|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
U mnie dziś w miarę ciepło było, a teraz słońce świeci :zdziwiony: Może rzeczywiście pogoda zmieni się po południu, tak w radiu mówili. Podobno ma śnieg spaść
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justynka...noooo "łałałiłaaa" jakby to Carmi napisała
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, no to niech Maltańczyk przyjeżdża
swoją drogą ale mu się na wyznania zebrało![]() dostałam info, że jakieś talony na święta można odebrać sasasa ciekawe ile
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, nie mam neta w domu... umieeeeram
Lecę Was przelecieć na szybko, tylko napiszę, że dzisiaj idziemy na pierwsze nauki przedmałżeńskie (do Dominikanów)
|
|
|
|
#3185 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby nie było ![]() Cytat:
Zuzik, jak ładnie to napisałaś u mnie było podobnie i staż związku też zbliżony. tylko, że u mnie ani śladu pierścionka ![]() + ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem jaki to ból wyrywanie osemek, ale koleżanka miała i nie wspomina tego dobrze. a to da się usunąć na śpiocha czy widzisz jak ten dentysta szarpie się z Twoim zębem? ![]() Cytat:
![]() jejku jak ja chce już świąt, teżet wczoraj wysyłał mi takie smutne smsy, że mu ciężko w pracy, że wychodzi o 7 a wraca po 21 bo tyle roboty przed świętami a mi się serce kraja a ja tak daleko, nawet pomóc nie mogę ![]() Carmi, współczuję braku neta! bez komputera i telefonu to jak bez ręki Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2011-12-07 o 10:07 |
|||||
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znieczulenie jest miejscowe i wszystko "czujesz"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Warszawianki - to gdzie spotkanie? *http://www.karpielowka.com.pl/ *Dziki Ryż Puławska (tylko nie wiem, czy nie trzeba rezerwować)? I moje wczorajsze propozycje: *muffinki w Centrum - La Vanille http://zwierciadlo.pl/2011/kuchnia/n...-z-cupcakesami *http://www.biosfeera.com/ - mają fajne ciasta ![]() Mi się strasznie spodobało La Vanille i jest w Centrum
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-12-07 o 10:31 |
|
|
|
#3188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o fuck jak dobrze, że mi zęby mądrości nie wyrosły (czy to o czymś świadczy? ). bez kitu nie dałabym rady, jak dla mnie dentysta to chyba najgorsza z możliwych rzeczy. brrrr
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
ja to ostatnio w lipcu jak miałam taki ból szczęki że myślałam,że ósemka mi rośnie.
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, no to ja miałam obie dolne ósemki wycinane i bolało tylko przez tydzień (teraz "tylko", porównując do prawie miesięcznej męczarni ostatnio :/)
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Mocno tulę wszystkie te, o których Mikołaj zapomniał i jest im smutno U nas było swojego czasu podobnie. Umawialiśmy się, że nie robimy sobie prezentów, ale ja zawsze kupowałam coś drobnego w obawie, że Tż jednak coś mi sprezentuje i będzie głupio. Jednak Tż ściśle stosował się do ustaleń, a mi było przykro. W końcu powiedziałam z miną kota ze shreka „chyba byłam niegrzeczna w tym roku, bo Mikołaj o mnie zapomniał”, na co B. stwierdził, że przecież umawialiśmy, że nic sobie nie kupujemy. Wtedy powiedziałam, że ja przecież liczyłam na prezent od Mikołaja, a nie od niego. I od tej pory dostaję. A jak B. stwierdzi, że byłam niegrzeczna, to Mikołaj przynosi mi prezent „na zachętę” żebym się poprawiła ![]() Gwizdak daj proszę znać jak się spisuje termo kubek J I czy mieści się w uchwycie samochodu. Chcę taki kupić na Gwiazdkę dla taty i Bartka. Jusia myślę, że jeżeli będziesz się z tym lepiej czuła, to możesz mieszkać pół tygodnia tu, a pół tam. Ale ja bym wolała drastycznie odciąć pępowinę. Poza tym mając dwa domy nie będziesz de facto miała żadnego. Rain skoro macie takie słabe relacje, to jak planujecie Święta? Może być ciężko podzielić się opłatkiem… Capri wiem co czujesz z tym „dostawaniem na konto”. Moi rodzice na Gwiazdkę zawsze dają mi kasę lub mam sobie wybrać prezent, za który oni płacą. Czasami wolałabym, żeby się bardziej wysilili (chociaż z drugiej strony ich rozumiem, bo jestem wybredna ).Claris trzymam kciuki ![]() Frezi Ty mój pączusiu ![]() Maya będą kciukasy ![]() Kawa współczuję bólu zęba Wyrwij dziada!!! Jusia co do Maltańczyka to tak jak pisze Maya – Łałałiła! |
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
ooo dostałam bony na święta w wysokości 650 zł
mąż też gdzieś tyle dostał to ładna sumka się uzbierała
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super! Gratuluję!
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
też się cieszę - zawsze to miło, że coś się dostanie od tego pracodawcy dałam jeszcze bilety do zwrotu - to powinnam jakieś 150 zł dodatkowo dostać
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę dla siebie i dla mamy kupić pod choinkę te atomizery travalo (mamy perfumy we flaszkach po 100ml, więc trochę ciężko to nosić). Jakie kolory Wam się podobają? Szarny jest fajny, ale boję się że zginie w torebce
![]() http://allegro.pl/travalo-atomizer-4...955089220.html |
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Osz fajnie
U mnie raczej bonów dawać nie będą :/
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie będę stawiać na różowy i szary, te mi się najbardziej podobają ![]() Osz ale super! Też chcę ![]() Też mam "łałałiła" na Maltańczyka ale nie ma szans w naszej sytuacji logistycznej tak czy siak, lecę w lutym
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszystkich potrzebujących
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ale on ma dodatkowe opakowanie
http://www.travalo.com/5ml-perfume-a....html#65sprays
|
#3201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#3202 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
idę czytać mrówczą opowieść a ten - filmu ”Wyścig z czasem” nie polecam... i jestem niewyspana
|
|||
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
szkoda
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w zeszłym roku też mieliśmy chyba 250 a w tym roku nas zaskoczyli, ale grunt, że coś dają u Was
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
nie nadrobie Was niestety Gwizdak kolejna opowieść super ! Lubie je czytać ... teraz też łezka w oku mi się zakręciła . A no i widziałam zdjęcia mrówki Ja w pracy w tym tyg mam po prostu sajgon TŻ zaskakuje mnie z dnia na dzień ... teraz mu się załączył "szał ślubny" i za nami już dużo rozmów o nas , o naszej przyszłości a przed nami jeszcze więcej rozmów i dylematów ... od przyszłego tygodnia mam nadzieję, że będę troszkę bardziej na bieżąco jeśli chodzi o wątek
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma ani złotówki premii, ani złotówki w bonie
co za beznadzieja... |
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
maya
![]() osz - wow! super suma jak mąż tyle też dostanie to naprawdę bony zdumiewają carmi - życzę przyjemnych nauk ![]() warszawianki - strasznie Wam zazdroszczę spotkania i stefka - nic się nie martw, jedyna masz jeszcze tą cudowna chwilę przed sobą i to dziewczyny mogą Ci zazdrościć tysia - ale Ci napisał ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
beznadziejnie....
|
|
|
|
|
#3208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kawa, powodzenia z zębami
Józia, łał i leć na skrzydłach Będzie romansikCarmi, fajnie, że idziecie na nauki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

a ja tak daleko, nawet pomóc nie mogę 

U nas było swojego czasu podobnie. Umawialiśmy się, że nie robimy sobie prezentów, ale ja zawsze kupowałam coś drobnego w obawie, że Tż jednak coś mi sprezentuje i będzie głupio. Jednak Tż ściśle stosował się do ustaleń, a mi było przykro. W końcu powiedziałam z miną kota ze shreka „chyba byłam niegrzeczna w tym roku, bo Mikołaj o mnie zapomniał”, na co B. stwierdził, że przecież umawialiśmy, że nic sobie nie kupujemy. Wtedy powiedziałam, że ja przecież liczyłam na prezent od Mikołaja, a nie od niego. I od tej pory dostaję. A jak B. stwierdzi, że byłam niegrzeczna, to Mikołaj przynosi mi prezent „na zachętę” żebym się poprawiła 

ale super! Też chcę
ale nie ma szans w naszej sytuacji logistycznej
i nie mam czasu na forum
i stefka - nic się nie martw, jedyna masz jeszcze tą cudowna chwilę przed sobą i to dziewczyny mogą Ci zazdrościć