|
|
#2071 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
w Gdansku to samo i jeszcze mieli wielkie ogloszenie na wystawie ze otwieraja od 8.00
![]() a wiecie ze ta kolekcja jest juz on-line w sklepie? Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-12-05 o 20:54 |
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, bardzo sobie cenię możliwość noszenia bez futerka, gdyż zwyczajnie za nimi nie przepadam
|
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
Marzy mi się on-line h&m dostępny w Polsce... A tak to trzeba 'walczyć' o niektóre rzeczy, jeździć dzień w dzień, bo może już się pojawiły, może jeszcze nikt nie wykupił... ech...
|
|
|
|
#2074 |
|
Kici kici miau miau
|
a wiecie moze czy rozmiarowka podana na stronie, tzn, tabela rozmiarow jest rzeczywiscie taka jak podaja? chodzi mi glownie o kurtki. chcialabym moze zakupic skorzana kurtke ale jak bedzie tylko w Wawie to moglabym kogos poprosic o pomoc, tylko czy ja sie dopnę ?
wielka szkoda ze nie dziala u nas on-line sklep ale skoro coraz wiecej firm otwiera to moze w koncu niedlugo u nas tez bedzie
|
|
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znajdę ten sweterek w którymś z krakowskich h&m-ów
http://www.hm.com/pl/product/92030?article=92030-A |
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie, jeżeli już się takie przewinęło, to przepraszam, przejrzałam kilka w stron wstecz i nie znalazłam
.Czy któraś z Was orientuje się może czy znajdę jeszcze gdzieś Awanti w Gliwicach bądź Katowicach? Akurat przez ostatni tydzień byłam chora i teraz już nigdzie nie umiem dorwać . Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdę w H&M jakieś portfele? ![]() Cytat:
widziałyście je gdzieś w Krakowie?
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli któraś z Was szuka jeszcze Avanti to można spróbować w szpitalach- zawsze są jakieś sklepy/ bufety z prasą. W niektórych klinikach jest Inmedio i tam można pewnie jeszcze dorwać gazety, bo pacjenci raczej nie są w temacie
|
|
|
|
#2080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to raczej tyczy się takich pochowanych małych bufetów/ sklepików, do których ktoś z ulicy niekoniecznie trafi
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ale ma tylko 20% wełny (reszta wiskoza + poliester), ale nie kupiłam go z myślą o mrozach (od tego mam inne płaszcze
) a bardziej przejściowo, na obecne niewielkie przymrozki śmiało daje radę bo jest gruby Cytat:
Ale ten jest jeszcze ok (wrażenie potęgują wystające z kolei lekko za długie rękawy od bluzki), do rękawiczek pasuje tymbardziej ![]() W ogóle kilka dni temu widziałam w nim dziewczynę na mieście i zakochałam się w kroju i kolorze aż tu wchodzę do H&M i czeka na mnie ostatni, jeszcze za pół ceny
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Mam pare kart i szczerze to zdziwię sie, że nie zrobią jakiego "myku" z tymi kartami (jakies ograniczenie w ilości na osobę, albo, że nie mozna płacić kartami za rzeczy przecenione).
Wartość karty to 20 zł, gazeta kosztuje 5,50 a wiadomo, że dla H&M nie idzie całe 5,50 tylko ułamek tego (złotówka?). H&M to nie organizacja chartywatywna, żeby rozdawać towar za darmo. |
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
Przecież było już wiele razy pisane, że info jest potwierdzone, wypowiedział się oficjalny funpage h&m, kierownictwo, panie ze sklepów z różnych miast w Polsce...
Pewnie mówią sobie tak, żeby tylko mówić.... ? Ja mam 13, zamierzam za to sprawić coś sobie i kupić jeszcze jakieś prezenty. H&M nie jest organizacją charytatywną, ale myślę, że te kilka tysięcy kart, to nic w porównaniu z tym, ile dziennie kradnie się z tych sklepów. Poza tym taka akcja tylko wzmacnia wizerunek marki, bo niby jaka inna sieciówka robi AŻ takie fajne promocje?
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#2087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zachwycona tymi butami, czy widziałyscie juz je w sklepach? Jak z rozmiarowką?
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Pamiętam,że kilka z was zamawiało te sweterki z falbankami na allegro. Powiedzcie mi czy rozmiarówka jest standardowa? Mechacą się?
|
|
#2090 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2092 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Materiał fajny, czy się mechaci to jeszcze nie umiem powiedzieć bo założony raz ![]() Byłam z ciekawości dzisiaj na mieście, weszłam do 2 Empików, 2 kiosków, zero Avanti, nawet tego za 4,5zł Potem weszłam do H&M i mi ulżyło, że nie kupiłam więcej bo tak naprawde nie znalazłam nic co by mnie specjalnie zainteresowało Jak nie będzie nic fajnego na wyprzedażach to kupię jeansy albo stanik i już. Gdyby zrobili taką akcje w lato to bym oszalała, uwielbiam letnie rzeczy, swetrów niezbyt ![]() Może powiedzcie na co polujecie/macie nadzieje że będzie na wyprzedażach? Chyba potrzebuje inspiracji bo jedyne co mi się podobało dzisiaj to srebrny sweter
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba skończy się na jakiś basicach bo nic innego mi się nie podoba
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzeniona
|
Mnie się nic nie podoba. Ja w ogóle z H&M mam ten problem, że jak wchodzi coś nowego, to podoba mi się jedna, dwie sukienki, a cała reszta nie. Jak ją kupię to już w ogóle właściwie nie wchodzę, bo nie mam po co.
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pójdę chyba na żywioł
Chociaż boję się, bo dużo mi się zawsze podoba, a jak wrócę do domu i przemyślę, to okazuję się, że kupiłam niepotrzebnie.Nie wiem czy jest sens planować, bo nie wiemy jak to będzie wyglądać.. co bedzie, jak z rozmiarami, i ten tłum.. który mnie zniechęca. Chciałabym jeszcze kilka gazet dokupić, żeby porobić prezenty (ceny męskich swetrów są kosmiczne!) , ale to już chyba nierealne.
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny, macie jakieś przecieki co do wyprzedaży? ![]() ja wiem tylko, że będzie przecenionych znacznie więcej rzeczy niż w letniej
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
W Niemczech w online shop od kilku dni bardzo dużo rzeczy już przecenionych o 50%
![]() Moj nowy nabytek sukienka z działu divided ze złotym zamkiem z tylu
|
#2100 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
130 000 klientek które przychodzą z jedną kartą i kupuje coś za np 79 zł - 20 zł (karta) zostawia im w kasie mimo wszystko 60 zła 30 000 z kilkoma czy kilkunastoma kartami 'płacących' tylko kartami to to samo? Bardzo się zdziwię jeśli H&M po tych wszystkich mądrych komentarzach na fb wychwalających jakie to zakupy nie zrobią za 50 kart, nie zmieni regulaminu, skoro sami zastrzegli na kartach sobie do tego prawo. Zresztą tyle razy zmieniali już regulaminy promocji, że co im szkodzi kolejny raz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

fajnie że można go nosić z futerkiem i bez

. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Ale ten jest jeszcze ok (wrażenie potęgują wystające z kolei lekko za długie rękawy od bluzki), do rękawiczek pasuje tymbardziej
Jak nie będzie nic fajnego na wyprzedażach to kupię jeansy albo stanik i już. Gdyby zrobili taką akcje w lato to bym oszalała, uwielbiam letnie rzeczy, swetrów niezbyt
Chyba skończy się na jakiś basicach