|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
U mnie nie było Mikołaja , ale wybaczam mu, pod warunkiem, że przyjdzie 24.12
|
|
#4622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw używałam seboradinu lotion, ale nie za bardzo pomógł. Potem joanna rzepa, do tego sesa, heenara, olej lniany, BD, merz special, a teraz jeszcze wcieram capitavit balsam. Tak naprawdę nie wiem co się przyczyniło, ale jest o niebo lepiej i mam nadzieje, że teraz już mogę walczyć o zagęszczanie włosów ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam wrażenie, że u mnie sesja trwa już jakiś dobry miesiąc ![]() Dzień dobry ![]() U mnie mikołaja nie było, ale u mnie się go nie obchodzi. Za to kupiłam sobie masło i peeling z biedronki, bo pierwsze opakowania już zużyłam Za 5,99 to żal nie brać
|
|||
|
|
|
#4623 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja: wszystkie oleje dawałaś na skalp?
Mówisz o tym limonkowym? Mnie jakoś już zbrzydło, resztkę zużyje do dodawania do masek na włosy. Ja właśnie naolejowałam alterrą brzoza i pomarańcza, nie wiem jakim sposobem się już kończy, może mi się jakoś wylał przypadkowo. Stwierdziłam ostatnio, że lepiej u mnie działa olej dany na 3/4 godziny niż na całą noc, nie wiem z czego to wynika ![]() Potem mam w planach peeling twarzy i ciała, depilację, zmycie lakieru z paznokci u rąk i położenie nowego, pielęgnację stóp, depilację, maseczkę z minerałami morskimi balea i zobaczę czy będę mieć na coś jeszcze. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- No na niektórych uczelniach gonią, bo moja koleżanka też jest zła, że ledwo co magisterkę zaczęła a już o pracę mgr molestują. Dla mnie ten podział na dwustopniowe studia jest bez sensu, ale mogę się nie znać. W ramach relaksu zamierzam poszukać fajnych książek na stronie empik (odbieram w jednym salonów i jest za darmo dostawa, a łatwiejsze to niż buszowanie po sklepie i wykręcanie głowy) i zrobienie małego zamówienia na bu lub zks (pytanie ile sobie na nie poczekam)
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masło kupiłam teraz mango, a peeling borówkowy. Co d magisterki, to pytam, bo u mnie nawet jeszcze spacjalizacji nie wybieraliśmy. Też uważam, że ten podział jest naprawdę beznadziejny. Jedynie jest dobre, że można zrobić powiedzmy dwa kierunki. Licencjata z czegoś i magisterke też. Ale widze po mojej grupie, że niektórzy przychodzą po naprawdę dziwnych kierunkach na kierunek, gdzie liczenie, matematyka, wzory i tablice to podstawa, a oni zielonego pojęcia nie mogą. Aczkolwiek jak mają wolę walki i sporo samozaparcia to wszystko nadrobią i dadzą radę
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie wiem czy mnie pamiętacie, może tak, a może nie, ale chciałam wam tylko napisać że za wami tęsknię. Zawsze mnie motywowałyście do większego dbania o siebie i nie poddawania się tylko walczenie dalej o ładny wygląd. Ale w sumie na własne życzenie to zepsułam Dobra, obiecuję - już koniec tych żali i wywodów, chciałam tylko żebyście o tym wiedziały i już zmykam, pa ![]() P.S : Chcę jeszcze tylko dodać że w ten sposób nie chcę nic osiągnąć, po prostu o jest taka informacja, a zrobicie z tym co chcecie
|
|
|
|
#4626 |
|
zawsze mam racje
|
No odpadam dziś z tym zks, znowu serwer przeciążony, już raz mi poszła lista z koszyka się walić, ale tylko z czteroma rzeczami, a teraz mi się uzbierało, jak mi to się pójdzie walić to będę mocno zła
![]()
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zjadłam za duzo słodyczy!
trzeba to teraz spalic </3 zatem pora na cwiczenia, spa i zasiadam przed kompem na jakiś seans filmowy w ramach relaksu
|
|
|
|
#4628 |
|
zawsze mam racje
|
Chcę wziąć dwa hydrolaty, jeden wezmę różany, a jeśli chodzi o drugi to waham się między:
-lawendowym -ze słodkich migdałów W kwestii migdałów- i tak będę chciała wziąć olejek, żeby olejować włosy, tylko pytanie czy twarzy nie zapycha? Bo jeśli olejek migdałowy, to hydrolat wzięłabym inny dla odmiany. Ja idę na 90210 i potem spamowanie.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-06 o 19:23 |
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
jak dojdzie Wam wcześniej to piszcie jak wygląda
![]() Cytat:
![]() co do włosów to jestem pod wrażeniem Na tak krótko raczej bym sie nie zdecydowała![]() I tak w ogóle to Witam U mnie Mikołaja tez nie było, ale będzie 24 Za to jestem ciekawa reakcji mamy kiedy wróci z pracy bo wsunęłam jej pod poduchę sweterek, oczywiście od Mikołaja Jutro ide do fryzjera. Raczej tylko końce podetnę, mam stresa jak zwykle ale wiem że zrobię włosom dobrze bo końce na prawdę są w opłakanym stanie.
|
|
|
#4630 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za to 24.12 bedzie zapewnie na slodko ![]() Cytat:
podziwiam, bo wiem po sobie jak jest ciezko ![]() Cytat:
?Cytat:
teraz mam tyle antenek, ze od wczoraj przegladam kwc z jakimis zelami zeby to ujarzmic, bo juz swira dostaje z ta aureolka polozylam olej heenara ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() a Ty ktory wzielas? a wlosy beda wdzieczne
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Chcialam Was dzis nadrobic i poodpisywac, w ogole mialam takie plany - przyciemnienie wlosow i potem olej na noc ale mi to nie wyjdzie bo wlasnie sie dowiedzialam ze ide na 21 do pracy, wracam tak ze mam 4 godziny snu i znow do pracy od 7.30 do 19 Milego wieczoru
|
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wpadam tylko na chwilę przejrzeć forum, bo późno wróciłam ze szkoły i z korków, a mam masę nauki .... ![]() właśnie umyłam i wyodżywkowałam włosy ![]() a Mikołaj był, jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() miłej pracy |
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poćwiczyłam nie powiem jestem zmęczona a jutro chyba idę pograć na 2 h w piłkę nożną, to będzie na pewno ciekawe ![]() a teraz kąpiel, depilacja, umycie włosów, serum na końcówki, maseczka antystresowa lirene, biała perła, brevoxyl na cała buzię, masowanko balsamem na cellulit i rozstepy i jak już sobie tu będę siedziec z powrotem to nałożę na dłonie maskę i tak sobie poleżakuję
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Talullah miłej pracy
|
|
|
#4635 |
|
zawsze mam racje
|
tallulah: skąd Ty bierzesz energię?
Ja umiem sporo zdziałać, ale niestety tylko jak się wyśpię, dla mnie dobra dawka snu to 9 godz caate: a co fajnego dostałaś? Dokończyłam jeden odcinek 90210 i teraz idę na drugi, a przy okazji stopy wymoczę. Do oleju na włosy dołożyłam masła z olejkiem macadamia, zobaczymy jak to zadziała.
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Ja chociaż mam odwyk to zrobiłam sobie prezent kosmetyczny na mikołaja i kupiłam perfumy Little Black Dress z Avonu akurat koleżanka jest konsultantką i mi zaproponowała za 35zł Ale dłuuugo pachną Rozgrzeszyłam się bo od miesiąca nic innego nie kupiłam
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
ekomonika pamietam cie
![]() u mnie nie bylo mikolaja ale dotrza na gwiazdke
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam dzisiaj @ i nic mi się nie chce
![]() tylko leże i leże i oglądam "bez tajemnic'' wydawało mi się że przytyłam ale przymierzyłam swoją sukienkę i zmieściłam się w rozmiar 34! jestem zachwycona, może przyjść wigilia |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie humor złapał w połowie dnia - wszystko mnie drażni, popłakałam się już dwa razy, no masakra jakaś
dziewczyny, pomóżcie pieskom: http://tablica.pl/nakarm-psa/ ![]() niedawno zmyłam odżywkę z włosów, zaraz wysuszę, pouczę się i pewnie pójdę spać
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Samara to pewne przez pogodę, jakaś taka dzisiaj dobijająca jest
Na Polsacie leci Kevin
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szalik- komin cieeeply![]() to czekam ![]() Talullah, podziwiam, ja bym nie dala rady
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4644 |
|
zawsze mam racje
|
caate: żelowe na oczy takie co się do lodówki daje?
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tylko, ze ja mam wyciete otwory na oczy, a rozbudowane na czolo i nos
lece do wanny, szybkie spa
|
#4646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlascicielka byla szfowa mojego brata. Kochany piesek... ps. Sory, ze nie w temacie....
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
ja już pospamowana - nawet spełniłam się w projekcie denko i zużyłam do końca płyndo higieny intymnej z avonu
oczywiście nie używałam go do hogieny tamtych stref, bo jechał alkoholem na kilometr, a np używałam go do golenia n óg ale badz co badz kolejny produkt zwolnil miejsce na mojej polce ![]() a teraz siedze z kokosowa maska do rak i paznokci z ziaji [nie lubie jej, ale to kolejny punkt na mojej liscie 'denko', wiec jakos przeboleje] i w ramach 'relaksu' wlaczam 'LKudzką stonoge 2', bo znalazlam ja na youtube ![]() fobra, jdnak szkoda czasu na ten film, wybiore sobie inny
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2011-12-06 o 21:29 |
|
|
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
ekomonika też Cię pamiętam
![]() nakarmiłam psiaka, lubię takie akcje gdzie można pomóc zwierzakom .
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
caate,
nadrobiłam właśnie Twojego bloga bo dawno nie czytałam.. i w ostatnim poście masz maseczkę z flos-leku , mogę wiedzieć gdzie kupiłaś?? |
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Dobra, obiecuję - już koniec tych żali i wywodów, chciałam tylko żebyście o tym wiedziały i już zmykam, pa 

Ale dłuuugo pachną Rozgrzeszyłam się bo od miesiąca nic innego nie kupiłam