obejrzeć na jakimś spotkaniu ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Karo super zdjęcie!!! ![]() No właśnie, co myślicie o ostatnim spotkaniu w tym roku?
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
|
Głównie jakieś drobiazgi lub prezenty absurdalne (plastikowa miska
![]() Ja kupiłam w Ikei wysoką szklankę w śnieżne wzorki i nasypałam do niej kakao, cukier i mleko w proszku, tak żeby stworzyć warstwy z wyraźnymi granicami między nimi i dołączyłam instrukcję przyrządzenia. ![]()
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Fajny pomysł
![]()
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- ![]()
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
bosiak! Kopę lat!
![]() ![]() Karolina, powodzenia i nie stresuj się ![]() Masakryczną miałam rano podróż do pracy: wieje, leje i sypie śniegiem na zmianę, nic nie widać tylko ciemność ![]() Dziś lub jutro jak dobrze pójdzie to sobie odwiedzę Naturę albo Rossmana. Akurat mam coś do załatwienia w pobliżu ![]() W sumie nie mam żadnych potrzebnych zakupów, ale jakiś drobiazg na osłodzenie tej paskudnej pogody muszę sobie sprawić ![]()
#3599 |
|
Ja też dziś jechałam samochodem do pracy, nie dość że warunki takie sobie to jeszcze miałam straszne problemy z koncentracją, taka byłam zaspana.
![]() Ale już jestem na posterunku. ![]()
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() A czym tu się chwalić ![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj na koncercie Myslovitz w Stodole ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.