Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r. - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 20:31   #3391
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Madziwnia na akumulatorkach lub opakowaniu powinna byc info do ilu ladowan. Aparat foto ma wieksze wymagania i musisz miec porzadne akumulatorki. Mi firmowe wytrzymuja nawet do 500fotek
Rekawiczki kupilam w Pepco

dzieci spia to i ja ide spac. Dobrej nocy

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 20:33   #3392
sara 85
Zakorzenienie

Zosia je wszystkie warzywa, najbardziej lubi ogórka zielonego.

Byłam dzisiaj z Zosią w carrefour i był mikołaj, mała go wycałowała,zrobiła cześć i żółwika i dostała mikołaja z czekolady. W ogóle się go nie bała.

Drcron mam jeszcze pytanie czy sprzedawca na allegro jako firma może mieć podpisaną umowę z pocztą? Chciałam żeby mi wysłał kopie tego druczku na podstawie którego wysyła się list polecony ekonomiczzny to napisał mi :
"Nie mam żadnego druczku.Mamy umowę z Pocztą Polską i potwierdzeniem nadania jest elektroniczna książka nadawcza.Ten numer ,który Panu podałam to dowód mojej wysyłki listu do Pana."

bo tak mysle, że może adres zły napisała albo coś przekręcił

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 20:38   #3393
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia je wszystkie warzywa, najbardziej lubi ogórka zielonego.

Byłam dzisiaj z Zosią w carrefour i był mikołaj, mała go wycałowała,zrobiła cześć i żółwika i dostała mikołaja z czekolady. W ogóle się go nie bała.

Drcron mam jeszcze pytanie czy sprzedawca na allegro jako firma może mieć podpisaną umowę z pocztą? Chciałam żeby mi wysłał kopie tego druczku na podstawie którego wysyła się list polecony ekonomiczzny to napisał mi :
"Nie mam żadnego druczku.Mamy umowę z Pocztą Polską i potwierdzeniem nadania jest elektroniczna książka nadawcza.Ten numer ,który Panu podałam to dowód mojej wysyłki listu do Pana."

bo tak mysle, że może adres zły napisała albo coś przekręcił
Pytanie nie do mnie,ale może Ci pomogę.Jak mi dłużej szła przesyłka i się niepokoiłam to zawsze sprzedawca,który wysyłał pocztą robił foto nadania:moje nazwisko.adres i numer nadania.Miałam dowód na to,że ze swojej strony zrobił co trzeba.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 20:41   #3394
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie,ale może Ci pomogę.Jak mi dłużej szła przesyłka i się niepokoiłam to zawsze sprzedawca,który wysyłał pocztą robił foto nadania:moje nazwisko.adres i numer nadania.Miałam dowód na to,że ze swojej strony zrobił co trzeba.
no właśnie a tu nie chce mi wysłać, więc się zastanawiam czy on czegoś nie pomylił

Madzia kupiłam te klocki w biedronce, wziełam tylko 1 bo nie było już wyboru- jakieś samochody do składania i helikopter czy coś takiego

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 20:54   #3395
evitka21
Zakorzenienie

sara, a może jak ma elektroniczną książkę nadawczą to niech ci print screena zrobi?

a w ogóle te klocki legowe to w której gazetce były (bo ślepak zaś nie znalazł...)

i jeszcze miałam napisać-młoda kuchnią biedronkową zachwycona-cały czas piecze, gotuje,smaży i wszystkich obdarowuje ("pjosze, to dla ciebie jedzonko/ciasteczko/jajo/ coś tam")
Plastikowe żarcie które kupiłam wcześniej świetnie zabawę uzupełnia. No przystawia sobie taborecik i siedzi przy tej kuchni i rzeźbi

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:48   #3396
libra777
Zakorzenienie

Witam
Madziwnia ja dzisiaj w tesco kupiłam takie palczatki małe ,dla dziewczynek tez były
PoP czyli korozja Cię wzięła
Bao ja tez nie wiem co Ty chcesz od lidla tam są bardzo dobre jakościowo rzeczy i wcale nie tanie, to nie są jakieś badziewia
Zresztą w Biedrze też są fajne zabawki ,nie zachowuj się jak Kaczyński z tymi wytyczkami odnośnie biedronki np.
Darusia ja ręcznie odciągałam, u mnie nawał był na 7 dobę

