Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 10:43   #2131
Zia_
Zadomowienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Bry,
katar nie odpuszacza
ale znow dzielnie pognalam z rana na silownie, troche rowerka i lekkim tempem na elliptyku. Caly dzienny przydzial energii chyba wyczerpalam juz

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Monia dobrze robisz z tym ginem. Ja naprawde nie mam zaufania do poloznych jakos tutejszych. Moi szefowie jak uslyszeli ze tu sie lekarze przez cala ciaze nie widzi to stwierdzili ze jakies to sa dziwne, barbarzynskie zwyczaje. Oni sa Belgami i maja rodzine we Francji i w Holandii i w kazdym z tyh krajow jest "normalnie" czyli bada Cie lekarz. Tylko w UK te magiczne polozne sa takie popularne.

trzymajcie kciuki zeby malutka byla zdrowa jak rybka i zeby nada byla dziewczynka boje sie jak nie wiem. nie wiem dlaczego ale panika mi sie wlaczyla..
Apropos poloznych to w Skandynawii tez sa ludzie bardziej 'zen' Tu ciekawy artykul: http://wyborcza.pl/rodzicpoludzku/1,...yluzowane.html
W Irlandii rola poloznej tez jest duza ale z lekarzem tez sie widuje na wizytach. Ale jakbym chciala to moglabym chodzic z wyboru tylko do poloznych, ale wole 'domyslnie' czyli i do ginekologa i do poloznych i do lekarza 1 kontaktu.

I trzymam kciuki za twoja malutka, na pewno wszystko jest git!
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:45   #2132
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Jak mozesz to czemu nie. Ja bym sobie poleżała ale niestety praca
Muszę wyjśc z psem na spacer

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
moje libido ostatnio jest = 0

mamy tego samego męża??

tylko że mnie się nie uda mojego do lekarza wysłac uparty osioł taki że masakra do tego jak na plecy sie odwróci zacznie zgrzytac zębami do tego bezdech go dopada ale mu to nie przeszkadza tylko ja mam z tym problem ale jak nie miec problemu jak taki całą noc piluje a ja spac przez to nie moge
No właśnie zmuszę go, aby do lekarza poszedł. Bo ja zwariuję. Bezdechy też miewa ale na szczeście nie zgrzyta zębami. I po dzisiejszej nocy jestem pewna, że nie wysypia się nie dlatego, że późno poszedł spać, ale dlatego, że chrapie. Wtedy też zaczyna się pocić. Na szczęście na boku jak śpi to jest spokój. Ale każda inna pozycja to koszmar dla mnie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:49   #2133
pempek
Zakorzenienie

Hej

Ja się tylko chciałam wtrącić w sprawie ubierania maluszków.
Nam położna na szkole rodzenia mówiła, żeby ubierać tak: albo body z krótkim plus pajacyk, albo body z długim plus śpioszki. Chodzi o to, żeby dzieciątko miało po dwie warstwy na klatce piersiowej a po jednej na nóżkach i rączkach. Do tego oczywisci skarpetki, czapeczka i niedrapki.
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:52   #2134
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Muszę wyjśc z psem na spacer

No właśnie zmuszę go, aby do lekarza poszedł. Bo ja zwariuję. Bezdechy też miewa ale na szczeście nie zgrzyta zębami. I po dzisiejszej nocy jestem pewna, że nie wysypia się nie dlatego, że późno poszedł spać, ale dlatego, że chrapie. Wtedy też zaczyna się pocić. Na szczęście na boku jak śpi to jest spokój. Ale każda inna pozycja to koszmar dla mnie.

Mójj na boku tez w miare spokojnie śpi ale co z tego że ja akurat zasypiam a on siup na plecy i koncert sie zaczyna to ja mu z łokcia i gadam żeby na boku sie położył i znowu juz po chwili fajnie zasypiam Seba nie chrapie nagle siup na plecy i charczy i tak całą noc do tego czasami zapoda głośnym purrrtt smierdzącym i mam ochote sie ewakuowac do drugiego pokoju a on potem ma do mnie retensje że go budze żeby się na boku polożył paranoja Seba malo że zgrzyta zębami to ostatnio przez pół nocy jak zmieniał pozycję to gadał ojojoj i jak mnie budzi to oczywiscie wstaje ide siku i do kuchni cos wszamac i jak tu nie tyc to wszystko jego wina

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:53   #2135
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
No właśnie nie mam, bo szuflada wysuwa się od prawej strony , może są wersje od lewej , ale ja oglądałam u nich ( mam producenta 30 km od siebie ) i widziałam takie i odpadło, bo miałam mieć łóżeczko w kącie pokoju i by obrazek przylegał do ściany , jeśli bym chciała otwierać szufladę.No i jeszcze chcieliśmy całe z drewna, a w tym te fronty są z płyty.Drewienko zawsze można ładnie odmalować w razie co ( a u nas ma 3 nasze dzieci obsłużyć) i to przeważyło,że kupiliśmy inne.
Może zadzwoń do nich ,tam są dość miłe panie w dziale obsługi to Ci powiedzą czy są różne wersje , może przez dwa lata coś się zmieniło , może mają jakieś modele nowe.
To ty niedaleko mnie musisz mieszkać skoro masz producenta 30 km od siebie bo ja mieszkam w mieście producenta
Stary 2011-12-07, 10:55   #2136
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Straszną noc miałam :/
Mąż chrapał niemiłosiernie. Potem dziwi się, że nie może się wyspać. I nadal nie rozumie, że chrapanie u niego kończy się takim niewyspaniem. Po nowym roku wysyłam go do lekarza i koniec kropka, nie chcę być budzona, potem jeszcze dziecko będzie budził. O nie!
Poza tym o drugiej obudził mnie okropny głód. Tak głośno w brzuchu dawno mi nie burczało. Zjadłam i jakoś zasnęłam.
Ale śniły mi się głupoty.

Nie chce mi się dziś wychodzić z łóżka. Chętnie bym poleżała z pół dnia
Mi też się śniły głupoty z Filipem Bobkiem w roli głównej był dyrektorem przedszkola .....
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:55   #2137
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

super zakupy
my wczoraj poszliśmy do sąsiadów zostawić dla ich synka(3latka) prezent od mikołaja, który drzwi pomylił i od 20 zostaliśmy do 23
ogólnie maly coraz mocniej i częściej mnie kopie, mistrz karate rośnie a mi o dziwo wróciła ochota na sex TŻ wniebowzięty jakieś duszności mnie łapią, siostra, która jest w 30tyg mówi ze jej tak jak mi zaczęła macica uciskać na przeponę znów mi sie biust trochę powiększył, jest bardziej pełny(jeszcze bardziej!) i muszę znów stanik kupić

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:57
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 10:56   #2138
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
To ty niedaleko mnie musisz mieszkać skoro masz producenta 30 km od siebie bo ja mieszkam w mieście producenta
No bo producent jest w mieście na G , no nie? Chyba ,że ma dwie siedziby
Stary 2011-12-07, 10:58   #2139
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się śniły głupoty z Filipem Bobkiem w roli głównej był dyrektorem przedszkola .....
to zaszalałaś na całego ja ostatnio o dziwo dobrze spie tfu tfu
Stary 2011-12-07, 10:59   #2140
aalegna
Wtajemniczenie

Zariah trzymam kiucki i za wizyte i za to żeby tż chciał jednak jechać pociągiem bo takie spóźnienie to nic miłego, ja np nie lubie jak nam się pacjenci spozniają nawet ci prywatni, od razu mam focha na nich bo potem inni sie denerwują że nie zostali o czasie przyjęci i koło się zamyka.
koniakonia również za waszą wizyte ściskam kciuki
Stary 2011-12-07, 10:59   #2141
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Mójj na boku tez w miare spokojnie śpi ale co z tego że ja akurat zasypiam a on siup na plecy i koncert sie zaczyna to ja mu z łokcia i gadam żeby na boku sie położył i znowu juz po chwili fajnie zasypiam Seba nie chrapie nagle siup na plecy i charczy i tak całą noc do tego czasami zapoda głośnym purrrtt smierdzącym i mam ochote sie ewakuowac do drugiego pokoju a on potem ma do mnie retensje że go budze żeby się na boku polożył paranoja Seba malo że zgrzyta zębami to ostatnio przez pół nocy jak zmieniał pozycję to gadał ojojoj i jak mnie budzi to oczywiscie wstaje ide siku i do kuchni cos wszamac i jak tu nie tyc to wszystko jego wina
wczoraj w Licencji na wychowanie był motyw chrapania .... żeby mąż nie spał na plecach żona wszywała mu w piżamę piłeczki pingpongowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 10:59   #2142
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
No bo producent jest w mieście na G , no nie? Chyba ,że ma dwie siedziby
Tak dokładnie w mieście na G mieszkam
Stary 2011-12-07, 11:01   #2143
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Hej mamuski

Tak jak myslalam, dzis w nocy maz musial byc moim dzwigiem zebym wstala z lozka na siku. Kregoslup tak mnie bolal ale teraz juz jest ok.

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Aguśkaaa i koniakonia to wasze dzieciaki mają faktycznie drzemki. Mój synio jak już pójdzie kimać to śpi sobie nawet 3-4 h i weź go dobudź jak on nie chce wstawać tylko mruczy i dalej śpi tak więc kładzie się przeważnie 13 a wstaje 17 a potrafi nawet do 18 ale już mu nie daję bo zazwyczaj chodzi wtedy spać 22 nawet koło 23. A tak po 21 mam już spokój i mi to odpowiada bo nie wstaje wcześniej jak 7 czy 8. Śpiocha mam normalnie
Moj od pol roku juz odstawil dzienne drzemki Jak spal w dzien, tez podobnie jak Twoj zapominal sie i mogl spac i spac, ale ja go budzilam, bo w tej ksiazce pisze, ze nie nalezy bac sie budzic dzieciaczka jak za dlugo spi. Poza tym nauczylam malego ze o 12 w dzien zawsze go kladlam i potem jego organizm tak sie przyzwyczail do tego, ze 12 godzina i on robil sie senny.
Cytat:
Z

Dzis tez sie nie poudzielam (no moze troche do poludnia ) bo o 5 Waszego czasu mam USG 3d i pietra mam takiego ze szok
cala noc mi sie snily jakies koszmary a jeszcze przed snem sie poklocilam z TZ tem. Kolega mial nas zabrac na to USg samochodem ale okazalo sie ze z prace konczy za pozno i gdybysmy zdecydowali sie jechac z nim to ryzykujemy spoznienie 25 min (!). TZ ma dzis wolne, ja pol dnia wolnego wiec spokojnie moglibysmy dojechac pociagiem. A moj TZ wczoraj o 22! oswiadczyl ze on pociagiem jechac nie bedzie ( jasnie pan sie przemeczac nie chce ) i ze on sie woli spoznic 25 minut na USG ktore ma trwac 30 min. Twierdzi ze skoro placi to go musza wpuscic i ze on im awanture zrobi jak go nie wpuszcza bo nasz klient nasz pan i ze przeciez WSZYSCY sie ZAWSZE spozniaja (o mamo! jak ja nie znosze jak ktos uzywa takich generalizacji)
No ludzie jak mnie szlag trafil w 5 sekund. Jak mozna miec takie podejscie i zero szacunku dla pracy innych ludzi! na ich stronie jest napisane ze jak sie spoznisz to oni Ci co najwyzej moga wyznaczyc inny termin bo maja napiety grafik i klientow jednego po drugim co 30 min. Mowie Wam maskara uparl sie jak osiol jakis.
Nie dalo wczoraj dyskutowac wiec pogadamy dzis o tym i mam nadzieje ze sie wyspal i cokolwiek go w tylek ugryzlo wczoraj juz dzis puscilo
Nie poszlismy spac pokloceni - u mnie w domu jest zasada ze nie idziemy spac pokolceni nigdy. Ale przelozylismy dyskusje na dzis.
Jak wroce do domku to sie okaze jak i czym pojedziemy.

trzymajcie kciuki zeby malutka byla zdrowa jak rybka i zeby nada byla dziewczynka boje sie jak nie wiem. nie wiem dlaczego ale panika mi sie wlaczyla..
Moj maz tez taki przekorny jest oj tak.
Jak bylismy na pierwszym usg prenatalnym, to akurat bylismy przed czasem a w gabinecie mieli opoznienie i oczywiscie za drugim razem jak tam jechalismy, to stwierdzil, ze pojedziemy po czasie, bo skoro wtedy mieli opoznienie, to teraz tez tak bedzie. Ja mu tlumacze, ze wole byc wczesniej, lepiej zawsze poczekac, ale on i tak swoje.
Trzymam mocno kciuki za malutka i udane usg
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 11:02   #2144
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
wczoraj w Licencji na wychowanie był motyw chrapania .... żeby mąż nie spał na plecach żona wszywała mu w piżamę piłeczki pingpongowe

dobre dobre tylko mój śpi w koszulkach albo bez ja bym mu pod skórę musiała wszyc chyba

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 11:02   #2145
aalegna
Wtajemniczenie

a propo chrapania to ja ponoć od jakiegoś tygodnia też zaczęłam chrapać aż mi się wierzyć nie chce, ciekawy czy to też jakaś dolegliwość ciąży
Stary 2011-12-07, 11:03   #2146
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dokładnie w mieście na G mieszkam
To mamy do siebie rzut beretem , a gdzie się wybierasz rodzić?
Stary 2011-12-07, 11:03   #2147
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

w moim śnie maż przeżywał tylko ceny wózków, nie szaleję tak bardzo ze snami ostatnio

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 11:07   #2148
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
nie wnikam bardziej w ten sen

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
a propo chrapania to ja ponoć od jakiegoś tygodnia też zaczęłam chrapać aż mi się wierzyć nie chce, ciekawy czy to też jakaś dolegliwość ciąży
Juz Ci tak zostanie
SZYMONEK

Stary 2011-12-07, 11:07   #2149
19claudia91
Rozeznanie

Czy któraś z was dziewczyny (z okolic Wrocławia) będzie rodzić we Wrocławiu, na ul. Chałubińskiego ?

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 11:08   #2150
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nie mam, bo szuflada wysuwa się od prawej strony , może są wersje od lewej , ale ja oglądałam u nich ( mam producenta 30 km od siebie ) i widziałam takie i odpadło, bo miałam mieć łóżeczko w kącie pokoju i by obrazek przylegał do ściany , jeśli bym chciała otwierać szufladę.No i jeszcze chcieliśmy całe z drewna, a w tym te fronty są z płyty.Drewienko zawsze można ładnie odmalować w razie co ( a u nas ma 3 nasze dzieci obsłużyć) i to przeważyło,że kupiliśmy inne.
Może zadzwoń do nich ,tam są dość miłe panie w dziale obsługi to Ci powiedzą czy są różne wersje , może przez dwa lata coś się zmieniło , może mają jakieś modele nowe.
A to jak się wysuwa od prawej to super, bo u mnie własnie stałoby z lewej przy ścianie A w sobotę oglądałam to łóżeczko i całkiem mi ta szuflada wyleciała z głowy

Cytat:

Kciuki

Ale mi się humor poprawił z rana - właśnie chyba kupiłam na all komplet 30 sztuk ubranek za 200 zł z przesyłką
U mnie nie ma takich dziecięcych w lumpkach, więc posiłkuję się allegro
Stary 2011-12-07, 11:10   #2151
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
OHO! Widzę, że następna "głodna"
Stary 2011-12-07, 11:11   #2152
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
To mamy do siebie rzut beretem , a gdzie się wybierasz rodzić?
no tu gdzie mieszkam, innym bliskim rozwiązaniem byłoby Leszno, ale boje się że moge nie zdążyć dojechać tu jest rodzinka na miejscu i jakoś bezpieczniej będe się czuła

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:

Juz Ci tak zostanie
Nie kracz
Stary 2011-12-07, 11:12   #2153
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

Ale mi się humor poprawił z rana - właśnie chyba kupiłam na all komplet 30 sztuk ubranek za 200 zł z przesyłką
pochwal sie pozniej ciuszkami
Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
OHO! Widzę, że następna "głodna"
No jak tu nie byc glodnym, jak ciagle mowia, ze jesc nie wolno
SZYMONEK

Stary 2011-12-07, 11:13   #2154
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Juz Ci tak zostanie
hihihi, nie było seksownie , bo on miał żonę czy dziewczynę , nie pamiętam...

nie chciałabyś wnikać w sen , który kiedyś miałam....kochanek Wiesław Gołas skąd mi się to wzięło nie wiem....
aaaa i raz Maciej Kozłowski ś.p. w negliżu u mnie w śnie paradował...
Stary 2011-12-07, 11:13   #2155
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

Nie kracz
hehehe no co, bedzie maly mial kolysanke
SZYMONEK

Stary 2011-12-07, 11:15   #2156
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was dziewczyny (z okolic Wrocławia) będzie rodzić we Wrocławiu, na ul. Chałubińskiego ?
a tam jeszcze można rodzić? chodzą plotki, że już przeniesione na Borowską wszystko z klinik

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:

nie chciałabyś wnikać w sen , który kiedyś miałam....kochanek Wiesław Gołas skąd mi się to wzięło nie wiem....
o matko co za wybory :P:

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 11:16   #2157
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

Ty to masz wyobraznie chyba niezla jak masz takie sny
Zaprosilabys nas kiedys wyglodzone do swojego snu
SZYMONEK

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 11:17   #2158
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się linkiem

Ja wczoraj kupiłam na allegro dwa śpiworki (każdy za 9,90). Sprzedająca mi napisała w mailu czy jestem zainteresowana kupnem jeszcze jakiś ubranek, bo ona ma bliźniaki (2 chłopców) i jej się w szafie nie mieszczą. Wysłała mi parę zdjęc na maila i takim oto sposobem za 250zł mam ponad 30szt. w tym dwa śpiworki ocieplane, dwa kombinezony, 6 par ogrodniczek, 6 par jeansów, kilka sweterków, bluzeczek itp. Wszystko w rozmiarach 62-74. Jeszcze powiedziała, że mi coś tam dorzuci. Ciekawa jestem w jakim stanie to przyjdzie, ale już po rozmowie mailowej widze, że babeczka jest uczciwa
Stary 2011-12-07, 11:19   #2159
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
no tu gdzie mieszkam, innym bliskim rozwiązaniem byłoby Leszno, ale boje się że moge nie zdążyć dojechać tu jest rodzinka na miejscu i jakoś bezpieczniej będe się czuła

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Nie kracz
Aha ,pewnie byś do Leszna zdązyla, ale jak masz zaufanie do Waszego szpitala to nie ma co kombinować, ja wybyłam się rodzić daleko ,a potem się martwiłam jak będzie do mnie TŻ w śnieżycy jeździł...
no ale ja się na szpital w ś nie skuszę , oni tu nie znoszą mojego lekarza
Wiem że macie tam dobry oddział dziecięcy ,od lat,nawet mnie tam wieźli jak byłam malusia

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
A to jak się wysuwa od prawej to super, bo u mnie własnie stałoby z lewej przy ścianie A w sobotę oglądałam to łóżeczko i całkiem mi ta szuflada wyleciała z głowy

Kciuki

ale sprawdź tą szufladę jeszcze raz , bo to jednak dwa lata minęły albo poproś Aalegnę żeby poszła do Klupsia potrzaskać szufladami
Stary 2011-12-07, 11:21   #2160
tynka88
Zadomowienie

Flowerbombka gratuluje syneczka

Cytat:

No sny masz super, na pewno bys teraz w szpilkach nie pochodzila, to chociaz we snie mozesz
To dretwienie palcow i dloni mi sie nie podoba. Moze powiedz o tym lekarzowi? A nie mialas nigdy problemow tego typu? Bo objawy takie jak dretwienie palcow rak i dloni to moze cos sugerowac.
wspominałam ginowi ze mi cierpna, ale stwierdził ze to normalne ,juz sama nie wiem.

Ja juz nie mam pomysłów na obiad tzn moze i mam ,ale nie chce mi sie i dzis bedzie ryz z kurczakiem ,warzywkami i moze jakas surówka.

Miałam dzis znowu jakies podsycone erotyzmem sny, ja sie wykończe
mam taka ochote na taki fajny sex jak wczesniej , ale mam jakas blokade z reszta jak juz zaczynamy cos robic, mały zaczyna kopac i jakos tak mi glupio, a tu po porodzie tez sie trzeba powstrzymac) oj ja biedna

Zariah trzymam kciuki za córeczke

Karolca mój mąż tez potrafi dac niezly koncert, jak mieszkalismy z rodzicami to moja mama slyszala go w drugim pokoju przy zamknietych drzwiach i mi współczuła. U mnie najgorzej jest jak zasypiam , a on juz chrapie ,kłade sobie wtedy reke na jakiego plecach albo głowie i go non stop pukam a jak juz usne to nie slysze , wiec chociaz tyle .Były noce ze nerwowo nie dawałam rady i szlam spac do duzego pokoju.

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości