Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 10:12   #1891
_kamea_
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Cieszymy sie soba teraz bo mieszkamy razem ponad 2 lata..a po ślubie z racji wieku..raczej będziemy sie intensywnie starać...

Z racji zagrożenia twinsami, szukam wózka dla bliźniaków...jak wyjdzie i czy w ogóle sie uda..zobaczymy!
U mnie też jest "zagrożenie" ale bliźniaczki fajna sprawa

My chcemy troszkę poczekać, chociaż już też ponad rok mieszkamy razem do 30-stki mam jest 3 lata,. więc może się uda krótko przed
Stary 2011-12-06, 10:13   #1892
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
WOW! Jak to zrobiłaś? Jak długo trwało? Co mam zrobić, żeby osiągnąć taki sam wynik. Potrzebuję wróci do starej wagi i muszę stracić aż 8 kg.

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:14
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:13   #1893
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
dziewczynki do kogo mam napisać, żeby mnie wykreślić z listy?? jak widzicie nie zaglądam tu, bo za bardzo czasu nie ma... Kończymy łabędzie i biorę się za zaproszenia też robie sama a nie chce być tu tylko po to, żeby się pochwalić co mam bo i tak tego nikt nie bedzie czytał. Polubilam was ale tak bedzie fair
ej ej ej bez takich mi tu...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:14   #1894
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jesli sie wszystko w moim życiu uda to za pól roku może sie trochę zmienic w moim życiu (nie mówiąc o tym, że slub biore).

Trzymac kciuki bo te wiżazowe są zawsze pomocne!
3mamy, pewnie, że 3mamy A kiedy powiesz nam coś więcej o tych wielkich zmianach?

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Chatko mamy podpisaną umowę z jedną firma fotograficzną ale jednen fotograf będzie na naszym ślubie/ weselu a zupełnie inny będzie robił nam zdjęcia w plenerze więc jeśli chodzi o sesję to się nie obawiam że fotograf będzie bez zapału a co do Nas to do regeneracji potrzeba mi niewiwle bo 2h snu i jest oki więc ja bym chciała sesję w niedzielę po ślubie I nie martswię się o jakość zdjęć Po prostu oni tak funkcjonują jako firma

temat odchudzania to ja Wam powiem że schudłam juz -12 kg
Skoro tak, to ok Mam w takim razie nadzieję, że Wam się uda po Waszemu My planujemy plener 2dniowy, więc generalnie i my i nasi Fotografowie musimy być wypoczęci, bo będzie sporo latania w różne miejsca

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wy tu o dietach, a ja właśnie pół czekolady zjadłam
Smacznego

Cytat:
uroczy jakby był zielony z niebieskim, to brałabym od razu

A w ogóle zapomniałam napisać, że miałam dziś koszmar ślubny... Dzień ślubu, ja odkrywam, że mam jakieś okropnie wysokie cieliste świecące platformy zamiast moich niziutkich niebieskich tanecznych butków. Już wtedy mi coś nie pasowało i mówię "to chyba musi być sen" A potem się tylko utwierdzałam, bo najpierw założyłam jakiś okropny czepek z welonem (na górze miał takie białe plastikowe kółka i miał jeszcze daszek), a wszyscy mówili, że wyglądam w tym ślicznie, a potem Mama wyciągnęła z pokrowca jakąś okropną sukienkę, krzywą taką dziwną z granatowym jakimś wyszywanym gorsetem i prostym, zwiewnym dołem (już dół był całkiem znośny, ale oczywiście nie falbanki). także byłam święcie przekonana, że to musi być sen, ale cholera nie było to w pełni świadome śnienie, jak się czasem zdarza, tylko raczej takie wmawianie sobie, że to musi być sen... i to było jeszcze gorsze, bo nie miałam jak tego sprawdzić, a obudzić się jakoś nie mogłam

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:16   #1895
Kessi_86
Wtajemniczenie

Witajcie Mikołajkowo do mnie Mikołaj nie dotarł a tak na serio to nie robimy sobie prezentów na mikołajki tylko na gwizdkę

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie mikołajkowo!
Kessi_86 śliczne buty. Takich samych szukam tylko w fioletowym kolorze. Gdzie je znalazłaś jeśli można widzieć??

Dziewczyny bardzo was proszę o wizazowe kciuki. Mam dzisiaj kolokwium i czuję, że może być ciężko ale kciuki przecież mają cudowną moc!
Buty znalazłam na all

będą trzymane

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Hoł hoł hoł nic jeszcze nie dostałam od Mikołaja, nawet do pracy do mnie nie przyszedł, niedobry!

