|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Fajnie by było...
![]() ![]() A nie odpadnie? Bo ponoć czasem się zdarza, że odpadaja i zostaje kikut ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() może mi któraś z was polecić dobrą kosmetyczkę w krakowie? ![]() muszę udać się na porządną regulację brwi xD
#4833 | |
Zadomowienie
|
Też po 3 dychy. Widziałam tylko na gazetce (sama kupiłam w zeszłym roku).
Super!! Zdjęcia? ![]() Cytat:
![]() Mamy nową lodówkę ![]() (wczoraj pół dnia spędziłam próbując powbijać do szafek miliony kuchennych szpargałów...) ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Trust - śliczna ta bombka!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Prezenty dla niemowlaków są łatwe, smoczki, śpioszki i śliniaczki na pewno się przydadzą. Fotki, fotki! Nigdy nie odpadł mi ogon od myszoskoczka. Spędzaj z nim dużo czasu, to się nie będzie z rąk wyrywał. To zębate coś nawet da się oswoić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak spedzać z nim czas? Brać na ręcę? Głaskać? Narazie to się chyba bardzo stresuje, bo ciągle gryzie pręty w klatce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Konto usunięte
|
fajny zwierzak
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Konto usunięte
|
Pochwalcie się co dostałyście od Mikołaja :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio też miałam wyjść o 1:00, niby wyszłam ale do domu dotarłam potykając się o własne nogi coś ok. 3 ![]() ![]() a tworzenie www to dla mnie absolutna abstrakcja. kosmiczna abstrakcja! Cytat:
Cytat:
![]() Malla mi pomoże ![]() to rozglądaj się w przyszłym roku na podobnymi ![]() Cytat:
![]() ja chciałam blaszki choć dopiero 1 robiłam muffiny ![]() ![]() to jest sprawdzony sprzedawca czy 1szy raz od niego kupujesz? pytam, bo widzę sporo rzeczy które w przyszłości chciałabym kupić i wrzuciłabym sobie go do zapamiętanych oooo. śmieszny. a jak go nazwałaś? Cytat:
fajnie wygląda ta ze sznurkami ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Znawczynie-która lepsza? http://allegro.pl/forma-do-pieczenia...952717513.html http://allegro.pl/silikonowa-forma-d...965582427.html
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-12-06 o 11:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Wiktor. Tzn. tak wstepnie. Bo pani w sklepie uznała, że jeszcze za młody by stwierdzić płeć.
Ale teraz nie wiem co powiedziec rodzicom, że nie przyjade na świeta sama. Tzn. mamie powiedziałam rano, że zamierzam dzisiaj kupić (jak już siedział bezpiecznie w klatce), a ona, że jest przeciwna, bo mi sie wariat trafi i pogryzie nowe meble, że jak ja z nim przyjade i wogóle żebym się lepiej dobrze zastanowiła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym wygodne. Ja je sobie bardzo chwalę. Polecam Fjorda Nansena. Można dostać za 60zł. Albo Primusa z jonami srebra na wewnętrznych ścianach (działanie antybakteryjne itp.). Te dwa modele to najlepsze kubki termiczne na polskim rynku. Ostatnio przeprowadzano testy w "nmp". Wypadły rewelacyjnie. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4843 | |||
Zadomowienie
|
gratulacje !
![]() nie ma sprawy ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz wzięłam Aide http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0311 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-12-06 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gg - mam zwykłą blaszkę i wydawało mi się że jest ok, dopóki nie sprawiłam sobie silikonowych foremek takich jak na babeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Matka Smoka
|
gg - nie znam tego sprzedawcy.
Blacha silikonowa: trzeba ją na czymś postawić (na dużej blaszce piekarnikowej), bo jest giętka i może z niej wyciec. Nie wymaga papilotek. Łatwo z niej wyciągnąć muffinki. Blacha tradycyjna- na odwrót ![]() Jak coś pomyliłam to Cholerka mnie poprawi. granatowo - dzięki ![]() teraz się będę zastanawiać czy taki porządny zamowić sobie pod choinkę czy kupić ten na razie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Zawieszkę charms z kolekcji światecznej Apartu.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-12-06 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Matka Smoka
|
Malla -czy ja coś źle przeczytałam? Ty dzisiaj pomagasz gg w rozwalaniu herbat? bo nie widzę Cię w zamówieniu - to tak pro bono?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||
Nie depcze krokusów
|
Nic.
Cytat:
![]() Klatka jest malutka ![]() ![]() Nie powinno być problemu z braniem go na ręce, aczkolwiek ja nigdy nie wyjmowałam z klatki, tylko czekałam, aż sam wyjdzie. Jak będziesz go wypuszczać, to oczywiście tylko pod obserwacją, spróbuj po pół godziny dziennie, pozastawiaj dziury, zamknij torebkę ![]() Gryzienie prętów, a nawet i zrobienie dziury w plastikowej kuwecie jest normalne. Przez pół nocy - cholernie irytujące. Moja mycha miała zrobiony wybieg z drewnianych dykt. Czasem zdarzało jej się uciec, ale nie było problemu ze złapaniem - wskakiwała na łóżko albo gryzła pantofle ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie przyjeżdżasz z psem, tylko z gryzoniem w klatce. Nie zdąży pogryźć mebli, jak będziesz go pilnować, zresztą to nie jest bezmyślna futrzana kulka, która rzuca się na wszystko z zębami. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Melka - otworzyłam dziś Applawsa i kociak zjadł chrupki royalowe, a te zostawił ![]() Wczoraj był tak niegrzeczny, że żałowałam przez chwilę, że go wzięłam, robił wszystko, czego nie wolno! ![]() ![]() Jak mam komuś coś wziąć, to nie piszcie w wątku zamówieniowym, bo na pewno tam nie zajrzę.
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilka lat temu przyjechałam z chomikiem. Mama nie przytoczyła reakcji Taty na wieść o zakupie zwierzaka ![]() Plus relacja co chomiczek jadł, czy pił i ile razy biegał w kręciołku. Dobrze że już wnuka mają ![]() Malla - toś pojechała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Matka Smoka
|
Malla, napisałam w wątku, bo myślałam, że brałaś w nim udział. Zauważyłam potem, że nie i pomyślałam, że może coś pomyliłam - stąd pytanie tutaj. Możesz moje zabrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia
![]() ![]()
#4853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy plus - potrafią utrzymać ciepło nawet do 6 godzin (ok. 50 stp). Ja wiem, że to nie termos, ale wszelkie testy prowadzone są w temperaturze pokojowej, więc przy dużym mrozie wiadomo, że stygnąć będzie dużo szybciej. Po drugie przenikanie zapachów. Herbata o smaku/zapachu kawy jest okropna ![]() Po trzecie wytrzymałość. Ludziom po 2-3 latach codziennego stosowania w zasadzie nic się z nimi nie dzieje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy dałabym 60 zł za kubek termiczny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A potem - "podaj serek dla szczurka", "kup makaron firmy XXXX, bo szczurek bardziej go lubi", "wypuść szczurka, niech rozprostuje ogonek", "śpi pół dnia, może jest chory?", "niu-niu-niu, dzień dobry, szczurzynko! co dzisiaj ugotujemy? mmm... masz rację, barszczyk będzie odpowiedni...". Cytat:
![]() ![]() Ja bym nie dała mniej. Szkoda pieniędzy na badziewie.
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam wyciagać, ale nie chciał, chyba sie boi. Uciekał w kółko, to dałam mu spokój. Ale co chwilę zaglądam, patrze co robi. Teraz słodko śpi w rogu... ![]() Czytałam o tym, dlatego zastanawiałam sie na poczatku nad akwarium. Jak kobita go wyciagnęła z akwarium i pokazywała, to wydawało mi się, że to facet ![]() Mama sie boi, że tu, w Kraku mi meble zje. Ale ja mam zamiar go po kuchni i przedpokoju puszczać, tak jak moja współlokatorka puszcza szczura. A kupiłam oczywiscie transporter, więc bedzie jak go przemieścić do domu, dla mnie to nie problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
60zł za kubek, z którego będziesz z powodzeniem codziennie piła przez co najmniej 2 lata (latem również chłodzi!) to moim zdaniem wcale nie tak dużo. Plastiki, które można o kant d*** potłuc sprzedawane są za 20-30zł
![]()
#4858 |
Konto usunięte
|
tylko warunek - żeby pic z niego codziennie, jak ja samochodem nie jeżdżę, w drodze (pieszej) do pracy i z powrotem też nie piję - dla mnie zakup zbyteczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Przez Was muszę iść do fryzjera...
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30909188]Paweł zazwyczaj działa tak: prosi Cię na fotel, pyta czy masz jakaś koncepcję, posłucha, pomaca twoje włosy i przedstawi Ci swoją wizję tego co Ty mu przekazałaś. Możesz też oczywiście powiedzieć, że oddajesz się w jego ręce (ja tak zazwyczaj robie). Później "przekazuje Cię" swojej asystentce, a ta myje Ci włosy, masuje, itd. Trwa to z 15 min. Wracasz na miejsce i Paweł zabiera się do dzieła. Pogada sobie przy tym, powie Ci jak masz pielęgnować swoje włosy, itp. Mnie ścina zazwyczaj około 40 min. Później suszy, mówi Ci jak masz je układać, żeby wyglądały super, pyta czy jesteś zadowolona i podaje płaszczyk, uśmiecha się, bla bla ![]() Całość trwa około 1 h 15 min ![]() ...i to najlepiej takiego ![]()
#4860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.