Zajechalismy dzisiaj do tego tesco tak przypadkiem , ludzi jak mrowia , już szału dostają przedświątecznego , nie cierpię tego.
Gdzie te święta jak my bylismy mali ?Teraz wszystko się opiera o zakupy , sklepy reklamy.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:12   #3397
mloda1989
Zakorzenienie

darusia - u mnie ten TT sie nie sprawdzil, cholera mnie przy nim brala... ciezko sie odciagalo mleko...

sara
- sa takie ksiazki na poczcie dla tych co maja firmy... wiec nie kreci - to ci co na listach maja napisane ze oplata zostala naliczona... a nie znaczki

madzwinia my akumulatorkow uzywamy tylko ENELOOP - dzialaja podobnie jak zwykle baterie - po zakupie sa juz naladowane, naladowane nie uzywane maja najmniejszy procent utraty energii i baaardzo dlugo wytrzymuja u nas wszystkie lampy blyzkowe na nich dzialaja i tak jak na slub szlo nam kilka kompletow zwyklych baterii tak te spokojne wystarczyly by na 2 sluby bez ladowania, ale ladowane po kazdym slubie w razie czego... 1 bateria kosztuje 10zl ale na prawde sie oplaca

mrowak - ten strus wymiata...

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2011-12-06 o 22:13
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 05:00   #3398
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Ekhem...a ja dzisiaj byłam niezmiernie dumna,bo moje dziecko pięknie wyraznie powiedziało"babcia"(wcześ niej była baba)Po przeczytaniu powyższego jakoś mniej dumna jestem

Jestem zdumiona,że tak ta nasza forumowa 3 pięknie mówi,a srjuś bezwstydnik mnie rozwalił
a ja co mam powiedzieć

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
fajnie, że rowerek kupił, przecież w lidlu czy biedrze często fajne rzeczy dobrej jakości są. Ja tam bym się bardzo ucieszyła.

Przykro mi, że kubulinek chory znów.
Znam ból w podawaniu leków....antybiotyk podawaliśmy ostatnio po jednej kropelce w policzek na siłe-tzrymając ją we dwójkę

Ja jakiś czas soczewek nie kupuję, bo moja szwagierka w salonie optycznym pracuje, to mnie zaopatruje, ale jak jeszcze kupowałam, to zawsze na all albo w sklepach netowych to z kolei za każdym razem tańsze parę złotych były. A ty jakie nosisz?

noszę accuvue oasys for astigmatism, one toryczne są więc droższe. Na all nie kupuję, bo tam chińskie sprzedają z polską naplepką
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Bo to podobno stara szkoła z tym karmieniem MM

Nie wiem co masz do lidla ale dostałaś niemiecki rower .
A za ile miał kupić ? Bo rozumiem że 200 to mało na prezent ?

bez komentarza

To się tak świeci jak na fotach ?
Ja bym kupiła czarną czapkę , zreszta Ola ma jedną czarną

MOgą mają swoją żywotność

też mam troszkę z tego topolino

w HM a najwięcej na rynku znajdziesz , bo mamy w sklepie od chińców

Kupiłam taki komplet Oli za 18 zeta . bardzo dobry jakościowo jest

Ja mam u siebie dwa elektryczne NUka , no ale i tak nie masz teraz czasu żeby wysyłać są po 99 zł .

U nas Ola dostała w przedszkolu prezent który ja musiałam jej tam przytargać , bo rodzice zdecydowali że sami kupujemy . SZymek dostał autko bmw z odgłosami i jeżdżące więc dzieciaki zadowlone . w obu przedszkolach był oczywiście mikołaj .
Ja na mikołajki nic nie dostałam , bo nie kupujemy sobie takich prezentów .

Mrowak Gabi super gada . Moja też sporo mówi dogadac się z nią nieźle można , a najbardziej mnie bawi jej nazewnictwo własne np bujawka to pijaja , a piesek to płaka . Nie wiem skąd ona to sobie wymyślA ALE takich swoich nazw to ma sporo i te w zdanie pakuje
chyba coś źle zrozumiałaś! i nie kręć głową, bo nic złego nie napisałam! do lidla nic nie mam i do biedronki, chodziło mi o to tylko, że teść tam wszystko kupuje ocząwszy od masła skończywszy na laptopie! a nigdzie nie napisałam, że 200zł to za mało na prezent. A zdanie "co to dla teścia 200zł" też nic złego w sobie nie zawiera...teść ma swoją rentę z którą zawsze narzeka, że nie ma co zrobić, na co wydać i w żartach to napisałam! ale z resztą tłumaczyć ci się nie muszę

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Witam
Madziwnia ja dzisiaj w tesco kupiłam takie palczatki małe ,dla dziewczynek tez były
Bao ja tez nie wiem co Ty chcesz od lidla tam są bardzo dobre jakościowo rzeczy i wcale nie tanie, to nie są jakieś badziewia
Zresztą w Biedrze też są fajne zabawki ,nie zachowuj się jak Kaczyński z tymi wytyczkami odnośnie biedronki np.

Darusia ja ręcznie odciągałam, u mnie nawał był na 7 dobę

Zajechalismy dzisiaj do tego tesco tak przypadkiem , ludzi jak mrowia , już szału dostają przedświątecznego , nie cierpię tego.
Gdzie te święta jak my bylismy mali ?Teraz wszystko się opiera o zakupy , sklepy reklamy.
następna się znalazła???gdzie ja napisałam że coś mam do tych sklepów????????

a co do rowerka - jest zarąbisty, niemiecki, nie chińszczyzna, solidny, śliczny, tylko mały, zdecydowanie za mały do niego teraz trzeba mu kask i ochraniacze do tego dokupić, ale to na wiosnę dopiero...
już mi się pisać odechciało, bo mnie ania p wkurzyła swoim komentarzem...uciekam, miłego dnia

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 05:53   #3399
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
no właśnie a tu nie chce mi wysłać, więc się zastanawiam czy on czegoś nie pomylił

Madzia kupiłam te klocki w biedronce, wziełam tylko 1 bo nie było już wyboru- jakieś samochody do składania i helikopter czy coś takiego
Ja tez mam te skladane wyscigowki. U nas jest kilka biedronek i jaknie ma w jednej to w drugiej trafiam.
Dzisiaj musze isc wlasnie do takiej mniej obleganej po rybe.

W biedronie jest pycha ryba mrozona gładzica,bez lidu i w sumie niedroga jak za to jak smaczna. Bezpiecznie mlodemu daje bo na osc jeszcze w nich nigdy nie trafilam. To z rodziny dorszowatych.polecam.

Jak bede dzisiaj czy jutro szla na spacer to wam nagram jak wyglada spacer z moim syneczkiem ze nikt nie chce mi go pilnowac .ludzie sie ze mnie smieja ze za gowniarzem biegam bo tak zasowa

Stary 2011-12-07, 07:01   #3400
anakazar
Zakorzenienie

[QUOTE=libra777;30924083]Zajechalismy dzisiaj do tego tesco tak przypadkiem , ludzi jak mrowia , już szału dostają przedświątecznego , nie cierpię tego.
Gdzie te święta jak my bylismy mali ?Teraz wszystko się opiera o zakupy , sklepy reklamy.[/QUOTE]
Słowa mojego tż.Też narzeka,że kiedyś to były święta.W sumie prawda
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a co do rowerka - jest zarąbisty, niemiecki, nie chińszczyzna, solidny, śliczny, tylko mały, zdecydowanie za mały do niego teraz trzeba mu kask i ochraniacze do tego dokupić, ale to na wiosnę dopiero...
już mi się pisać odechciało, bo mnie ania p wkurzyła swoim komentarzem...uciekam, miłego dnia
Ja tak wiecznie lidla przeglądam,ale o rowerku nic mi nie wiadomo.Przeoczyłam.
Ciekawe tylko kiedy te nasze dzieci zrobią użytek z tych biegowych

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-12-07, 07:10   #3401
P0P70
Zakorzenienie

Witam,

Madziwiana- jaką fajną parę zakochanych masz .

Asiulek- Wercia śliczna

Mrowak - ja wszystkim w domu przeczytałam <co nie było łatwe bo starałam sie zachować oryginalne słownictwo>, strasznie się podobało to gadanie Gabrysiowe. Moja to może za rok tak będzie gadała

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Patrz nie pomyślałam a to może faktycznie już korozja.

Byłam wczoraj u mojej nowej lekarki w Opolu. Wydaje mi się fajna i kompetentna. Jedyny problem jest taki że mnie trochę zmartwiła bo stwierdziła że na leczenie trochę już za późno. Najlepiej byłoby je zacząć już od 6 tc. a nie teraz w 17 tc bo łożysko jest już wytworzone a gestoza to problem przy tworzeniu łożyska (jest nie wydolne). Zdziwiła sie że moja lekarka w Wawie nic mi nie przepisała. A jak ja jej powiedziałam że tamtej mówiłam że powinnam zacząć coś brać na rozrzedzenie krwi to mi powiedziała że nie można.
Niemniej była optymistycznie nawet nastawiona i mnie pocieszała. Teraz muszę brać codziennie zastrzyki i aspirynę.
Człowiek ufa swoim lekarzom a potem okazuje sie że jest coś nie tak i się źle robiło.

PS. Libra- W Katowicach ktoś się w sklepie wkurzył na ten szał przedświąteczny i właśnie w Tesco sobie poszczelał.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 07:14   #3402
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Bao nie ma sie co wkurzac, przeczytaj na spokojnie co napisalas i wtedy zakumasz ze chyba wiekszosc z nas zrozumiala to tak samo.
Lidla lubie, chociaz czesciej mamie zlecam tam zakupy, bo pracuje obok, bierdonke tez lubietez od masla po przyslowiowe skarpetki tam kupuje.

My na 2 latka kupimy malej rower, nie wiem czy biegowy czy zwykly ale jakis na pewno

Laski sprzedaly mi info, ze spadla bilurbina do 12 z malenkim haczykiem, zobaczymy.....

Mala ma 5 dni a juz strajki glodowe urzadza
dostawala mm pod lampami to jak poczula nakladke na piersi to tylko plula i taksie bawilysmy do 3 nad ranem od prawie 21.
Nie chciala i koniec.... o 3 przyszla laska i pyta czy butle dac ,wiec wzielam i gnojek spac poszedl....
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 07:15   #3403
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u mojej nowej lekarki w Opolu. Wydaje mi się fajna i kompetentna. Jedyny problem jest taki że mnie trochę zmartwiła bo stwierdziła że na leczenie trochę już za późno. Najlepiej byłoby je zacząć już od 6 tc. a nie teraz w 17 tc bo łożysko jest już wytworzone a gestoza to problem przy tworzeniu łożyska (jest nie wydolne). Zdziwiła sie że moja lekarka w Wawie nic mi nie przepisała. A jak ja jej powiedziałam że tamtej mówiłam że powinnam zacząć coś brać na rozrzedzenie krwi to mi powiedziała że nie można.
Niemniej była optymistycznie nawet nastawiona i mnie pocieszała. Teraz muszę brać codziennie zastrzyki i aspirynę.
Człowiek ufa swoim lekarzom a potem okazuje sie że jest coś nie tak i się źle robiło.

PS. Libra- W Katowicach ktoś się w sklepie wkurzył na ten szał przedświąteczny i właśnie w Tesco sobie poszczelał.
Współczuje tych codziennych wątpliwych przyjemności

Poprzednia lekarka to jakaś pomyłka.Bardzo szkoda,że na nią trafiłaś.Teraz chyba jesteś w dobrych rękach.Będzie dobrze

Stary 2011-12-07, 07:19   #3404
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Pop super, ze trafilas teraz na kogos dobrego!kto wie o co chodzi i co mowi!
Bedzie na pewno wszystko dobrze!!
A.Camus
Stary 2011-12-07, 07:33   #3405
megi-megi
Zakorzenienie

Kurka - napisałam i mi wcięło. Cholera jasna.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 08:17   #3406
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Nie wiem co masz do lidla ale dostałaś niemiecki rower .
A za ile miał kupić ? Bo rozumiem że 200 to mało na prezent ?
chwileczke ania pokaż gdzie bao cos takiego napisała ?? już wczoraj czytałam te komentarze i w szoku byłam że mogłaś tak interpretować co napisała monika, ja nie widzę w jej wypowiedziach nic nieodpowiedniego....

Swoją drogą moja mama też zaproponowała że kupi ten rowerek dla Macka a ja kategorycznie odmówiłam nie obchodzimnie że on jest niemiecki ja go nie chce i już wole tej firmy co ma ana już sobie upatrzyłam jeden

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Bao nie ma sie co wkurzac, przeczytaj na spokojnie co napisalas i wtedy zakumasz ze chyba wiekszosc z nas zrozumiala to tak samo
dla mnie nic takiego nie napisała ale sie uczepilyście, bez sensu

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

P0P nie masz pojęcia jak sie cieszę , widać trafilaś na konkretną babkę będzie dobrze
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 08:20   #3407
megi-megi
Zakorzenienie

Ja tam jakoś starsznie chyba spokojnie podchodzę do tego, co każda pisze - i generalnie nigdzie nie widzę nic dziwnego - dla mnie Madziwnia jest spokojna, Ania P i Darusia i w ogóle. A Bao też nie odebrałam dziwnie.

Bosz.... tylko męża dziwnie odbieram
Stary 2011-12-07, 08:21   #3408
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
W biedronie jest pycha ryba mrozona gładzica,bez lidu i w sumie niedroga jak za to jak smaczna. Bezpiecznie mlodemu daje bo na osc jeszcze w nich nigdy nie trafilam. To z rodziny dorszowatych.polecam.

Jak bede dzisiaj czy jutro szla na spacer to wam nagram jak wyglada spacer z moim syneczkiem ze nikt nie chce mi go pilnowac .ludzie sie ze mnie smieja ze za gowniarzem biegam bo tak zasowa
gładzica kurde nigdy nie słyszałam o takiej rybie dzięki napewno będę pamiętac lubie ryby bez ości

czekam na filmik
20-12-14 10 tc
Stary 2011-12-07, 08:23   #3409
Darusiaaaa
Zakorzenienie

cholera jeszcze mi dziaslo spuchlo 2 razy mocniej, dowalili konsultacje stomatologiczna jeszcze...jakies leki, oby nas wypuscili
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 08:24   #3410
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
to tak jak większość z nas

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
cholera jeszcze mi dziaslo spuchlo 2 razy mocniej, dowalili konsultacje stomatologiczna jeszcze...jakies leki, oby nas wypuscili
o kurde to trzymam kciuki za wyjście
20-12-14 10 tc
Stary 2011-12-07, 08:29   #3411
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
niemiecki ja go nie chce i już wole tej firmy co ma ana już sobie upatrzyłam jeden

Pewnie ten sam co ma Nina tylko wersja blue dla chłopca?
Fajny ten rowerek

Nic nie widzę obrazliwego w tym co Bao napisała dla biedry czy lidla.A te 200zł odebrałam tak,że dla teścia nie jest to zbyt wielki wydatek(w sensie,że kasę chłop ma i może sobie pozwolić)i tyle.

Ja lidla uwielbiam za ubrania dla dzieciWszystko co kupiłam jest gatunkowo dobre,a ceny przyjazne dla kieszeni.Zabawki też mają fajne i dobre.Lidlowskie żarcie też lubię,słodycze,lody,piecz ywo
Za biedronką nie przepadałam,ale Evitka raz poleciła to,raz to i się przekonałam

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
.

Bo to facet przecież no

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-12-07 o 08:30
Stary 2011-12-07, 08:30   #3412
P0P70
Zakorzenienie

Wstawiam zdjęcia mojego dziecka. Jeszcze jednorocznego, następne jakie wstawię będą już dwulatka

1. Spacer po Wrocku.
2-3. Oliwka pozuje
4-6. Igor ma siedzieć w kojcu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0006.jpg (65,1 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0022.jpg (60,8 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0029.jpg (96,6 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0054.jpg (51,4 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0056.jpg (92,7 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0057.jpg (89,7 KB, 58 załadowań)

Stary 2011-12-07, 08:37   #3413
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam zdjęcia mojego dziecka. Jeszcze jednorocznego, następne jakie wstawię będą już dwulatka

1. Spacer po Wrocku.
2-3. Oliwka pozuje
I Oliwka niby taka łysa?Ona tak samo łysa jak i Ty gruba
Oj matka Twoje dziecko włoski śliczne ma,a jeszcze wczoraj o Oliwkowej łysinie posty pisałaś

Moja też tak kota tarmosi,na fotkach to trochę drastycznie wygląda,ale wiem,że w realu kot się poddaje jak szmaciana lalka

Śliczna dziewczynka i jaka duża

Stary 2011-12-07, 08:39   #3414
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pop noo nie wierze, ze ten czas tak zapieprza!!!!!!!:Nie:

juz 2 lata !!

a mala oczywiscie jest przesliczna!
A.Camus
Stary 2011-12-07, 08:48   #3415
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ten sam co ma Nina tylko wersja blue dla chłopca?
Fajny ten rowerek

Ja lidla uwielbiam za ubrania dla dzieciWszystko co kupiłam jest gatunkowo dobre,a ceny przyjazne dla kieszeni.Zabawki też mają fajne i dobre.Lidlowskie żarcie też lubię,słodycze,lody,piecz ywo
Za biedronką nie przepadałam,ale Evitka raz poleciła to,raz to i się przekonałam
ana dokładnie ten sam tylko blue

ja rzadko kupuje w lidlu ale nie dlatego że nie lubie tylko ja mam pełno
marketów wokoło i latamy wszędzie a kupiłam w Lidlu ostatnio Maćkowi golfy i rajstopy gatunek nawet fajny zabawek nie kupowałam to nie wiem.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Oliwka jest śliczna ale tarmosi Igora mam nadzieje że to zdjęcia tylko takie wyszły a w rzeczywistości inaczej to wygląda
20-12-14 10 tc
Stary 2011-12-07, 08:56   #3416
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
ana dokładnie ten sam tylko blue

ja rzadko kupuje w lidlu ale nie dlatego że nie lubie tylko ja mam pełno
marketów wokoło i latamy wszędzie a kupiłam w Lidlu ostatnio Maćkowi golfy i rajstopy gatunek nawet fajny zabawek nie kupowałam to nie wiem.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Oliwka jest śliczna ale tarmosi Igora mam nadzieje że to zdjęcia tylko takie wyszły a w rzeczywistości inaczej to wygląda
Nie bój się.Ja nigdy bym nie pozwoliła,żeby jakakolwiek krzywda się mojej Lejdi stała.Nikt nie ma prawa na nią nawet palca podnieść,nawet moje dziecko.A my też mamy tak samo wyglądające fotki,a wiem,że wtedy kotu nic się nie dzieje.Lejdi lubi ja Nina ją tak tarmosi

Stary 2011-12-07, 08:57   #3417
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam jakoś starsznie chyba spokojnie podchodzę do tego, co każda pisze - i generalnie nigdzie nie widzę nic dziwnego - dla mnie Madziwnia jest spokojna, Ania P i Darusia i w ogóle. A Bao też nie odebrałam dziwnie.

Ja to mam tak samo - Identiko

Na żywo te "zabawy" z Igorem wyglądają jeszcze gorzej ale on to nawet lubi bo sam do niej idzie nikt go nie zmusza.

A babcia Oliwki wczoraj na Mikołaja kupiła Oliwce koszyk pełen plastikowych naszym w polo. Bardzo tanie około 30 zł. Oliwce bardzo się podobają i od wczoraj się tym bawi.

Stary 2011-12-07, 09:04   #3418
megi-megi
Zakorzenienie

P0P - ale ona ładna
A ja myślałam, że ona jakąś maskotkę targa. Igor jest mega cierpliwym kotem...
Stary 2011-12-07, 09:06   #3419
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

U mnie dzisiaj krupnik sie gotuje,i lazanki befa bo mi smaka co niektore narobily

Darusia dzieci leniwe jak ma do wyboru cyca i smoka z wielka dziura to wiadomo co wybiera.moj tez focha mial na poczatky przy cycu.ale jak wyczul ze po chwili samo leci to zalapal.najwazniejsza cierpliwosc. Moze z wiekszymi dzirkami nakladki zakup

P0P super ze masz kompetentna lekarke
I znowu nas nabralas ze Oliwka lysa a wlosy ma sliczne,ladnie obciete.

Ja sobie mojego narazie nie wyobrazam na biegowym Erwina :/
Wczoraj juz ladnie kierowal na swoim rowerku,tylko co duze auto czy ptaszek to pokazywal palcem i kierownica w poprzek drogi jeszcze latwo go rozkojarzyc

Stary 2011-12-07, 09:24   #3420
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

1. Spacer po Wrocku.
2-3. Oliwka pozuje
ależ boska mała, i gdzie ta łysina
a tam z nią to TY????????????

ps. dzięki dziewczyny

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości