|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zostawiam to na jutro
![]() ok, mam 3 h snu, branoc
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
możecie potrzymać jutro troszkę kciuki za mnie, może to nie będzie ustawka
|
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
Frezi nie słuchaj, w cycki pójdzie
DJózek weź nie świruj pawiana Ja mam niby TŻta prawie dwa lata a w ogóle to jakiś kosmos. Wcześniej wszystkie naokoło chodziły wiecznie szczęśliwe, zakochane, w związkach a ja może i ładna, może i fajna, może i robiąca wrażenie ale wiecznie singiel. A potem się znalazł taki jeden. Ani nie wiem kiedy, ani jak. Po tygodniu znajomości byliśmy parą i to taką, że na ament PO prostu od razu czuliśmy, że to jest TO. I dobrze wiesz, że takie historie się zdarzają, więc nie buczeć mi tu, tylko spiąć śliczne poślady i wyrywać ciachunia Całusy![]() Pati no to niemiło, ale mam nadzieję, że obietnicy dotrzyma i w święta będzie coś super. Rozumiem, że za brylanty się nie pogniewasz? ![]() Hawwa co to za dół? Chodź do cioci Zuzi na kolanko dziecinko Uszka do góry, wyśpij się porządnie, jutro będzie lepiej. Nowe możliwości pamietaj, że w trakcie jednej minuty z zamkniętymi oczami tracimy 60 sekund światła. nie ma się co smutać![]() Capri gut najt bejbe ![]() udanego spotkania tam w Stolycy ![]() Jak nie będziecie kciukać jutro, to dam w łeb każdej osobiście A teraz już dobranoc, słodkich, grudniowych, pierdzionkowych snów
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie krupnik gotuję...
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
hm, wiecie co się dzieje z Polką? ostatni raz się logowała w sierpniu a we wrześniu miała mieć ślub.
|
#3157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle idziemy jutro odwiedzić Apart pooglądać kolczyki itp, a ja od razu dowiem się o swój rozmiar palca
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Claris -
![]() zuzik - wiem, dlatego się nie martwię Maya - lubisz krupnik? |
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Zuzik, nie no, ja byłam w związku 7 lat, to była wielka miłość. A teraz? Teraz to jakoś takie wszystkie jest wymuszone, nie wiem. Zobaczymy, co przyniesie czas ![]() Jestem wyczerpana. Nie dość, że musiałam wstać o 3 i o 5, wysłać meldunek, to jeszcze dostałam znowu gorączki i śniły mi się takie rzeczy... Nawet nie mam siły opowiadać, ale m.in. rozmawiałam ze starszym małżeństwem, które było szkieletami ![]() Wypróbowałam też suszarkę, super! Suszyłam cały czas na zimnym nawiewie, bo nie zauważyłam, że włączony ale super! Kolosalna różnica w wyglądzie włosów jak dla mnie. A Claris, jak u Ciebie? I
|
|
#3160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie chce dostać w łeb ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry dziewczynki
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-12-07 o 07:47 |
|||
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. nie pamiętam całych, tylko urywki.Pierwszy: jechałam pociągiem z ogromną liczbą młodzieży w moim wieku to był tak jakby pociąg w pociągu, wielka maszyneria, stal niczym z XIX wieku. Wszystko szare, ponure, okopcone. W puścili nas do jakiegoś przedsionka, w którym stała lokomotywa, ale ogólnie było mało miejsca. Na przedzie tej lokomotywy siedziała kobieta taka psychiczna, nieruchomo, wpatrywała się z otwartymi ustami w stalową ścianę przed nią. Miałam świadomość, że pracuje tam ze 20 lat i codziennie siedzi cały czas, nawet nie idąc spać, na tej lokomotywie i gapi się w tę ścianę. Nagle się jakby ocknęła, automatycznie wstała, podeszła do tej ściany, w której były przesuwne wielkie drzwi i je odsunęła, i wsiadła znowu na tę lokomotywę (nieczynną, bajdełej). Myśmy ruszyli przez te drzwi, a tam cała masa starych łóżek, materacy, ukopconych, brudnych, przegniłych, śmierdzących. Ludzie umordowani podchodzili do nich, zrzucali plecaki i układali się na tych łóżkach. Ja byłam z jakąś dziewczyną. Wyszłyśmy stamtąd i szukałyśmy innego miejsca. Zaczął nas dusić dym (fizycznie go czułam!) Otworzyłyśmy inne drzwi, a tam łóżka i sami faceci. Zawahałyśmy się, ale weszłyśmy i wtedy się okazało, że to platforma na zewnątrz pociągu, wyszło słońce, ta dziewczyna umęczona wczołgała się na jakieś łóżko, a ja stałam zauroczona, bo na zewnątrz było pięknie, zielono, wschodziło słońce. Musiałam się wrócić do tamtego pomieszczenia, bo zostawiłam swój plecak. Ludzie się już poukładali, ja zaczęłam przeszukiwać łóżka, jakieś dechy, plecaki. Jakaś kobieta wstała i taka strasznie zmęczona zaczęła rzucać plecakami i krzyczeć do mnie: co, plecaczka szukasz? Teraz?!? Proooszę bardzo, szukaj, szukajmy! I rzuca tymi plecakami. Znalazłam swój, wzięłam i nakrzyczałam na panią, że wszyscy jesteśmy tak samo zmęczeni, więc niech nie przesadza wyszłam na platformę i rozłożyłam się na jakiejś ławce taka szczęśliwa, że mogę w końcu. (wiem, bez sensu).Drugi: Na wielkim dworcu, znowu pełno stali i szkła, stare wszystko, ale bardzo okazałe - szłam gdzieś z Jennifer Aniston i ona weszła po drabinie i przeszła na drugą stronę jakiejś ściany. Ja weszłam za nią, a tam nie ma wyjścia tylko okrągły otwór z drewnianą kratką, która się rusza. No i gadam z Jennifer przez tę kratkę, i ona opowiada mi o swojej fantazji erotycznej (pamiętam, że było coś o leśnym wikarym ), zaczęłam się strasznie śmiać, a wtedy z dołu za buta zaczęła mnie ciągnąć Phoebe z "Przyjaciół", że czemu się ociągamy i chodźmy w końcu dalej.Trzeci: Chodziłam po takim małym miasteczku w górach niczym z pocztówki, umówiona byłam z jakąś starszą mieszkanką, żeby z nią przeprowadzić wywiad. Czekałam na rogu jakiejś altanki w środku miasteczka, naprzeciwko mnie była ławeczka wśród krzewów. Przyszedł jakiś dziadziuś i za nim ta pani, obydwoje byli szkieletami ubranymi w takie ciuchy z lat 30., ona miała kapelusik z kwiatkiem i spódnicę do pół łydki. Kucnęłam naprzeciw nich przy tej ławce, zaczęliśmy rozmowę, pani niechcący trąciła mnie piszczelem okazało się, że to miasteczko jest na tarnowskiej górze Marcince, a ona mieszka za wzniesieniem, w Zawadzie (która, oczywiście, tak nie wygląda w rzeczywistości). Miło się rozmawiało, pamiętam, że powiedziała, że słyszała o jakieś taniej poczcie po drugiej stronie góry, ale nie była tam jeszcze, już nie te lata, żeby się wybierać na takie spacery.Ej, wiem...
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj jednak padłam, więc dzisiaj go dokończę ![]() Najdroższe moje - trzymajcie dzisiaj bardzo mocno za kciuki o 12:00 mam badanko (same wiecie jakie ) i nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść ćććććććććććććććć
![]() ![]() ![]() ![]() Józia Nie mam nic do powiedzenia Tzn. mam: jak się czujesz?
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
te dwa pierwsze sny to bardzo kolejowe
chyba się przetrenowałaś, że masz sen o zmęczeniu i wypoczynku. Ostatni całkiem sympatyczny był (pomijając szkielety )Tak więc nie był to taki psychiczny sen jakie ma Carmi ![]() ja spałam jak zabita i nie pamiętam co mi się śniło może to i lepiej bo znowu dyrektor, by mi się śnił na dyskotece klasowej![]() Mayuś mocne ![]() ooo widzę, że Magda ma dobry humor
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-12-07 o 08:26 |
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co poeta miał na myśli ja dzisiaj całą noc ukrywałam się na jakiejść wiosce przed Niemcami, byłam dzieckiem i szukałam karabinów...
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
I trzymam kciuku za każdą która tego potrzebuje
|
|
|
|
#3167 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaaaa boje sięeeeeeeeeeeeee
![]() Maya powodzenia ![]() Józia ło matko spisuj to, dobra powieść będzie Poza tym fakt, że byłaś w 7 letnim związku nie wyklucza tego, że w następnym możesz spędzić 70 lat jak się skończyło, to znaczy ze tak miało być. uszy do góry
|
|
|
|
#3168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() A kto dzis ma randkę z innymi zazdrośnicami? Tylko będę jedyną niezaręczoną i niechajtniętą tam panną![]() Claris, Maya - kciukam ![]() Józia, ale sny Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie... Claris
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
całą noc nie spałam bo gardło mnie bolało, a nad ranem kiedy lepiej się poczułam to zaczęli wiercić ja chcę spać tak bardzo.a na 12 do biblioteki. chciałam się zapisać do internisty i co? jedyny wolny termin jest jutro o 17, a ja mam seminarium.
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Maya
![]() Magda, a co to ja w ciąży, żeby mnie pytać jak się czuję!? Ok... nie mam mdłości, cycki przestają boleć, jest gut ![]() Osz, możliwe. Ostatnio kiepsko sypiam, więc pewnie organizm daje sygnał dyrektor na dyskotece klasowej rulez! ![]() Zuzik, wiem, wiem, tylko się boję, że już czegoś takiego nie doświadczę a bardzo bym chciała, bo tak bezbarwnie w moim życiu ![]() Cieszę się - ten gość, z którym się procesowaliśmy, co byłam w Warszawie itd. - mieli dzisiaj akcję zima, śnieg u nich napadał, a on... odmówił wyjazdu! I musiał jechać nasz znajomy, z którym byliśmy w tym procesie stroną tamten ma teraz przekićkane! coś czuję, że niedługo będziemy mieć 4 drogi zamiast 2, czyli wróci hardkor zeszłej zimy
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kciukam ![]() ![]() ![]() ale nie chce mi sie ubierać lenia mam...mega
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Maya mocne
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Maya, a za co kciuki, bo chyba coś przeoczyłam? W każdym bądź razie też trzymam!
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też Cię loffciam
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, nie przelece Was nawet na szybko, boli mnei pol twarzy , wszystkie zęby(ósemka górna sie odezwala) ide dzis na 15 usunac cholere, kurde nawet oczodół mnie boli, cierpie strasznie trzymajcie kciuki, bo jak sobie przypomne rwanie ostatnie ósemki to mi sie słabo robi
Gwizdak przeczytałam 13 opowiesc łza mi poleciala
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-12-07 o 09:37 |
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję, górne ósemki to straszne bicze
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś współczuję
![]() właśnie śnieg u mnie padał.
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, też przeczytałam opowieść. Normalnie masakra...
Tak pięknie to wszystko opisałaś...
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Heh... z wczoraj:
Christian — wtorek, 06 grudzień 2011 21:08 uff i hate this thing chatting with you only Christian — wtorek, 06 grudzień 2011 21:08 i really hate virtual relationship Christian — wtorek, 06 grudzień 2011 21:10 I really go on well with you seriously...its been years since i find it very comfortable with a girl like you Christian — wtorek, 06 grudzień 2011 21:10 but the fact that youa re far away really annoys me!! Nie wiedziałam, co mu napisać! Pierwszy raz tak pojechał z grubej rury
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

testowałaś? 

Ja mam niby TŻta prawie dwa lata a w ogóle to jakiś kosmos. Wcześniej wszystkie naokoło chodziły wiecznie szczęśliwe, zakochane, w związkach a ja może i ładna, może i fajna, może i robiąca wrażenie ale wiecznie singiel. A potem się znalazł taki jeden. Ani nie wiem kiedy, ani jak. Po tygodniu znajomości byliśmy parą i to taką, że na ament

), zaczęłam się strasznie śmiać, a wtedy z dołu za buta zaczęła mnie ciągnąć Phoebe z "Przyjaciół", że czemu się ociągamy i chodźmy w końcu dalej.

całą noc nie spałam bo gardło mnie bolało, a nad ranem kiedy lepiej się poczułam to zaczęli wiercić
a bardzo bym chciała, bo tak bezbarwnie w moim życiu 
współczuję, górne ósemki to straszne bicze
Tak pięknie to wszystko opisałaś...