|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażanki z Wielkopolski II
Dziękuje raz jeszcze za zaproszenie
Synuś Igi jest śliczny i spokojny A ja tradycyjnie wprowadzilam drobną nutke zamieszania, nie mogłam przystanku autobusowego znaleźć ![]() Nafie kuruj się |
|
|
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Evka
wlasnie tatulek przyniosl mi antybiotyk :/ w sumie z dwojga zlego dobrze ze teraz chorujemy a nie na spotkanko do tego czasu z Natii spokojnie sie wyleczymy hehe
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no no. To w jedeń dzień?? ja się opychałam rogalami od środy i wyszło, że zjadłam 4 i pół
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Masiek oczywiście że mozesz przyjść
.
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Dajcie znać co, gdzie i jak. Ja się piszę na spotkanie w ciepłym miejscu
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
24 listopada w piatek, zbiorka o godzinie 19:00 obok bamberki, a potem kawiarnia atmosfera w jednej z bocznych uliczek od starego rynku.
|
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Masiek zapraszamy
24 listopad (piątek) godz.19:00, pod Bamberką idziemy potem do Atmosfery Ania mnie wyprzedziła )))))
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie drażni ta reklama, a skórke mam jesienną
|
|
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam fiolecik i też mi nie pasuje
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
Mnie tym razem nie będzie jeszcze dane Was poznać
24 szykuje mi się coś w stylu 'bal politologa' a 25 mam chrzciny i wypadałoby choć trochę wypocząć. Pozdrawiam
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
To w sumie ile nas w końcu będzie?
|
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Camilla jak było na Maydayu - poproszę troszkę wrażeń
dawali Speed 8 ??
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj ciężko myślę
co zajrzę na jakiś wątek, to piszą o reklamie nivea i już myślałam, że chodzi o reklamę w tv, zdziwiło mnie jak już prawie wszędzie o niej pisały wizazanki, teraz zauważyłam o co chodzi mnie drażni bo wolniej wizaz mi chodzi.
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi tak czy siak fajnie ze bedzie nas tak duzo
![]() tey dziewuchy, nie wymyslac mi tu ino tylko przychodzic Daenerys, Masiek - rozkaz !
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale mialam sen! snilo mi sie nasze spotkanie, bylo jakies dziwne. jakies prezenty sobie dawalysmy, ale nie wiem, z jakiej okazji
. ponadto przyszedl na spotkanie wizazanek . wygladal normalnie, zadny tam maczo . jak sie obudzilam to od razu przypomnialam sobie opowiesc Ewy .
|
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak chciałabym się z Wami spotkać.
Przez ten tydzień w moim życiu wydarzyło się więcej niż przez ostatnie parę miesięcy. ![]() A opiszę całą historię. Obronę pracy licencjackiej (przeciągającą się od września Czekam na tą p..oną obronę już od czerwca, potem miałam w planach wyjechać za granicę. We wrześniu zakończyłam długi związek i właściwie nic mnie tu już nie trzymało. Wysyłałam sobie różne oferty i spokojnie czekałam. W W zeszłym tygodniu też wysłałam parę ofert. Ostatnio poznałam na czacie takiego tam faceta stwierdziłam, że się z nim spotkam, bo był mily fajnie nam sie gadalo. I to był błąd! Znamy się tydzien, a ja jestem zakochana po uszy. (jakim cudem, nie wiem, zawsze myślałam, ze takie coś nie istnieje ) On zakochany jest we mnie też. Ale to nie jest najgorsze. Dostałam ofertę pracy w Anglii. Pracy jaką właśnie bym chciała, w handlu. Zostałam zakwalifikowana i wylatuję w środę, oni potrzebują kogoś bardzo szybko. Zostawiam moją nową miłość, bo tu nie mam żadnej pracy, zadnych perspektyw, zresztą on też uważa że powinnam jechać. Co gorsza on nie może do mnie przyjechać, mogłby ewentulanie dopiero w czerwcu. Założyłabym nowy wątek z tym wszystkim, zeby się pożalić trochę, ale ten facet, któremu oczywiście pochwaliłam się, że lubie Wizaż, może go łatwo wytropić, (tzn przypadkiem, bo zaczął tu zaglądać i czytać sobie wątki) a ja cenię sobie anonimość. Więc chociaż Wam się wygadałam. Edit: Wiem, że to żałosne wszystko. Nie powinnam wiązać zadnych nadziei z kimś kogo znam tydzień, ale no wiecie chciałabym mu dać szansę na przyszłośc, a tak to nie wiem co będzie. Przyszły tydzień to dla mnie czarna dziura. Edit2: Oczywiście jak to wszystko się pięknie odbiło na przygotowaniach moich do obrony to nie wspomnę.
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Daenerys szkoda, ze nie bedzie Ciebie na spotkaniu.
co do wyjazdu i faceta - na razie nie warto poswiecac sie dla mezczyzny, ktorego sie nie zna. jedz do tej anglii, a jesli to jest ta osoba, to wszystko sie ulozy. za krotko sie znacie, zebys rezygnowala z tej pracy w anglii. wyobrazam sobie jak teraz sie czujesz i ze wszystko inne sie nie liczy (traci sie rozum ). jednak w miare mozliwosci skup sie na obronie |
|
|
|
#1884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Daenerys Ania ma rację...Szkoda szansy!
Cytat:
Nie będzie mnie na takim fajnym spotkaniu |
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja Wam zazdroszczę, ja też chcę
Cytat:
Zgadzam się, trzymaj się ciepło i dzielnie |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku robiło większe wrażenie niż w zeszłym. Super oprawa techniczna, kiedy grał Westbam i potem na scene weszli "membersi" nastąpił niesamowity pokaz laserów. Miejsce mieliśmy bardzo ciekawe, przy widowni na tyłach jednej ze scen, bardzo blisko grających (sceny były 2 po dwóch końcach sali, gdzie grali na przemian dj-e), dzięki tej lokalizacji widziałam bardzo dobrze "gwiazdy" imprezy i byłam bardzo blisko Pani z Kocheen, bo akurat weszliśmu jak zaczeli swój występ. Co do organizacji pod względem szatni to był koszmar, wszędzie brak miejsca, udało nam się ubłagać Panią szatniarkę, żeby wzieła nasze 3 kurtki (jechała z nami jeszcze kumpela) i potaktowała jako bagaż, zapłaciliśmy za to 8 zł, ale przynajmniej mieliśmy spokój. Co do tego napoju, to go nie sprzedawali, przynajmniej nie zauważyłam, do picia były redbulle, bacardi, piwko (był specjalny ogródek i miejsce wydzielone do jego picia- mały koszmar, bo nie szło sie dopchac do baru a na podłodze porozlewane piwo nie dawało zbyt ciekawego efektu), soczki, wode mineralną.Aha i po imprezie przez dwa dni miałam koszmarne zakwasy w łydkach, tak że ledwo mogłam się ruszać. W zeszłym roku cała byłam obolała teraz wszystko skumulowało mi się w łydkach
. Generalnie, impreza mega super udana, sporu spęd małolatów, często roznegliżowanych aż za bardzo, na pewno było o wiele więcej osób niż poprzednio i zapraszam, impreza jest naprawde super i nieźle można sie wytańczyć
|
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
o scheisse !!! Westbam za winylami i lasery ajjjj - mój guru grał a mnie tam nie było !!
jakoś nie mog T. namówić na Maydaya może wreszcie za rok
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi Westbam gra co roku, w zeszłym miał wyjątkowo nieudany występ, w ogóle mi sie nie podobało, w tym roku bardziej sie postarał i bawiłam sie wyśmienicie na jego secie
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj byla przesliczna pogoda na dworze
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

co zajrzę na jakiś wątek, to piszą o reklamie nivea i już myślałam, że chodzi o reklamę w tv, zdziwiło mnie jak już prawie wszędzie o niej pisały wizazanki, teraz zauważyłam o co chodzi
. ponadto przyszedl na spotkanie wizazanek
Czekam na tą p..oną obronę już od czerwca, potem miałam w planach wyjechać za granicę. We wrześniu zakończyłam długi związek i właściwie nic mnie tu już nie trzymało. Wysyłałam sobie różne oferty i spokojnie czekałam. W W zeszłym tygodniu też wysłałam parę ofert. Ostatnio poznałam na czacie takiego tam faceta stwierdziłam, że się z nim spotkam, bo był mily fajnie nam sie gadalo. I to był błąd! Znamy się tydzien, a ja jestem zakochana po uszy. (jakim cudem,