|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
ale chciałam powiedzieć że świetne jest brakło emotki przy fotoszopie pewno - no niemniej promieniejesz - nie mylić z promieniujesz ![]() ![]() jakby to powiedziała trędseterka "masz zdrowy glow" o, i też masz jedną kośc policzkową wypuklejszą niż drugą jako ja ( i wieeeeele innych kobit) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-07 o 00:02 |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mnie korci żeby ją na zdjęciu 'poprawi" bo owal by zyskał , ale przeciez od tego mi się w realu nie poprawi
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-07 o 00:09 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
iiiii ja już swoją "polubiłam" tzn no cieszę się, ze mam choć jedną fajną - a owal olewam już - pogodzonam - to nic strasznego, pewnie nikt inny tego nie zauważa ( ja po raz pierwszy, na zdjęciu, w rzeczywistości nic nie wyhaczyłam, także luzik)
|
|
|
|
#124 | |||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30920503]2. Oj tam, oj tam, nie baw się w mojego ojca
Łeee... a już szykowałem pasek na porządny wpier... na lanie znaczy się ![]() Cytat:
![]() To normalne myślenie (ja planowałem na początku jazd mych wpakować się z ogólnej frustracji i nerf pod tramwaj... szybko mi przeszło) ![]() Cytat:
No przecież mówiłem ![]() Cytat:
Cytat:
Od zbyt dużej ilości wody przy myciu panele lubią się wyprężać i deformować (obstawiam nagłe przewrócenie się dziesięciu wiader z wodą, jedno po drugim, bo "no taka jakaś nieostrożna dzisiaj jestem...") ![]() A! Cytat:
--- Wziąłem przykład z Luchosława, i zalkoholizowałem się
|
|||||
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i w efekcie wenge spuchło a potem wrociło do normy - trza było widzieć moją minę ![]() ale dziękuję za starania pogrubione ( bym nawet nie musiała udawać) ale ma nie być na mnie 2. czyyyyym, zdradź recepturę bo ja mam problem ostatnio lajtowo nic mnie nie lula, a nielajtowo zamiata i nie lubiem
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide zmyc z łba olejek kokosowy i pokrzywę , wziełam się za intensywna pielęgnację włosów, ciekawe na jak długo mi zapału starczy
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo fajnie brzmi - chyba na długo bo pachnie ? no i nie ma to jak natura smiejcie się - ale zdychałam już prawie na mocny przeziębion i myślałm że rano nie wstanę - na nic były Theraflu, Aspiryny ( w więcej niż stosownym odstępie czasu między jednyma drugim, Rutowity i grypowity na gorąco i na zimno i nic, nul poprawy, zrezygnowana w strasznym stanie pojszłam spać łykając citrosept "pro forma" bo przecie teraz to już pozamiatane - i dadaaaaaam rano obudziłam się zdrowa po lekach nie było poprawy przez 8 godzin lekko lecę jutro po następną flachę - moze to przypadek był ale kurcze dmucham na zimne ![]() na syfy też pomógł najbardziej olejek z drzewa herbacianego - no ja pipcze tyle kasy pojszło na szity różne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-07 o 00:58 |
|
|
|
|
#128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Jaki pyskaty szczyl 3. Nie ubliżaj mi, ja tylko degustowałem, a że 4 to wiesz ![]() Pamiętaj, Luszek nie chla piwska tylko je degustuje Zdegustowałbym jeszcze kilka ![]() Dobranoc Wizażu |
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
citrosept dobry jest a olejek kokosowy pachnie bosssssko ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Dobranoc nie nie dane jest na zawsze
|
|
#130 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widział żem czas jakiś temu jego "odpowiednik" w folderze reklamowym którejś z aptek [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30925345]1. No jaki szczyl ![]() 2. Jaki pyskaty szczyl Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Ja też spadam, obmyję się ino z grubsza i lete w barłóg, nara all |
|||||||
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no sie nie da - nie kładą się na ziemi cfaniary jedne nie szczają i nie pazurkują 3. to dla mnie za mocne poszukuję czegoś pomiędzy winem a wódką 4. Citrosept był drogi ale teraz dałam 35 zeta za miesięczną kurację - kurde tyle to za byle maść tudzież jakikolwiek inny suplement się placi w aptece, tani z pewnością nie jest ale da się znaleźć promocyje itp tego się używa w kroplach zatem wydajny - wszelkie aloesy floresy sa droższe - choć uwielbiam aloesowy sok z miąższem to jednak za drogo dla mnie ostatnio na takie rewelacje no i ja minimalistka - używam jednej rzeczy - nigdy więcej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-07 o 01:38 |
|
|
|
|
#132 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że te wszystkie cytrynówki/żurawinówki/malinówki tzw. "barmańskie", 21%, a dostaniesz już za kilka zeta (patrz niżej) ![]() Cytat:
Pomaga na wszystko? ![]() --- Spadam, teraz już ryli Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-12-07 o 01:56 |
|||
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby co - to zwrócę się do Ciebie o pomysł na scenariusz "wypadków" domowych 2. no niby Martiniaki - dawno nie teściłam Ewuś mnie natchła - hmmmm kiedyś pijałam Lemon Cini ale to sztuczne strasznie było 3. Citrosept nie pomaga na wszystko - pomaga tylko tym co im cos tam dolega - na pewnym tle - nie chcę się tu ujawniać z intymnymi szczegółami ale powiem tak ze to co piszą na ulotce to true jeśli źródłem schorzenia jest coś na co on nie działa to nie działa - alem odkryła hamerykę znów ![]() papapty ja też spadam 300 litrowe akwarium niech mi się przyśni i antykot Simon ![]() no no kolega cytrynkom kusi - pewnie pożałuję ale grzech nie spróbować
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-07 o 02:06 |
|
|
|
|
#134 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() pierwsza? wstawać nie spać
|
#135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ty wulgarny jesteś w stosunku do Luszka Chyba boisz się konkurencji i kcesz Go wykurzyć z tego fontu ![]() Cytat:
Citrosept też planuję kiedyś kupić.. Z czym poza sokiem pomarańczowym go pijecie? A i czytałam gdzieś, że ... go chyba wycofują (Polly nie waż się go kupować ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mama kazała spożywać przy każdej okazji ale nie pamiętam czy działało Dobry Macie już prezenty kupione? Ja powoli zamawiam z All, ale ciężko mi idzie wymyślanie, w zeszłym roku jakoś łatwiej było
|
||
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Rachell, a z jakiej firmy ten olejek masz? I jak go stosujesz? Bo różne są i w różnych proporcjach... |
|
|
|
#138 |
|
Nindżopesz
|
Z pewnością nikt nie doceni powagi sytuacji ale musze zrzucić 2 kg, po centymetrze wszędzie a w udach 2-3
![]() Poza tym muszę kupić prezenty, tą razą mam upatrzone. |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macham z nad kawy ![]() Streszczenia nie będzie bo niiii umiem robić ![]() Zmiatam na miasto! Paaaaa mikołaja wczoraj u mnie nie było
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#140 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja mam fabrycznie takie ![]() Ke ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie igraj Coś mi klawiatur źle chodzi I mnie wpienia, bo muszę dużo po sobie poprawiać.A tak wogle to nie mam nic do powiedzenia. Czekam co napisze Winterka, bo mam nadzieję, że napisze ![]() Jadę w turne ![]() Aaa, wybiera się ktoś na RHCP w 2012? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() Powaga sytuacji to jest moje 20 kg, centymetrów nie liczę
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#142 | |||||
|
BAN stały
|
Fakt Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jacha, najlepiej Zaraz mi się taka analogia nasuwa (wymyślona przeze mnie, więc bardzo głęboka i dająca do myślenia): "Robić dzieci to każdy, wychowywać - już nikt" ![]() |
|||||
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
Ale dlaczemu chwilową tylko? Masz być wesoła przez dzień cały, ino hyżo!
![]() --- Nie chwaliłem się, jaką żem wczoraj surówkę wymyślił deliszys Otóż szatkujemy pekińską, dodajemy drobno pokrojoną, białą część pora, ogórka w półplasterkach, pokruszonej fety, do tego duuużo koperku i pół na pół majonezu z jog. nat.
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 jak masz upatrzone to już 0,5 sukcesu Ja mam zamówione dla taty i TŻa, dla mamy wstępnie wymyślone ale jeszcze się waham (czy eleganckie talerzyki do kompletu do filiżanek które mama posiada są dobrym prezentem czy takim sobie? no waham się ) Dla teściów coś kupię tak na szybko od reszty czekam na listy życzeń spośród których coś wybiorę ![]() Najgorsze za kasa mi się kończy, a dopiero 7 dni od wypłaty minęło nie będzie streszczenia? kajam się ![]() Wracam do pracy, nie chce mi się
|
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

, ja nie mam fotoshopa, to jest pomniejszone
ale chciałam powiedzieć że świetne jest 

) i w efekcie wenge spuchło a potem wrociło do normy - trza było widzieć moją minę 
bo ja mam problem ostatnio lajtowo nic mnie nie lula, a nielajtowo zamiata i nie lubiem 

poszukuję czegoś pomiędzy winem a wódką 

(Polly nie waż się go kupować