|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
A mi jakoś smutno....
Odwiedzam czasem pewną moją znajomą... i jest mi u niej tak fajnie, że czasem chętnie zostałabym właśnie na noc, na nocne pogaduchy, albo po prostu spędzić czas z nimi ![]() Chyba brakuje mi ciepła rodzinnego ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- A to dla mnie dziś: http://www.youtube.com/watch?v=uiCRZ...eature=related
|
|
#1112 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
my znowu pykaliśmy an kompie...
![]() Zaraz spaciu, albo co innego ![]() Akcent- bo czasem chodzi o inne przytulanie. Ja bym się np. do siostry przytuliła ogólnie czasem chyba babka potrzebuje się przytulić do babki, np. do mamy, koleżanki. To jest inaczej- tak miękko i ciepło. Bo jakby nie patrzeć facet to facet.
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Labi odpisze więcej jak jutro będę miała dostęp do kompika.
No, ale cieszę się, że masz już jakieś postanowienie. Pytałaś ją albo szefa czemu nie dotrzymali słowa z ta suma na jaką się umawialiście na koniec roku? Ogólnie ledwo żyje tak mnie złamało wirusowe zapalenie gardła :/ To po prostu cała ja.. rozchorować się pierwszego dnia urlopu ![]() Jak ostatnio znajoma tak się spiła to przeleciała żonatego znajomego o_0 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł w poniedziałkowy deszczowy poranek.. na szczęście jest dość ciepło....
Miłego dnia |
|
|
|
|
#1117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() żartujesz??? padaka ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
ale bedzie zimnoooooooooooooooooo
|
|
|
#1118 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
bry |
||
|
|
|
|
#1119 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30890531]dobre, potem kac gigant. ten moralny Ona już tylu żonatych przeleciała, że już chyba żadnego moralniaka nie łapie. Za to znajomy od naszej paczki dostał zakaz przyprowadzania żony, bo jej powiemy. Faceci to jednak są Knury. W ogóle zero skrupułów.. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30890531] mnie o mało drzwi od auta nie zabiły, tak wieje u mnie bry To ja nawet nosa za kołdre nie wystawie ![]() Ledwo żyje. Tżta rano obudziłam, żeby napalił w kominku, bo mi chłodno. :p Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() Spędziłam Go z BSikiem więc: film,dobre jedzonko,rozmowy,sss,wyci eczka-las, świeże powietrze, sss, gry w warcaby i dużo dużo śmiechu ![]() Kmee - zdrowiej Kurczę szkoda, że w czasie urlopu Cię wzięło. Ale ile będzie trwać? Dziś postanowione-kończę tą sukę!!! Tzn pracę hehe
|
|
|
#1122 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj mi tydzień Nie wliczając pomocy BS ze stroną techniczną pracy ![]() SKOŃCZĘ!!! Do świąt miałam się wyrobić i to zrobię. Akcent....
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-12-05 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś dzień zaczął się bardzo dobrze, potem też, ale na koniec był styk, że niby za wcześnie sprzątam sklep, że powinnam sprzątać jak wyjdą klienci. Czyli skończyłam dziś pracę o 18.30. Będzie afera, a tak było pięknie. Wooooooooow masz kominek ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- no weeeź, ale Ty jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- dlatego tym bardziej nie powinnaś jej tak pisać
|
|
|
#1127 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
zmotywowanego nic nie pogrąży. zrezygnowanego ZAWSZE coś. |
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kominek mam, bo u "teściów" jesteśmy w domu. Jak chorować na urlopie to chociaż w miłym miejscu ![]() Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Kmee - szybkiego powrotu do zdrowia
Zabciajs - szybkiego napisania pracy U reszty nie wiem co się dzieje, bo w pracy ma zapierdziel i niezbyt często mogę tutaj zagladać... zawsze końcówka roku była spokojniejsza, a teraz czyste szaleństwo...no, a że planuję po świętach urloppa więc tym bardziej muszę się sprężać i dokończyć wszystkie sprawy ![]() Dla reszty |
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Tylko czasami pojawia się motywacja u nas
|
||
|
|
|
|
#1131 |
|
Dolce vita
|
Dziewczyny, wobec tego te najmniej zmotywowane - moje beznadziejne dopingowanie niech pójdzie w zapomnienie. Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całusa nawet dostałaś. Mi możesz takie rzeczy pisać, zresztą sama 'wyczułaś' że tak jest. Same kciuki Twoje na początku nie działały, więc nowe sposoby mile widziane ![]() Cytat:
Napisłąm co nieco, przerwę zrobiłam - otorzyłam okno, poćwiczyłam (kręgosłup strasznie znów odczuwam, miałam rok spokoju po zabiegach, a dawniej nawet minuty od lat nie było żeby nie bolało, żeby normalnie, siedzieć, leżeć, stać. Wtedy naprawdę ciężko się cieszyć z czegokolwiek. Ale mam nadzieję, że tylko tak straszy.). Przed 19 zaczęły mnie oczy piec, więc odpuściłam ![]() Dziś pójdę wcześniej spać, żeby na jutro być wyspanym i pisać wcześniej, póki światło lepsze ![]() Wizażanka bierz się do pracy! Bierzmy się za te suki!!
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-12-05 o 21:37 |
||
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Poranny seks z Mikołajem zaliczony???? Pobawiłyście się magiczną różdżką?
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
|
#1135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja muszę gdziekolwiek pracować, jak każdy zresztą. ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
taka wiara właśnie ![]() wyluzuj, dacie radę ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() a dzie tam!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Jem śniadanie i spadam do pracy...
|
|
|
#1136 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale kochana w czasie gdy tam pracujesz, szukaj cały czas czegoś jeszcze, bo sama widzisz że tak nie powinno być bry happy Santa Claus |
||
|
|
|
|
#1137 |
|
Dolce vita
|
Nastrojona jestem pozytywnie
Szkoda tylko, że Mikołaj o mnie zapomniał ![]() No i mam wizytę u okulisty (jestem pewna, że przepisze receptę i opierdzieli )....Nooo A co do pracy...Labi, szukaj, szukaj, szukaj, jesteś młoda, wykształcona, odrobina cierpliwości i zobaczysz, znajdzie się praca wymarzona |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piszę cały czas, staram sie bardzo! Do 15 grudnia mam termin złożenia
|
|
|
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mnie nie zapomniał, bo wczoraj babcia i dziadek byli Mikołajami. Cytat:
Ja miałam termin do końca października, złożyłam podanie i mam do końca stycznia. Ale chciałabym przed świętami skończyć, bo później chcę żeby BS mi pomógł z częścią techniczną. A on w styczniu zaczyna pisać magisterkę. Ma na to miesiąc - to dopiero będzie horror. I jak ja skończę to Mu pomogę materiałów szukać żeby mu łatwiej szło. Teraz nie da rady pisać, jest sezon u nich w pracy, robi po 10-12 godzin. (Nadgodziny lecą )Ale czy bez wolnego się wyrobi w miesiąc? To już nie lic.
|
|
|
|
#1140 |
|
Dolce vita
|
Nosiłam szkła kontaktowe, mimo, że nie powinnam. No i siedzę dziś w okularach, dostałam receptę na antybiotyk i zdiagnozowano astygmatyzm. Ale lekarz szuka przyczyny co się dokładnie dzieje, bo mam strasznie przekrwione oczy. Heh same problemy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.