![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
A mi jakoś smutno....
Odwiedzam czasem pewną moją znajomą... i jest mi u niej tak fajnie, że czasem chętnie zostałabym właśnie na noc, na nocne pogaduchy, albo po prostu spędzić czas z nimi ![]() Chyba brakuje mi ciepła rodzinnego ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- A to dla mnie dziś: http://www.youtube.com/watch?v=uiCRZ...eature=related
![]() |
#1112 | |
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
my znowu pykaliśmy an kompie...
![]() Zaraz spaciu, albo co innego ![]() Akcent- bo czasem chodzi o inne przytulanie. Ja bym się np. do siostry przytuliła ![]() ![]()
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Labi odpisze więcej jak jutro będę miała dostęp do kompika.
No, ale cieszę się, że masz już jakieś postanowienie. Pytałaś ją albo szefa czemu nie dotrzymali słowa z ta suma na jaką się umawialiście na koniec roku? Ogólnie ledwo żyje tak mnie złamało wirusowe zapalenie gardła :/ To po prostu cała ja.. rozchorować się pierwszego dnia urlopu ![]() Jak ostatnio znajoma tak się spiła to przeleciała żonatego znajomego o_0 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Heloł w poniedziałkowy deszczowy poranek.. na szczęście jest dość ciepło....
Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ale bedzie zimnoooooooooooooooooo ![]()
![]() |
![]() |
#1118 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30890531]dobre, potem kac gigant. ten moralny ![]() Ona już tylu żonatych przeleciała, że już chyba żadnego moralniaka nie łapie. Za to znajomy od naszej paczki dostał zakaz przyprowadzania żony, bo jej powiemy. Faceci to jednak są Knury. W ogóle zero skrupułów.. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30890531] mnie o mało drzwi od auta nie zabiły, tak wieje u mnie ![]() bry ![]() To ja nawet nosa za kołdre nie wystawie ![]() Ledwo żyje. Tżta rano obudziłam, żeby napalił w kominku, bo mi chłodno. :p Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() Spędziłam Go z BSikiem więc: film,dobre jedzonko,rozmowy,sss,wyci eczka-las, świeże powietrze, sss, gry w warcaby i dużo dużo śmiechu ![]() Kmee - zdrowiej ![]() Kurczę szkoda, że w czasie urlopu Cię wzięło. Ale ile będzie trwać? Dziś postanowione-kończę tą sukę!!! Tzn pracę hehe ![]()
![]() |
![]() |
#1122 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj mi tydzień ![]() Nie wliczając pomocy BS ze stroną techniczną pracy ![]() SKOŃCZĘ!!! Do świąt miałam się wyrobić i to zrobię. Akcent.... ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-12-05 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś dzień zaczął się bardzo dobrze, potem też, ale na koniec był styk, że niby za wcześnie sprzątam sklep, że powinnam sprzątać jak wyjdą klienci. Czyli skończyłam dziś pracę o 18.30. Będzie afera, a tak było pięknie. Wooooooooow masz kominek ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- no weeeź, ale Ty jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- dlatego tym bardziej nie powinnaś jej tak pisać
![]() |
![]() |
#1127 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() zmotywowanego nic nie pogrąży. zrezygnowanego ZAWSZE coś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kominek mam, bo u "teściów" jesteśmy w domu. Jak chorować na urlopie to chociaż w miłym miejscu ![]() Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Kmee - szybkiego powrotu do zdrowia
![]() Zabciajs - szybkiego napisania pracy ![]() U reszty nie wiem co się dzieje, bo w pracy ma zapierdziel i niezbyt często mogę tutaj zagladać... zawsze końcówka roku była spokojniejsza, a teraz czyste szaleństwo...no, a że planuję po świętach urloppa więc tym bardziej muszę się sprężać i dokończyć wszystkie sprawy ![]() Dla reszty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Dolce vita
|
Dziewczyny, wobec tego te najmniej zmotywowane - moje beznadziejne dopingowanie niech pójdzie w zapomnienie. Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całusa nawet dostałaś. Mi możesz takie rzeczy pisać, zresztą sama 'wyczułaś' że tak jest. Same kciuki Twoje na początku nie działały, więc nowe sposoby mile widziane ![]() Cytat:
Napisłąm co nieco, przerwę zrobiłam - otorzyłam okno, poćwiczyłam (kręgosłup strasznie znów odczuwam, miałam rok spokoju po zabiegach, a dawniej nawet minuty od lat nie było żeby nie bolało, żeby normalnie, siedzieć, leżeć, stać. Wtedy naprawdę ciężko się cieszyć z czegokolwiek. Ale mam nadzieję, że tylko tak straszy.). Przed 19 zaczęły mnie oczy piec, więc odpuściłam ![]() Dziś pójdę wcześniej spać, żeby na jutro być wyspanym i pisać wcześniej, póki światło lepsze ![]() Wizażanka bierz się do pracy! ![]() Bierzmy się za te suki!! ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-12-05 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja muszę gdziekolwiek pracować, jak każdy zresztą. ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() wyluzuj, dacie radę ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() a dzie tam!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Jem śniadanie i spadam do pracy... ![]()
![]() |
![]() |
#1136 | ||
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale kochana w czasie gdy tam pracujesz, szukaj cały czas czegoś jeszcze, bo sama widzisz że tak nie powinno być ![]() bry ![]() happy Santa Claus ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Dolce vita
|
Nastrojona jestem pozytywnie
![]() Szkoda tylko, że Mikołaj o mnie zapomniał ![]() No i mam wizytę u okulisty (jestem pewna, że przepisze receptę i opierdzieli ![]() Nooo A co do pracy...Labi, szukaj, szukaj, szukaj, jesteś młoda, wykształcona, odrobina cierpliwości i zobaczysz, znajdzie się praca wymarzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piszę cały czas, staram sie bardzo! Do 15 grudnia mam termin złożenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mnie nie zapomniał, bo wczoraj babcia i dziadek byli Mikołajami. Cytat:
Ja miałam termin do końca października, złożyłam podanie i mam do końca stycznia. Ale chciałabym przed świętami skończyć, bo później chcę żeby BS mi pomógł z częścią techniczną. A on w styczniu zaczyna pisać magisterkę. Ma na to miesiąc - to dopiero będzie horror. I jak ja skończę to Mu pomogę materiałów szukać żeby mu łatwiej szło. Teraz nie da rady pisać, jest sezon u nich w pracy, robi po 10-12 godzin. (Nadgodziny lecą ![]() Ale czy bez wolnego się wyrobi w miesiąc? To już nie lic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Dolce vita
|
Nosiłam szkła kontaktowe, mimo, że nie powinnam. No i siedzę dziś w okularach, dostałam receptę na antybiotyk i zdiagnozowano astygmatyzm. Ale lekarz szuka przyczyny co się dokładnie dzieje, bo mam strasznie przekrwione oczy. Heh same problemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.