Gratuluję welonu ciekawie wygladaja takie długaśne

Jeżeli dodatki będą w takim kolorze, to myśle, że będą pasować
Właśnie te dodatki wtedy trzeba by było i biżuterię w złocie a mi się jakos nie widzi

Cytat:
Dzien Dobry!!!

Będą

Ja ostatnio dostałam już suszarke do włosów a dziś idziemy zobaczyc nasze obrączki...

Dziewczyny jesli sie wszystko w moim życiu uda to za pól roku może sie trochę zmienic w moim życiu (nie mówiąc o tym, że slub biore).

Eh...

Dzięki dziewczyny za opinie co do butów
Stary 2011-12-06, 10:17   #1896
malwus20
Wtajemniczenie

Hej wszystkim
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy do białej sukni będą pasować te buty
Nie pamiętam jaką masz suknię ale jesli biała a dodatki byłby w takim lekko brzoskwiniowym kolorze to wydaje mi się że pasowałaby te butki Bo mi się mienią na taką brzoskwinkę Jak nic oprócz butów do tego koloru w całym looku mieć nie masz zamiaru to bym się zastanowiła.
Stary 2011-12-06, 10:20   #1897
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki do kogo mam napisać, żeby mnie wykreślić z listy?? jak widzicie nie zaglądam tu, bo za bardzo czasu nie ma... Kończymy łabędzie i biorę się za zaproszenia też robie sama a nie chce być tu tylko po to, żeby się pochwalić co mam bo i tak tego nikt nie bedzie czytał. Polubilam was ale tak bedzie fair
Ej, Laska, Ty tu nie odpindalaj Jesteś PM2012? jesteś. Więc nikt Cię na pewno wykreślał nie będzie. Jesteś nam dobrze znana, zakładałaś nawet 1 wątek i Cię tu lubimy, więc jak nie masz chwilowo czasu, to po prostu zajrzyj czasem, powiedz co u Ciebie i też będziemy happy

Cytat:
czytaj post #1882 tam odpisałam na podobne pytanie a tak w skrócie chodze do dietetyka cale odchudzanie potrwa pewnie z rok czasu - mój cel -30 kg - obecnie jestem w połowie drogi do sukcesu
Moja Przyjaciółka też poszła do dietetyka i też sporo schudła - jednak dobrze jest dobrać dietę do indywidualnych warunków. Sama się zastanawiam, czy TŻta nie wysłać. jest to spory koszt, ale jednak chyba się opłaca.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:22   #1898
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Byłyście grzeczne, przyszedł do Was Mikołaj ?
U mnie był, tylko cham najpierw naruszył trochę nasze konto
wyspałam się, to mam trochę lepszy humor

u mnie nie był ustaliliśmy z TŻem że mamy wystarczająco wydatków w tym miesiącu ale ja już od lat nie "obchodzę" Mikołajek, więc jakoś szczególnie mnie to nie martwi
Cytat:
no co Ty przecież jak zaglądasz do nas czasami to nadal jesteś "nasza" Nikt tu się nie wykreśla z listy tylo dlatego że nie ma czasu często bywać

Obdarowanym gratuluję pięknych prezentów mikołajkowych

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:24   #1899
madzia2306
Zakorzenienie

a mnie Mikołaj powiedział że byłam niegrzeczna w tym roku

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:25   #1900
Malenka321
Zakorzenienie

o to miło

wczoraj na rzeczy ślubne wydałam praktycznie 200 zł... ale to już w tym mam winetki i zaproszenia. to znaczy sama będę robić.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:26   #1901
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie chlip chlip

Ewusia_marchew - widzę, że jesteś z Katowic, możne możesz mi polecić jakiś salon z sukniami, albo dobrą krawcową z okolic??
Stary 2011-12-06, 10:28   #1902
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Wex sie nie wygłupiaj..jak znajdziesz czas to pisz i już! Do poczty obiecałas doczekac a nawet 3 miechy nie mineły..

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
U mnie też jest "zagrożenie" ale bliźniaczki fajna sprawa

My chcemy troszkę poczekać, chociaż już też ponad rok mieszkamy razem do 30-stki mam jest 3 lata,. więc może się uda krótko przed
u mnie Tż ma 38 a ja 26..wiec czekac nie ma co...

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
3mamy, pewnie, że 3mamy A kiedy powiesz nam coś więcej o tych wielkich zmianach?

Skoro tak, to ok Mam w takim razie nadzieję, że Wam się uda po Waszemu My planujemy plener 2dniowy, więc generalnie i my i nasi Fotografowie musimy być wypoczęci, bo będzie sporo latania w różne miejsca

Smacznego

uroczy jakby był zielony z niebieskim, to brałabym od razu

A w ogóle zapomniałam napisać, że miałam dziś koszmar ślubny... Dzień ślubu, ja odkrywam, że mam jakieś okropnie wysokie cieliste świecące platformy zamiast moich niziutkich niebieskich tanecznych butków. Już wtedy mi coś nie pasowało i mówię "to chyba musi być sen" A potem się tylko utwierdzałam, bo najpierw założyłam jakiś okropny czepek z welonem (na górze miał takie białe plastikowe kółka i miał jeszcze daszek), a wszyscy mówili, że wyglądam w tym ślicznie, a potem Mama wyciągnęła z pokrowca jakąś okropną sukienkę, krzywą taką dziwną z granatowym jakimś wyszywanym gorsetem i prostym, zwiewnym dołem (już dół był całkiem znośny, ale oczywiście nie falbanki). także byłam święcie przekonana, że to musi być sen, ale cholera nie było to w pełni świadome śnienie, jak się czasem zdarza, tylko raczej takie wmawianie sobie, że to musi być sen... i to było jeszcze gorsze, bo nie miałam jak tego sprawdzić, a obudzić się jakoś nie mogłam
Chatko jest szansa, że już po nowym roku. Jest to duża szansa dla nas na rozwój obu firm..mojej i Tż Gdyby się tak udało...

Co do wózków to na dole masz podobne z tej firmy..zobacz! piekne są i taniutkie..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:29   #1903
baskaeta
Zadomowienie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:14
Stary 2011-12-06, 10:30   #1904
kooocur
Zakorzenienie

My mielismy oszczędzać..właśnie Tż kupił nam wielką puchowa nowiuteńka kołdrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Synuś
Stary 2011-12-06, 10:30   #1905
Malenka321
Zakorzenienie

ja od mikołaja dostałam takie zaczadziste pluszowe papcie bo mi zawsze zimno i magiczny kubeczek

u mnie z dietą krucho... bo weekend zawsze ZA OBFITY.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-12-06, 10:32   #1906
Madziuniusia
Zakorzenienie

A ja też się pochwalę myślałam, że będę musiała ojcu przypomnieć, że w tym miesiącu to już ma mi przysłać alimenty. Przez poprzednie 3 miesiące miałam zawieszone z pewnym względów. No i ja wchodzę na konto i są ooo matko czuję się bogata!

TŻ mówi, żebym na bilet odkładała, bo gdzieś w marcu chcemy polecieć do jego świadka do Anglii na weekend
Stary 2011-12-06, 10:36   #1907
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
o to miło

wczoraj na rzeczy ślubne wydałam praktycznie 200 zł... ale to już w tym mam winetki i zaproszenia. to znaczy sama będę robić.
O proszę masz już projekt zaproszeń?

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja też się pochwalę myślałam, że będę musiała ojcu przypomnieć, że w tym miesiącu to już ma mi przysłać alimenty. Przez poprzednie 3 miesiące miałam zawieszone z pewnym względów. No i ja wchodzę na konto i są ooo matko czuję się bogata!

TŻ mówi, żebym na bilet odkładała, bo gdzieś w marcu chcemy polecieć do jego świadka do Anglii na weekend
No to
Stary 2011-12-06, 10:37   #1908
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:15
Stary 2011-12-06, 10:38   #1909
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Eh...
Są.

Cytat:
czytaj post #1882 tam odpisałam na podobne pytanie a tak w skrócie chodze do dietetyka cale odchudzanie potrwa pewnie z rok czasu - mój cel -30 kg - obecnie jestem w połowie drogi do sukcesu
Dziękuję bardzo za informację. Może moje przejście na dietę spowodowane syndromem leniwego jelita pomoże stracić kilka kg. Okazało się, że myślałam, że czasem mam po prostu problemy z trawieniem i pomagałam sobie pijąc i łykając przeczyszczające środki. Dowiedziałam się, że to był mój największy błąd. Przy syndromie leniwego jelita, to kategorycznie zabronione i pogarsza tylko stan. Muszę unormować prace jelit wyłącznie poprzez odpowiednią dietę, błonnik i kwas mlekowy. Idę więc nalać sobie mleczka
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:38   #1910
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a to niedobry Mikołaj
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Witaj w klubie chlip chlip

Ewusia_marchew - widzę, że jesteś z Katowic, możne możesz mi polecić jakiś salon z sukniami, albo dobrą krawcową z okolic??
Jasne tzn salony mam obcykane w Katowicach, w większości byłam co do krawcowych nie pomogę bo nie brałam pod uwagę szycia.
Powiedz mi tylko jaki typ sukni Cię interesuje i jaki mniej więcej przedział cenowy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:40   #1911
Malenka321
Zakorzenienie

nio już mam wizualizacje zaproszeń ale w głowie bo czekam na materiały nawet tekst zaproszenia sami napisaliśmy

hm... powodą jedzenia jest TŻcik bo zawsze a co ci tam zaszkodzi szczupła jesteś... no wielorybem nie jestem fakt ale skzielet też nie

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-12-06, 10:44   #1912
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Są.

Dziękuję bardzo za informację. Może moje przejście na dietę spowodowane syndromem leniwego jelita pomoże stracić kilka kg. Okazało się, że myślałam, że czasem mam po prostu problemy z trawieniem i pomagałam sobie pijąc i łykając przeczyszczające środki. Dowiedziałam się, że to był mój największy błąd. Przy syndromie leniwego jelita, to kategorycznie zabronione i pogarsza tylko stan. Muszę unormować prace jelit wyłącznie poprzez odpowiednią dietę, błonnik i kwas mlekowy. Idę więc nalać sobie mleczka
ojej to rzeczywiście niezbyt dobrze bo przez takie środki można naprawde zrujnowac sobie organizm trzymam za ciebie kciuki
Stary 2011-12-06, 10:58   #1913
(kicia)
Zakorzenienie

Malenka ja się zajmuję listą i Ci mówię że Cie nie wykreślę a jak będziesz niegrzeczna to dostaniesz rózgę

początek grudnia a u mnie przed blokiem krzaki zaczynają wypuszczać liście... wiosna idzie

kamea dopisałam cię do listy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:03   #1914
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a to niedobry Mikołaj

Jasne tzn salony mam obcykane w Katowicach, w większości byłam co do krawcowych nie pomogę bo nie brałam pod uwagę szycia.
Powiedz mi tylko jaki typ sukni Cię interesuje i jaki mniej więcej przedział cenowy
Jeśli chodzi o suknie to szukam czegoś prostego, bez koła żadne bezy i królowe a cena nie wiem sama bo jeszcze się nie orientowałam ale tak koło 2000zł?

Dziewczyny właśnie przeczytałam na onecie, tak odnośnie prezentów!!
Najgorszy prezent w życiu

- Dostałam przyrząd do usuwania włosów z nosa i uszu od mojego faceta. To nie był żart z jego strony. Jestem 39-letnią kobietą nie mam najmniejszych problemów z nadmiernym owłosieniem. Już nie jesteśmy razem - pisze Antycyponek.

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2011-12-06 o 11:16
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:07   #1915
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy do białej sukni będą pasować te buty
wg mnie nie, nie widzę w ogóle złotych butów do białej sukni
Stary 2011-12-06, 11:10   #1916
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
nio już mam wizualizacje zaproszeń ale w głowie bo czekam na materiały nawet tekst zaproszenia sami napisaliśmy

hm... powodą jedzenia jest TŻcik bo zawsze a co ci tam zaszkodzi szczupła jesteś... no wielorybem nie jestem fakt ale skzielet też nie
Ja sobie kiedyś moją wizualizacje narysowałam za jakiś czas zamówię materiały i spróbuję robić tekst tez wymyślimy sami jakoś w czerwcu musimy rozdawać te zaproszenia, więc mam jeszcze trochę czasu
Stary 2011-12-06, 11:11   #1917
Madziuniusia
Zakorzenienie

Uciekam do biblioteki dziewczynki buziaki
Stary 2011-12-06, 11:22   #1918
kasia_kuku
Zakorzenienie

UWAGA, HIT! Śniło mi się, że Kindziulindzia, chyba Evonia i któraś jeszcze była w DzieńDobry TVN i mówiła o trendach ślubnych i przygotowaniach! A Kindzia miała taki piękny makijaż, miałaś takie różowe barbie usta, ale wyglądałaś genialnie

Dzień Dobry!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:22   #1919
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczynki a coś w tym stylu jak sie Wam podoba....

http://www.ebay.pl/itm/C169-NEU-Dame...d3171c50f#shId

Ja mam juz taki oczoplons z biżu, że szok..

Człowiek myśli kupiłem suknie...uf najgorsze za mną! Nic bardziej mylnego..dopiero dodatki, buty, zaproszenia to wyzwanie

Synuś
Stary 2011-12-06, 11:23   #1920
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
UWAGA, HIT! Śniło mi się, że Kindziulindzia, chyba Evonia i któraś jeszcze była w DzieńDobry TVN i mówiła o trendach ślubnych i przygotowaniach! A Kindzia miała taki piękny makijaż, miałaś takie różowe barbie usta, ale wyglądałaś genialnie

Dzień Dobry!
Padałam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości