|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
*
Edytowane przez Mila Rejczella Czas edycji: 2011-12-06 o 15:35 |
|
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Czemu nie chcą się pojawiać moje wypowiedzi???
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Paranoja a to wyskoczyło. Nie mam pojęcia o co chodzi. Wcześniejsze wysyłałam z 5 razy i wyskakiwało mi że muszą sprawdzić moją wiadomość i nic nie wyskakiwało. |
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uznałam, że najważniejsze jest to, że cokolwiek robię, a nie siedzę na tyłku przed komputerem Zawsze jakieś efekty tego będą, chociażby takie, że na wiosnę spokojnie wrócę do biegania, a nie marszo-biegów
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tu nowa i przeglądając wasze wypowiedzi natknęłam się często na wątek dołków, więc powiem co ja na ten temat wiem. Moja koleżanka posiadała takie dołki i po zgubieniu boczków one zniknęły... nie ma co się przejmować.
Jeśli chodzi o moją przygodę z TF to jestem po niecałym pierwszym dniu. Niepełnym bo znalazłam tylko ucięte 10 min filmiki na chomiku ale dzięki waszej pomocy już mam chyba cały materiał. Startuję znowu z pierwszym dniem (całym) Trzymajcie kciuki. |
|
|
|
#4565 |
|
Rozeznanie
|
Nathalyy czy te dołki to tak jakby były boczki wystające potem jakby kawałek wklęsły nad boczkami i potem znowu szersze bioderka??taki ala kształt klepsydry ?? Ja to sobie tak wyobrazam bo jak kiedys bardzo przytyłam to tak miałam
dziewczyny jestem juz na 2dniu 3-go tygodnia CE i czuje sie rewelacyjnie!!! Widze (bo jeszcze sie nie mierzyłam) ze ciałko sie jeszcze bardziej zmienia staje sie takie twarde i zwarte , pojawia sie zarys delikatny mięśni i brzucio tez co prawda po cwiczeniach jestem opuchnieta i to tez widze ale rano jak sie budze to jest o niebo lepiej niz było przed CE
|
|
#4566 |
|
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Mila Rejczella Czas edycji: 2011-12-06 o 15:36 |
|
|
|
#4567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4568 | |
|
Raczkowanie
|
Ok, dzięki, zaraz poszukam
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
tylko nie umiem się jakoś do tego zabrać :P
|
|
|
|
|
#4569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze po tych dwóch miesiącach które mi zostały z turbo fire to mi też znikną tak jak Tobie ale póxniej jeszcze poziom zaawansowany czeka na mnie
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Raczkowanie
|
Sory dziewczyny za te powtórzenia ale nie są z mojej winy. WYBACZCIE mi PILSS
|
|
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihi. Tak wydaje mi się że zrzucisz to tylko to wcale nie jest takie łatwe, łatwo tam przytyc ale zrzucic to juz ciężej Nie lube takich historii bo ani sie ubrac nie mozna w cos obcisłego ani w przylegajaca sukienke bo wyglada sie nieestetycznie ja zawsze ubierałam w takich chwilach albo sukienke z jakas falbanka na wysokosci tego "dołka" albo zakłądałam jakis pasek zeby to zakryc gdzie wszytsko bedzie opływowe bo taka juz mam budowę ciała z nizbyt szerokimi biodrami....a szkoda
|
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
dziewuszki ja jeszcze nie ćwiczyłam ale dziecko mam na głowie i pewnie dopiero koło 20 poskaczę... jestem dziś lekko zdołowana rozmową z lekarzem. może ćwiczenia mi jakoś pomogą. do nadrabiania zaległości w pracy też powinnam się dziś wziąć więc może być ciężko.
|
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
kobietki nie wiem co robię źle ale mam problem z pobraniem tych ćwiczeń już kilka dni próbuję i po jakimś czasie wyświetla mi błąd i kończy się na niczym
|
|
|
|
#4574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-06 o 17:26 |
||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
mija24, na chomikuj są te filmiki. Ja pobrałam wszystkie i nie miałam żadnego błędu.
Wracam do łask! |
|
|
|
#4576 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
wariatka
ale każdy bodziec jest dobry ![]() Cytat:
![]() kalija gratuluje spadków centymetrowych rewelacja Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() spokojnie, zejdzie na którymś "resecie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gdzieś Ty była
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-08 o 23:13 |
||||||||||
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, opitalałam się i objadałam, i szukałam swojej piątej klepki.
I zaczynam znowu TF, od początku, ale tym razem do samego końca, do pięknego schudnięcia :-D |
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
pobierałam przez bitTorrent z netem w miare ok ale tych ćwiczeń nie zdobyłam niestety
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co Cię do tego skłoniło![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- znajdź inny torrent
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
próbowałam na kilku i zawsze tak samo zassa kilka procent pliku i krzyczy że wystąpił błąd
|
|
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
Jestem już po pierwszym dniu. Dałam rade ale ledwo na prawde. Pod koniec to juz nóg nie mogłam podnosić, jak kamień ciężkie były. Mieśnie bolą mnie już dziś a jutro.... już się boję mam nadzieję że dam rade pierwszy HIT.
|
|
|
|
#4582 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój problem jest taki, że nie mam umiaru - łatwiej mi wogóle nie zjeść niż zjeść jedną czekoladkę czy tylko kilka małych pierożków... więc wolę unikać wogóle no i uparłam się na białkowe kolacje ![]() A tak wogóle, to gdzie Ty się ostatnio podziewałaś? Pewnie na CE? Trzymamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Poczytałam, teraz idę ćwiczyć. Dziś fire30+sculpt30... nie przepadam za sculptem, ale trudno. No i HIITów nie mam w tym miesiącu...buu....
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj dałam z siebie maksimum podczas Fire 45 Class No i w końcu wróciły HIITy
|
|
#4584 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hejo ![]() Cytat:
![]() Wiem, że się zrobiła. Ale o Jillian jest osobny wątek, więc nie chcę tutaj aż tak bardzo śmiecić ![]() Taaaaaaaaaaaaaak, no wreszcie kobieto ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja dzisiaj Fire 30, ale było fajnie
|
|
|
#4585 |
|
Raczkowanie
|
gdzie mogę znaleźć filmiki z najbardziej zaawansowanego etapu? szukałam po chomikach i nie ma, a na 1 stronie tego wątku oglądając rozpiski są filmiki, które z nazw są dla mnie nowe.
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie za 2 m-ce będe miała ten sam problem co Ty a ja świeżo po sculpie... auć! moje ręce... do dobra dziewczyny prysznic, kolacja(?) i spać a jeszcze coś, podpowiedzcie mi proszę bo mam problem z kolacją: obiad jem ok. 17, więc ćwiczyć moge ok. 20-21 prysznic i takie tam i ok. 22 moge coś zjeść w ramach ostatniego posiłku, z tym, że zazwyczaj nie jestem głodna i muszę się zmuszać a poza tym dość wcześnie chodzę i spać i jeść tak na noc nie chcę spowolnić sobie metabolizmu... sama nie wiem a jak u Was wygląda sprawa kolacji???
|
|
#4587 |
|
Zadomowienie
|
i był dzisiaj kryzys, zakwasy mam od niedzieli, ciągle chodzę spiąca i cięzki dzień na uczelni, ale się nie poddałam.
Na szczęście tylko hiit 20 i strech 10 czyli szybko i po bólu
|
|
|
|
#4588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale chciałabym już mieć te filmiki na kompie, żeby później nie zajmować się tym i móc cał czas ćwiczyć |
|
|
|
|
#4589 |
|
Rozeznanie
|
od wczoraj mam straszną motywację do ćwiczeń, bo prze jakiś czas mam brać antydepresanty, które mogą powodować tycie... jestem na to strasznie wściekła więc będę mogła się rozładować na ćwiczeniach. dziś core 20 i stretch 40... zaraz zaczynam żeby zdążyć przed powrotem męża i dziecia.
|
|
|
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam taki problem tylko jak plik był uszkodzony ale skoro ciągniesz z różnych źródeł to drugi przypadek miałam taki że poprostu urywało mi neta na kilka sekund i wywalało..
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

Nie lube takich historii bo ani sie ubrac nie mozna w cos obcisłego ani w przylegajaca sukienke bo wyglada sie nieestetycznie
ja zawsze ubierałam w takich chwilach albo sukienke z jakas falbanka na wysokosci tego "dołka" albo zakłądałam jakis pasek zeby to zakryc

co Cię do tego skłoniło