|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
|
|
#32 |
|
Panaroja
|
Kaszanka dobra rzecz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#34 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#35 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. o tym samym pomyślałam i zwizualizowałam sobie Spo na Mikołaju ![]() 3. ach no bo wiesz ostatnio nie tracimy czasu na rozmowy ![]() i znowuż aluzje, do czego to ludzi namawiajo ![]() Cytat:
2. łaaaaaał ale czad współczuję kłopotów z psiakiem - znam podobne, nazwaliśmy go recydywista, po prostu to lubił, musi nowe ogrodzenie być niestety Cytat:
ale nie zaszkodzi zapoznać z sąsiadamy ![]() długi sąsiad |
|||
|
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale na serio, to myśleliśmy o towarzystwie dla Lotki 2. Ale to chyba ajlajner musi być solo, bez cieni, chyba że potem też cienie poprawię
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym barze
padam na pysk ![]() zarwałam noc, bo pani przykazała dzieciom przyjść dziś do szkoły na czerwono, a wczoraj powiedziała ![]() mniejszą skompletowałyśmy od stóp do głów starsza miała leggi i bluzkę więc wieczorem zaczęłam szyć kieckę - satynową bombkę myślałam, że ze spódnicą zejdzie do rana, ale skończyłam o 1. a że byłam po kawie i nawet nie ziewnęłam, to porwałam się na drutową czapkę mikołajską - taka rustykalna wyszła równo z budzikiem skończyłam zszywać ![]() w szkole wychowawczyni popatrzyła na młodą i powiedział tylko: taką mamę mieć, to jak na loterii wygrać ![]() ale wyglądam jak zombie...
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30913429]Może jeszcze przyjdzie
![]() Ale mi smaka zrobiłaś ![]() Też bym coś zjadł. E fieta co? Se postanowiłem, że se będę biegał wieczorami Może mnie kto nie zadźga w ciemnościach [/QUOTE]1. chyba gdzieś zabłądził po drodze 2. ugotuj sobie rosół 3. Bieganie jest niebezpieczne dla życia i zdrowia tak przynajmniej wnioskuję na podstawie ulubionych seriali kryminalnych
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniałe to nasze forum jest Ino żeby Ci nie pękła ![]() Cytat:
U mnie wahania były długoletnie, a i jak byłam w ciąży to chciałam się z pińcet razy rozmyślić. Nawet jak już urodziłam to chciałam oddać, na serio, byłam przerażona, co ja narobiłam Przez pierwsze dwa dni dida palcem nie tkłam [raz - ze strachu i niewiedzy, dwa - "przecież to nie moje" - chyba hormony mi tak zagrały (byłam usprawiedliwiona, nie musiałam się zajmować, bo leżałam plackiem po cesarce)], a teraz taki prosty w obsłudze mi się zdaje. A wszyscy mi mówili, że to taka harówa, krew, pot i łzy i niewdzięczna robota itepe. No ale ja nie z tych, co se robotę sami komplikują, ja do dida podchodzę jak do ludzia, a nie jak do porcelanowej figurki ![]() A mówiłam, że zabiję monologami ![]() Idę robić obiad, to odsapniecie
|
|
#40 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Mother of Cats
|
Teza, a będzie streszczenie?
![]() Cytat:
Ajlajnera na razie się boję. Zresztą najpierw utrwalę nową umiejętność
|
|
|
|
|
#42 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fajnie, jestem niewidzialna
To idę smęcić komus na żywo.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
A już myślałam, że wszyscy pomarli!
![]() Dziękuję łinterii za naprowadzenie, bo do końca życia konwersowałabym sama ze sobą w pustym barze Przeklejam więc pytanie - jest u Was perfumka Dity von Teese? Wąchał ktoś? (ja dziś wąchałam, ale nic nie mówię na razie ) Lecę na zajęcia, ziuuuut. |
|
|
|
#44 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#45 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#46 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#47 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30913625]A za kim się da
![]() Może za Tobou [/QUOTE]Tu nie ma żadnej aluzji Cytat:
![]() a ta Pani to jakaś niedoje...rąbana Szkoda, że rano do dzieci nie dzwoniła i nie mówiła co na dziś mają zrobić, bosh.. ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- ![]() Przyłączę się do konwersacji ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- PS Niebieski zdominował font
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#49 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)to ja też ![]() ![]() Co tu tak pustawo?
|
||
|
|
|
#51 | |||
|
Panaroja
|
Ale f co
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a w szafce w zapasie doliczyłam się pobieżnie 10 , głębiej nie zaglądałam ![]() i namierzyłam masło marcepanowe w drogerii , a mam marcepanowy piling tej samej serii więc absolutnie niedopuszczalne wydaje m się niezanabycie ![]() i psiakrew Młoda ma gorączkę - dwa tygodnie temu antybiotyk skończyła , a małżon też zaczyna gorączkować i chrypi i skrzypi i oszyfiście tfierdzi , że on nie jest chory , ale równocześnie umiera Wiecie może coś o marketach Simply , czy one cóś warte ? bo mam niedaleko , ale nie chce mi się łazić , jeżeli nieciekawe ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-06 o 18:28 |
|||
|
|
|
#52 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No jacha! ![]() Jakoś mi się to kłóci z wizją bloku ![]() Chociaż, u mnie w blokach z lat 60tych były onegdaj westfalki w kuchniach ![]() Rejczelka już mnie oświeciła Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30912096]2. Czyżbyś coś o tym wiedział? Czytałem o takich, jak Ty, to i owo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30913429] E fieta co? Se postanowiłem, że se będę biegał wieczorami A nie mówiłem, że wariat?! Cytat:
--- Łinterko kochana, ja Cię widzę ![]() No i przeżyłem jakoś wizytę na uczelni, ale co mnie przepiździło, to moje (jeszcze wziąłem ze sobą parasol, bo zanim wyszedłem rano na busa, walił śnieg z deszczem, no ale oczywiście w Bydgoszczy zrobiła się nagle piękna pogoda i musiałem wyglądać z tym parasolem jak debil, nikogo podobnego do mnie nie spotkałem) I jechałem tramwajem bez biletu, całe 9 przystanków
|
|||||||
|
|
|
#53 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam focha
Reszta nie wiem co robi ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Noooo, dlatego ja Cię .. ekhem... Ty wiesz dobrze co ![]() I spotkanie z Sabbath mnie ominęło I moją najlepszą koleżankę Flo tak samo
|
|
|
#54 |
|
Nindżopesz
|
A widzieliście spot reklamujący Warszawę na Euro?
Historia zboczeńca z erekcją ganiającego laskę http://www.youtube.com/watch?v=KWVY7iwAhsg
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#56 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#57 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
za to żałuję , że się nie potknął o ten leżak na nadwiślańskiej plaży , a powinien , efekt byłby godny reklamowanej imprezy za mało znaczy no na razie nie mam na więcej miejsca ![]() ide robić gouompki z fłoskiej kapusty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#58 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wkufiłam się... Osoba-ta-co-zawsze zapowiedziała, że wpadnie więc próbowaliśmy przełożyć bo did śpi i by się obudził. Ale i tak wpadła, ta osoba, did niewyspany w ryk bo się obudził więc oczywiście gwałtu rety co tu robić, najlepiej mi wcisnąć żebym ululała. No to lulałam jak debil, w międzyczasie przeszła mi koło nosa aukcja allegro. Teraz wielki foch ze strony TŻta bo tu siedzę zamiast się integrować - no kufa, czy ja kogokolwiek zapraszałam? Jak się wprasza jeszcze ze swoim śmierdzącym kundlem (wybacz Flo) to nie widzę potrzeby udawać pani domu. Foch. Winter, dasz radę, trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Może jutro poczujesz..?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#60 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to ja dla sfoszonej winterii mam specjalistyczny kawał
![]() -Co robi Janusz Palikot w pracowni rentgenowskiej?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Odkrył wczoraj, że nad jego łożem wisi obraz kolorowy i gada do niego i piszczy i się śmieje (choć obraz nie jest o tematyce humorystycznej bynajmniej)
druga suka np. 

. Kiedy ja to fszystko zużyję 

(ja dziś wąchałam, ale nic nie mówię na razie