|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30920281]Bo to shattery!
![]() To dwa zupełnie inne rodzaje pękaczów ![]() Shatter - http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-nail-art.html Nie shatter - http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-nail-art.html - choć ten akurat był baaardzo kiepściutki ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Dla mnie też mat to mat, ale mówię, jak to niektóre firmy interpretują. ![]() Na zwykłym kremowym lakierze też popęka.[/QUOTE] Dobra, dobra już kumam ![]()
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Kasiaj macalam dzisiaj cuda z thebalm i teraz chce jeszcze min. 2 roze, rozswietlacz i korektor
![]() normalnie wszystko ma tak samo boska konsystencje jak cuda z mojej paletki ![]() chociaz musze sprawdzic czy nie mam jakiegos bardzo podobnego rozswietlacza do tego z thebalm bo cosik tak kojarze, ze cos mam ![]()
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30920330]Musisz kupić Wibo, nie ma bata
![]() A serio spróbuj na zwykły go dać, kiedy lakier Ci wyschnie, ale tak, że jeszcze np. pościel by się odciśnęła ![]() Na zwykły też próbowałam i nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nigdy nie uzywalam tego pekacza, od 4 tyg nie obgryzam paznokci, mialam juz ladniutkie, ale polamaly mi sie i dzisiaj scielam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Rozeznanie
|
Ja mam pękacz z P2 srebrny i z Barry M błękitny i teraz ten Crocodile Skin. I chyba ten z Crocodile efekt najlepszy, a ten srebrny jak się da na czarną bazę i cienką jego warstwę też świetny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
booooozeeee nadrobic was to jakis kosmos dzisiaj heheheh :P
#4238 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() a Wy tak szalejecie z pisaniem ![]() zadowolone z prezentów chociaż? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja mam kilkadziesiąt pędzli Maestro
![]() ![]() mam tez syntetyki Everyday Minerals, lubię te do twarzy ![]() słup reklamowy ![]() ale jestem zmęczona-miałam dzisiaj ciężki, wyczerpujący fizycznie i psychicznie dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30917623]Wczoraj chyba yolcia, czyli blogowa lady-flower pisała o pękaczu Crocodile Skin z Wibo, że niby nie odpada. Otóż g*wno prawda
![]() ![]() Żenada. Straciłam 10zł. Szkoda, że yolcia nie napisała, jak jest faktycznie ![]() Uuuu, niefajnie, a już się na niego napaliłam i myślałam, że nie trzeba będzie kombinować... w takim razie nie kupuję, bo mam już taki z Kleancoloru ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30920330] A serio spróbuj na zwykły go dać, kiedy lakier Ci wyschnie, ale tak, że jeszcze np. pościel by się odciśnęła ![]() Ja robię jeszcze inaczej. Najpierw maluję paznokcie normalnie i pozwalam wyschnąć, a potem dodatkową warstwę i na nią ten pękacz od razu. A powiedz, nie skleił Ci pędzelka? Bo zauważyłam, że u mnie końcówka z jakimiś zaschniętymi grudkami i taka twarda i za każdym razem po malowaniu muszę czyścić, bo schnie strasznie szybko i się zbryla ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na "zwykłym" kraku Wibo i na krakach ChG też mi się gluty na pędzelkach robią, ale ten ma fajną konsystencję, jest dość rzadki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że napisałaś o tym salonie, może dzięki temu uratujesz czyjeś rzęsy ![]() Cytat:
![]() a używasz henny albo jakiś cieni czy kredek? Ja mam fajną kredkę z MACa, ma fajny kolor, który pasuje blondynkom.
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
znów bloger odmawia zaktualizowania mojego nowego posta, a grrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Współczuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do podbierania rzeczy, to mój tato jest w tym mistrzem. Ja nie wiem, co on robi z maską do włosów, bo zawsze zużywa połowę opakowania, podobnie dzieje się z kremami, jego dwa użycia i mogę iść po nowy krem do drogerii;P I jeszcze pilniki do paznokci mi podbiera;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
![]() Ja zaczynam dzisiejszy dzień od kataru.. No pięknie.. ![]() Ps. Czy to możliwe żeby blogger sam usunął mi obserwację jakiegoś bloga? Jestem przekonana, że go obserwowałam a wczoraj musiałam sie rejestrować znowu.. Dziwne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
![]() Patrzcie co sobie zmalowałam w nocy z nudów. ![]() Strasznie oklepane i na dodatek krzywulce i bardziej przypomina UFO niż anime, ale fajna zabawa. ![]() Tak dla próby sobie zaczęłam malować przed snem, chciałam zrobić jedno oko, żeby zobaczyć jak wygląda, ale w końcu zrobiłam całość. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
usunęłam swojego bloga z podpisu ale i tak czuje się pokrzywdzona
![]() mam pytanie do Weny jeśli tu zajrzy bo ona też chyba miała ten problem i nie wiem jak go w końcu rozwiązała ?
#4254 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy możesz mi napisać na pw jaką dostałaś odpowiedź na swoje argumenty?
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2011-12-07 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam kupon na 50% rabatu w sklepie My Organic na serie BeSave, La Claree, Lilas Blanc Paris, ale niestety może bym się TYLKO skusiła na szampon... kupon jest ważny do 9 grudnia, chętnie się za coś wymienię oferty wymianki przyjmuję do jutra
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Widzę, że nie tylko ja mam ten problem ;/ usunęłam to co tak bardzo Wizażowi przeszkadzało... ale tylko czekam, aż znowu coś będzie nie w pięć... To jest nie halo, bo jak powiedziałam co o tym myślę, to dostałam kolejne punkty za atak na moderatora haha, teraz pewnie zaraz mnie obczają, ale trudno. Każda dziewczyna ma taki i inny blog w podpisie na forum, ale wybiórczo się czepia użytkowniczek, jak już chcą być tacy fair i naciągać na opłacane reklamy to niech wszystkich tak przypilnują... Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-12-07 o 10:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już mam to wszystko za sobą i najwięcej uczy jazda gdy się jedzie samemu i samemu jest się zdanym na siebie. Ja miałam cały kurs i egzamin w okresie letnim i miałam pełno w gacie gdy miałam pierwszy raz jechać gdzie ulice w tamtym roku o tej porze były pokryte już grubą warstwą śniegu.
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-12-07 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
Czemu??
U mnie wczoraj notka na temat nowych błyszczyków Lily lolo. Nie rozumiem o co chodzi z adresami blogów w opisie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.