|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
to super, że będą te kosmetyczki (klientki będą miały komplet to kupię jutro te rzeczy - polecę prosto z dworca do COKu przed wykładami![]() |
|
|
|
|
#15902 |
|
Zadomowienie
|
a ja w barfkach mam tylko kuacje do rak z rekawiczkami;/ i to 6 kompletow;/ niedobrze;/
|
|
|
|
#15903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a macie fotki tego z TS? chętni bym obejrzała ![]() Cytat:
diamentowe szminki mi przyszły, paletkę mam w brakach a pozostałych nie zamawiałam
|
||
|
|
|
#15904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a od dnia wysyłkowego E dziewczyny piszą, że już właśnie nie ma rękawiczek z tego zestawu Malkol13 - mamy tyle samo postów ![]() ![]() ![]() Może pójdź do COKu w Twoim mieście i zobacz, czy nie mają w całości tych zestawów Piaski Arizony, bo być może je dokupisz |
|
|
|
|
#15905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fotki zrobię jutro, ok chyba, że do tego czasu ktoś inny zrobi
|
|
|
|
|
#15907 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!! Mam pytanie: jak pachnie ta nowa woda be...sensual?
|
|
|
|
#15908 |
|
Zakorzenienie
|
Malkol13 - uuu...no to może wtedy (myślałam,ze mieszkasza gdzieś, gdzie jest COK akurat
)
|
|
|
|
#15909 |
|
Rozeznanie
|
ale żescie dzis naprodukowały hoho, opuszczam Was na całe 3 dni(i juz sie boję, jakie bede miała zaległości w czytaniu)
a tak oftopowo: składam zyczenia wszystkim które jutro obchodza swoje święto - jesli dobrze pamiętam to na pewno justa i wiem że jeszcze kilka z Was(niestety nie pamiętam imion i nicków) wszystki najlepszego w Dniu Naszego święta (Bo ja też nalezę do tych szczęśliwców z 17 listopada tzrymajcie się ciepło |
|
|
|
#15910 |
|
Zadomowienie
|
Mnie sie bardzo spodobala ta kosmetyczka w paseczki z uszkami
, nie lubie zadnego z tych kosmetykow i raczej slysze o nich negatywne opinie, ale wstrzymam sie, bo w K01 tez jest, moze wtedy cos sobie czy Mamie dobiore do niej. Szkoda, ze nie jest dostepna z fioletowym SSS, bo ta serie bardzo lubie. Ciekawia mnie te nowe zlociscie polyskujace cienie, bo w K01 sa nowiutkie kolorki (taaa, juz mnie kusza kolejne cienie, a jeszcze mam tyle niezuzytych w domu ), choc pewnie nie bedzie to zadna rewelacja. Moze ktoras z Was miala z nimi stycznosc i cokolwiek moze powiedziec? Chce tez sobie z K13 wziac szminke walentynkowa CT (ta w ksztalcie serca) w kolorze Sweetie - czy to jest taki dosc naturalny, cielisty kolorek? Bo o taki mi chodzi, a w katalogu tak niby wyglada.
|
|
|
|
#15911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też właśnie dostaje tak późno, czasami nawet o 22 I tak cały dzień czekam i czekam i czekam.... Mam nadzieję, że dziś się pospieszą
|
|
|
|
|
#15912 |
|
Raczkowanie
|
musze Wam powiedzieć, że jestem mile zaskoczona
jakiś czas temu pytałam się Was czy mogę zwrócić jeden z kremów Thrmafirm z zegarkiem, który był w zestawie 3 tych kremów za 131 zł. Powiedziałyście, że raczej nie bo to chyba jest demo. Jednak nie ma to jak moja rodzinka Mama uparła się że wyśle i wysłała. Dziś patrzę i rzeczywiście mam korektę do salda -43,9 zł!!
|
#15913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie mam paczki -normalka miesiąc temu przyszła o 21.30, a raz o 22.45![]() który jesteś okręg? ja 195 basiunia - no to naprawdę pozytywne zaskoczenie
|
|
|
|
|
#15914 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam dzisiaj bombki i ozdoby choinkowe przypadły mi do gustu , są praktycznie identyczne jak w katalogu- tylko małe, a propo czerwonej torebki- to jak dla mnie to szkoda tych pieniędzy na nią, wg mnie jest jak dla starszej pani , ten metal u góry torebki jest taki niefajny, przez niego cała torebka traci swój urok. Uważam, że za taką kwotę, można kupić inną i o wile ładniejszą, ale może niech się wypowiedzą inne dziewczyny, bo to jest tylko moje zdanie, a każdy ma swój gust.
|
|
|
|
#15915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że się udało
|
|
|
|
|
#15916 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli ktoras z was zna meila do Avonu to prosze podajcie.Szukalam na www.avon.com.pl i nie znalazlam
.
|
|
#15917 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za odpowiedź. Jestem od niedawna tu u was i nie znam jeszcze wszystkich panujących zasad.
|
|
|
|
#15918 |
|
Raczkowanie
|
Ok wielkie dzięki za odpowiedź. Strasznie mi się podobają te ozdoby a nie chciałabym się rozczarować.
|
|
|
|
#15919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie przyjeżdża koleżanka z klasy mojej przyjaciółki razem ze swoim starszym bratem. Czasami przyjeżdża sam ten chłopak. Ale jakim samochodem jeżdżą to nie wiem
|
|
|
|
|
#15920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4806
|
|
|
|
|
#15921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie też nie jest warta tej ceny. Jak byś ją widziała to napisz coś o kolorze bo siostra mi nie daje żyć.Jeszcze raz barzo dziękuje i miłego wieczorku. |
|
|
|
|
#15922 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mialam okazje zobaczyc katalog w wresji papierowej(mam na mysli 02) i tak ten nowy plyn do kapieli dla mnie jest rewelacyjny pachnie taka typowoa szarlotka z cynamonem
nowa woda damska bardzo fajny zapch nie mocny ale nie super lekki co do seri PS tej z sake to musze powiedziec ze wiem jak pachnie w rzeczywistosci i dla mnie zapach w katalogu rozni sie od tego w rzeczywistosci w katalogu pachnie ladniej meski zapach nic specialnego jak dla mnie aha i katalog nie jest juz taki gruby jak na swieta to tyle moich wrazen
|
#15923 |
|
Zadomowienie
|
ano uuu ...moze uda sie jeszcze to uratowac, po to jade...
|
|
|
|
#15924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie taka dziewczyna przyjezdza razem ze starszym panem - ale to chyba nie jej chlopak ![]() ![]() ![]() w lecie ze 2 razy taki chlopak przyjechal-blondyn z jakims drugim, a tak to ta dziewczyna |
|
|
|
|
#15925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15926 |
|
Zadomowienie
|
nie ma za co
|
|
|
|
#15927 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma meil do Avonu prosze podajcie
|
|
#15928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma za co
|
|
|
|
|
#15930 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3091496]znalazłam fotki tego kalendarza
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4806 [/QUOTE]Ten z TS to jest chyba podobny do tego z zeszlego roku, tez byl z Oriflame, tylko kolorek inny. Nie byl zly, calkiem ok, ale bez zachwytow, nawet go za bardzo nie uzywalam, natomiast ten z Claudii, no no, musze sie zastanowic, bo wyglada ciekawie, jak taki prawdziwy organizerek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

to kupię jutro te rzeczy - polecę prosto z dworca do COKu przed wykładami

)
, nie lubie zadnego z tych kosmetykow i raczej slysze o nich negatywne opinie, ale wstrzymam sie, bo w K01 tez jest, moze wtedy cos sobie czy Mamie dobiore do niej. Szkoda, ze nie jest dostepna z fioletowym SSS, bo ta serie bardzo lubie. Ciekawia mnie te nowe zlociscie polyskujace cienie, bo w K01 sa nowiutkie kolorki (taaa, juz mnie kusza kolejne cienie, a jeszcze mam tyle niezuzytych w domu
), choc pewnie nie bedzie to zadna rewelacja. Moze ktoras z Was miala z nimi stycznosc i cokolwiek moze powiedziec?