Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 16:19   #1051
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012

hej dziewczynki
ja mam dzisiaj jakis zdolowany nastroj ide na 19 na wizyte - mam nadzieje, ze bedzie przyjmowac ...ogolnie sie stresuje czy z fasolinka wszystko ok..eh co za podly dzien
Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
udaly sie pierozki
mogly by byc odrobinke bardziej slone ale i tak sa dobre
i ciasto mi wyszlo mieciutkie a obawialam sie ze takie nie bedzie

dni post napisano o 14:40 ----------

heheh moja mama wrocila z pracy to jej oczy wyszly na te pierogi
milo jest jak komus smakuja
mowi ze jeszcze ja wygryze z pracy heheh ( jest szefem kuchni w osrodku wypoczynkowym)
gratuluje udanych pierozkow ja nie przepadam za ruskim, ale moj tz je uwielbia

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Hejka
zapisuję się do wątku... jestem w 5 tygodniu ciąży
termin 5 sierpnia 2012
to moja pierwsza ciąża, nieplanowana, tzn. raz spróbowaliśmy bez zabezpieczenia, tak sobie, powiedzieliśmy sobie z mężem, że jak się uda to będziemy Rodzicami...no i będziemy
dziś idę się umówić na wizytę...mam stracha, ale dam radę
jestem taka szczęśliwa!!!

Witamy

Casiee - bardzo mi przykro....3maj sie kochana
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 16:52   #1052
ivoncia16
Wtajemniczenie

ja tez mam zachcianki
w sobote Tż musial mi smazyc frytki (zjadlam caly talerz )
a dzisiaj musialam koniecznie zjesc te pierogi dlatego zrobilam
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 16:54   #1053
hanjah
Zakorzenienie

Co dziś weszłam do kuchni, to mi pachniało... sałatką jarzynową Już dawno mam na nią smaka, ale spróbuję się powstrzymać i dopiero na Święta zrobię
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 17:06   #1054
madzia575
Raczkowanie

Witam.
Na forum jestem juz jakiś czas jednak na ten dział natknełam się dopiero kiedy dowiedziałam się że jestem w ciązy. Wizyte mam dopiero za tydzień ale 2 testy wyszły pozytywne Wg wyliczen kalkulatora internetowego termin porodu został obliczony na 6 sierpień 2012 . Mam ogromną nadzieje że szybciutko uda mi sie wdrążyć w temat
madzia575 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 17:13   #1055
ivoncia16
Wtajemniczenie

do swiat juz blisko
akurat te swieta uwielbiam
jutro sobie nie pospie bo musze na badania jechac a sa tylko od 8 do 10
autobus mam o 8 04
bede musiala wstac o 7 a ja tak lubie pospac do 9
Stary 2011-12-06, 17:14   #1056
kasieek23
Rozeznanie

GG do kasieek23

............

Edytowane przez kasieek23
Czas edycji: 2011-12-06 o 17:16
kasieek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 17:19   #1057
madzia575
Raczkowanie

,

Edytowane przez madzia575
Czas edycji: 2011-12-06 o 18:51
Stary 2011-12-06, 17:49   #1058
ivoncia16
Wtajemniczenie

witamy
Stary 2011-12-06, 17:54   #1059
madzia575
Raczkowanie

tak w ogóle to jeszcze do końca nie mogę się oswoić z tą myślą że będę mamą chyba uwierze dopiero jak zobacze pierwsze usg
Stary 2011-12-06, 18:17   #1060
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makarona Pokaż wiadomość

Odnośnie tej luteiny pytałam was dziewczyny, bo ja też dostałam i też dopochowo. Aplikuję sobie ją wieczorem, bo tak mi jest najłatwiej. I teraz pytanie głupie - nie spytałam lekarza po co mi ją przepisał. Czemu wy ją stosujecie? Czy to może być wynik tego, że przez ostatnie trzy dni miałam kilka kropel w kolorze brązu na bieliźnie?
Luteina to progesteron. Hormon podtrzymujący ciążę. Bierze się np w przypadku plamień, wcześniejszych poronień, czy wtedy, kiedy progesteron w ciele kobiety jest za niski.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez cassie24 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny test potwierdzil ciaze, dwie krechy.
Nie ciesze sie... moj maz chodzi wciekly na mnie. Mysle ze z czasem mu przejdzie.
Caly czas boli mnie podbrzusze, ucisk na pecherz ale jak juz chce isc siku to leca dwie kropelki...

Acha zapomnialam sie przedstawic mam na imie Iwona, mam 28lat mieszkam w Niemczech. Mam dwoje dzieci, chlopcy 5lat i 2,5 roku straszne rozrabiaki

Mam nadzieje ze moge sie do Was przylaczyc i czasem popisac
Milego dnia
Witaj

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Hej! wczoraj w nocy dostałam gorączki i żołądek mnie bolał nie spałam od 1.30 do 6, później przespałam się godzinę i wstałam bo z bólu nie mogłam spać, zwymiotowałam, temperatura właściwie cały dzień mnie trzymała - 38st, bruch mnie bolał, kręgosłup też okropnie, żołądek tak bolał że beczałam z bólu, nawet nie wiecie jak jest mieć okropnie grypę żołądkową w ciąży: nie wiem jakie leki mogę brać, piłam miętęi piołun i doczytałam że krople żołądkowe mogę wziąć tylko żeby w nich nie było jakiegoś składnika, nie było go i wzięłam krople, ale i tak nic nie pomagało, wieczorem, jak przyjechał TŻ pojechaliśmy na pogotowie, przyjął mnie ginekolog-idiota, wiedziałam że ginekolodzy w tym szpitalu są idiotami, ale cóż, dowiedziałam się że właściwie żadnych leków nie mogę brać, jedynie apap, paracetamol i mleczko na żołądek, powiedział że nie powinnam mieć żadnych objawów, ewentualnie zgagę czy nudności - żadnych bóli podbrzusza, kręgosłupa, itp, nastraszył mnie poronieniem, wyszłam od niego, zaczęłam okropnie płakać, wróciliśmy do domu z mleczkiem, wzięłam leki i siadłam przy kaloryferze bo telepało mnie z zimna, TŻ mniał koło mnie chodzić bo cały dzień mało co piłam, po prostu nie miał mi kto zrobić coś ciepłego, jedynie 9-letni brat grzał mi wodę a ja ledwo co zwlekałam się z łóżka i szłam robić coś do picia, tymczasem TŻ mówi że brzuch go boli, mierzy gorączkę i ma stan podgorączkowy, sam przeleżał cały dzień i dzisiaj do 1 przeleżeliśmy, właściwie to ja koło niego chodziłam od rana, jemu już lepiej bo wziął antybiotyk wczoraj a ja jeszcze mam obolały żołądek, ale i tak już mi lepiej

z tych przyjemniejszych wiadomości - dzisiaj wchodzę w 6 tydzień
Biedactwo Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:20   #1061
ewka5891
Zakorzenienie

Witam
dzisiaj dostałam list ze szpitala, w którym informują mnie, że 12 stycznia mam swoj pierwszy skan. Kurcze strasznie dużo czasu do tego terminu, już nie mogę się doczekać, wtedy będzie mój 12 tydzień ciąży. Mam nadzieje, że szybko mi zleci ten czas
a tak poza tym dzisiaj masakra, cały zień miałam wrażenie, że muszę zaraz biec do toalety zwymiotować, głupie uczucie, no i mój apetyt mnie przeraża, cały czas jestem głodna. W takim tempie to niedługo w żadne ciuchy się nie będę mieściła....
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:29   #1062
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
A ja znowu ogórkową jadłam jak byłam mała a później przestała mi smakować .

Dzwoniłam do połoznej ,która rejestruje pacjentki u mojego ginekologa i zapytałam się jej o te mdłości,czy ten zanik to powód do niepokoju.
Powiedziała że kategorycznie nie. Mdłości przyszły do mnie i tak dosyć późno,i nie ma reguły że muszą trwać do tego 12 t.c. . Jeśli wystąpiło by u mnie jakiekolwiek krwawienie wówczas bez zastanowienia mam się stawić do lekarza.
Powiedziała mi też,że mdłości są uważane za dobry znak w czasie ciąży-jakiś tam hormon jest za to odpowiedzialny. Ale nie są wyznacznikiem prawidłowo rozwijającej się ciąży,ponieważ ona jest tego najlepszym przykładem. Bo sama miała mdłości tylko przez 2 dni, które przeszły jej jak ręką odjął- i ma zdrową córke. A jej koleżanka miała mdłości i np. jej dzieciątką nie rozwinęło się.

Przez chwilę wstydziłam się,że zadzwoniłam z taką głupotą-nawet jej o tym powiedziałam. Ale połozna była bardzo miła i powiedziała ,że to normalne. Ciąża jest czymś nowym dla nas ,nosimy pod naszym sercem nowe życie i nie zawsze wiemy czy coś jest dobre czy złe,i że nie ma nic w tym złego że chcemy rady od kogoś doświadczonego .
Od razu mi lżej na sercu
Bardzo fajnie, że tak Ci wszystko ładnie wyjaśniła
Stary 2011-12-06, 18:29   #1063
hanjah
Zakorzenienie

A ja nadal czekam na list z datą skanu... W piątek zaczynam 11. tydzień... martwię się że list przyjdzie za późno i nie zrobią mi tego badania na przezierność karku... jak w ciągu tygodnia list nie przyjdzie, to tż powiedział że zadzwoni gdzie trzeba i pogoni ich
Stary 2011-12-06, 18:31   #1064
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Nooo to jak ktoś chętny na kapuśniak to można nadstawiać miseczki. Przyznam nieskromnie, że robiłam pierwszy raz a wyszedł meeeeega pyszny

Ogórkową też uwielbiam!

Zostało Ci trochę? Ja też mam straszną chcicę na kapustę i kiszone ogórki
Stary 2011-12-06, 18:34   #1065
Linka25
Zakorzenienie

Mogę dołączyć? Mam 29 lat.
Testy zrobiłam 2 - obydwa pozytywne. Bolą mnie piersi, jestem senna no i to kłucie w podbrzuszu - to tyle z objawów. Miesiączki brak. Plamień też. Niestety nie pamiętam kiedy miałam ostatnią - wiem, masakra. Boję się, że to utrudni lekarzowi stwierdzenie który to tydzień i wyznaczenie terminu porodu.... Ostatnią miesiączkę miałam jakoś pod koniec października. Dowiedziałam się, ze liczbę tygodni ciąży liczy się właśnie od ostatniego okresu a nie od przybliżonego dnia zapłodnienia. Zaskoczenie. Czyli wychodziłby 6 tydz. Rozmawiałam z kilkoma lekarzami - radzą poczekać jeszcze na usg. Jutro idę na badanie krwi - beta hcg.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:35   #1066
wanilllka82
Wtajemniczenie

ale dużo napisałyście myślałam że nie przebrnę przez tyle stron
juz pozapominałam komu co miałam odpisać

witam wszystkie nowe mamusie, już sierpniówki
ja dziś zaczynam 10 tydzień
już wyczekuje końca I trymestru, chce powiedzieć też w pracy.

brzuszek rośnie, już czuje jak mnie skóra ciągnie, zaczęłam się smarować wazeliną bo czuje dyskomfort,

zachcianek jedzeniowych nie mam, raczej czuje wstręt do większości potraw, mój codzienny obiad to ziemniaki z ogórkami kiszonymi albo rosół, na wszystko inne mnie mdli

ciśnienie mam niskie, 90/50 max 100/60 teraz już wiem czemu jestem taka senna

cassie24 tak mi przykro też się tego bardzo bałam,
widocznie jeszcze nie było Ci pisane, trzymaj się cieplutko i wpadnij do nas czasem, a już na pewno przy udanym cyklu
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:42   #1067
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Byłam dziś na pierwszej wizycie u gienka. Moja fasolka ma 14 mm. Na następną wizytę idę za 2 tygodnie, mam nadzieję, że usłyszę wtedy serduszko. Poprosiłam lekarza od razu o L4.
Chyba chodzi Ci o pęcherzyk ciążowy Jak dzidzia ma 14 mm to serce już widać i słychać

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedz

Z tego co wyliczyłam to w dniu usg będę w 6 tygodniu ciąży i w 5 dniu, myślicie, że coś zobaczę?czy może przełożyć to usg, bo już sama niewiem, a martwię się czy wszystko jest dobrze.
No pewnie, że zobaczysz Ja mam dziś 6t6d ciąży i maluszek ma 8 mm i serce bije jak dzwon Wygląda już jak mini człowieczek

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez izasz-b Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

A tak z innej beczki - czy któras z Was badała progesteron? Ja mam 20 przy normie 1,8-147. Czy to trochę nie za mało? Zbadałam bo miałam brać duphaston, ale nie mogłam z powodu dolegliwości żołądkowych - chciałam sprawdzić jak wyglada sytuacja w tym zakresie... Teraz biorę "dowcipną" luteine i mama nadzieję, że bedzie ok... Dowiem się dziś ale dopiero ok 21...

.
Trochę mało Ale najlepiej wypowie się lekarz. Możesz brać luteinę dopochwowo. Ja tak biorę, a progesteron miałam 44. Trzymam kciuki za wizytę!
Stary 2011-12-06, 18:45   #1068
madzia575
Raczkowanie

Linka25 no to witam, ja też juz 6 tydzien

Póki co mam lekkie bóle w podbrzuszu, wilczy apetyt, jem co popadnie i o dziwnych porach, staram sie panować żeby dużo nie przytyć przez to jedzenie Z rana mam straszne mdłości, jest to bardzo uciązliwe w pracy aaa no i strasznie męczą mnie wzdęcia. Dziewczyny co pomaga na wzdęcia ???

Jak czytam wasze wypowiedzi na temat usg to już nie mogę się doczekac
Stary 2011-12-06, 19:01   #1069
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
termin 5 sierpnia 2012
to moja pierwsza ciąża, nieplanowana, tzn. raz spróbowaliśmy bez zabezpieczenia, tak sobie, powiedzieliśmy sobie z mężem, że jak się uda to będziemy Rodzicami...no i będziemy

Gratuluję

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Ja juz jestem w domu, z mojej ciazy dzidziusia nie bedzie
Ciaza pozamaciczna... jutro rano mam stawic sie w szpitalu...
Czym predzej do lekarza tym lepiej.

Trzymam za Was kciuki &&& milo mi bylo z Wami przez te kilka dni
Pozdrawiam
Boże. tak mi przykro...

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
dzieki Selay , ciesze sie ze mi wyszly bo to moje pierwsze pierogi w zyciu
jutro jade na badania oby bylo ok
Gratuluję sukcesów kulinarnych

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
to nawet nie są jakieś wielkie mdłości, tylko jakby "mulenie" w żołądku...
chodzę i coś podjadam...ale jak sobie pomyślę, że mam grzać makaron dla Męża to fuj, muli mnie od razu mocniej....wypiłam herbatę imbirową ale nie nie pomaga...zjadłabym pierogi....albo ogórkową, albo kapuśniak...
zachciewajki się zaczynają
Widzę, że mamy podobnie Ja bym jadła tylko ostre, kwaśne, słone...

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia575 Pokaż wiadomość
Witam.
Na forum jestem juz jakiś czas jednak na ten dział natknełam się dopiero kiedy dowiedziałam się że jestem w ciązy. Wizyte mam dopiero za tydzień ale 2 testy wyszły pozytywne Wg wyliczen kalkulatora internetowego termin porodu został obliczony na 6 sierpień 2012 . Mam ogromną nadzieje że szybciutko uda mi sie wdrążyć w temat
Witaj Gratuluję

Sas trzymam kciuki za wizytę Na pewno wszystko jest ok

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A ja nadal czekam na list z datą skanu... W piątek zaczynam 11. tydzień... martwię się że list przyjdzie za późno i nie zrobią mi tego badania na przezierność karku... jak w ciągu tygodnia list nie przyjdzie, to tż powiedział że zadzwoni gdzie trzeba i pogoni ich
No to pięknie, że już 11 tydzień za rogiem No może warto zapytać czy wysłali Ci ten list?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Testy zrobiłam 2 - obydwa pozytywne. Bolą mnie piersi, jestem senna no i to kłucie w podbrzuszu - to tyle z objawów. Miesiączki brak. Plamień też. Niestety nie pamiętam kiedy miałam ostatnią - wiem, masakra. Boję się, że to utrudni lekarzowi stwierdzenie który to tydzień i wyznaczenie terminu porodu.... Ostatnią miesiączkę miałam jakoś pod koniec października. Dowiedziałam się, ze liczbę tygodni ciąży liczy się właśnie od ostatniego okresu a nie od przybliżonego dnia zapłodnienia. Zaskoczenie. Czyli wychodziłby 6 tydz. Rozmawiałam z kilkoma lekarzami - radzą poczekać jeszcze na usg. Jutro idę na badanie krwi - beta hcg.
Gratuluję Nie martw się, gin oceni wiek ciąży na podstawie obrazu z usg

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Jak czytam wasze wypowiedzi na temat usg to już nie mogę się doczekac
To wspaniałe przezycie, tak móc obserwować jak maluszek rośnie i rośnie I jak bije mu serduszko
Stary 2011-12-06, 19:18   #1070
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
No to faktycznie ich pogońcie może lepiej

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Zostało Ci trochę? Ja też mam straszną chcicę na kapustę i kiszone ogórki
Jeszcze jest trochę, mogę poczęstować

Cytat:
Testy zrobiłam 2 - obydwa pozytywne.
Witaj i gratuluję

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 19:21   #1071
hanjah
Zakorzenienie

W pierwszej ciąży list z datą skanu dostałam po tygodniu od wizyty u lekarza... a teraz mijają prawie 2 tygodnie...
Jak jutro list nie przyjdzie, to poproszę tż żeby w czwartek dowiedział się co i jak (będzie miał wolne i lepiej się z nimi dogada )
Stary 2011-12-06, 19:33   #1072
ivoncia16
Wtajemniczenie

a ja jutro na badania
ja nie wiem jak popelzam tam bez jedzenia i picia
jeszcze jak ma mi krew poberac to chyba zemdleje
Stary 2011-12-06, 19:51   #1073
Malwina_a
Rozeznanie

Cytat:

Pozdrawiam

Bardzo mi przykro 3maj się kochana jutro w tym szpitalu
Malwina_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 19:52   #1074
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba chodzi Ci o pęcherzyk ciążowy Jak dzidzia ma 14 mm to serce już widać i słychać

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------
Nie rozumiem... Chodziło mi dokładnie o to, co napisałam.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 20:21   #1075
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:

Pozdrawiam
cassie bardzo bardzo mi przykro Kochana
Cytat:
Hejka
termin 5 sierpnia 2012

Witaj i gratuluje
Cytat:
Witam.
Witaj gratulacje
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Witam
dzisiaj dostałam list ze szpitala, w którym informują mnie, że 12 stycznia mam swoj pierwszy skan. Kurcze strasznie dużo czasu do tego terminu, już nie mogę się doczekać, wtedy będzie mój 12 tydzień ciąży. Mam nadzieje, że szybko mi zleci ten czas
a tak poza tym dzisiaj masakra, cały zień miałam wrażenie, że muszę zaraz biec do toalety zwymiotować, głupie uczucie, no i mój apetyt mnie przeraża, cały czas jestem głodna. W takim tempie to niedługo w żadne ciuchy się nie będę mieściła....
super wieści,podobno przy dobrym sprzęcie w 12 tc można już zobaczyć płeć tzn jak jest chłopiec bo widać małego siusiaczkamoże już się czegoś dowiesz
Cytat:
Witaj gin sprawdzi na usg i wtedy określi
ivonciaza pierogi!
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:01   #1076
sas
Wtajemniczenie

hej
Cytat:
Witam.
Witaj i gratuluję
Cytat:
Witaj. Gratuluje tak jak kolezanka wspomniala termin porodu wyjdzie na usg nic sie nie martw
Cytat:
8:48 ----------

Sas trzymam kciuki za wizytę Na pewno wszystko jest ok

Dziękuje za kciuki dzidziuś ma juz 2,5 cm- olbrzymek serduszko bije za dwa tyg nastepna wizyta...Pytalam sie tez o moje tycie...pani doktor powiedziala, ze mam jesc i dzidzie dokarmiac najwyzej ograniczyc to co slodkie i tluste ...wazne, ze nie mam obrzękow itp....
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:47   #1077
muminek82
Wtajemniczenie

sas super że wizyta udana a dzidzia się pięknie rozwija
Stary 2011-12-07, 07:57   #1078
prince_polo
Zakorzenienie

hej dziewczyny. mdlosci mnie jak zwykle przywitały Kocham te uczucie. !

Znowu amm lenia. maskara. Chyba w wekend dopieronadrobie wszystko i bede aktywna na wizazu. przychodze z pracy i nie chce mi sie nic!

Miłęgo dnia

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 08:39   #1079
muminek82
Wtajemniczenie

Dzień doberek!ja właśnie wróciłam z pobrania krwi brrr,zjadłam śniadankoide spać bo oczy mi się same zamykają.
Mam pytanie do dziewczyn które chodzą prywatnie do gina,co jaki czas macie wizyty??
Stary 2011-12-07, 09:13   #1080
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
udaly sie pierozki
mogly by byc odrobinke bardziej slone ale i tak sa dobre
i ciasto mi wyszlo mieciutkie a obawialam sie ze takie nie bedzie

Casiee24
przykro mi naprawde, nawet nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie ;/
;***

u mnie w rodzinie wiele osob poronilo , mam nadzieje ze mi sie to nie przytrafi
ale bola mnie plecki

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

heheh moja mama wrocila z pracy to jej oczy wyszly na te pierogi
milo jest jak komus smakuja
mowi ze jeszcze ja wygryze z pracy heheh ( jest szefem kuchni w osrodku wypoczynkowym)
Super,że pierogi się udały

Cytat:
Witam.
Czeeść

Cytat:
Cześć

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej

Witaj i gratuluję

Witaj. Gratuluje tak jak kolezanka wspomniala termin porodu wyjdzie na usg nic sie nie martw

Dziękuje za kciuki dzidziuś ma juz 2,5 cm- olbrzymek serduszko bije za dwa tyg nastepna wizyta...Pytalam sie tez o moje tycie...pani doktor powiedziala, ze mam jesc i dzidzie dokarmiac najwyzej ograniczyc to co slodkie i tluste ...wazne, ze nie mam obrzękow itp....
Jaki już duży jest

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. mdlosci mnie jak zwykle przywitały Kocham te uczucie. !

Znowu amm lenia. maskara. Chyba w wekend dopieronadrobie wszystko i bede aktywna na wizazu. przychodze z pracy i nie chce mi sie nic!

Miłęgo dnia
Cześć A ja właśnie mam jakiś przypływ energii

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Dzień doberek!ja właśnie wróciłam z pobrania krwi brrr,zjadłam śniadankoide spać bo oczy mi się same zamykają.
Mam pytanie do dziewczyn które chodzą prywatnie do gina,co jaki czas macie wizyty??
Cześć Moje wizyty były :
I- 07.11
II-16.11
III-30.11
IV-21.12

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości